Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Arkadaşlar :)

Kaçak göçek statüme son vermeye, iznimi de bitirmeye karar verdim bugün :) Biraz da mahçubum size, ortadan kayboldum bir kaç gün. İki sebebi vardı bu kayboluşun:

1. Yemekli programlar üst üste geldi, arkadaşlarla kahvaltıda şuraya git, öğle yemeğinde burada buluş vb. Ben de hiç sınır koymadım kendime, buradaki havayı-motivasyonu olumsuz etkilemek istemedim. İstediklerimden tatmak, dilediğim gibi yemek çok hoşuma gitti çünkü, bunu da yazmak istemedim. Amaaa acı sonuçlarla yüz yüze gelince bu yoldan dönmeye karar verdim elbet.

2. Yıllarca çıkmasını beklediğim Y. Kemal'in "bir ada hikayesi" dörtlüsünün dördüncü kitabı Ekim rotasında çıkmış. Ben de 1 aydan uzun süredir kitapçıların çocuk reyonları dışında bir tarafına bakmadığım için bunu görmemişim. Görür görmez kitabı aldım. Ama son kitapla arasında 10 sene olduğu için 4 cildi de baştan başlayarak tekrar okumaya karar verdim. Öyle gömdüm ki kendimi kitaplara boş olduğum her an kitap elimde, internete girmeyi bırak, tv ve bilgisayarın düğmesine bile dokunmuyorum günlerdir :)

Bilgisayarı hiç açmayınca burayı da ihmal ettim işte özür :17:

Herkesi özledim ama. Dün Yenacığım telefon açtı bana, nasıl sevindim anlatamam. Bugün biraz daha rahat koşullarda tekrar konuştuk. Telefonu kapatınca hemen girip mesaj yazmak istedim. Gün içinde geçmişe dönüp, olabildiğince okuyacağım. Umarım herkes iyidir :71:

Selamün Aleykümmmmmmmmmm

Günaydın kızlarrrrrrrr :3:

Sabah eşim sağ olsun hava çok soğuk diye bizim sağlık ocağına gideceğimizi bile bile bizi uyandırmamış :1: kuzucuğu üşümesin hesabı :1:
Neyseki çok geç olmadan hemen kalın kalın giyinip çıktık ama dediği kadar varmış. Karla karışık dolu yağıyor ve rüzgar insanın yüzüne vurdukca canı yanıyor :26: Allahtan kıza şapka şal falan derken kutuplara gidecekmiş gibi bir hazırlıkla çıkmışız :1:
Yavrum rüzgarın sesinden bile ürktü dışarı cıkmak istemedi.
Şükür araba varda hemen gidiverdik :34:
Kücük kuzum 13.8 kg çıktı boyuda 87 santim olmuş :34: sizce 2.5 yaş için nasıl kızlar :44: bu ara pek yemek yemiyor diye üzülüyordum hatta artık kızımı kaşık suratlım diye seviyorum :60:
Bu sefer başka bir hemşire ilgilendi bizimle ve açıkcası pekte hoşuma gitmedi hatun. Çok aceleye getirdi hiç düzgün ilgilenmedi. Obeziteyle mücadele hesabı beni tartıp ölçülerime bakacaktılar hesapta ama sadece tartıya çık dedi üstelik tartı benim evdekinden beter :1: 110 çıktım onda da hatta dedim imkansız daha iki hafta evvel spor salonunda yağ, kas ve su kütlesinide hesaplayan ayrıntılı tartıda 103 çıkmıştım diye :47: demezmi hatun biz kendi tartımızı baz alırız öyle ölçüm istiyorsan git diyetisyene diye :47::47::47:
Başlarım öyle obeziteyle mücadele diye çıktım ordan tabiki. O rakamın doğru olması imkansız çünkü geçmişte totoşuma olmayan bir kotumu sabah buldum ayağıma giydim ve inanan yolda devamlı asılmak zorunda kaldım düşmesin diye :60: eşim bile diyor kesinlikle doğru değildir onların tartısı bariz fark var boşver sen onları diye :34:

Akşama inşallah yine spor salonuna gideceğim eğer hocayı ikna edebilirsem bu olayı anlatıp beni tekrar tartmasını isteyeceğim :34: yoksa ben iki hafta daha beklersem çatlarım :1:

Canım normal bir kutu alıp aynı ebatlarda renkli fotokopiyle dinozor resmi çıkartıp üzerine yapıştırabilirsin yada sünger bob :1:

Kar kapiya dayanınca, depoya inilir kar lastiklerinin duruma bakılır. Ben türk'üm herseyi son anda yapamayi sevirim.:1:

Canım yine iyi sen bakıyorsun :1: benim eşim değişitir hiç haberim olmaz :34:

Selam kızlar,

kendimi uykudan alamıyorum. geç kalktım yine bugün. ayağım biraz inmiş. bugün bankada işler var. çıkıp onları halledeyim bari. kilom yine 85.5 kg. birkaç gündür yeşilçayıma kiraz sapı katıyordum farklı olarak. acaba o mu ödem yapıyor diye düşünmeye başladım. bırakacağım bakalım.

Kızlar yarın eşimin yüksek lisans tez sunumu var. İçerde son rötuşları yapıyor. 1 kilo baklava 1 kilo da şöbiyet aldık hocalara dağıtmak için. Eşim hazırlanırken ben de amfi'de tabaklara tatlıları koyucam yarın:9::9: Bir de ıspartadan bir hoca gelicek tez sunumunu izlemeye, onu havaalanından alıp yemeğe götürücez. Umarım tezini kabul ederler de uzatma almaz. Cuma günü de tapuya gidicez. Eşim haftaya izin aldı daha dogrusu rapor aldı. Ev boyanacak, ankastre fırın alınacak, antredeki boşluya gömme dolap yaptırılacak. İş çok ama biz sıfırı tükettik vallahi:9::9: ucu ucuna parayı tamamlıycaz sanırım ama cepte para kalmadı. Eşime dedim ki en iyisi biz kirada kalalım bi kaç ay:9::9: Yatak odam sığmayacak ama ben elime mezura alıp ölçecem odayı. Olomadı sadece dolap yaptırırım. Mobilyalar uyumsuz olur ama zaten dolabım beyaz-wenge rendi. Yine beyaz bi köşe dolap yaptırmam lazım. Ne olurdu azıcık daha büyük olaydı şu oda, boşu boşuna masraf çıktı. Umarım altından kalkarız.

Özlemcim inşallah eşinin sunumu güzel geçer. Ev de hayırlı olsun, hallettiniz sanırım. bir de bebek olursa 2013 tam sizin yılınız olacak. hadi gözünüz aydın.

nassınız bebişleriimm :16::16::16:

arkadaşlar geldiler , birlikte oturduk falan azcık kendime geldimm :34::34::34:

eşimin orda sıkıntılar yaşadık , Rabbim sabrını versinde bi an önce bitsin şu askerlikk :26::26::26:

teşekkür ederim Nükhetcimm , çook beğendimm :16::16::16:

bende seni özledim bebeem , öpüüyorumm :54::54::54:

Asuuuu ,kuzuummm bak geldimm :16::16::16:

he yavv mahvoldum valla kaynanadan sonra , nazarmı değdi noldu anlamadım , ben okuyom sürekli , sizde okuyun bacılarıımm :34::34::34:
:17:

tam adamını bulmuşlar söyleyecekk :9::9::9:

Kuzucuğum bugün daha iyisindir umarım. haberdar et bizi ha, merak ediyoruz :)))

günaydınnn..
kimse yoktur bu saatte ama bir fırsat buldum gireyim dedim.. aklım burda ama giremiyorum..
2 gündür saat 9.da çıkıyorum işten. bakalım bugün normal çıkmayı planlıyorum ama kısmet...
hafta sonu da oğlumun doğum günü :16: ama bırakın hazırlık yapmayı daha evi bile temizleyemedim.
annem de "gel bende kutlayın bu sene" diyor bakalım belki öyle yaparım çünkü nerdeyse 2 haftadır ortalığı toparlama dışında evi temizleyemedim.
pastayı da dışarda yaptrıcam. bakalım önemli olan kuzucukların eğlenmesi tabii :55:

hava da sabah sabah sanki tokat gibi şırraakkkkk diye çarptı suratıma :1:
karla karışık bişiler yağıyor anlayamadım kafamı kaldırmadım ki :1:
sabah saat 7.de evden çıkarken daha ortalık yeni aydınlanıyordu yani :37:

bu yoğunluk arasında diyet iyice elden kaçtı tabii.. mesaiye kalınca hazır yemekler yedik akşamları, yılbaşı kutlaması yapıcaz haftaya, herkes kekler börekler yapıp getiricek... hafta sonu oğlumun doğum günü orda da yiycem tabii bişiler ister istemez :1:

neyse sağlık olsun toparlarım gene inşallah.. zaten regl de olucam karnım davul gibi...
...

Ayçacım oğlunun doğum günü kutlu olsun. pinyatayı ben de senden öğrendim ve çok beğendim. umarım çok güzel geçer doğum gününüz.

Ya ben bugun çok mutluyum. Sabah uyanınıca 87.3'ü gördüm insallah yarın sabah yüksek çikmaz...:16::16::16::16::16::16:

Tebrikler Nuhancım. hep böyle devam edecek inşallah. Asumancım da görmüş 79u. çok sevindirici haberler bunlar. kış geldiği için karbonhidrat ihtiyacımız dorukta, vücutlarımız da kilolarımızı vermemek için direniyor. ama siz tam gaz devam ediyorsunuz, azminiz hiç bitmesin :)

Kaçak göçek statüme son vermeye, iznimi de bitirmeye karar verdim bugün :) Biraz da mahçubum size, ortadan kayboldum bir kaç gün. İki sebebi vardı bu kayboluşun:

1. Yemekli programlar üst üste geldi, arkadaşlarla kahvaltıda şuraya git, öğle yemeğinde burada buluş vb. Ben de hiç sınır koymadım kendime, buradaki havayı-motivasyonu olumsuz etkilemek istemedim. İstediklerimden tatmak, dilediğim gibi yemek çok hoşuma gitti çünkü, bunu da yazmak istemedim. Amaaa acı sonuçlarla yüz yüze gelince bu yoldan dönmeye karar verdim elbet.

2. Yıllarca çıkmasını beklediğim Y. Kemal'in "bir ada hikayesi" dörtlüsünün dördüncü kitabı Ekim rotasında çıkmış. Ben de 1 aydan uzun süredir kitapçıların çocuk reyonları dışında bir tarafına bakmadığım için bunu görmemişim. Görür görmez kitabı aldım. Ama son kitapla arasında 10 sene olduğu için 4 cildi de baştan başlayarak tekrar okumaya karar verdim. Öyle gömdüm ki kendimi kitaplara boş olduğum her an kitap elimde, internete girmeyi bırak, tv ve bilgisayarın düğmesine bile dokunmuyorum günlerdir :)

Herkesi özledim ama. Dün Yenacığım telefon açtı bana, nasıl sevindim anlatamam. Bugün biraz daha rahat koşullarda tekrar konuştuk. Telefonu kapatınca hemen girip mesaj yazmak istedim. Gün içinde geçmişe dönüp, olabildiğince okuyacağım. Umarım herkes iyidir :71:

Umutcum hoşgeldin, çok özledik seni :) kendin için çok güzel bir zaman ayırmışsın. tadını çıkarmışsın gittiğin yerlerin. nihayet iznini de bitirmişsin :) 21 aralık-21 haziran arası kış gündönümünden yaz gündönümüne kadar da kendine bakar, yazı fisfit geçiririsin :) tarihler konusunda takıntılı biri olarak çok güzel bir zamanda bitirdin iznini bence :)

He yaa çok ihmal ediyorum ben gece yoğurt yemeyi :1:
Aslında geçen gün eşimin yengeside ender saraçın bir programda verdiği tarifi tavsiye etti. Kendinde henüz denememiş ama ender Saraç her gün 1 kase yoğurta 1 tk kırmızı biber ve biraz hakiki zeytinyağ ekleyin ve öğlen yada akşam yiyin, beslenmenizede çok az dikkat edip tatlıdan uzak durursanız 4 kilo her ay garanti verirsiniz demiş :122: :122: :122:
Yengesi deniyecek bu ay bende bir ara yapıp tadına bakayım acı olur dedim ama yengesi başlamış yoğurt onun acısını alıyor üstelik bağırsakları güzel çalıştırıyormuş bu karışım dedi :34:

Bu gece değilde yarın akşam bende bir deneyeyim :34:

aslında hiç fena değilmiş denemek isterdim ama yoğurtla aram hiç hoş değil.arada alışayım yiyeyim diyorum sonra bütün gün içim oynuyoo..napsakki acepp..zaten tartım hala 97 gösteriyo bugün yarın adet olcam ondanmıki acaba.oysa sporda yapıyorum yediklerime dikkatte ediyorum ama niye takıldım gene anlamadım..buarada akşam görümcem aradı yarın akşam doğum günü yapcaklarmış sizde gelin diyo.buay içinde kızımda dahil olmak üzre diğer yeğenlerden bikaçının doğum günü var hazırlık yapıyorum bütün aile toplanalım sizde gelin diyo.aslında özledim gitmek istiyorum ama şu sıralar maddi anlamda biraz sıkıntılıyız oyüzden eşim gidemeyiz dedi.bilmiyorum yani sonuç ne olcak ama bildiğim bişey var yapmayı planlağı şeyler beni hiç cezbetmiyoo:46::46:tatlıya düşkün olmama rağmen hiç canım çekmedi saydıklarını ben bile şaşırdım...belki pastalara tav olurum diye düşündü ama olmadı....neyse bende kaçam şimdilik yemek yapıcam sonra spor yapam...ilk fırsatta geliirim gene fena bağımlılık yaptınız bende uzun süre ayrı kalamıyorum:1::1:

Selamün Aleykümmmmmmmmmm

Günaydın kızlarrrrrrrr :3:

Sabah eşim sağ olsun hava çok soğuk diye bizim sağlık ocağına gideceğimizi bile bile bizi uyandırmamış :1: kuzucuğu üşümesin hesabı :1:
Neyseki çok geç olmadan hemen kalın kalın giyinip çıktık ama dediği kadar varmış. Karla karışık dolu yağıyor ve rüzgar insanın yüzüne vurdukca canı yanıyor :26: Allahtan kıza şapka şal falan derken kutuplara gidecekmiş gibi bir hazırlıkla çıkmışız :1:
Yavrum rüzgarın sesinden bile ürktü dışarı cıkmak istemedi.
Şükür araba varda hemen gidiverdik :34:
Kücük kuzum 13.8 kg çıktı boyuda 87 santim olmuş :34: sizce 2.5 yaş için nasıl kızlar :44: bu ara pek yemek yemiyor diye üzülüyordum hatta artık kızımı kaşık suratlım diye seviyorum :60:
Bu sefer başka bir hemşire ilgilendi bizimle ve açıkcası pekte hoşuma gitmedi hatun. Çok aceleye getirdi hiç düzgün ilgilenmedi. Obeziteyle mücadele hesabı beni tartıp ölçülerime bakacaktılar hesapta ama sadece tartıya çık dedi üstelik tartı benim evdekinden beter :1: 110 çıktım onda da hatta dedim imkansız daha iki hafta evvel spor salonunda yağ, kas ve su kütlesinide hesaplayan ayrıntılı tartıda 103 çıkmıştım diye :47: demezmi hatun biz kendi tartımızı baz alırız öyle ölçüm istiyorsan git diyetisyene diye :47::47::47:
Başlarım öyle obeziteyle mücadele diye çıktım ordan tabiki. O rakamın doğru olması imkansız çünkü geçmişte totoşuma olmayan bir kotumu sabah buldum ayağıma giydim ve inanan yolda devamlı asılmak zorunda kaldım düşmesin diye :60: eşim bile diyor kesinlikle doğru değildir onların tartısı bariz fark var boşver sen onları diye :34:

Akşama inşallah yine spor salonuna gideceğim eğer hocayı ikna edebilirsem bu olayı anlatıp beni tekrar tartmasını isteyeceğim :34: yoksa ben iki hafta daha beklersem çatlarım :1:

Canım normal bir kutu alıp aynı ebatlarda renkli fotokopiyle dinozor resmi çıkartıp üzerine yapıştırabilirsin yada sünger bob :1:

Canım yine iyi sen bakıyorsun :1: benim eşim değişitir hiç haberim olmaz :34:

Cecoşum kesin yanlıştır tartıları. sen sıkma canını. ama bu akşam tartılmaya çalış yine de sen. bence şimdiden 99u görüceksin :16:

Selam cücüşlerimm :16::16::16:

okuldan geldim mamişlerimi yapıp yiyecem , azcık bakınayım dedim :34::34::34:

Kar kapiya dayanınca, depoya inilir kar lastiklerinin duruma bakılır. Ben türk'üm herseyi son anda yapamayi sevirim.:1:

ben daha kar lastiği bile almadım ,sen yine iyisin şekerim :32::32::32:

tabii koyarım :)
oğlum pastasını dinazorlu istedi.
pinyatasını da küçük bir koliyi gramafon kağıdi ile kaplayıp üzerine dinazor figürleri ile süsleyerek yapmak istiyorum.
öyle çok profesyonel bişi olmucak muhtemelen ama çocuklar sevinir..

teşekkürler canım kutlaman için de.. :16:

Ayçacım oğluşunu doğum günü kutlu olsun canım benim , beraber çook güzel mutlu , huzurlu, sağlıklı yıllar yaşayın inşAllah :16::16::16:

ayrıca kutu fikride çok hoşuma gitti canım :34::34::34:

Gunaydin canlarim:16: erkenciyim bugun sabah lesliemi yaptim kahval:32:tim da diyetme uygun

Katremm tekrardan hoşgeldin canım benimm :32::32::32:

Ya ben bugun çok mutluyum. Sabah uyanınıca 87.3'ü gördüm insallah yarın sabah yüksek çikmaz...:16::16::16::16::16::16:

süper süper süperrrr :46::46::46::46:

Umutcum yuvana tekrardan hoşgeldin kuzumm , özlemiştik valla , kararlılığın daim olsun inşAllahh :16::16::16:

Selam kızlar,

Kuzucuğum bugün daha iyisindir umarım. haberdar et bizi ha, merak ediyoruz :)))

sağol bebeem daha iyiyim çok şükür , ilaç gibi geldin valla :16::16::16::54::54::54:

Selam cücüşlerimm :16::16::16:

okuldan geldim mamişlerimi yapıp yiyecem , azcık bakınayım dedim :34::34::34:

ben daha kar lastiği bile almadım ,sen yine iyisin şekerim :32::32::32:

Ayçacım oğluşunu doğum günü kutlu olsun canım benim , beraber çook güzel mutlu , huzurlu, sağlıklı yıllar yaşayın inşAllah :16::16::16:

ayrıca kutu fikride çok hoşuma gitti canım :34::34::34:

Katremm tekrardan hoşgeldin canım benimm :32::32::32:

süper süper süperrrr :46::46::46::46:

Umutcum yuvana tekrardan hoşgeldin kuzumm , özlemiştik valla , kararlılığın daim olsun inşAllahh :16::16::16:

sağol bebeem daha iyiyim çok şükür , ilaç gibi geldin valla :16::16::16::54::54::54:

Oh oh, ye mamalarını. süpersin cücüş :)

ben de tam çıkıyordum seni gördüm. kendine iyi bakasın, öpüyoreeee :16:

günayyydınnnnnn

ohhh güle güle git asu bende kızı uyandırıp kursamı gitsem gidemedim bayadır

dafiii maşşallah çok vermişsin bencede eşinin dediği gibi 3 k,ilo daha verip korumaya geç iysin maşşallah
SAĞOL NURSENA
o üç kiloyuda bir türlü veremedim tatilde biraz dikkat etseydim 85 i görürdüm . bir türlü göremedim. ama olsun hiç kısıtlamadan tatiliminde tadını çıkardım. açık büfede bir yıldır yemediğim herşeyden alıp yedim.sonrada yüzdüm. sanırım kulağımdaki mantarda tatil hediyesi oldu bana

umutcum hoşgeldin özledik seni bu arada yena da bu hafta kaçaklarda farkına varmadığımızı zannetmesin. onuda özledik

Son düzenleme:
Cecoşum kesin yanlıştır tartıları. sen sıkma canını. ama bu akşam tartılmaya çalış yine de sen. bence şimdiden 99u görüceksin :16:

Bencede kesinlikle tartı bozuktur canım :34:
Daha evvel totoşuma olmuyor diye kenara attığım kotlardan birini bu sabah giyeyim dedim malum hava soğuk üşütmeyeyim totoşu :1: hesabı. Üzerime çok rahat oldu hatta dışarı cıktığımda yine çekelemek zorunda kaldım :1:
Albümdeki emirgan korusunda çektirdiğim kot pantalonlu ve gömlekli bir resim var ya işte o resimdeki pantalonuda denedim onunda bacak kısmı oldu ( düşük bel ) düğmelerinde yarısı kapandı :34: ama tabi göbişten iki düğme açık kaldı :1: zaten olsada giyemem artık düşük bel alışmışım normal bele tuhaf geldi :1: ama olsun yinede mutlu oldum :34:

Bakalım bu akşam hocaya söyliyeceğim belki tartıya çıkarır sonuçta baya bir fark var arada :34:
Karşı komşumda biraz evvel kahve içmeye geldiğinde anlatınca kesinlikle onlarında tartısı bozuktur yoksa mümkün değil inanılmaz fark var bence dedi :34: oda Spor salonunun tartısının daha güvenilir olduğunu düşünüyor sonuçta yağ, kas ve suyuda ölçüyor :34:
Umarım kadın iki hafta daha bekle demez :50:

Neyse kızlar dünden kuru fasulye ıslatmıştım sabahta haşladım :34: şimdi onu pişirip bir süpürge tutayımda gitmeden sonra yine spora gidene kadar uğrarım sizlere :34:
Tamda kuru fasulye havası var bugün :1:
Tabi ben akşam gelince hayatta yemem :1: okadar spordan sonra salata ve yoğurtla akşam yemeği yerim çünkü 8i geçiyor hafta içi eve gelmem :34: Öğlenlikte şimdi bir tarhanacık yaparım kendime :34: birazda dünden kalma yemek vardı :56: maksat karın doyurmak değilmi herşey olur :34:

Cecocum, en düşük tartan tartı en doğru tartidir. Bozuk vs . beni ilgilendirmiyor. doğru olan oo:1: geri kalan bütün tartilar yalancı...

Son düzenleme:
Cecocum, en düşük tartan tartı en doğru tartidir. Bozuk vs . beni ilgilendirmiyor. doğru olan oo:1: geri kalan bütün tartilar yalancı...

Bende onu diyorum zaten :60: evdekide fazla gösteriyor sağlık ocağındakide :1: daha doğrusu digitaller 99dan yukarı sapıtabiliyorlarmış ya o bakımdan :34: tamam Spor salonundakide digital ama o diyetisyenlerin özel tartılarından o yüzden daha çok güveniyorum :34: tabi bide arada 7 kilo var güzelim :1: bir iki kilo olsa hadi tamam diyeyim ama 7 kilo asla kabul edemem :60: :60: :60:

Şimdide eşimle telefonda inatlaşıyorduk :1: kar yağıyor sen spora gitme diyor bende yok ufak ufak giderim diye inat ettim :60: spor yapacağım diye inatlaşacağım aklıma gelmezdi :1:
Dönüşte hava daha beter olursa diye korkuyor ama dedim ufak ufak gelirim olmadı sen minibüsle gelir beni alırsın dedim :34: bakalım 1 saat sonra havanın durumuna göre karar verecekmişiz :1:

kızlar nasılsınız kar lapa lapa yağıyor...

eşimle sabah 7 de düştük yola o bıraktı sabah işe aşırı üşüdüm şimdi hapşırıp duruyorum:43::43::43:

Aynurcum sıkıntınız ne ise rabbim tez zamanda feraha kavuştursun...

kızlar ben bu sabah tartıda 99 kg yu gördüm malesef hızla kilo aldım...dank etmesi için illa 3 haneye yaklaşmam gerekiyormuş...
bana bir akıl verin ne olur:14::14::14:

Bende onu diyorum zaten :60: evdekide fazla gösteriyor sağlık ocağındakide :1: daha doğrusu digitaller 99dan yukarı sapıtabiliyorlarmış ya o bakımdan :34: tamam Spor salonundakide digital ama o diyetisyenlerin özel tartılarından o yüzden daha çok güveniyorum :34: tabi bide arada 7 kilo var güzelim :1: bir iki kilo olsa hadi tamam diyeyim ama 7 kilo asla kabul edemem :60: :60: :60:

Şimdide eşimle telefonda inatlaşıyorduk :1: kar yağıyor sen spora gitme diyor bende yok ufak ufak giderim diye inat ettim :60: spor yapacağım diye inatlaşacağım aklıma gelmezdi :1:
Dönüşte hava daha beter olursa diye korkuyor ama dedim ufak ufak gelirim olmadı sen minibüsle gelir beni alırsın dedim :34: bakalım 1 saat sonra havanın durumuna göre karar verecekmişiz :1:

Aynen katılıyorum. Diyetisyenlere bende güvenmiyorum. Benim yakınımda bir hastane var. Ufak tefek şeler için oraya gidiyorum . Geçende göz muayenesine gittim. Yan kapı diyetisyendi, sayın diyetisyen hanim bi çıktı ben kadar. Nası güveneyim ben şimdi ona...:1::1::1:

Hasta olmamak koşulu ile üşümek metebolizmayi hızlalandırıyormuş... Spor için hava koşulları bizi bezdirmez. Biz güçlü, iradeli, muhteşem kadınlarız canım. :16:

eşimle sabah 7 de düştük yola o bıraktı sabah işe aşırı üşüdüm şimdi hapşırıp duruyorum:43::43::43:

kızlar ben bu sabah tartıda 99 kg yu gördüm malesef hızla kilo aldım...dank etmesi için illa 3 haneye yaklaşmam gerekiyormuş...

Canım geçmiş olsun :71: umarım daha beter olmazsın :34:

Kilo yüzünden üzme kendini güzelim :34: belki ödem vardır yada regl önceside olabilir :34: eminim bir en geç iki hafta sonra çok daha aşağılarını görürsün :34:
Hem unutma stresde kilo yapar :34:

Aynen katılıyorum. Diyetisyenlere bende güvenmiyorum. Benim yakınımda bir hastane var. Ufak tefek şeler için oraya gidiyorum . Geçende göz muayenesine gittim. Yan kapı diyetisyendi, sayın diyetisyen hanim bi çıktı ben kadar. Nası güveneyim ben şimdi ona...:1::1::1:

Hasta olmamak koşulu ile üşümek metebolizmayi hızlalandırıyormuş... Spor için hava koşulları bizi bezdirmez. Biz güçlü, iradeli, muhteşem kadınlarız canım. :16:

Ağzından bal damlıyor be güzelim :38::38::38: ne güzel dedin öyle tabiki bizi hiç bir şey bezdiremez :72::72::72:
Allahı n izniyle sağ sağlım gider gelirim ınşallah :nazar::nazar::nazar:

Bencede kesinlikle tartı bozuktur canım :34:
Daha evvel totoşuma olmuyor diye kenara attığım kotlardan birini bu sabah giyeyim dedim malum hava soğuk üşütmeyeyim totoşu :1: hesabı. Üzerime çok rahat oldu hatta dışarı cıktığımda yine çekelemek zorunda kaldım :1:
Albümdeki emirgan korusunda çektirdiğim kot pantalonlu ve gömlekli bir resim var ya işte o resimdeki pantalonuda denedim onunda bacak kısmı oldu ( düşük bel ) düğmelerinde yarısı kapandı :34: ama tabi göbişten iki düğme açık kaldı :1: zaten olsada giyemem artık düşük bel alışmışım normal bele tuhaf geldi :1: ama olsun yinede mutlu oldum :34:

Bakalım bu akşam hocaya söyliyeceğim belki tartıya çıkarır sonuçta baya bir fark var arada :34:
Karşı komşumda biraz evvel kahve içmeye geldiğinde anlatınca kesinlikle onlarında tartısı bozuktur yoksa mümkün değil inanılmaz fark var bence dedi :34: oda Spor salonunun tartısının daha güvenilir olduğunu düşünüyor sonuçta yağ, kas ve suyuda ölçüyor :34:
Umarım kadın iki hafta daha bekle demez :50:

Neyse kızlar dünden kuru fasulye ıslatmıştım sabahta haşladım :34: şimdi onu pişirip bir süpürge tutayımda gitmeden sonra yine spora gidene kadar uğrarım sizlere :34:
Tamda kuru fasulye havası var bugün :1:
Tabi ben akşam gelince hayatta yemem :1: okadar spordan sonra salata ve yoğurtla akşam yemeği yerim çünkü 8i geçiyor hafta içi eve gelmem :34: Öğlenlikte şimdi bir tarhanacık yaparım kendime :34: birazda dünden kalma yemek vardı :56: maksat karın doyurmak değilmi herşey olur :34:

hakikaten tam kuru fasulye ahavası var. bu akşam hafif beslenip yarın öğlen kuru fasulye yiyebilirsin canım. akşam ben de yemiyorum ağır gelebilecek yemekler. dün akşam koca bir kase ton balıklı roka salatası yedim sadece mesela.

Hoca bekle derse evdeki 110 gösteriyor, sağlık ocağındaki de öyle. moralim bozuluyor dersen inat edemez bence. sen kesin ağzından girer burnundan çıkar yaptırırsın işini bu şirinlikle :)

Selam kizlaaar napiyosunuz :) ben iyiyim ya sabah dayanamayip tartildim,
gecen gün aksam tartildigimda malum 100 cikmstim ve cok sinirlerim bozulmustu,
aynur demisti zaten o kesinlikle dogru olamaz, aksam tartilmak cok yanlis diye, bide adet öncesi olunca,
normal kilomdan 400 gram daha az ciktim,
bu hafta o tatlilari yemeseydim dahada az cikardim :) allahim bana güc versin sabir versin :)) offfffffff
dayanamiyom hic, ama dayancam artik,
iyi geldi eksiyi görmek, herkes veriyor ben kaldim öyle utaniyom valla.

Bu arada ilk kariniz yagmis türkiyede sanirim hayirli olsun :)
kizlar güldüm size ya biraz kar yagdi diye hemen disari cikmamazlik ediyorsunuz ya
siz burda almanlari görseniz kar kis demeden hala bisiklet sürerler :))) cok komikler
ama ben kari severim disari cikmama asla engel degil,
güzelcene salimi eldivenimi takar, kalin mantolarimi giyer cikarim,
ayrica cocuklarinizda karda cikarin sevsinler kari,
ben kücükken cok severdim kar topu oynamayi bayilirdikkkk
hele karda yuvarlanirdik :) ne eglenirdik ya :16:

babamda bize böle kayakmi diyorlar ne diyorlar ondan alirdi,
otururduk onun üstüne, sonrada tepe gibi biyere gidip ordan kayardik ay ne güzeldi
durun resim gösterim

bunun gibi iste

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Davoser_Schlitten.jpg

Bu arada banucum bencede o tarti yanlis olmali,
ben cok sinirleniyorum böyle seylere ya, düsün sen ugrasip didinip 7 kilo vermisisn, yani spor salonunda öyle cikmissin,
sonrada git doktorda 110 cik,
insanin bütün moreli alt üst olur,
ben 1 kilo farkli cikiyim benimde sinirlerim bozulyor,
bu tartilar duygularimizla oynuyorlar :(((( :50: :47:

Nevincim canım benim ya. hem hasta olmuşsun hem moralin bozulmuş. biz böyleyiz işte. başlamak için dibe vurmayı bekliyoruz. düğünümden sonra kilo almaya başladığımı farkettiğim anda dur diyebilirdim ben de. ama koca bir kış boyunca 90 kilodan 99a çıkana kadar kendimi durdurmadım. psikolojik sınırımdı 99. sanırım senin de öyle canım. yapabileceğine inan önce, psikolojik olarak seni aşağı çeken düşüncelerden kurtul. benim 7 ayım dolmak üzere ve 14 kg verdim. büyük kglar verenlerin yanında az gözükebilir ama bende inanılmaz değişikler yaptı, o yüzden benim için büyük bir rakam. geçen kış karda düşer ayapımı bacağımı kırarım diye kapı dışarı çıkmadım. ama bugün daha güvenli ve hafif hissettim kendimi. ve bu kiloları verirken yemediğim şey kalmadı. pizza, börek, çörek, tatlı vs. aklına ne gelirse. önceden yediğimin yarısını yiyerek ve istediklerimi yiyerek verdim. senin işin zor bu açıdan biliyorum. ama kararında bırakırsan sen de güzel kilolar vereceksin. senin öyle 30-40 kg vermene de gerek yok. temizinden 20 kg seni fıstık yapar.

Back
X