Süpersin tatlım
Ben en yakın zamanda mezura alıp tekrar ölçücem, güncellersin demiKeşke 115 kilodayken de ölçseymişim
güncellerim tabi

ben 98 kg iken basen 141, bel de 97 idi. yazdım aklıma esince :)))
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin tatlım
Ben en yakın zamanda mezura alıp tekrar ölçücem, güncellersin demiKeşke 115 kilodayken de ölçseymişim
özlemcim foto ekleyim de görün albüme. tam bir can simidi var yanlarda. üst beden incelince basen iyice çıktı meydana.
sitede de güzel yürünür aslında. ama lesli dizini falan ağrıtmıyorsa devam et bence.
güncellerim tabi. izniniz olmadan yazdım ama umarım sorun yoktur. isteyen herkes ölçülerini bildirebilir. aylık gelişimi izlemiş oluruz.
güncellerim tabi. izniniz olmadan yazdım ama umarım sorun yoktur. isteyen herkes ölçülerini bildirebilir. aylık gelişimi izlemiş oluruz.
Canım valla geçen ay yürüyodum da havalar soğudu. Bizim burası esiyo bi de. Ama kar yağana kadar çok kalın giyinip yürünebilir. Ben bi de çok üşürüm ondan çekiniyorum biraz
Foto isteriz o zamann. Leslie yapıcam da hamile kalırsam tehlikeli olurmuki. En azında 2 mil felan yaparım diye düşünüyorum bebiş olursa. Zaten kış ayında mecburen evde spor yapıcaksın. Yaz olsa full dışarda yürürüm de. Bir de ben hareketsiz kalında hemen kabız oluyorum. Asla kabız olmamam lazım çünkü anüs çatlağım var
yok cücüüüm ne izni , ellerine sağlıkk
şimdi bunu kasım sonu yaptık ya , o zaman diğeri aralık sonumu olacak ?
ekledim foto albüme canım.
evde yürü sen, koşu bandın da var ya. geçen doğum yapan kuzenim koşu bandında 9 aylık hamileyken bile yürüdüğünden bahsediyordu. hem de 45 dakikada 4.6 km yürümüş. ben yapamıyorum bu halimle o hızı. o da doktor. güvenli olduğu için yürüdü muhtemelen. sen de doktoruna sorar yürürsün. leslieyi de sorabilirsin tabi. bağırsaklar için spor çok önemli.
canım 45 dakıkada o kadar yuruduyse hızı nerdeyse 6km/s. Çok hızlı degılmı. Ben bu hızla yuruyorum ama çok hızlı oluyo resmen koşar gibi. Gerçi doktor olduğu için biliyodur ama araitırdıgımda hamileler 4.5km/s hızı gecmesın dıyodu. 9 aylıkken yurumus oylemı. O zaman ben de yuruyum ama ben gene de 5km/s hızı gecmem. Zaten 45 dakka o hızla yurusem ve bunu haftada 3-4 kez bıle yapsam yeter. Şu aralar leslıe saha cok hosuma gıttıgı ıcın kosu bandını bırakmıstım. Benım bagırsaklar anormal derecede hassas. 2 gunluk yola gıtsem dırek kabız oluyorum ki çok dikkat etmeme rağmen. Mecbur yürüycem hamileyken kaçarı yok
Resmine yorum yazdım kuzum. Sen canını sıkma, ideal kılona gelınce gıdecek o basenler. Benım kılom her tarafımda ama bu sefer de bacaklarım kalın. Senın bacaklar ınce. Alt bacak ınce ozellıkle. Rahatlıkla etek gıyebılıyosundur
ben de inanamadım söylediğinde. yanında kayınvalidesi de varmış, o da tasdikledi. 1 cm açıklığı vardı o zaman. ya doktor olduğu için limitlerini zorlamakta sakınca görmüyor. biraz da egoya dönüyor. ben hayatta o hızla yürüyemem ne kadar rahat olursam olayım. ilk üç ay ağır sporlar tehlikeli sanırım. hafif hafif yürürsün. sonra orta tempoda devam edersin risk olmazsa. zaten sabah akşam 20şer dakika da yeter, ne olacak.
bana da bu ara koşu bandı eğlenceli geliyor. bir ara leslieye sarmıştım.
Bizim sitede yürünebiliyo ama havalar soğudu bile yaa. Hatta bi kadın var, 45 yasında felan sanırım, hergün yürüyor kadın. Bir kere denk geldim ama kadın acayip hızlı yürüyor ve incecik. Havalar soğuyunca napıyo çok merak ediyorum
ben yine yazılı hazırlıyom yaaa , oofff![]()
Ama sen hep yazılı hazırlıyosun kuzuumm ne çok sınav yaptın yazık çocuklara![]()
anam ben çikilobumm[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]kasım (bel-basen)[/TD]
[TD]aralık (bel-basen)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-126[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]89-103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozde_m[/TD]
[TD]91-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nimrel[/TD]
[TD]96-120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]83-104[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umuttt[/TD]
[TD]89-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ben yurudumu ya yarım saat ya da 45dk yururum. İnan hergun bıle degıl haftada 4 kez yeter bana. Ilk 3 ay 4.5 hızını gecmem ben, sonra sonra 5 hızıyla yururum. Fazlasından korkarım cunku kosar gibi oluyosun. Koşmak da tehlıkelı hamılelıkte. Zaten spor yapmazsam kesın çok kılo alırım
ben yine yazılı hazırlıyom yaaa , oofff![]()
bizim burda da bir teyze var hergün yürür yaz kış demez hem de erken saatlerde eldivenini atkısını takıyor yürüyor pire gibi maşallah öyle hızlı ki yaşı 60 üstüdür
ben de buldum eski ölçülerimi yenisini de ölçtüm azcık moralim bozuldu genişlemişim son zamanlarda(
mart 2010113kg) kasım 2012
göğüs 118 97
bel 108 85
kalça 123 108
daha önce göğüs 96,bel 83,kalça103 e kadar inmişim ben
kalça epey salmış kendini:))