Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco valla pozitif enerjin herkese yansıyor çok seviniyorum adına...hatta düşündüm arabamı satmamış olsaydım bende giderdim yeniden spora ama akşam işten geç dönünce eee eşimede sürekli getir götür zor olur...hakkımızda hayırlısı...

Bir nebzede olsa bir faydam dokunabiliyorsa ne mutlu bana :16:
İnşallah hepimiz azda olsa spor yapıp şu hedeflerimize ulaşalım artık :34: Yeter bu kadar bedavaya hammallık yaptığımız :1: ben yağ paketlerini taşımak istemiyorum artık :kkk::kkk::kkk:
İnan spora başladığımdan beri çok daha pozitiv ve sakin oldum :1: eski asabi ceco öldü :60:
Eşimle ilişkimiz aslında iyidi ama şu son bir aydır adamcağızda aşka geldi :1:
Bugün bile telefonda soruyor aşkım ne yapıcaksın bugün diye :1: dedim ben spora gidiceğim biraz birşey hazırlarım ama sen gelince tavuğu kendin ızgara yaparsın kesip hatta ben gelene kadar çocuklarla siz yemeği yiyin dedim :1: Tamam aşkım sen keyfine bak dedi :122: :122: :122: eskiden olsa yapardı tabi yine ama bin kere söylenirdi :1:
Adamın bile sinirleri alındı :60:

herkeslere selamlaaar:))

daha hiç geçmişe bakmadım, aşağıda cecoşla orticanı görünce bir selam veriyim dedim:)))
napıyonuz bakıyım??:)):3: nassınız??

ben işle boğuşuyorum 2gündür, bugün yapmicam iş, biraz dinlenme günü bugün:)))
dünde nete giremedim, eşim arkadaşının pc kasasını yapmaya getirmiş, bi baktım kasa değişik, aslında zaman olsa bende dener dener değiştirirdimde kasaları çokta işim olunca vaktim yoktu çok fazla ondan elim değmedi.
neyse sabah giderken değiştirttim:))
onuda net kablosunu yanlış takmış, artık ya bile bile yada yanlışlıkla, herşeyime karışır yaaa eşim...
burnunu çok sokar herşeye.....:19:
gıcık işte.....
hem karışır hemde inat eder birde....
iyidir hoşturda, bu yönüde vardır işte.....:44::47:
neyse yinede sağlık olsun....
belkide bu sefer bile bile yapmamıştır.... günahlarını almıyayım....:)))

neyse sizlerde iyisinizdir inşaallah.....
bi ara geçmişi okurum bugün galiba....

çok şükür odalarımız değişti:)))
çokta iyi oldu böyle...eşim bi sinirle değiştirdi ama sonuçta değişti:)
normaldede sinirli bi yapısı olduğu için, evde iş yaparken deli gibi oluyo aynen hiç abartısız böyle....:47:
bir dokunan bi ah işitir yani o an....
hatta dokaunma 5metre uzakta dur daha iyi....
sizin eşinizde böylemi evde iş yaparken?? yoksa sadece benimkimi böyle???
genel bir kavrammıki yani???
benim babacığım hiç böyle değildi, Allahım gani gani rahmet eylesin inşaallah..... cümle geçmişlerimizeda inşaallah......
pamuk gibiydi benim babam, evlendikten sonra babamın gerçekten çok farklı bir erkek olduğunu anladım....
nadir erkeklerdenmiş gerçekten....
inşaallah iyidir şuan, huzurludur inşaallah....

aaa birde kızlar; kuşlar beni yönlendiriyo yaaaa:35::35:
dinlediğim ilahi bitince you tube da bi hişttt basıyolar, bende farkında olmadan ilahi bittiği için yaptıklarını anlayıp
ilahiyi başa sarıyorum..... buraya yazınca dikkatim burda ya ondan yararlanıyolar:)) yeni farkettim...
bu 3.dinleyişim ilahiyi:))):1:
yaramazlar:1:

NOT:bugünde çenem düşük:1:

İyi olmana sevindim canım :3:
Enişteye de takma fazla her erkekte vardır o bence :1:
Benim eşim bana kıyasla çok daha düzencidir. Kız baba odamı değiştirelimmi der oda baştan tamam der sonra bir bakarsın yarım saat sonra kavga başlar :60: yok efendim bunun burda ne işi var yok oraya olmaz benim dediğim yere konucak falan diye :1:
Benle ayrı tartışır kızla ayrı :1: o yüzden kızıma derim bırak hiç ses etme ne yaparsa yapsın diye.
Birde öyle oradan alıp oraya taşıyayım demez ille en ince ayrıntısına kadar onu temizler yada temizletir ondan sonra öbür tarafa geçer :1:
Hep diyorum Kadın olsaymışsın kesin kocan seni boşarmış bu ceneyle diye :60:
Kücük kızın doğumundan önce yazın annemler gelicek diye sen otur ben temizliği yaparım dedi inan bin pişman etti beni :1:
Adama sadece süpürüp vileda tutmasını istedim ama bir baktım koltuklar ters döndü halı kalktı sandalyeler masa üzerine çıktı :60:
Adam pervazlara kadar en ince ayrıntıya kadar temizlik yaptı ve sırf salonda 3 saat geçirdi :60:
Allahtan hamileydim de yırttım o kadar işten :60:
Şimdi tabi ara ara yine yardımcı oluyor ama ben onun olduğu odaya karışmıyorum hiç onun yerine başka bir odaya geçiyorum :1: hem daha çabuk bitiyor hemde sinir olmuyorum :34:

canım bende iştahtan ziyade bitmek bilmeyen tatlı isteği o tamam regl olurum1 güne ama su hiç içemiyoru vücudum resmen şişti ve hiç yemezdim bu sıra zeytine dadandım...bizde birde akşam oturmaları filan oluyor bu sıra yeni elti alt katta ya çay faslında görüşüyoruz orda kaçırıyorum evde yemek yapmaya pek takatim yok bu sıra dışardada yedim yada hep aperatif külliyedn hala dolu olsamda ne olursam olayım yine topikimdeyim:16:

müdür konusuna gelince benim fikrimce adam aşırı zekilikten artık sıyırmış durumda malesef utanarak söylüyorum ama öyle..bazen hiç anlamıyorum ama ondan çok şeyde öğrendim bu 2 yılda eziyeti cabası ama tebrüce önemli...sağlık olsun...bu kadar emek verdim az daha katlanmalıyım işi iyice öğrenmek için. hatta 2-3 ay sonra ustabaşı işyerinde mesai saatleri dışında pastacılık kursuda verecek bende katılırım büyük ihtimalle...ilgilenenlere duyrulur yerimiz maltepe de...

Anammmmm aslında varya çok istiyorum ben pastacılık eğitimi almayı ama en son 3 sene evvel karşıda yani sizn o taraflarda bir pastacılık okulu buldum adamlar 2 senelik eğitim veriyorlarmış ve senelik 8 000 TL eğitim ücreti yazmışlardı :52::52::52::52:
Mecun olmak için sınava da giriyorsun ve diploma veriyorlar sonradan büyük otelerde de çalışılabiliyormuş ama tabi bana inanılmaz geldi o fiyat hatta kendimi tutamayıp yuh çekmiştim :1:
Sizin eğitim nasıl birşey acep :1: sosyalliği abartmak üzere olan ceco :60:

Son bir sorum daha var. Mutfak dolapları baya küçük benim. Yani ıvır zıvırımı koyacak yer yok mutfakta. Şu anda mutfak yaptırma imkanım da yok. Diyorumki şöyle 4,5 katlı ayaklı dolaplardan alayım(pilastik değil). En azından bir katına pirinç, bulgur vs. Bir katına patates soğan diğer 3 katına da sığmayan bardak çanak koyarım. Hoş mutfakta yer yok da mutfak camının olduğu yere köşeye koyarım diyorum

Birkaç örnek ekledim ama ben aslında beyaz renkli ayaklı bişey arıyorum(tahta). Daha şık bişey nerde bulabilirim

Canım yine sen bilirsin ama o ilk cicekli dolabın ham halini ahşap boya ve aksesuarları satılan bir dükkandan alabilirsin ve kendi zevkine göre boyayıp yapışkanlı desenlerle süsleyebilirsin :34:
Hem istediğin gibi olur hemde senin için bir hobby gibi olur :34: En sonra bir mobilyacıya rica edip çok az bir para karşılığı verniklettiğinde ( onlar tabancayla vernikledikleri için iz kalmıyor :34: ) su da gelse ne boya kabarır nede yapışkanları atar :34:
Üstelik maliyetide çok daha uygun olur :34:

Gözüm üstünde tembel kedici :) Aynurla denk gelemiyoruz bu ara, ilk denk geldiğimizde seni de köşeye sıkıştırıp ikna edicez diyete :))

ikna edin canım:))))

benimde tel çaldı annem aradıda..... onla konuştum az.

bende kaçıyım artık, işler beni çağırıyo....
işlerimede ayıp olmasın:))

herkesi koccaman öpüyorum, görüşürüz:16::16::16::3:

İnşallah hepimiz azda olsa spor yapıp şu hedeflerimize ulaşalım artık :34: Yeter bu kadar bedavaya hammallık yaptığımız :1: ben yağ paketlerini taşımak istemiyorum artık :kkk::kkk::kkk:
İnan spora başladığımdan beri çok daha pozitiv ve sakin oldum :1: eski asabi ceco öldü :60:
Bugün bile telefonda soruyor aşkım ne yapıcaksın bugün diye :1: dedim ben spora gidiceğim biraz birşey hazırlarım ama sen gelince tavuğu kendin ızgara yaparsın kesip hatta ben gelene kadar çocuklarla siz yemeği yiyin dedim :1: Tamam aşkım sen keyfine bak dedi :122: :122: :122: eskiden olsa yapardı tabi yine ama bin kere söylenirdi :1:

Benim eşim bana kıyasla çok daha düzencidir. Kız baba odamı değiştirelimmi der oda baştan tamam der sonra bir bakarsın yarım saat sonra kavga başlar :60: yok efendim bunun burda ne işi var yok oraya olmaz benim dediğim yere konucak falan diye :1:
Benle ayrı tartışır kızla ayrı :1: o yüzden kızıma derim bırak hiç ses etme ne yaparsa yapsın diye.
Birde öyle oradan alıp oraya taşıyayım demez ille en ince ayrıntısına kadar onu temizler yada temizletir ondan sonra öbür tarafa geçer :1:
Kücük kızın doğumundan önce yazın annemler gelicek diye sen otur ben temizliği yaparım dedi inan bin pişman etti beni :1:
Adama sadece süpürüp vileda tutmasını istedim ama bir baktım koltuklar ters döndü halı kalktı sandalyeler masa üzerine çıktı :60:
Adam pervazlara kadar en ince ayrıntıya kadar temizlik yaptı ve sırf salonda 3 saat geçirdi :60:
Şimdi tabi ara ara yine yardımcı oluyor ama ben onun olduğu odaya karışmıyorum hiç onun yerine başka bir odaya geçiyorum :1: hem daha çabuk bitiyor hemde sinir olmuyorum :34:

Anammmmm aslında varya çok istiyorum ben pastacılık eğitimi almayı ama en son 3 sene evvel karşıda yani sizn o taraflarda bir pastacılık okulu buldum adamlar 2 senelik eğitim veriyorlarmış ve senelik 8 000 TL eğitim ücreti yazmışlardı :52::52::52::52:
Mecun olmak için sınava da giriyorsun ve diploma veriyorlar sonradan büyük otelerde de çalışılabiliyormuş ama tabi bana inanılmaz geldi o fiyat hatta kendimi tutamayıp yuh çekmiştim :1:

Canım yine sen bilirsin ama o ilk cicekli dolabın ham halini ahşap boya ve aksesuarları satılan bir dükkandan alabilirsin ve kendi zevkine göre boyayıp yapışkanlı desenlerle süsleyebilirsin :34:
Hem istediğin gibi olur hemde senin için bir hobby gibi olur :34: En sonra bir mobilyacıya rica edip çok az bir para karşılığı verniklettiğinde ( onlar tabancayla vernikledikleri için iz kalmıyor :34: ) su da gelse ne boya kabarır nede yapışkanları atar :34:

bende tam çıkıyodum, sen geldin:)

saol canım tavsiyelerin tecrübelerin için....
hepsi kulağıma küpe oldu....

ben çıkıyım artık canım saat baya oldu, yine görüşrüz cecoşum, koccaman öpüyorumm seni tatlı yanaklarından:16::16:
görüşürüüüüüüz:3:

Banucugum onu örnek olarak eklemiştim. Zaten ben direk beyaz düşünüyordum ama malesef sanırım yer olmayacak onun için. Peteği kapı arkasına yapsalarmıs peteğin olduğu yere koyardım ama masa koyunca ona yer kalmaz. Şimdilik bişey almıycam da artık ilerde bakıcam. Belki ben de işe girersem direk mutfak yaptırırız. Aslında mutfak küçük değil de dolaplar kullanışsız. Tam tepeye kadar yapabılırlerdı mutfak dolabını

canım şimdi baktım da benim mutfağa ayaklı dolap sığmaz. Dolabı koyacağım yerde kalorifer peteği varmış:((( Acaba diyorum o peteğin üstüne köşeye(camla duvar arasına) kapaklı beyaz bir dolap mı yaptırsam. Resmini ekliyemedim ama linki ekliyorum ordan bakarmısın canım.

Emlak Ofisinden Satılık Daire 143.000 TL m2 2+1 odalı İstanbul Beylikdüzü Merkez - 101863270

Canım ev gerçekten çok sıcak :34: Rabbim inşallah hayırlı olarak sizlere nasip ederde ağız tadıyla oturursunuz :34:

bu arada benim babamda öyle :)))
mutfagi kurdu ama nasil kurdu bide bize sorun
sayar söver hahahahaaaaaa
bende kacarim hemen, cünkü o an yoruluyorlar olmayinca sinirleniyorlar cok fena olabiliyorlar :) gerci bende öyleyimdir,
sinirli oldgum zaman fena oluyorum,

:1: :1: benim babam sağ olsun o konuda tam tersidir :1:
Bilirsin almanyada evlere eskiden çok duvar kağıdı yapılırdı :34: bizde de durum öyleydi tabiki ve her kağıt yapmaya kalkıştığımızda daha aradan yarım saat geçmeden babam bana göz kırpıp bak şimdi ne yapacağım diyip başlardı Annemi kızdırmaya :60: yok makas alır, yok yanından geçeyim derken sarılır :60: annemde nefret eder sırnaşıklıktan iş yaparken :1:
Annem bir sinirlenirdi Allah aşkına Hasan çekil git başımdan CAmiye namaza falan git biz Banuyla rahat rahat yapalım diye :60: :60: :60:
İnan her kağıtta yada tadilatta aynı numarayla kaçar birde kapıdan çıkarken bize el sallardı öpücük atardı :60:

bende tam çıkıyodum, sen geldin:)

saol canım tavsiyelerin tecrübelerin için....
hepsi kulağıma küpe oldu....

ben çıkıyım artık canım saat baya oldu, yine görüşrüz cecoşum, koccaman öpüyorumm seni tatlı yanaklarından:16::16:
görüşürüüüüüüz:3:

Sağ ol güzelim sanada kolay gelsin :3:
Bende birazdan hazırlanıp spor salonuna gidiyorum :122: :122: :122: gideyim az yağları eriteyimde geleyim :1:
Bende seni öpüyorum kocaman şekerim :54::54::54::54::54:

Banucugum onu örnek olarak eklemiştim. Zaten ben direk beyaz düşünüyordum ama malesef sanırım yer olmayacak onun için. Peteği kapı arkasına yapsalarmıs peteğin olduğu yere koyardım ama masa koyunca ona yer kalmaz. Şimdilik bişey almıycam da artık ilerde bakıcam. Belki ben de işe girersem direk mutfak yaptırırız. Aslında mutfak küçük değil de dolaplar kullanışsız. Tam tepeye kadar yapabılırlerdı mutfak dolabını

Canım aslında o peteğin üzerine gömme tarzı bir dolap yaptırabilirsin :34: Petek kısmı hasır gibi olabilir ısıyı engellemesin diye sonra üst kısımlarada kapak yada çekmece olur :34: Sizin oralarda mobilyacı varsa istediğin ölçüleri söyle hatta cizimini yap bir fiyat sor eminim çok fazla birşey tutmaz :34: artık mobilyacılar bile taksit yapabiliyorlar :34:

Neyse kızlar ben kaçtım :3:

Gidim biraz çimeyim :1: ondan sonrada yumuşayan yağlar atmak üzere sporumuda yapayım :34:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı günler :34:
Akşam geç saatte de olsa mutlaka uğrarım :34:
Allaha emanet olun
Kocaman öpüldünüz :54::54::54::54::54:

selamlar hanımlarr..

Giremedim dün.. Sizi habersiz bırakmayayım dedim.

Bu sayfadan anladığım kadarıyla arnazar görümcende bir hastalıktan şüphelenmişler galiba.. Inşallah şüpheler doğru çıkmaz canım, sağlığına kavuşur tez zamanda..

özlem, siz de ev alıyorsunuz galiba.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kolaylıkla ödemek nasip olsun inşallah. Biz de geçen sene girdik ev kredisine. Hoş, ev hala inşaat halinde ama 1 senemiz bitti bile kredi borcunda. Sorsan 1 senede o ödediğin kadar tasarruf yapabilecek mydiniz diye.. Yoo asla yapamazdık.. Demem o ki borçlanmadan olmuyor bazı şeyler, iyi yapmışsınız canım..

Bizde de annem rahatsız belki hatırlarsınız kalp rahatsızlığı var. Geçen perşembe doktora gitti ve kalp pili takılması gerektiğini söylemiş doktoru. çok üzüldük. :(
araştırdık kötü bişi diil elbet ama neticede kalp ve operasyon yani, insan endişeleniyor. Bir doktora daha görünmeye karar verdi. Bu hafta gidicek nasipse.. Inşallah gerek olmadığını söyler bu doktor ...

Bende de haberler , muhasebecilerin makus kaderi şeklinde ilerliyor. Yıl sonu geldi ve deli gibi işlem var.
Yetiştiremiyoruz, bir arkadaş istifa etti gidicek ay sonunda onun işlerini de üstlenicez, kolay kolay yeni birini almıyorlar burda, çok prosedür gerekiyor. Bakalım neler olucak.

....
Geçmişe biraz daha bakınayım...
...

canım senin anneciğinede çok geçmiş olsun tez zamanda ameliyat olup sağlığına kavuşur inşallah:34::34:

işte böyle birşey olur mu mutfagaa. En çekmeceli kısmına bakliyat felan koyarım, üsttek, camlı kısmada sığmayan tabak çanağımı koyarım diyorum. Olur mu sizce bu mutfağa. En köşeye koyucam camın olduğu yere.Eki Görüntüle 574108 Eki Görüntüle 574108

canım sen bilirsin ama diğer koyduğun resimdeki tahta olan dah hoş duruyo bunlar biraz banyo için uygun dolaplar tabi yinede kullanacak olan sensin sen daha iyi bilirsin canım:1::1::1:

hayırlı akşamlar herkese
bugün de 1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür
menüm de şöyle
kahvaltıda dukan krebin içine lor sürüp dürüm yaptım çayla yedim
ara 1 bardak süt
az önce de kıymalı yumurta beyaz peynir ayran 1 dilim dukan ekmeği
arada meyveli yoğurt yerim belki
akşam eğer acıkırsam tavuk ciğer kavurmuştum ondan yerim az da ekmek hakkım var onula beraber
ve tabii eşimle sütlü şekerzi türk kahvesini de içeriz keyif olarak

Canım ev gerçekten çok sıcak :34: Rabbim inşallah hayırlı olarak sizlere nasip ederde ağız tadıyla oturursunuz :34:

Bilirsin almanyada evlere eskiden çok duvar kağıdı yapılırdı :34: bizde de durum öyleydi tabiki ve her kağıt yapmaya kalkıştığımızda daha aradan yarım saat geçmeden babam bana göz kırpıp bak şimdi ne yapacağım diyip başlardı Annemi kızdırmaya :60: yok makas alır, yok yanından geçeyim derken sarılır :60: annemde nefret eder sırnaşıklıktan iş yaparken :1:
Annem bir sinirlenirdi Allah aşkına Hasan çekil git başımdan CAmiye namaza falan git biz Banuyla rahat rahat yapalım diye :60: :60: :60:
İnan her kağıtta yada tadilatta aynı numarayla kaçar birde kapıdan çıkarken bize el sallardı öpücük atardı :60:

Sağ ol güzelim sanada kolay gelsin :3:
Bende birazdan hazırlanıp spor salonuna gidiyorum :122: :122: :122: gideyim az yağları eriteyimde geleyim :1:
Bende seni öpüyorum kocaman şekerim :54::54::54::54::54:

Canım aslında o peteğin üzerine gömme tarzı bir dolap yaptırabilirsin :34: Petek kısmı hasır gibi olabilir ısıyı engellemesin diye sonra üst kısımlarada kapak yada çekmece olur :34: Sizin oralarda mobilyacı varsa istediğin ölçüleri söyle hatta cizimini yap bir fiyat sor eminim çok fazla birşey tutmaz :34: artık mobilyacılar bile taksit yapabiliyorlar :34:

Ben de oraya düşüdüm banucugum. Gidince ayrıntılı bakıcam ne olur oraya diye

meyra,
ömür biter iş bitmez...:1: kamyonum yok... ama benim arabanin arkasina yazdırsam nası olur...:1:

Elimde beni sıkan bir iş var. Onu bir türlü çözümliyemiyorum. Birde yeni 2 iş daha var. Aklım onlara takıldı. O işler için akilimda fikriler de var. Bu yüzden sorunlu işi yarım bırakıp yeni heycanlara dalcağım... Bu gece çalişacağım...

Dukan ciddi kabızlık sorunu yapıyor. Bu yüzden sinameke çayına başladım. Sinamekenin tehlikemi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden baya tereddüt ettim.Dün ve bugun içtim. Normal zamanda yaptıklarını yapmadı. :1::1::1::1::1::1::1::1:

Öğle yemeği bildirimi yapayım; 3 buttan oluşan tavuk suyu çorba içtim. bol bol....
Aksam ne yiyeceğimi bilmiyorum. Acaba ne yesem?

Ozka82, hayırlısı ile evinizi satın almanızı ve huzurla oturmanızı diliyorum. Ev sahibi olmak özel bir duygu hiçbirsey satın almaya benzemiyor. Bende büyük heycanla teslimat tarihi bekliyorum. Gerçi içinde ben oturmiyacağım. Annemin oturmasını istiyorum ama genede heycan oluyor işte...

Merhabalar. Bebis yine hasta pnomoni olmus yavrum. Cok yazamicam. Ara ara okuyorum yazamiyorum. ChickPeas hayirl olsun. Sadece aklimda bu kaldi. Bi de hazal arkadasi merak ettim. İns iyidir.Topikdaslarima en iyi dileklerimi sunuyorum. Bu hafta tartda ayni kalsam iyi.

herkeslere selamlaaar:))

daha hiç geçmişe bakmadım, aşağıda cecoşla orticanı görünce bir selam veriyim dedim:)))
napıyonuz bakıyım??:)):3: nassınız??

ben işle boğuşuyorum 2gündür, bugün yapmicam iş, biraz dinlenme günü bugün:)))
dünde nete giremedim, eşim arkadaşının pc kasasını yapmaya getirmiş, bi baktım kasa değişik, aslında zaman olsa bende dener dener değiştirirdimde kasaları çokta işim olunca vaktim yoktu çok fazla ondan elim değmedi.
neyse sabah giderken değiştirttim:))
onuda net kablosunu yanlış takmış, artık ya bile bile yada yanlışlıkla, herşeyime karışır yaaa eşim...
burnunu çok sokar herşeye.....:19:
gıcık işte.....
hem karışır hemde inat eder birde....
iyidir hoşturda, bu yönüde vardır işte.....:44::47:
neyse yinede sağlık olsun....
belkide bu sefer bile bile yapmamıştır.... günahlarını almıyayım....:)))

neyse sizlerde iyisinizdir inşaallah.....
bi ara geçmişi okurum bugün galiba....

çok şükür odalarımız değişti:)))
çokta iyi oldu böyle...eşim bi sinirle değiştirdi ama sonuçta değişti:)
normaldede sinirli bi yapısı olduğu için, evde iş yaparken deli gibi oluyo aynen hiç abartısız böyle....:47:
bir dokunan bi ah işitir yani o an....
hatta dokaunma 5metre uzakta dur daha iyi....
sizin eşinizde böylemi evde iş yaparken?? yoksa sadece benimkimi böyle???
genel bir kavrammıki yani???
benim babacığım hiç böyle değildi, Allahım gani gani rahmet eylesin inşaallah..... cümle geçmişlerimizeda inşaallah......
pamuk gibiydi benim babam, evlendikten sonra babamın gerçekten çok farklı bir erkek olduğunu anladım....
nadir erkeklerdenmiş gerçekten....
inşaallah iyidir şuan, huzurludur inşaallah....

aaa birde kızlar; kuşlar beni yönlendiriyo yaaaa:35::35:
dinlediğim ilahi bitince you tube da bi hişttt basıyolar, bende farkında olmadan ilahi bittiği için yaptıklarını anlayıp
ilahiyi başa sarıyorum..... buraya yazınca dikkatim burda ya ondan yararlanıyolar:)) yeni farkettim...
bu 3.dinleyişim ilahiyi:))):1:
yaramazlar:1:

NOT:bugünde çenem düşük:1:
hahah ilk evleniğimiz zamanlar bizde aynıydık yeni evliyiz ya banada kızamıyoo dolabın çekmecesinden başlardı küfüre yavaş yavaş kapaklarına kadar giderdi en son kapı kollarına küfür ederek final yaapardı eee artıkk 10 . ev oldu 10 yıllık evliyiz bu arada alıştık koş kırıla kırıla her taşınmada ele alınır eşyada kalmıyo inşallah kend evimize çok büyük hayallerimiz var
Kızlarr size birşey danışmam lazımmm. Şimdi benim bir kaç parça eşyamı satmam lazım. Bir kaç bişeyimi de bizim sitede öğrencilere vericem( masa, sebzelik, bıçak setim, perde). Ama satmak gerekenler de var. Mesela portmanto( eve gömme dolap yaptırıcam), kitaplık, çalışma masası, bekarlıktan kalma 2 kapılı dolap, 1 halı vs. Ben bunları istanbulda nereye satabilirim. İnternetten bakınca bir sürü 2. elci var ama sizin bildiğiniz varmı diye sorayım dedim. Şimdi değil ama 1 yıl sonra salon takımımı da değiştiricem mesela, sizler böyle eşyalarınızı değiştirdiğinizde nereye satıyorsunuz.
kardeşim gittigidiyorda sattı kızının salıncağını beşiğini sende öle satabilirsin
Son bir sorum daha var. Mutfak dolapları baya küçük benim. Yani ıvır zıvırımı koyacak yer yok mutfakta. Şu anda mutfak yaptırma imkanım da yok. Diyorumki şöyle 4,5 katlı ayaklı dolaplardan alayım(pilastik değil). En azından bir katına pirinç, bulgur vs. Bir katına patates soğan diğer 3 katına da sığmayan bardak çanak koyarım. Hoş mutfakta yer yok da mutfak camının olduğu yere köşeye koyarım diyorum

Birkaç örnek ekledim ama ben aslında beyaz renkli ayaklı bişey arıyorum(tahta). Daha şık bişey nerde bulabilirim
çok güzeller ama içine yerleşmeden alma eşyan az gibi sığar gibi gözüküyo ama içine girince çok şey deişiyoo güle güle otur darısı bizlere inşallah
uzak durmaya çalışıyorum tabiki benim elti çöp gibi maşallah...ne anlar şişmanın halinden...bende işten gitmeden sürekli plan yapıyorum eve gidince yapıcam işleri kendime hasreti yani hiç vakit ayıramıyorum..

çok mutsuzum bı sıra bunalım takılıyorum eşimde nasibini alıyor...
yıl sonu sendromumu yaşıyosunnn yoksaaa bende bazen hayattan bziyorum anlamsız boş geliyo ama çok şükür halimize allah dert verip derman aratmasın
canım şimdi baktım da benim mutfağa ayaklı dolap sığmaz. Dolabı koyacağım yerde kalorifer peteği varmış:((( Acaba diyorum o peteğin üstüne köşeye(camla duvar arasına) kapaklı beyaz bir dolap mı yaptırsam. Resmini ekliyemedim ama linki ekliyorum ordan bakarmısın canım.

Emlak Ofisinden Satılık Daire 143.000 TL m2 2+1 odalı İstanbul Beylikdüzü Merkez - 101863270

güle güle oturun ağzınızın tadını bozmasın allah
belki ev hediyesi alırlar sana dolap acele etme bence ben genelde samimiysem soruyorum neyin eksik almışken işe yarasın bari diye deilsem kardeşimle birleşip yada annemle birleşip 1 çeyrek alıyoruz ne alırsa alsın kendine diye

hahah ilk evleniğimiz zamanlar bizde aynıydık yeni evliyiz ya banada kızamıyoo dolabın çekmecesinden başlardı küfüre yavaş yavaş kapaklarına kadar giderdi en son kapı kollarına küfür ederek final yaapardı eee artıkk 10 . ev oldu 10 yıllık evliyiz bu arada alıştık koş kırıla kırıla her taşınmada ele alınır eşyada kalmıyo inşallah kend evimize çok büyük hayallerimiz var

kardeşim gittigidiyorda sattı kızının salıncağını beşiğini sende öle satabilirsin

çok güzeller ama içine yerleşmeden alma eşyan az gibi sığar gibi gözüküyo ama içine girince çok şey deişiyoo güle güle otur darısı bizlere inşallah

yıl sonu sendromumu yaşıyosunnn yoksaaa bende bazen hayattan bziyorum anlamsız boş geliyo ama çok şükür halimize allah dert verip derman aratmasın

güle güle oturun ağzınızın tadını bozmasın allah
belki ev hediyesi alırlar sana dolap acele etme bence ben genelde samimiysem soruyorum neyin eksik almışken işe yarasın bari diye deilsem kardeşimle birleşip yada annemle birleşip 1 çeyrek alıyoruz ne alırsa alsın kendine diye

Ah canım bize kim hediye alcak. Arkadaşlar anca borcam alır:9::9::9: Anne baba uzakta zaten. Acele etmiycem şimdilik zaten acil ihtiyaçları yaptırıcam canım. Gömme dolap ve kitaplık, duşa kabin, mutfağa masa. Salona, mutfağa ve küçük odaya perde. Bunlar acil ihtiyaçlar

Kızlar yaa benim salon perdem yeni eve olmayacak. Store brillant marka perdelerim. Üzerinde kahve ve altın sarısı desenler var. 3 yıllık ama üzerinde hiçbir deformasyon yok. Salonum 3 cam. İhtiyacı olan varsa gönderebilirim. Hani perdesini değiştirmek isteyen vardır değişiklik ister felan. İsteyen varsa resmini eklerim

Canım gittigidiyorda bebek ürünleri çok gidiyor gerçekten.Ben bi ara kullanmadığım fotograf makınemi hem gitttigidiyor hem de sahibinde.com'a koydum. Sahibindende sattımö, diğerinde satılmadı. Dediğin gibi internete ekliyeyim. Bazı şeylerimi öğrenciye vermek istiyorum. Üniv öğrencilerinin ihtiyacı oluyo gerçekten. Mesela mutfak masam ve halımı vericem. Masa zaten plastik tam öğrenci tipi. O zaman para yetmemişti iti bişey almaya:17:

iyi akşamlar kızlaaarr
iki gündür giremedim
pazar günü köyde mevlitte kimle karşılaşsam hoşbeş etmeden ne olmuş sana böyle nasıl bu kadar kilo verdin dediler. sanırım kilomdan daha zayıf gösteriyorum. kimse seksenli kilolarda olduğuma inanmıyor.
ablamın kayınpederi bile kızım hastalık falanmı geçirdin iğne iplik olmuşsun dedi :1: nazaramı geldim ne oldu bilmiyorum köyden geldim kafayı bir vurup yattım iki gündür gözümü açamadım. çok kötü hasta oldum. bugün ikindiden sonra gözüm açıldı çok şükür.

slm kızlar. gunlerdır turlu turlu dertlerle uğrasıyorum. diyet felan yalan oldu artık :(

geçen hafta çarsdamba gunu acı bır haber aldım. ilkokul arkadsım vardı benım. kızın abısı 1.5 buçuk yasında kızz daannesının karnında 2 aylıkkken babalrı traktorun altında kalarak rahmet eylemıiştı. aynı zamanda aile dostumuzdular. çarşamba gunu annem aradı dedı kı hedıyenın abısı tarktor fırmasında çalışıyormuş. traktor teslım etmeye gıderken trafık kazası yapmış ve ölmuş. resmen beynımden kaynar sular dokuldu. zavallı çocuk babasının kaderını yasadı ve kendısı de arkasında 1.5 yasında bır erkek evlat bırakarak toprağa verıldı.

daha bunun sokunu yasarken; ıkı görumcem var bekar. bırı benım yanımda kalıyor kızıma bakıyor. bırıde kayınvalıdemın yanında onlra yardım edıyor. kayonvalıdemın yanındakı görumcem 2 senedır kaşıntı ıle gıtmdığımız doktor kalmadı. herhalde koy ortamındakı vuruslerden oluyor dıyorduk. gecen hafta öksurukle doktora gıttık. persembe gunu de doktor bızı lenf kanserı süphesiyle ızmıre sevk ettı. esım bu hafta onu götürecek. zavallı oksurmekten yataktan kalkmıyor. durum oyle olunca benım yanımdakı kız köye gıdecek. veeeeeee kızım ortada kaldı. bakacak kımse yok :(

ıkı gundur aglıyorum. hangı derdıme yanayım :( müdürüm sagolsun kınzı getır okula. okulda bak bırsey olmaz anasınıfındasın dedı ama çocuk rezıl olacak... allah su süreçte yar ve yardımcımız olsun. ınş görumcem ıyıleşır:( daha 23 yasında. inş kızımı emanet edeceğim hayırlı bırını bulurum:( ne olur bana dua edın. bu dertlerle uğrasırken hıç topığe giremıyorum ... herkesten bol bol dua beklıyorum...[/B][/B]
canım Allah birdaha sıkıntı yaşatmasın.başınız sağolsun
görümcenede Allah şifalar versin
bebişinede bakacak biri bulunur inşaAllah benim kızkardeşimde çocuklarını anaokulunda yanında büyüttü zorluğunu biliyorum.

s.a yenacim ve kizlarr
cok guldum yazini okuyunca hahahaa

seyyyy hicmi yok iznim :18: hayirlisi olsun sakaaaa
su anki dusuncem hic kendimi birakmicam her birakista 3-4kg aliyom

chickpeas cnm ben onlari gulme gibi gormedim dilini cikariyor gibime geldi onun icin yollamistim

benim kiz birden fenalasti antibiotige basladim gece oksijen bagliyom oksijen gosteren makinayida gozumun onune koydum kalkip kalkip makinaya baktim simdilik degerleri iyi gece kalp atislari cok yukseldi bu gece yukselmez..insallah
geçmiş olsun toksincim şimdi iyidir inşaAllah papatyan

Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:

canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam :42::42::42:

hayırlı olsun aynurcum

Ya kızlar bir kaç gün önce parmağımı bulaşık makinesini boşaltırken üst kısmına sürtmüştüm ve tam orta parmağımın üzeri yara olmuştu. Kaç gündür geçmiyordu ve etrafı sararmıştı :26:
Bugün eşime gösterdim dolama olmuş dedi :52::52::52:

İrini sıkıp biraz rahatlattı ama inanılmaz acıyor şu anda :53: aranızda dolamaya iyi gelen birşeyi bilen varmı :44::44:

geçmiş olsun cecoşum aman dikkat et kendine köyde akrabalardan birisinin gelinide bulaşık çıkartırken eline çatal batmış . önemsememiş hayvanlara bakmaya falan gitmiş. mikrop kapmış. bir aydır çekiyormuş. dr. a gitmiş iltihap kemiğe kadar inmiş demişler. ameliyat olmuş. ziyaretine gittim. ben önce dolama zannettim ilaç sürdüm pişmiş soğan bağlasam belki iltihabını çekerdi. ama bağlamadım dedi.küçücük ihmal çok iş açmış başına.
sende ihmal etme canım.

of ya kızım gene kötü ağzında yaralar çıkmaya başladı. çok canı acıyo ağlamaktan ateşi çıktı. akşam akşam gene acile gittik.antibiyotiğimiz dün bitti şimdi gene verdi.delircem sonunda bir buçuk aydır antibiyotik kullanıyoz mahfoldu çocuğum ya.işin garibi ilaçları almak için gittiğimiz eczacı ağızdaki yaraların çok antibiyotik kullandığımız için olduğunu söyledi çok şaşırdı yara için tekrar antibiyotik verdiğine ağızdaki bitakım mukozayı yokmu ne ediyomuş ve ağızın çok daha çabuk mikrop kapmasına sebep oluyomuş.neyse sonuç olarak ilaca başlıyayımmı başlamıyayımmı bilemedim.biraz ara vereyim diyorum.bi fikri olan varmı?he bide yaralar için bi solisyon aldım inş yarar.gerçi tuzlu suyla sildim falan ama bilmiyorum nekadar işe yarar.yemek yemiyo canı acıyo diye su bile içmiyo.çok iştahlı bi çocuktu yaşıtlarına göre tombiş tombişti hastalıklar perişan etti çocuğu acayip zayıfladı bembeyaz oldu yüzü gözü hep hasta bakıyo.af allahım aff.
canım geçmiş olsun kuzucuğuna . parmağına temiz bir tülbent sarıp, karbonatlı suyla silsen faydası olurmu acaba

kızlar hepinize çoooook tsk ederım.izmirde tanıdıklarımız var çok şükür. yardım talebınde bulunan arkadsları a da tsk edıyorum. doktorumuz 9 eylülde. ancak once yazahanesıne gıdeceğiz. alsancaktaymış.halam izmirde. esımı ve kardesını onlar karşılayacak.allahın izni ile ınş hıç bırsey çıkmaz.

dune göre daha ıyıyım. kızıma bakıcı buldum. kapıcımızın hanımı bakmak ıstedı. kadın mulayım sakın bırıne benzıyor. zaten kapıcımız çooook temızı ve duzenlı. evlerıne gıttım tertemız evlerı. ınş kızıma da ıyı bakarlar. dun akşam benı yedı bıtırdı. çocuk resmen agzı ıle saldırıyordu bana. sankı benı neden bırakıyorsun baskalrına dıye öç alıyordu. oturdum bır saat agladım. ev hanımı olanlar en azından kendı çocuklarını kendılerı buyutuyor. bızımkıler elden ele sürünuyor... insanda sans olacak. annem gıttı ablamın kızına baktı. ıkı senedır de kardesımı gonderıyor. aradım anne gel kızıma bak dedım. öff pöff dedı. gelse mınnet yapacak. sonra aradım gelme bakıcı bulcam dedım...dun buldum dıye aradım. ıyı ışte daha ıyı oldu dıyor. beeen kaynanamı annemden çok sevıyorum. esımın ailesının bana verdiği degerın on da bırını ailem vermıyor. yanımdakı görumcem gıdecek dıye ne kadar üzülüyorum. o da aynı sekılde. dun ıkımız bır agladık. yenge çok alıştım zor gelıyor bana da gıtmek dıyor... görumcelerım kardeşlerımden ıyı. evlendığımden berı ıkı gun benı yalnız bırakmadıler. yuku hıç tek basıma göğüslemedım. kardeşlerım bı doğumda geldıler. sonra da yok evını temızledık. yok iş yaptık evınde... yaz tatınde kavga ettım onlarla bu yuzden ve 6 aydır konuşmuyorum.... ayyy kızlar yukum öyle kı boynumda ....çooooooooooooook yorgu ve mutsuzum:( allah daha buyuk dert vermesın.cumlenızden allah razı olsun. dualerınızı eksık etmeyın bızlerden....

canım hayırlı ugurlu olsun evınız. rabbım saglık ve mutluluk içince yasamanızı nasıp etsın..
canım kuzuna bakıcı bulduğuna sevindim. çok şaslıymışsın güzel bir aileye gelin gitmişsin.çok ilgisiz bir ailenin gelinide olabilirdin.Allah bozmasın hep güzel günler geçirin inşaAllah

selamlar hanımlarr..

giremedim dün.. sizi habersiz bırakmayayım dedim.

bu sayfadan anladığım kadarıyla arnazar görümcende bir hastalıktan şüphelenmişler galiba.. inşallah şüpheler doğru çıkmaz canım, sağlığına kavuşur tez zamanda..

özlem, siz de ev alıyorsunuz galiba.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kolaylıkla ödemek nasip olsun inşallah. biz de geçen sene girdik ev kredisine. hoş, ev hala inşaat halinde ama 1 senemiz bitti bile kredi borcunda. sorsan 1 senede o ödediğin kadar tasarruf yapabilecek mydiniz diye.. yoo asla yapamazdık.. demem o ki borçlanmadan olmuyor bazı şeyler, iyi yapmışsınız canım..

bizde de annem rahatsız belki hatırlarsınız kalp rahatsızlığı var. geçen perşembe doktora gitti ve kalp pili takılması gerektiğini söylemiş doktoru. çok üzüldük. :(
araştırdık kötü bişi diil elbet ama neticede kalp ve operasyon yani, insan endişeleniyor. bir doktora daha görünmeye karar verdi. bu hafta gidicek nasipse.. inşallah gerek olmadığını söyler bu doktor ...

bende de haberler , muhasebecilerin makus kaderi şeklinde ilerliyor. yıl sonu geldi ve deli gibi işlem var.
yetiştiremiyoruz, bir arkadaş istifa etti gidicek ay sonunda onun işlerini de üstlenicez, kolay kolay yeni birini almıyorlar burda, çok prosedür gerekiyor. bakalım neler olucak.

....
geçmişe biraz daha bakınayım...
...
alessandra Annene acil şifalar diliyorum. pile ihtiyaç olmaz inşaAllah

nursenacım benimde onuncu evim kendi evim oldu o taşınmanın zorluklarını iyi bilirim. helede o şehirler arası taşınmalar dahada zor. Allah en güzelini nasibetsin. en kısa zamanda kendi evinde oturursun inşaAllah. dilerim hayallerin çabuk gerçekleşir.

Ay nekadar neseli hayat dolu bi baban varmis, Rabbim uzun ömür versin annelerimize babalarimiza :16:
Ayrica o kagitlarida bilmezmiyim hic bizde hala var :))) evimiz Altbau oldugu icin duvarlari tam düz degil

Merhabalar. Bebis yine hasta pnomoni olmus yavrum. Cok yazamicam. Ara ara okuyorum yazamiyorum. ChickPeas hayirl olsun. Sadece aklimda bu kaldi. Bi de hazal arkadasi merak ettim. İns iyidir.Topikdaslarima en iyi dileklerimi sunuyorum. Bu hafta tartda ayni kalsam iyi.

gecmis olsun canim bebise

iyi akşamlar kızlaaarr

Ablacim gecmis olsun nazarami geldinnnnnnnnn,
tabi seni güzel gördüler zayif gördüler, masallah da demedilerse nazarlari deymistir :1::38:
gecmis olsun iyi bak kendinede iyiles hemencicik

Selam kizlar ben geldim :)))
kizkardesimin bebisine birseyler almistim onu götürdüm verdim, cok begendi sevindide,
biraz oturdum sonrada ise gittim geldim,
gelirken yine kar yagiyordu ince ince cok güzel ya :) seviyorum..

Bu arada aksam yemegine 2 dolma yedim, birazda salata ve yogurt

Yine tatli niyetine hicbisey atmadim bugun agzima :) yani öyle sayilir, bir iki seker haric,
ama en azindan bol kalorili tatli yok ve cikulatada yok,

bu arada sahlep cok kalorilimidir ?? Annem aldi icmek istiyorum aslinda

bide kizlar ben icmesemde hazirlicamda diger aile fertlerine :1:
sahlepe ne yakisir ???
Dafi ablam sen bilirsin

meyra,
ömür biter iş bitmez...:1: kamyonum yok... ama benim arabanin arkasina yazdırsam nası olur...:1:

Elimde beni sıkan bir iş var. Onu bir türlü çözümliyemiyorum. Birde yeni 2 iş daha var. Aklım onlara takıldı. O işler için akilimda fikriler de var. Bu yüzden sorunlu işi yarım bırakıp yeni heycanlara dalcağım... Bu gece çalişacağım...

Dukan ciddi kabızlık sorunu yapıyor. Bu yüzden sinameke çayına başladım. Sinamekenin tehlikemi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden baya tereddüt ettim.Dün ve bugun içtim. Normal zamanda yaptıklarını yapmadı. :1::1::1::1::1::1::1::1:

Öğle yemeği bildirimi yapayım; 3 buttan oluşan tavuk suyu çorba içtim. bol bol....
Aksam ne yiyeceğimi bilmiyorum. Acaba ne yesem?

Ozka82, hayırlısı ile evinizi satın almanızı ve huzurla oturmanızı diliyorum. Ev sahibi olmak özel bir duygu hiçbirsey satın almaya benzemiyor. Bende büyük heycanla teslimat tarihi bekliyorum. Gerçi içinde ben oturmiyacağım. Annemin oturmasını istiyorum ama genede heycan oluyor işte...
nuhancım sinamekiyi çay değilde öğütüp, baharat gibi kullansan salatalara , yemeklere eksen daha iyi olur birde bir bitki uzmanının bana verdiği bir tarif var. insan düzenli olarak hergün büyük tuvaletini yapmalı, yapmıyorsa problem var demişti bende hergün değilde gün aşırı veya iki günde bir çıkıyorum dedim. olmaz dedi sana bir tarif vereyim, düzenli olarak hergün çıkana kadar buna devam et dedi. tabiki ben yapmadım henüz.
tarifi veriyorum.
4 baş sarımsak dövün. 1'er yemek kaşığı kekik,kimyon,sinameki, zerdeçal ve pul biber öğütün. limon suyuyla ıslatın, zeytinyağ ile muhallebi kıvamına getirin. sabah akşam salata veya yemekle birlikte 1'er tatlı kaşığı yiyin. hergün büyük abdeste çıkana kadar devam edin demişti.

Back
X