Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok bebeem yaa oncacık şeylerden balon malon patlamazz , sıkıntı etme , ben yiyom çünkü onların yararınında çok olduğunu biliyorumm :34::34::34:

benim kaçamak diye adlandırdığım ,en azından öyle avunduğum şeyler ; pasta, tatlı , börek , çörek , falan filann .... anladın sanırım :32::32::32:

canım benim Rocco Sıkı Şeker var yuvarlak kutularda , onlar şekersiz , dukan topiğinde Aliye onları yiyebileceğimizi söylemişti , bende alıyorum canım tatlı bişey isteyince atıyom bi iki tane :56::56::56: sende deneyebilirsin kuzumm :27::27::27:

sağol kuzum alırım roccolardan da tatlı isteğim epey dizginlendi gibi şükür nerdeyse 1 ay oldu 1kere light puding yedim 1 kere de meyveli yoğurt aldım
kayısı tatlı isteğimi de gideriyor hem de wc olayına da iyi geliyor
börek çörek pasta onlarla küstüm zaten biliyorsun sen de gün sofralarında bile yüzlerine bakmadım bu cuma kendim yapınca da aynı başarıyı gösterebilirim inşallah

sağol kuzum alırım roccolardan da tatlı isteğim epey dizginlendi gibi şükür nerdeyse 1 ay oldu 1kere light puding yedim 1 kere de meyveli yoğurt aldım
kayısı tatlı isteğimi de gideriyor hem de wc olayına da iyi geliyor
börek çörek pasta onlarla küstüm zaten biliyorsun sen de gün sofralarında bile yüzlerine bakmadım bu cuma kendim yapınca da aynı başarıyı gösterebilirim inşallah

ben artık uyumalıyım iyi geceler :16::16::54:

aferin sana canımm , hadi bakalım iyi gecelerr :54::54::54::16::16:

Son düzenleme:
fırsat buldukça geçmişi okuyayım...

ya size birsey sorcağim, kocanız/sevgiliniz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
A) Sesimi çıkartmıyorum alınan hediyeyi sevmiş gibi yapıyorum arda sırada kullanıyorum. Kulanırkende içimden söylenip sinir oluyorum.
B) Beğenmedigimi söylüyorum nereden aldın deyip gidip değiştiriyorum.
C) Birkaç kez hediye almakta başarısız oldu. Bu yüzden bana hediye alırkan yanında gidiyorum. Hediyemi kendim seçiyorum.
D) Kendi hediyemi kendim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....

aaaaa.... hediye alan kocalar da mı var???

bizimki "para senin elinde ne istersen al" der.. 20 yılda bir kez evlilik yıldönümünde çiçek getirdi. o da arkadaşların zoruyla olmuş:1::1::1::1::1:
bir kez yüzük almıştı.. ama ağlayarak verdi. dedim ki pişman oldu galiba.. genç bir akrabanın hastalı haberini almış meğerse...
o oldu. bi daha bi şey görmedik:26::26::26::26::26:

sağol canım benim çok şükür herşey yolunda:nazar: duygusallık hariç:1:
sonradan düşünce komik oluyo tabiki ama olsun bu da hamişliğin tadıı:16:
bizde seni merak ediyorduk fazlalıklarını peşinde getirmedin umarım:34:

valla taktım peşime getirdim fazlalıkarı... ama topiğin her sayfasında bir kısmını atıyorum:52::52::52::52:

Eveeetttt.. bir gecelik geçmişi okudum... bitti..
bu dakka itibarı ile nöbette bitti..
ben kaçar..
evime gidip uyuyayım biraz...
mutlu günler, başarılı diyetler hepimize:38::38::38::38::38:

efem teşekkür hoşbuldum inşallah desteğinizle burdan devam edeceğim anneciğine geçmiş olsun

evimde netim şimdilik yok çıkmadan yediklerimi yazayım

sabah 3 ad kuru kayısı 4 adet fındık içi 2 ad ceviz

biraz beyaz peynir yarım domates 2 zeytin yeşillik 1 dilim kepek ekmeği
ara öğünde 2 galete
öğlen yarım kase mercimek çorbası türlü(patatesleri ve suyunu yemedim) yağsız salata 1 dilim ekmek
ara öğün 1 elma
akşam üstüde yarım simit yedim bitki çayı içtim

akşam muhtemelen çayın yanına ufak bir tost yaparım yada sadece yoğurt çorba

sizce çokmu yorumlarınız önemli benim için sabah okurum artık hepinize iyi akşamalar

tşk ederim canım Allah razı olsun hepinizden menünde gayet iyi görünüyo böyle devam edersen inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tabiki hep beraber:1::1::1:

yoruldum daha yeni çıktım mutfaktan epey kolayladım sayılır puaçayı mayaladım kabarsın onu yapıcam mutfağa girince menüm deişti

biber dolma
peynirli puaça
yaşpasta
buzluk böreği(patatesli yarın pişicek buzlukta yerini aldı)
kuruçaylı kurabiye

aman yeter sanırsam

tv aldıkLED Televizyonlar
bu misafirlein arasında bide yarın 11 de geleceklermiş inşallah saat 1 de biter işleri duvara monte edecekler evdeki cadıdan dolayı her işim üüst üste gelir zati

canım iyi günlerde kullanın tvnizi :1::1:

banu ablacım çok sağol işallah rabbim korktuğumuza uğratmaz :34::34:

Selam kızlar,

Nasılsınız? sağlıklı beslendiğim bir gün oldu benim. o yüzden mutluyum. dışarda da koşturdum. yaşasın diyet yapmak :))

Efemmcim inşallah annenin sonuçları temiz çıkacak canım. Sen Allah'a sığın, en iyi o şekilde geçer bu vaktin. Her şey O'ndan.

ben de çok severim çiziktirmeyi canım. kalem kağıt olsun istiyorum hep etrafta :)

tansiyon aletini güle güle kullan Meyracım, inşallah gerek kalmaz en kısa zamanda :)

keşke ben de baştan elde yıkasaymışım. ama bilemedim. artık çok geç malesef :(

Eminecim lazım olmasından değil, özlü söz yazarsın, özel gün not edersin. yıllar sonra bakması çok zevkli :) madem seviyorsun al sen de bi tane :)

Kuzum bence saçınla birlikte kaşlarını da belirginleştir. sen doğal sarışın olduğundan kaşlar da sarı :) koyulaştırdığında daha net bir yüz ifaden.
inşallah bebeğim inşallah rabbim bütün hasta olanları tez zamanda iyi etsin iyiki varsınız:3::3::3:
ya size birsey sorcağim, kocanız/sevgiliniz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
A) Sesimi çıkartmıyorum alınan hediyeyi sevmiş gibi yapıyorum arda sırada kullanıyorum. Kulanırkende içimden söylenip sinir oluyorum.
B) Beğenmedigimi söylüyorum nereden aldın deyip gidip değiştiriyorum.
C) Birkaç kez hediye almakta başarısız oldu. Bu yüzden bana hediye alırkan yanında gidiyorum. Hediyemi kendim seçiyorum.
D) Kendi hediyemi kendim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....

benim eşim sağolsun hediye almadığı için öle bi sorun yaşamıyoruz biz anlaştık sonuçta ikimizede hediye alsak kendi kesemize dokunuyo o yüzden hiç yanaşmıyoz zaten istediğim bişey olursa kendim alıyorum oda sesini çıkarmıyo sağolsun :1::1::1::1:

Anammm unutmadan bugünki yemeklerimi sizlerle paylaşayım :1:

Eki Görüntüle 586537

Yumurtalı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 1 şekersiz limonlu yeşil çay

Eki Görüntüle 586538

1 kase sebze çorbası, 1 kase az yağlı salata ( havuçlu, domatesli ),1 bardak yoğurt

Eki Görüntüle 586539

6 - 7 Yk kadar baharatlı tavuk ( teflon tavada kavurdum ), az yağlı karışık salata, 1 büyük bardak ayran :34:

Nasıl ama :1: iyimi yoksa çokmu :34:
Bu arada bol bol su içtim 3 litre kesin olmuştur sabahtan beri :1:
Bir ara şekersiz sütsüz nescafe içtim birde bir ara yine acıkır gibi olunca yeşilçay :34:
Suya devam :60: ama tuvalete koşuyorum arada anında bastırınca :60:

ablacım mamişlerin gerçekten güzel görünüyo ve gayet sağlıklı tebrik ederim işte böle devam edersek inşallah sonuca ulaşacaz kısa zamanda Allahın izniylen :34::34::34::34:

Simdi ben konuyu anlatayım size,
Ben ona geçen 2 hafta önce, merrell almıştım hediye. Çünkü, benim gibi evde değil ayakları sağlam olsun istedim. Bu hafta sonuda benim ucuz botlar baş parmakları ıslattı.. oda sana da merrell alalım dedi. Bende çok pahali vs deyip mizmizlandım. (bizim yazlik ayakkabilarimizda var merrill 4 yıldır eskimediler, acayip saglam oluyorlar.) Oda internetten bana modeleri gösterdi. Bende bunu begendim. Merrell - Arctic Fox 6 - Siyah ısrarla bu begendigimi söyledim.
Az önce mesaj geldi. Eki Görüntüle 586572 ben bunu begendim bu daha güzel bunu aldim diye...Siyahi yokmuydu dedim yok dedi ve ısrarla bu da güzel diye beni ikna etmeye çalışıyor. artık napalim, çok pahalı birde siyahi diyemem eli mahkum içimden söylene söylene giyeceğim.
canım takma kafana buda gayet hoş duruyo kullandıkça içine siner belki :1::1:
Kızlar, amma birikmiş geçmiş yahu. Gelip gidip okudum, gelip gidip okudum bitmedi bir türlü. Araya çocuklar, yemek hazırlıkları, onların banyosu, uyutulmaları, eşimle sohbetler vb. bir sürü şey girince dikkatim de dağıldı ama hepsini okudum gene de...

Canım, önce geçmiş olsun diyeyim. Pek tatsız olmuş dolabın ve içindekilerin ıslanması :( İşin de tam bitmemiş galiba, kolay gelsin.

Tarif diğer bilgisayarımda, onu açamadım ama aynısı nette de vardı, kontrol ettim. Ben tarif defteri'nden almıştım bu tarifi, aynı yerden alan ve uygulayan bloglarda güzel açıklamalar var, adreslerini aşağıda veriyorum.
BİNBİRÇEŞNİ: Sadrazam Lokumu
SADRAZAM LOKUMU | yeşilkivi

Aslında bilinen bir tarif, "sadrazam kavuğu ya da sadrazam lokumu" olarak biliniyor. Misafire yapılması gereken bir tarif elbette :27: Lezzeti su götürmez ama kalorisi de çok :( Özellikle ertesi güne kaldığında inanılmaz lezzetli oluyor. Ben resimdeki ruloları da ikiye böler lokmalık rulolar hazırlarım genelde, çok da bereketli olur. Kalabalık misafire yaptığım ikramlar arasında yer alır mutlaka.

Sadece iki şey ileteceğim; kullanılan süt uzun ömürlü kutu sütü olmasın, mis gibi mandıra sütü yoksa bile cam şişede günlük süt kullanın. Ve süte batırıldığı için rulolarınızı sıcak ortamda dışarıda bırakmayın.

Mutfağa yeni giren arkadaşlarımıza da pek önermiyorum, uğraştıran bir tarif ;)

Asuman, teşekkürler canım liste için. Epey geç oldu ammaa :)))

....
Yeni alınan ciciler gördüm geçmişte, hepiniz iyi günlerde kullanın.

....
Özlem, ev konusu epey hle yola girmiş galiba, siz de iyi günlerd eoturun canım. Kolay gelsin sana, 15-20 gün epey koşturmalı geçer şimdi. Bu koşturmada kilo almazsın bence...
....
Dafi, gelininizin kardeşine üzüldüm canım :( Şifa diliyorum. Senin de kapıların nihayet takılmış, güle güle otur.

Esra, canım Jumbo ömür boyu garantili diye biliyorum ben. kendim yaşamadım ama duydum; ne zaman gidersen kullanıcı hatası değilse (htta kimi zaman o durumda bile) yardımcı oluyorlrmış. Kimi zaman sıfır ürünle değiştiriyor kimi zaman tamir-kaplama vb. yapıyorlarmış. Benim takımlarım da Jumbo hiç de şikayetim yok ama ben 2000'de evlendim tabii ;) O zamanki üretim farklıdır herhalde :))

Ya tabii canım, bir ısırık şundan bir ısırık bundan biraz dürümden bir de sandviçten filan derken toplamda 10 ısırık olunca pek öyle olmuyor :)) Damlaya damlaya göl oldu Yena'm. Benim göbek aynı göl gibi şu anda :)))

Çok sevindim canım doktorun olumlu konuştuğuna. Kolonoskopi sonrası tertemiz çıkar da tüm aile rahatlarsınız inşallah.

Bence cevaplar değişken olacaktır; yeni evli-sevgili olanların cevapları ile 10 yıldan uzun süredir evli olanların cevapları farklı olur elbette. Bir de eşi duygusal ve çabuk incinir yapıda olanlar isteseler de B-C-D seçeneklerini tercih etmez bence :))

Ben ne yapıyorum; ilk yıllar ne alırsa alsın mutlu oluyor ve ona da bunu belli ediyordum. Heveslenmesi, beni düşünmesi, zaman ayırması, uğraşması benim için önemliydi ve teşekkürü hak ediyordu. Hediyelerden bazıları çok güzel olup bazıları çok alakasız şeyler olunca şöyle bir taktik geliştirdim sonraki yıllarda: Önce mutlu olup teşekkür ediyor, aradan 1-2 ay geçip olay soğuyunca uygun bir zamanda o hediyenin hiç bana göre olmadığı anlatıyordum açıkça. Ya şaka ile ya da bir örnek ile.

İşimle hiç ilgisi olmadığı halde bana evrak çantası almıştı örneğin bir sene. Asla kullanmam, ihtiyacım yok ayrıca da güzel bile değildi o çanta. Bana verdiğind eteşekkür ettim ama sonraları indirimden kar lastiği satın alan bir kadının parodisini izlerken o çantayı hatırlatmıştım eşime, gülerek sen de mi böyle bir duyguyla aldın o çantayı diye :)) Yıllar geçince insanlar açıkça söylüyor zaten her şeyi. Ben ona bir güneş gözlüğü almıştım; gülerek ayıp bir kelimeyle tanımlamıştı o gözlüğü. Biz ona kibarca "nuri alço gözlüğü" diyelim. Ben de onunla gülmüştüm, bozulmadım yani. Sonra beraber değiştirmiştik :))

Son yıllarda eşim iyice işin kolayına kaçıp bana hediye çeki, bir zarfa koyduğu kredi kartı vb. hediyeler vermeye başladı. "Gönlün ne istiyorsa al" gibilerinden. Şimdi de ben onun seçtiği, uğraştığı bir şeyi tercih eder oldum :) Açıkça da söylüyorum ama gene işin kolayına kaçıyor :)

canım çok sağol inşallah öle olur iyi haberler alırızda rahat ederiz zaten o haberi aldığımda ilk paylaşcağım kişiler siz olacaksınız emin olun :3::3::3::3:

SElamün Aleykümmmm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :3:

Bu sabah sanki işe gidecekmişim gibi sabah 6da uyandım :1: gecede neredeyse saat başı tuvalete kalktım :60: gece çok fazla su içersem olacağı buydu :1:
Kücük cimcime uyurken yanına yatıp uyusaydım diye düşündüm ama bendeki şansa yanına yatınca hatunun uyanacağı tutar :1:
Sabahın 7 sinde sıcak limonlu ballı suyumu içtim yarım saat sonrasıda kahvaltımı ettim :1: tabi yine resmini çektim ama akşam hepsini bir yayınlarım :34:

Bugün spor salona gideceğim ama dün eşim arabamı alıp şirkete gitmiş hatta akşamda şirkette bırakıp şirketiin arabasıyla dönnüş bende söylendim tabi :1: İşe giderken bu tarafta işim olursa senin gelip bırakırım ben olmadı giderken minibüsle gitte akşam ben gelip seni alırım aşkım dedi :1:
Neyse ben gideyim de nasıl olduğu önemli değil :34:

Herkese iyi geceler.bana lutfen destek olun moral motivasyona ihtiyacim var sanki bu kilolardan kurtulamayacakmisim gibi oluyorum diyeti boslayip sinirsiz yiyesim var yardiiiimmm :5:

Canım sabret inan bir çoğumuz aynı şekilde hissediyoruz :34:
Ben 8 ay boyunca gram kilo vermediğim hale pes edip sınırsız yemeye vermedim kendimi :34: Çok şükür çünkü bir kere ipin ucu kaçtığında çok çok zor oluyor toparlamak :34:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz :34:

hayirli aksamlar

yenacim kizim iyi allaha sukurler olsun
kbabam bu gun cikti hastaneden
bende sizden kaciyorum :43: verdiklerimin hepsini alinca beynim dank etcek heralde :43:

Canım KPne ve kızına çok geçmiş olsun :71:
Rabbim bir daha göstermesin :34: Aminnnnnnnnn
Birde Allah korusun güzelim çok güzel bir yol kat ettin bizden kaçarak ancak daha beter olursun :34: Kilo vermenin ne kadar zor bir şey olduğunu sen çok iyi biliyorsun :34: hedefine çeyrek kala sakın kendini salma güzelim :34:

acaba cozutanları böyle aleme reklam etsekmi acaba :9::9::9::32::32::30::30:

:60: :60: :60: ay sabah sabah ne güldüm buna yaa :1: :1: :1:
Bence kesinlikle işe yarar bir düşünce :34:

ablacım mamişlerin gerçekten güzel görünüyo ve gayet sağlıklı tebrik ederim işte böle devam edersek inşallah sonuca ulaşacaz kısa zamanda Allahın izniylen :34::34::34::34:

Sağ olasın canım :34: inşallah dediğin gibi en kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize :34:
Valla şimdilik her öğünümü çekmeyi planlıyorum :1: umarım bir sorun çıkmazda bende devam ederim görüntülemeye :1: eşim bile memnun :1: zaten dikkat ediyordum ama şimdi salatada olsa fazla yememeye özen gösteriyorum :1:

merhaba kızlar evde net yok artık . okulda da çocuklardan fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.

esım evde olmayınca ben kendımı yemeğe verdım. aklımı basıma toplamam lazım bılıyorum ama benım motıvasyon yerlerde surunuyor.

bugun sabah kendıme soz verdım ve ıkı dılım kepek ekmeği ile sadece peynır getırdım okula onları yedım. acıktıkça çay içiyorum. 3. fıncan oldu.

öğlen de salata yapacağım. yoğurtla yıyeceğim.

bır kaç gun bu sekılde yaptıktan sonra öğünlere çorba vs de ekleyeceğim.

ceco menunu çok beğendım.

led alan arkadsım hayırlı uğurlu olsun.

yaptığım alıntılar boşa gıttı hastası olanlara geçmişler olsun...herkese mutlu gun dılıyorum...

Back
X