Selamlar Arkadaşlar.
Bildirim yapmasam da bugün ben de tartıldım, sonuç hiç de hoş değil

(( Evde olmak sıkıyor beni, hiçbir şeye de hevesim yok. İşe güce, çalışmaya, gezmeye tozmaya vb. Öyle bunalımda filan değilim de miskinleştim iyice... Her bakımdan kendimi toplamam lazım...
Canım, arkadaşların da söylediği gibi kilonu göstermiyorsun, çok da güzelsin. Yaş olarak da avantajın var tabii, gençsin, sadece 10 kg bile versen müthiş fark yaratır. Dişini sıkıp 10 kg versne devamını kendin istersin zaten..
Kefir sütle mayalanan, eski çağlardan beri içilen Orta Asya kökenli bir içecek. Kıvam ve tadı ayranı andırıyor ama canlı maya (bakteri) ile mayalanıyor. Sayosız faydası var, internette detaylı bilgi alabilirsin.
Gözünüz aydın, analı babalı, şanslı bahtlı büyüsün :)
Tekrar geçmiş olsun Banucum, evde varsa Bactroban tipi antibiyotikli pomad sürseydin, iyi gelir...
Ben de öyle canım ya

Gerçi sen tartılmışsın, kilon gayet güzel

ben resmen kilo aldım. Zaten kıyafetlerin duruşundna yağdan aldığımı fark ediyorum. Bugün tartıldığımda düne oranla 600 gr fazla çıktım, bu ödem olabilir, fazla yemedim çünkü. Ama son 3 haftada 1-1.5 kg arasında kilo aldım
Adetlerin ne güzel düzene girmiş, bu ay çok umutlu değilim diyordun zaten, önümüzdeki ay için şansınız daha yüksek olur böyle düzenli gidince. Malum, tarihleri hesaplamak çok daha kolay olur. Her şeyden önce hayırlısı zaten, sağlıklı bir bebek sahibi olmak en önemlisi, 3-5 ay önce 3-5 ay sonra önemi yok. yeter ki hamile kaldığında sonuna kadar sağlıkla devam etsin...
Ev konusunda da hayırlısını diliyorum. Niyetine girmiştiniz, o dairenin olmadığına üzüldüm, diğer daire tam içinize sinmediyse biraz dah abakın çeşitli projelere? Aslında belki böyle olması daha iyi oldu çünkü bu tip evleri satarken de zorlanacaktınız, alacak olan da krediyle almak istede kredisi düşük çıkacak, tapu değeri düşük olacak vb. Ev kadar projeye ve projeyi kimin yaptığına da dikkat edin derim nacizane. Sonuçta önemli bir yatırım yapıyorsun ve satarken -eğer iyi bir inşaat projesiyse- 10 sene sonra bile değer kazanmış olarak kolayca satabilirsin.
Diğer yandan çocuklu evde 2 banyo çok önem kazanıyor, oda küçülse de ebeveyn banyosu olması artı bir şey bence. Gönlünüze göre bir düzenleme yaparsınız umarım.
Hepinize şifa diliyorum canım. Çok geçmiş olsun.
Canım, çok sağol haber getirdiğin için. Semiran'ı özledik gerçekten, uzun zanadır kaçak kendileri. svgilerimizi iletirsen mutlu olurum. Selam vermeye bile olsa uğrasın bir zahmet :)) Umut böyle yazmış dersin, olur mu?
Bakliyat yesen canım? Mercimek hem kolay pişer hem de çok iyi bir prptein kaynağı. Kızım kaç gündür istiyor, ben de onu yapacağım, yoğurtlu çorba ve yeşil salata ile...