Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar..bugün starda bir salata tarifi vardı.durağan dönemlerde hızlı kilo vermek için.
aklımda kaldığı kadar,,
bir kase haşlanmış börülce.yarım kereviz,ve yaprağı 1tane kırmızı soğan,kavrulmamış badem ikırmızı biber.domates,maydonoz,kekik,nane,zencefil
pul biber karabiber 1 kaşık zeytinyağı.
malzeme bol.diyete destek.istediğin kadar ye.
bir de akşam için atıştırmalık bundada kısıtlama yok.bir kase haşlanmış nohut bol kimyon ve zencefille karıştırılacak.isteyen pul biber ve karabiber atabilir.
biraz zeytinyağı karışımıyla fırınlanabilir..
işin güzel yanı bunda da sınır yok.zaten nohut çok doyurucu.
bir paket cips nerdeyse 1000 kalari.bunun bir tabağı ise 260 kalari.güzel değil mi?
benim çocukluğumda mahallemizide nohutçu amca vardı.külah hesabı haşlanmış kimyonlanmış nohut satardı.parası olmayan cam kırığı verirdi.ne yapacaksa.
ben bir gün çocuk aklı..bir kaç su bardağı kırmıştım.alabilmek için..biraz da dayak bonusu olmuştu..

Evet ablası, biz de çok güldük bugün söyleyip söyleyip gülüyoruz bir yandan da acıyoruz. Zaten kaşık gibi bir şey, iyice süzüldü hemen :) sana da çok geçmiş olsun, bulantı ve kusma insanı çok sarsıyor gerçekten.

sagol canim evet özellikle bulanti ve sonrasi beni mahvediyor, cok aci cekiyorum hic sevmiyorum:38:

hürremcim ilahi bana parka kelimesinin anlamını arattırdın googleden:DD
hiç duymamıştım ben parka kelimesini, neyse öğrendim artık, mont gibi bişey demekmiş işte parka:))))
çok yakışmış sana, güle güle kullan canım, hayırlı olsun parkan.....

:1::1:

kiz parka türkcede yokmuki ??? Yani parka dedim ben simdi ama türkcede yokmu acaba,
eskiden handy derdim ama megersem türkcede handy yokmus, cep telefonu deniliyormus,
almancada handy :1: hani bazi kelimeler her dilde olur ya bende öyle saniyordum türkiyedeki kuzenlerime öyle söylüyordum onlarda anlamiyodu :1:

sagol canim bu arada :1:

Çok güldüm yorumuna :) kedisinin bıyığı yanan arkadaş benim :)

:1: kiyamam ya kedi$ineeee
Merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?:17:

hosgeldin hemsire hanim, basarilar dileriz :27:

özlemcim foto ekleyim de görün albüme. tam bir can simidi var yanlarda. üst beden incelince basen iyice çıktı meydana.

sitede de güzel yürünür aslında. ama lesli dizini falan ağrıtmıyorsa devam et bence.

bende isterim fotooooooooooo :19:
kacirdimmi yaaaaaaa :15:

Kizlar bu arada demin kendime Samsung Galaxy S3 aldim hemde beyazini cok mutluyummmmm :16:
nezamandir istiyordum, paraya kiyip aldim valla :1:
haftaya gelir sanirim cok heycanliyimmmm:15:

Kizlar bu arada demin kendime Samsung Galaxy S3 aldim hemde beyazini cok mutluyummmmm :16:

Hayırlı olsun, bende de var gercekten super telefon ama özellıklerını tam keşfedemedim daha

selam hatunlar :16:
hayirli olsun canm :13: simdiki tlfonlarin ekranlarinin kalitesini cok dusurduler dikkatli ol derim :50: gecen gun hicte sert olmayan sekilde dusurdum tlfonumu ekranda kirilmalar oldu degistirticem bissurude para :50:

selam hatunlar :16:
hayirli olsun canm :13: simdiki tlfonlarin ekranlarinin kalitesini cok dusurduler dikkatli ol derim :50: gecen gun hicte sert olmayan sekilde dusurdum tlfonumu ekranda kirilmalar oldu degistirticem bissurude para :50:

cok sagol canim cok haklisin, simdikinde telefonlar genel olarak cok hassas, eskikiler daha dayanikliydi :))
ekran 140 euroymus en ucuzu sanirim :S

cok sagol canim cok haklisin, simdikinde telefonlar genel olarak cok hassas, eskikiler daha dayanikliydi :))
ekran 140 euroymus en ucuzu sanirim :S

evet canm oyle daha once erkek arkadasim bana kizip kendi tlfonunu atmisti ekran pararmparca olmustu o kadara degismislerdi sonra duydum hollandada daha uygunmus diye bakalim sorucak orada daha uygunsa gelirken bana ekran getiricek burda degistirticez :50:

merhabalar topiğimin gulleri
bugun ku menum
sabah kaşarlı tost ve ıhlamur
öglen 1 tabak karnıbahar yemegi kıymalı,2 dilim ekmek
arada 1 elma
akşam domatesli 2 yumurtalı menemen

Menü bildirimine yarın başlarım kızlar
clutch, bende de aynı basen sorunu var hatta görünüm olarak şuan aynıyız diyebilirim :)
Ah şu basenler o kadar geniş yayık gösteriyor ki :25:

aaa biz arkadasiz degilmisiz ki ondan görmüyormusum ben senin albümünü :)))

sagol canim daha güzelleri senin olsun

artık arkadaşız :)))

off uykum var. dikkat ettiğim halde bu hafta kilo vermem yavaş bi de ya. yarın sabah düzelir belki, bakalım.

yatmaya gideyim ben en iyisi. iyi geceler kuzucuklar.

:69::69::69: Şafak attı kızlar son 3 :17::16:

Akşam 8 gibi çıktım, alışveriş sohbet muhabbet derken eve daha yeni geldim. Yine karşımda çok güzel yemekler yendi hiç pas vermedim. Sadece ayran içtim. O da uykumu getirdi ama üşenmezsem Leslie yapıp yatmak istiyorum, bu hafta atakta olduğum için hiç spor yapamadım halsizdim azcık.
İyi uykular size, öpüyorum çok!

anam ben çikilobumm :D
hahahha yerim seni çok güldüm yorumuna :1::1:

kiz parka türkcede yokmuki ??? Yani parka dedim ben simdi ama türkcede yokmu acaba
var var üzülme canım :1: ben de çok seviyorum hatta yeşil parkam var artık eskise de hala çok severek giydiğim :16:

:))):16::16::16::16::16:

Gökmen Neredesin sen - YouTube

Gökmen Geceler Yarim Oldu (Anam Anam Garibem) - YouTube

çok sağol Meyracım. sabahtan beri bekledim. birazdan geleceklermiş.

sana da geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

saolasın canım.

Teşekkür ederim canım. İşsizliğin verdiği can sıkıntısıyla başladım işte amatör bişey :)

Çok güldüm yorumuna :) kedisinin bıyığı yanan arkadaş benim :)

Teşekkür ederim canımm. Senin de oğlun rahatsızlanmış geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah :(

dumancıkmı hastalandı, kıyamam ben ona yaaa, çok geçmiş olsun tatlım....

bu arada ben bi ara senin burcunu sormuştum, ama sen görmedin galiba mesajımı??:17::17::17:

mwrhaba kızlar kaç gundur gıremıyorum. oruç borçlarımı tutuyorum. kaldı 22 :) 38 den 22 ye düştüm. o yuzden ıftar sonrası bebekle uğras evle uğras derken zaman geçiyor. bazen hıç nete gıremıyorum. bu arada ölçüler yazılmış. bende en ksa zamanda ölçüp yazacağım.
kedısının bıyığı yanmış arkadsımızın. geçmiş olsun yaramaza. çocuklar rahatsız olmuş arkadsımızın çoooooooooooooook geçmişl olsun.
2 li tarama testı temız çıkan arkadasım senınde gözun aydın olsun. aklımda kalanlar bunlar oldu.

benımde kızım öncekı gece hıç uyumadı. zavallımın altı pişmış. organı kırmızı olmuş bırde şişmış. gece anlayamadım ama sabah farkettım. okula gıttım. 10 kadar uyumuş. sonra aradım aglıyor. mudur beyden ızın aldım. yavrumu hastahaneye göturdum. ılaç verdı doktor.dun altını hıç bağlamadık. evdekı kılotlarımızı kullandık... bugun çoook daha ıyı...

kılo verme işine gelınce oruç benı bıraz yavaslattı. bu haftakı sonuçlarıma göre ızın ısteyebılırım... ınsan ıster ıstemez yemek yıyor akşama kadar ac kalınca.bırde süt olmazsa kızım benı resmen yıyor ısırıyor. bu süreçte bırakın vermeyı ınş kılo almam...

hepinize mutlu bır akşam dılıyorum.. malum bugun hürrem ar.. ban musade. hurreme kadar bıraz uyuyayım...

çok geçmiş olsun....

Ama sen hep yazılı hazırlıyosun kuzuumm ne çok sınav yaptın yazık çocuklara :1:

:1::1::1:

sagol canim evet özellikle bulanti ve sonrasi beni mahvediyor, cok aci cekiyorum hic sevmiyorum:38:

:1::1:

kiz parka türkcede yokmuki ??? Yani parka dedim ben simdi ama türkcede yokmu acaba,
eskiden handy derdim ama megersem türkcede handy yokmus, cep telefonu deniliyormus,
almancada handy :1: hani bazi kelimeler her dilde olur ya bende öyle saniyordum türkiyedeki kuzenlerime öyle söylüyordum onlarda anlamiyodu :1:

sagol canim bu arada :1:

:1: kiyamam ya kedi$ineeee

hosgeldin hemsire hanim, basarilar dileriz :27:

bende isterim fotooooooooooo :19:
kacirdimmi yaaaaaaa :15:

parka türkçede varmı bilmiyomda ben bilmiyordum parkayı canım:))
senin sayende öğrenmiş oldum işte, saol:)):16:

bak şimdi birde handy deeyo:)))) şaka şaka.....
öptüm

hayırlı olsun tatlım telin.....

benim telimde beyaz:))):1::21::21::21:

Günaydın kızlar sabah kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ve okul icin hazırlanma vakti minikler beni bekler yarın bol eksiler görmek ümidiyle gerçi ben çok göremiycem heralde emzirdigm icin biraz fazla kacamak yaptım;-)

Back
X