Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacığım ben de açık renk severim. Salonumdaki koltuklar ve eşyalar kahverengi, bu yüzden salon duvarını açık yapmam lazım

Mutfak dolapları sunta rengi ve pek hoşuma gitmiyo. Yan duvarları fıstık yeşili yapıp masayı beyaz ve sandalyeleri gene fıstık yeşili alırımi halıda yeşil oluri perde de yeşil puantiyeli olur diye düşündüm. En azından mutfaga renk kadar

Yatak odası da çok küçük olduğu için açık renk kullanmak lazım diye düşündüm, ya lila ya da açık mavi olabilir belki

özka mor ve lila insan beyninin renkleri olduğu için rahtlatırmış yatakodalarına uygun renklermiş diye okumuştum bi yerde kıyafettebile mor rahatlatıyomuş insanı

günaydın herkese:16::16::16:
bugün de annemlere gidiyorum yürüyebildiğim kadar yürüyeceğim giderken
gelince görüşürüz:54:

günayyydınnnnnn

ohhh güle güle git asu bende kızı uyandırıp kursamı gitsem gidemedim bayadır

dafiii maşşallah çok vermişsin bencede eşinin dediği gibi 3 k,ilo daha verip korumaya geç iysin maşşallah

günaydınnn..
kimse yoktur bu saatte ama bir fırsat buldum gireyim dedim.. aklım burda ama giremiyorum..
2 gündür saat 9.da çıkıyorum işten. bakalım bugün normal çıkmayı planlıyorum ama kısmet...
hafta sonu da oğlumun doğum günü :16: ama bırakın hazırlık yapmayı daha evi bile temizleyemedim.
annem de "gel bende kutlayın bu sene" diyor bakalım belki öyle yaparım çünkü nerdeyse 2 haftadır ortalığı toparlama dışında evi temizleyemedim.
pastayı da dışarda yaptrıcam. bakalım önemli olan kuzucukların eğlenmesi tabii :55:

hava da sabah sabah sanki tokat gibi şırraakkkkk diye çarptı suratıma :1:
karla karışık bişiler yağıyor anlayamadım kafamı kaldırmadım ki :1:
sabah saat 7.de evden çıkarken daha ortalık yeni aydınlanıyordu yani :37:

bu yoğunluk arasında diyet iyice elden kaçtı tabii.. mesaiye kalınca hazır yemekler yedik akşamları, yılbaşı kutlaması yapıcaz haftaya, herkes kekler börekler yapıp getiricek... hafta sonu oğlumun doğum günü orda da yiycem tabii bişiler ister istemez :1:

neyse sağlık olsun toparlarım gene inşallah.. zaten regl de olucam karnım davul gibi...
...

aa kızlar oğlumun doğum gününde pinyata yapmak istiyorum kendim.
hiç yapanınız var mı hani içi şeker dolu bir kutu gibi bişi.. ipler sarkıyor.. çocuklar ipleri çekince yırtılıyor ve içindeki tüm şekerler yere dökülüyor.. çocuklar da topluyor vericem herbirinin eline buzdolabı poşetini :1:
mutlu olurlar sanırım di mi :46:

akşama giderken şeker alayım da marketten bol bol... bir de küçük koli bulup üzerini resimlerler kaplamam lazım :44:
...

Kızlar günaydın

geçmişi okudum ama alıntı yapıp yazamıyorum işlerim yoğun hasta olanlara allah şifa versin unuttuklarım vardır kusura bakmayın ne olur bu aralar kafam karışık biliyosunuz :50::50:
özlemcim ev olayı çözümlenmiş anladığım kadarıyla hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah ağzınızın tadıyla oturmak nasip etsin :34::34:
Hepinizi öpüyorum geçmiş olsun diyenlere tekrar teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizi seviyorum kızlar:34::34::34:

misal....
$8551796.webp $images1.webp $images.webp

günaydınnn..
Kimse yoktur bu saatte ama bir fırsat buldum gireyim dedim.. Aklım burda ama giremiyorum..
2 gündür saat 9.da çıkıyorum işten. Bakalım bugün normal çıkmayı planlıyorum ama kısmet...
Hafta sonu da oğlumun doğum günü :16: Ama bırakın hazırlık yapmayı daha evi bile temizleyemedim.
Annem de "gel bende kutlayın bu sene" diyor bakalım belki öyle yaparım çünkü nerdeyse 2 haftadır ortalığı toparlama dışında evi temizleyemedim.
Pastayı da dışarda yaptrıcam. Bakalım önemli olan kuzucukların eğlenmesi tabii :55:

Hava da sabah sabah sanki tokat gibi şırraakkkkk diye çarptı suratıma :1:
Karla karışık bişiler yağıyor anlayamadım kafamı kaldırmadım ki :1:
Sabah saat 7.de evden çıkarken daha ortalık yeni aydınlanıyordu yani :37:

Bu yoğunluk arasında diyet iyice elden kaçtı tabii.. Mesaiye kalınca hazır yemekler yedik akşamları, yılbaşı kutlaması yapıcaz haftaya, herkes kekler börekler yapıp getiricek... Hafta sonu oğlumun doğum günü orda da yiycem tabii bişiler ister istemez :1:

Neyse sağlık olsun toparlarım gene inşallah.. Zaten regl de olucam karnım davul gibi...
...

canım oğluşun doğum günü kutlu olsun şimdiden nice mutlu uzun senelere sizinle ailesiyle birlikte :34::34::34:

Kızlar günaydın

geçmişi okudum ama alıntı yapıp yazamıyorum işlerim yoğun hasta olanlara allah şifa versin unuttuklarım vardır kusura bakmayın ne olur bu aralar kafam karışık biliyosunuz :50::50:
özlemcim ev olayı çözümlenmiş anladığım kadarıyla hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah ağzınızın tadıyla oturmak nasip etsin :34::34:
Hepinizi öpüyorum geçmiş olsun diyenlere tekrar teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizi seviyorum kızlar:34::34::34:

ben de hiç geçmişe bakamadım ki.. hasta mısın canım geçmiş olsun..

tüm hastalara da şifa diliyorum...

özlem ev mi aldı.. hayırlı olsun özlemcim.. güle güle oturursunuz inşallah..
bu mesajdan öyle anladım ama inşallah doğrudur. :34:
..

Günüydın, ahanda bugunde, pinyata çıktı.... e onnunda ne oldugun ögrendim. iyiki internet var. alessandra yapınca belki fotografini koyarsin.Mutlu doğum günleri..

Günüydın, ahanda bugunde, pinyata çıktı.... e onnunda ne oldugun ögrendim. iyiki internet var. alessandra yapınca belki fotografini koyarsin.Mutlu doğum günleri..

tabii koyarım :)
oğlum pastasını dinazorlu istedi.
pinyatasını da küçük bir koliyi gramafon kağıdi ile kaplayıp üzerine dinazor figürleri ile süsleyerek yapmak istiyorum.
öyle çok profesyonel bişi olmucak muhtemelen ama çocuklar sevinir..

teşekkürler canım kutlaman için de.. :16:

alessandra, ne mutlu sana, inşallah oğluşun çok sevinir... Anne olmak ne güzel ya...allah sağlikli ve mutlu uzun ömürler versin.

Back
X