Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Özkacığım,eviniz hayırlı uğurlu olsun..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..Çok sevindim..

--

Yemek yaptım. az kaldı pişmek üzere.. pilav tamam da fırında ki henüz olmadı..
Salata malzemelerini yıkadım akşam eşim gelince halleder artık. afiyet olsun onlara :)

Ben de bu arada boş durmadım 3 ceviz ,2 kuru incir yedim üzerine koca bir bardak sıcak su içtim :)
MArdin li bir komşum var demiştim, karşı komşum..Onlar kuru incir getirmiş memleketten..Burdakilerden çok farklı. hem koyu hem daha küçük ama çok lezzetli..
İŞte haftada bir veya iki yiyorum anında tatlı ihtiyacını gideriyor lakin kısa sürede acıkıyorum hem de bir anda deli gibi :)
Şu meyveler bir de acıktırmasa ne iyi olacak...

Son düzenleme:
Gözdem sen ceyizini hazırla ben sana soyleyim bende yuttuktan 1 sene sonra evlendim üstelik eşimi tanimiyordum dusun yani

Hahahah iyiymiş o zaman :34: Bilsem yutarken o kadar sövmezdim kuzenlere :1:

HAFTANIN 1.si __________ - 1,6 kg. ____________________ Miyop :65::65::nazar::46::32::8::71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,2 kg. _________________ efeeeeem :65::46::nazar::21::62::71:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ nuhan & YENA & WAW :65::81::nazar::64::122::71:

Yenacım eline sağlık canım... Size de tebrikler hatunlar :46:

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si __________ - 1,6 kg. ____________________ Miyop :65::65::nazar::46::32::8::71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,2 kg. _________________ efeeeeem :65::46::nazar::21::62::71:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ nuhan & YENA & WAW :65::81::nazar::64::122::71:

ANAMMMMM 2. OLMUŞUM OLEEYYYY BÜTÜN KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM :nazar::nazar::nazar: YENACIM ELİNE KOLUNA EMEĞİNE SAĞLIK AYRICA GEÇMİŞ OLSUN :1::1: anam bu hafta tek sevincim bu oldu işte onun dışında bu haftayı lanet hafta olarak ilan ediyorum buğün kötü bi haber daha aldım (kusura bakmayın arkadaşlar sizide dert babası yaptım resmen ama anlatacak başka kimsem olmadığından emin olun buğün babannem düşmüş belini kırmış zaten zar zor tuvaletine gidip geliyodu 90a yakın yaşı var doktor ameliyat diyor ama ameliyattan kalkma ihtimali çok az malesef anneminde buğün kontrolü vardı oda kaldı bu durumdan dolayı ya böyle işte zaten babannem kaç gündür annem geliyo rüyama yanıma oturuyo diyomuş ne bileyim ya siz çözün artık gerisini yoruldum valla bu hafta çok yoruldum artık :43::43::43::43::43:

nursena spor varmı bu hafta senin ben göremedim yine:)
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:
:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
ANAMMMMM 2. OLMUŞUM OLEEYYYY BÜTÜN KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM :nazar::nazar::nazar: YENACIM ELİNE KOLUNA EMEĞİNE SAĞLIK AYRICA GEÇMİŞ OLSUN :1::1: anam bu hafta tek sevincim bu oldu işte onun dışında bu haftayı lanet hafta olarak ilan ediyorum buğün kötü bi haber daha aldım (kusura bakmayın arkadaşlar sizide dert babası yaptım resmen ama anlatacak başka kimsem olmadığından emin olun buğün babannem düşmüş belini kırmış zaten zar zor tuvaletine gidip geliyodu 90a yakın yaşı var doktor ameliyat diyor ama ameliyattan kalkma ihtimali çok az malesef anneminde buğün kontrolü vardı oda kaldı bu durumdan dolayı ya böyle işte zaten babannem kaç gündür annem geliyo rüyama yanıma oturuyo diyomuş ne bileyim ya siz çözün artık gerisini yoruldum valla bu hafta çok yoruldum artık :43::43::43::43::43:

geçmiş olsun canım ya allah yardımcınız olzun sabır dile olcağı varmış dua et bol bol

kilo verenleri tebrik ederimmm valla kar kış dimeden azimle eriyo yağcıklarınız

yenam ellerine sağlıkkk
asuuu sporumu anadın sanırımmmm seninde allerine sağlık

Selam cücüşlerimm :16::16::16::16:

hayırlı cumalar ,bol eksi bildirimli bir gün olmuştur inşAllahh
:34::34::34:

pc yi anca açabildim , arkadaştayım ,
YENAcım kusura bakma canım, sanırım listeyi oluşutrmuşsun , beni eklersen sevinirim bebeemm :34::34::34:

GEÇEN HAFTA :77.2

BU HAFTA : 76.6

GİDEN : 600 gram

şimdi ben kaçtım , sonra görüşürüz kuşlarr, öptüümm :54::54::54:

masallahh kuzularrr kılo veren derce alan ve alamayan tümm dostlarımı yoldaslarımm gönülden tebrik ederimmm :42::42::42::42:

saygıyla arz ederimmm:79::82::119::119::119::119::126::126::111::111::111::111:

ellerine sağlık yenacım ayrıca tebrik ederim 80lere iyice göz kırpmaya başladın maşallah:54::46:
dereceye giren kilo veren herkesi de tebrik ederim:46:

1.fadime02-nuhan...............................360dk
2.gulma.............................................300dk
3.y.o.l.c.u..........................................210dk
4.asumanzeynep.................................200dk
5.ceco34...........................................180dk
6.umutttt..........................................120dk
7.clutch.............................................90dk
8.anathema08.....................................20dk

sporcularımızı tebrik ederim:46::46::46:

arkadaşıma gittim kaçamaksız döndüm şükür
bu sefer üstüme gelmediler birisi daha vardı diyet yapan akapunkturla beraber ikimize de karışmadılar
sadece yoğurtlu havuç salatası yedim biraz da turşu bugün sebze günüm değildi ama olsun artık yarın protein yaparım artık

Yenacım ellerine sağlıkkk:46::46::46::46:

Kızlarr sizleride tebrik ediyorum:46::46::46::46:darısı bizim başımıza artık...:34::34:gerçi ben bu listeye girebileceğimi hi sanmıyorum ya neyse:50::50:

canım, valla billa ben de hıc mı hıc lısteye gıremem sanıyodum. yanı oyle hıc heveslenmıyodum bile. Biraz uzulduydum de onun da faydası oldu. her zaman az da olsa ekside cıksam ıyı dıyordum. ama bu hafta gercekten dıkkat ettim. aslında haftadan birden fazla vermekten korkuyorum. yanı yasımız malum sarkma yaparmıkı

herkeze merhabalar. okumaya sonra devam edeyim. listeyi gorunce ekran karsısında sırıtık bırsey oldum. cok mutlu oldum. tebrik eden herkeze tesekkurlerrr.yena sana da cok tesekkurler.
benim bebis yıne ateslı yıne hasta. artık bu durum sıradan olmaya basladı. bebıs aglıyoor. sonra gorusuruz.

Son düzenleme:
iiii akşamlar zayıf hatunlar siziii:3::3:
bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim:37:
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var :47:
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
eşi annasi falan ağlıyodu (bende ağladım o halde görünce:25:)
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum:43::43:
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım:53::53:
haftaya kaldı artık:47::47:

Son düzenleme:

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ederim cücüşlerimm :16::16::16:

YENAcım & ASUcum ellerinize ,emeğinize sağlıkkk :16::16::16:

öpüyorum herkesleri kocaman :54::54::54:

bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim:37:
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var :47:
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum:43::43:
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım:53::53:

sıkma canını kuzumm , herşeyin hayırlısı olsunn , haftaya güzel haberlerinizi bekliyoruuzzz :16::16::16:

gerçi o bir kukucannn ben öyle hissediyomm :32::32::32:

babannene de çok geçmiş olsun canım.....
rabbim acil şifalar versin, yar ve yardımcınız olsun inş canım....

tebrikler kızlar:nazar::nazar::nazar::46::46::46:

herkeze merhabalar. okumaya sonra devam edeyim. listeyi gorunce ekran karsısında sırıtık bırsey oldum. cok mutlu oldum. tebrik eden herkeze tesekkurlerrr.yena sana da cok tesekkurler.
benim bebis yıne ateslı yıne hasta. artık bu durum sıradan olmaya basladı. bebıs aglıyoor. sonra gorusuruz.

geçmiş olsun canım...

sıkma canını kuzumm , herşeyin hayırlısı olsunn , haftaya güzel haberlerinizi bekliyoruuzzz :16::16::16:

gerçi o bir kukucannn ben öyle hissediyomm :32::32::32:

hadi bakalım görecezz cicimm kukucan olursa göbek atıcaaam:21::21:
ilk kızçem olsun istiyorum:16: sıkıntı yok ama bu gisişle doğumda öğreniriz gibime geliyoorr:9::9:
:72::72:şafak kaça düştüüü:52::52:
ilk ve son ayrılışınız olur inşallahh:54::54:

ayy hayırlısı olsun canım bende çok şey yazmıştım yaşadığım vaz geçtim sildim çünki şuan çok duygusalsındır normal ağlaman dua et allahtan hayırlısı nı dilemekten başka yapıcak şeyimiz yok kafana takmamaya düşünmemeye çalış kuzucuğumuz bize heyecan yaptırdı bak haftaya beklicez artıkın

Back
X