Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aldım cücüşüm hemide 1 TLye aldım ,sudan ucuzzz ggeeell ggeellll :9::9::9::9:

ölçtüm cücüüümm ;

Göğüs : 105

Bel : 89

Basen : 103

nasıllarr ?
:44::44::44:

kuzum sen süpermişsin ya. bi belde kalmış senin. 69 a indiğinde manken gibi olacan. bu arada benim belim 90, basenim 126 :53: ben göbekten dertleniyodum ama basenler daha çok iş çıkaracak başıma sanırsam.

iyi akşamlar
aşureyi yaptık bir kase de yedim arkadaşımda yarın misafirleri gelecekmiş hazırlıklarında da yardımcı oldum
umutcum oğuna geçmiş olsun canım
esracım kanepelerini güle güle kullan
ölçüler de yazılmış ne güzel bir ara ölçü bildirimi de yapıyorduk
ben de ölçeyim de yazarım size ama azcık kalınlaştım bu ara farkındayım
ilk ölçülerimi de bulup yazarım hem

Asumancım aman zorlama kendini. ben de havalar soğuyana kadar dizimi zorlamamak için çıkıp bir saat yürüsem mi diyorum. evin yakınlarında koru var, oraya giderim.

valla sendeki değişim muazzamdır. ilk ölçülerin kaç acaba?

kuzum sen süpermişsin ya. bi belde kalmış senin. 69 a indiğinde manken gibi olacan. bu arada benim belim 90, basenim 126 :53: ben göbekten dertleniyodum ama basenler daha çok iş çıkaracak başıma sanırsam.

sağol cücüüümm valla meraktan gittim mezura aldım , ölçtüm , bahsi geçmese hiç aklıma bile gelmezdi heraldee :27::27::27:

yok bebişimm o basenleri yollarsın sen sıkma canını , olmadı duvarlara falan vurursun :9:
:9::9:

Merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?:17:

hoşgeldiiinn , katıldın billeee :32::32::32::32::32:

sağol cücüüümm valla meraktan gittim mezura aldım , ölçtüm , bahsi geçmese hiç aklıma bile gelmezdi heraldee :27::27::27:

yok bebişimm o basenleri yollarsın sen sıkma canını , olmadı duvarlara falan vurursun :9:
:9::9:

vücut ölçüleri devreye girince senin 69 kgdan aşağı inmemen gerektiği ortaya çıkıyor hemen. iyi ki ölçtün bence :))

valla kendimi sallayıp sallayıp vurucam duvara inmezlerse :)))

Son düzenleme:

teşekkür ederim :16:
tabi ki katılabilirsin. hoşgeldin. kendinden bahsedersen biz de kendimizden bahsederiz :9:
adım eylem yaşım 23
tabiiki bahsederim
aöf işletme son sınıfım
kocaeli hemşirelik 2. sınıf
çok daha kiloluydum ama dikkat ederek yine bu kadar olabildim
bu aralar hayatıma yeni biri girdi onun içinde biraz gaza geldim
zayıflamak ve dışarıda basenimi göbeğimi saklamak için uzun şeyler giymekten kurtulmak istiyorum :)

Canım 126 olduğuna eminmisin sen. Tam poponun başladığı yerden yani bacağın popoyla birleştiği yerdne ölçtüm doğruysa.. E sen fotolarda öyle gözükmüyosun, basen 126 olsa bariz belli olurdu gibime geliyo. Eğer öyleyse sen bölgesel çalış hayatım. Bak leslie üst bacağı, popoyu acayip inceltiyo.

vücut ölçüleri devreye girince senin 69 kgdan aşağı inmemen gerektiği ortaya çıkıyor hemen. iyi ki ölçtün bence :))

valla kendimi sallayıp sallayıp vurucam duvara inmezlerse :)))

zaten 69un altına inmak için benim kemikleri törpülemeye başlamam lazzıımmm :9::9::9::9: ara ara ölçerim ben ,abbaavvv uğraş çıktı bana :32::32::32:

ahahah yurtta kızlar öyle yapardı biliyomusun ? tak takk vururlardı totoşları duvara :9::9::9:

Asumancım aman zorlama kendini. ben de havalar soğuyana kadar dizimi zorlamamak için çıkıp bir saat yürüsem mi diyorum. evin yakınlarında koru var, oraya giderim.

valla sendeki değişim muazzamdır. ilk ölçülerin kaç acaba?

Bizim sitede yürünebiliyo ama havalar soğudu bile yaa. Hatta bi kadın var, 45 yasında felan sanırım, hergün yürüyor kadın. Bir kere denk geldim ama kadın acayip hızlı yürüyor ve incecik. Havalar soğuyunca napıyo çok merak ediyorum

Canım 126 olduğuna eminmisin sen. Tam poponun başladığı yerden yani bacağın popoyla birleştiği yerdne ölçtüm doğruysa.. E sen fotolarda öyle gözükmüyosun, basen 126 olsa bariz belli olurdu gibime geliyo. Eğer öyleyse sen bölgesel çalış hayatım. Bak leslie üst bacağı, popoyu acayip inceltiyo.

bende tam totoşla bacağın birleştiği yerden ölçtümm :34::34::34:

Esooşş bizmi yanlış ölçtük yoksam kuzumm :44::44::44:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]kasım (bel-basen)[/TD]
[TD]aralık (bel-basen)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-126[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]89-103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozde_m[/TD]
[TD]91-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nimrel[/TD]
[TD]96-120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]83-104[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umuttt[/TD]
[TD]89-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

adım eylem yaşım 23
tabiiki bahsederim
aöf işletme son sınıfım
zayıflamak ve dışarıda basenimi göbeğimi saklamak için uzun şeyler giymekten kurtulmak istiyorum :)

hoşgeldin canım, inşallah istediğin kiloya inersin. burda dostluk çok güzel. motive ediyoruz birbirimizi.

özlemcim foto ekleyim de görün albüme. tam bir can simidi var yanlarda. üst beden incelince basen iyice çıktı meydana.

sitede de güzel yürünür aslında. ama lesli dizini falan ağrıtmıyorsa devam et bence.

adım eylem yaşım 23
tabiiki bahsederim
aöf işletme son sınıfım

hoşgeldin canımm , Allah kolaylık versin :34::34::34:

aahhh AŞK sen nelere kadirsinnn :16::16::16::16:

[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-126[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]89-103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozde_m[/TD]
[TD]91-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nimrel[/TD]
[TD]96-120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]83-104[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umuttt[/TD]
[TD]89-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

wuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu alllllllloooooohhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa süppperrrrrsiiin bebeeemmmm :16::16::16::16::16:

[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-126[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]89-103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozde_m[/TD]
[TD]91-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nimrel[/TD]
[TD]96-120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]83-104[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umuttt[/TD]
[TD]89-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süpersin tatlım
Ben en yakın zamanda mezura alıp tekrar ölçücem, güncellersin demi:9::9: Keşke 115 kilodayken de ölçseymişim

Back
X