Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :122: :122:
Çok şükür eve dönebildim

Anam dışarı cıkarken kardeşimin öğüdüne uydum ve kücük cimcimeninde benimde ayaklarımın altına wicks sürüp öyle giydik çorapları

Gerçekten inanılmaz rahatlattı kızlar aklınızda bulunsun özellikle yatarkende yapmak gerekiyormuş rahat uyumak için

Dışarda hiç öksürmedim desem yeridir ama inanılmaz yorulduk pazarda.
Bir saat kardeşimde dinlenip epilasyona geçeyim dedim ama benim kücük cimcime tutturdu ben gelmem tetemde kalacağım diye

Onları orada bırakıp epilasyonuda hallettim ve ayna gibi oldum

kaymak kaymak

Kadın bile şaşırdı 1 ay olduğu halde sadece 2 - 3 kıl kalmış çenemde birde çok hafif bıyık ama öyle net görünmüyor
Alışverişimide yaptım eve attım kendimi

Şimdi çay demlerken birde ıhlamur kaynatayım dedim

akşamlık dünden kalanları yeriz birazda kahvaltılık tarzı tamamdır

eşim sağ olsun elli kere tembihledi zaten halin yok sakın yapma diye
sağol Cecoşum. sana da çok geçmiş olsun. sen de baya hırpalanmışsın. virütik bi şey mi bu acaba ya? hemen anında vuruyor insanı. benim dün akşam hafiften başım ağrıyordu. bugün yine ağrıyla kalktım. sonra bulantı ve kusma. ama ben ömrümde bu kadar kusmamıştım. hayır yediğim bi şey de yok ki sabah sabah, bi tost. uykudan uyandım şimdi, biraz daha iyiyim. başımdaki ağrı duruyor ama bulantı geçmiş. bi şeyler yiyeyim.
Sen de çok dikkat et kendine canım. durumunu izle de, değişik semptomlar eklenirse git bi doktora canım. tekrar geçmiş olsun.
Çok sağ ol canım aslında benim her sene aynı şey; Senede 1 hastalanırım ama resmen süründürür beni bir 3 gün sonra bütün kış rahatım

Rabbim beterinden saklasın canım oda gelir geçer

Benim tek sorunum kustuğumda iyice elim ayağım boşalıyor ve okadar sinirlerim bozuluyorki ağlama krizine giriyorum

hamilelikten kalma piskolojik bir durum herhalde
çok geçmiş olsun cecoşum.....
wicks konusunuda ilk defa duydum, ilginç gerçekten...
Valla bende ilk kez duydum ama gerçekten baya rahatlattı beni

genelde öksürük gece daha çok azar ama şu anda bende hiç bir şey yok sadece boğazımda hala hırıltı var birde azda olsa ağrım

Kücük cimcime hiç öksürmedi öğlenden beri

tabi sütüne yada ıhlamuruna balda ekliyorum

Bende sıcak suya bol limon sıkıp 1 kaşıkda bal koyup içiyorum oda rahatlatıyor