Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN

valla dün ben yani s.l.k ben eşim olmasa pizza yicektim Allahtan eşim karşı çıktı almadıda beni vicdan azabı çekmekten kurtardı çok şükür :34::34::34: çok canım istedi önünden geçince napıyım kızın vurun dövün beni dövünki bi daha teşebbüs etmeyim böle şeylere :22::22::22::22::22::22::22: ayıp denen bişey var ama dimi neyse çok kızdım kendime yeter benden şimdilik bu kadar işlerime geri dönmem lazım akşama doğru tekrar uğrarım öpüldünüz kısceler :54::54::54::54:

merhabalarrr nasıl gıdıyorr bayanlarr ben kosturup duruyorum okul ev kosu bandı arasınndaaa
hava o kadar sıslı kı göz gözü görmüyorr

neyse gun ıcın de tekrar gelıp okumaya calısacagımm bayy:24::24:

günaydınnn kızlarr...nasılsınızz görüşmeyelii...bi kaç gündür ugrayamadımm herşey üstüsteee.. ankaradann büyük abimiz geldi o yüzden genelde asagıdaydıkk...bi anlatsamm destanlarr çıkardaa hiç mecealim yokk..gecen gece bende ateşlendimm anidenn..40 olmuş ateşimm hemen ilaç soğuk duş...sabaha bişiyim yoktu böle bişiyide ilk defa ggördümm..2 saatlik hastalık olurmu öyle olduu...tabi o yüksek ateşş dudagımdaa bi uçukla bıraktı gitti beniii....

hepp aklımdasınızz...diyet sallanık durumda..yanii kaçamak yok ama düzende yok...dedim yaa herşey üst üsta geldii..10 gün sonra sınavlarımm var onlarada çalışmam lazımm o yüzden beni pek sık görmeye bilirsinizz...

Günaydın kızlar,
ne kadar çok uyudum ben yine. önceden bu kadar düşkün değildim uykuya. bu sabah neyse son kiloma döndüm. 1 haftadan fazla sürdü. İnşallah hamilelikte bile görmem artık 85leri.
birazdan çıkıp öğle yemeğim için bir şeyler alıcam. sizce bir ananas kaç porsiyon meyve eder kızlar?

Anammm unutmadan bugünki yemeklerimi sizlerle paylaşayım :1:

Eki Görüntüle 586537

Yumurtalı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 1 şekersiz limonlu yeşil çay

Eki Görüntüle 586538

1 kase sebze çorbası, 1 kase az yağlı salata ( havuçlu, domatesli ),1 bardak yoğurt

Eki Görüntüle 586539

6 - 7 Yk kadar baharatlı tavuk ( teflon tavada kavurdum ), az yağlı karışık salata, 1 büyük bardak ayran :34:

Nasıl ama :1: iyimi yoksa çokmu :34:
Bu arada bol bol su içtim 3 litre kesin olmuştur sabahtan beri :1:
Bir ara şekersiz sütsüz nescafe içtim birde bir ara yine acıkır gibi olunca yeşilçay :34:
Suya devam :60: ama tuvalete koşuyorum arada anında bastırınca :60:

çok güzel bir menü olmuş Banucum. sen bu işi kesinlikle başaracaksın :16:

Simdi ben konuyu anlatayım size,
Ben ona geçen 2 hafta önce, merrell almıştım hediye. Çünkü, benim gibi evde değil ayakları sağlam olsun istedim. Bu hafta sonuda benim ucuz botlar baş parmakları ıslattı.. oda sana da merrell alalım dedi. Bende çok pahali vs deyip mizmizlandım. (bizim yazlik ayakkabilarimizda var merrill 4 yıldır eskimediler, acayip saglam oluyorlar.) Oda internetten bana modeleri gösterdi. Bende bunu begendim. Merrell - Arctic Fox 6 - Siyah ısrarla bu begendigimi söyledim.
Az önce mesaj geldi. Eki Görüntüle 586572 ben bunu begendim bu daha güzel bunu aldim diye...Siyahi yokmuydu dedim yok dedi ve ısrarla bu da güzel diye beni ikna etmeye çalışıyor. artık napalim, çok pahalı birde siyahi diyemem eli mahkum içimden söylene söylene giyeceğim.

Nuhancım bu ayakkabılar da çok güzel. hediyeyi getridiğinde siyahıyla değiştirme ihtimalin varsa ben konuştum değiştireceklermiş diyebilirsin. ya da değiştime, çünkü bu rengi de çok güzel. belki de beklentini düşürüp siyahını getirecek seni mutlu etmek için :) sen bir bekle bence gelmesini :) güle güle kullan bu arada :)

Kızlar, amma birikmiş geçmiş yahu. Gelip gidip okudum, gelip gidip okudum bitmedi bir türlü. Araya çocuklar, yemek hazırlıkları, onların banyosu, uyutulmaları, eşimle sohbetler vb. bir sürü şey girince dikkatim de dağıldı ama hepsini okudum gene de...

Esra, canım Jumbo ömür boyu garantili diye biliyorum ben. kendim yaşamadım ama duydum; ne zaman gidersen kullanıcı hatası değilse (htta kimi zaman o durumda bile) yardımcı oluyorlrmış. Kimi zaman sıfır ürünle değiştiriyor kimi zaman tamir-kaplama vb. yapıyorlarmış. Benim takımlarım da Jumbo hiç de şikayetim yok ama ben 2000'de evlendim tabii ;) O zamanki üretim farklıdır herhalde :))

Umutcum nihayet dönüyorsun :) Yılbaşı iyi gelecek bence sana :)

Canım çatal bıçakların kullanma kılavuzunda küçücük yazıyor bıçakları bulaşık makinasında yıkadığımızda paslanabileceği. tabi ki ben okumadım. bu yüzden kullanıcı hatası olarak kabul ediliyor bu durum. polisaj kaplamayı önerdiler öyle ayaküstü konuşunca. ama çözüm olmayacağını, yine olabileceğini söylediler. bu böyle devam edecekmiş. ben de severek kullanıyorum aslında. paslılar bir köşede bekliyor. diğerleri de paslanınca hepsini götürücem ama bu böyle süremez tabi. sanırım yeni bir takım almam gerekecek. Annemin 82 yılında evlenirken aldığı jumbolar da hala taş gibi. ama yeniler dökülüyor. ben de bilmiyorum nerden ne alacağımı. Allahtan kalabalık misafirim gelmiyor da olanlarla idare ediyorum.

hayirli aksamlar

yenacim kizim iyi allaha sukurler olsun
kbabam bu gun cikti hastaneden
bende sizden kaciyorum :43: verdiklerimin hepsini alinca beynim dank etcek heralde :43:

Toksincim geçmiş olsun kayınpederine. Sen vakit buldukça gel. Zeynep ablanın kulağı çınlasın, ne olursan ol gel sen yine :)

acaba cozutanları böyle aleme reklam etsekmi acaba :9::9::9::32::32::30::30:

Benim elimde herkesin ölçüsü var Aynurum :) albümlerden fotoğraf da alıp herkesi reklam edebiliriiizzzz :47:

KIZLAR GÜNAYDIN

valla dün ben yani s.l.k ben eşim olmasa pizza yicektim Allahtan eşim karşı çıktı almadıda beni vicdan azabı çekmekten kurtardı çok şükür :34::34::34: çok canım istedi önünden geçince napıyım kızın vurun dövün beni dövünki bi daha teşebbüs etmeyim böle şeylere :22::22::22::22::22::22::22: ayıp denen bişey var ama dimi neyse çok kızdım kendime yeter benden şimdilik bu kadar işlerime geri dönmem lazım akşama doğru tekrar uğrarım öpüldünüz kısceler :54::54::54::54:

Efemcim 1 dilim pizzayı bol salatayla yiyebilirsin. 1 dilim pizza; 1 porsiyon ekmek, 1 porsiyon et ediyor. ama 1 dilimle ben duramıyorum malesef. sen de iyi ki yaklaşmamışsın hiç :)

----------

Ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar öğle oldu. hepiniz kendinize iyi bakın kızlar.

Kızlar ölçü listemizi güncelleme vaktimiz yaklaşıyor. yavaş yavaş bildirebilirsiniz ölçülerinizi. Egedeniz, toksin, Seçil, yağmurgözlü, Waw, ve yeni gelen tüm arkadaşlar, aramıza dönenler; her ayın sonunda bel ve basen ölçülerimizi not edip fark var mı diye bakacağız bir önceki aydan. dilerseniz siz de ölçülerinizi ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Seçiiiiilll, gadasını aldığım..Hoşgelmişin :71:
Çok sevindim canım seni gördüğüme.
Eeeee nasıl gidiyor hayat,evlilik,iş.?

yenacığım ;

canım hoşbuldummm düğünüme gelemedin nasip değilmiş yağmurgözlüde memlekete gittiğinden gelemedi:(:(:( saolun ama iyi dilekleriniz yetti

benim tek şanssızlığım iştahlı biri olmam ve iştahlı biri ile evli olmam :):)

onun haricinde herşey çok güzel tatlım geri döndüm diyete başladım ama bi süre tartılmıcam beni izinli ancak kontrollü listene alırmısın şekerim :):):)

bu arada eskilerden kimse yokmu çitol beyzuş kimse kalmadımı
canım beyzuş ablayı bende göremiyorum bu ara faceyede takılmıyor..yurduşum abla yok..çitol yok çitolün buraya ihtiyacı kalmadı tüp mide operasyonu yaptırdı mideyi küçülttü...
ama ama ben vardımm cevap yazdım
yağmur gözlüyle sana görmediniz
bak küstüm mutfağa gidiyorum dolmalarımı yapayım
şimdilik hoş geldinn

heee bu arada en iştahsız kocayı bile yoldan çıkarır bizim iştahımız seçil
benüm herüff 57kilo 1.83 boy duu
şimcik 1.83 boy atmadı çok şükürde kilo baya arttı
90 oldu 10 yılda 33 kilo aldırmışım aslında ona bakarak ben süper formdayım 73 le evlendim 83 üm:))))))))))))
alemsin canım yaa ne güldüm :1::1::1::1:
ben göremedim uzun zamandır topikte olmadığım belli nasıl bakıcam ya :(:(:(

bu arada herkese günaydınnnn:16:

:9::9::9:

Kızlar ölçü listemizi güncelleme vaktimiz yaklaşıyor. yavaş yavaş bildirebilirsiniz ölçülerinizi. Egedeniz, toksin, Seçil, yağmurgözlü, Waw, ve yeni gelen tüm arkadaşlar, aramıza dönenler; her ayın sonunda bel ve basen ölçülerimizi not edip fark var mı diye bakacağız bir önceki aydan. dilerseniz siz de ölçülerinizi ekleyebilirsiniz.

anaaa bakk bunu yeni duydumm...okişş bende ölçer bildiririmm.....

Bel:97
Kalça:116

Ben bütün dar gelen kıyafetelrimini paketleyip kaldırmıştım. Bu giysilerin içinde 40-42-44 beden kiyafetler var. Giysilerimi indirmek için sabırsızlanıyorum. Henuz 44'e giremem. Hedefim yeni yılın ilk günlerinde 44 bedene girmek.
İnternette, beden ölçülüre bakındım. Neyin doğru oldugunu bir türlü çözemedim. Her marka kendi ölçüsünü oluşturmuş gidiyor...Onlara göre ben neredeyse 50 bedenim :19::19::19::19::45::45::45::45:oysaki benim pantonlarım 46 beden. Benim şuna giydigi 3 pantolonum 3 tanede gömleğim var. Geri kalan kalan hayatımı pijama/esofmanla geçiriyorum. 3 yıldırda zayiflayacağım umudu ile giysi almiyorum.:9:

bende bir mezura alayım da ölçeyim zaten kendime ufak bir defter yapım onada her gün ne yediğimi ne kadar spor yaptığımı veölçülerimi yazmayı düşünüyorum :1:

WAW senin boyun kaç, senle, suanda aynı kilodayız?:7: hedefte çok benziyor? Hangi diyeti yapiyorsun?
Hastaligin geçmiş olsun? Sen stresten hasta olmuş olabilirmisin?

herkeslere tünaydıııın:)
çok şükür dünki keyifsizliğim bugün yok:))
bugün tansiyondan kaynaklandığını düşündüğüm baş ağrılarım yok, galiba oğul otu çayı işe yaradı, neyin işe yaradığını zaman gösterecek bakalım...
henüz tansiyonumu ölçmedim, şuan kaç hiç bilmiyorum, ama maşaallah iyiyim şuan....:nazar::nazar::nazar:
bugün dışarı çıkıcam, anneme bi kaç yollicaklarım var kargo ile, sonrada eve gelip yemeğimi yapayım dedim.....
iş hiç peşimizi bırakmazki:1::1:
geçmişide henüz hiç okumadım ama belli sohbetler edilmiş sayfalar ilerlemiş baya:)))):nazar:
bi ara okurum artık geçmişide....
bugün benim müptelası olduğum dizim vaaaaar:21::21::21:
herkeslere tavsiye ederim, TRT1DE SEKSENLER DİZİSİ SALI GÜNÜ 19:50DE.
haftada 1defa, ama çok tatlı, seksenli yılları bir komedi ile anlatıyo, dizinin bi dahaki bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum....
bu linktende ayrıntıları görebilirsiniz canlarım;
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/463143-seksenler-trt1.html

ben şimdilik kaçıyorum kızlar....
herkesi öpüyoruuuuum:16::16::16:

hayırlı günler herkese
dün 2 saatten fazla yürümeye dayanmamış bedenim kalça ve bacaklarımın acısından zor yürüyorum ama hoşuma da gitti demek o bölgeler çalışmış ben de kalçadan incelmek istiyorum belim iyi de kalçalar fazla
bugün pek çıkmam herhalde evden yavaştan işlere başlamam lazım ama nasıl:37:
kahvaltıda 1.5 haşlanmış yumurta ve biraz da peynir yedim 1 kupa da poşet çayla canım istemedi geç kalkınca hazırlamaya bile üşendim
bu arada tartı hiç eksiye inmiyor kafamı bozuyor

Bel:97
Kalça:116

Ben bütün dar gelen kıyafetelrimini paketleyip kaldırmıştım. Bu giysilerin içinde 40-42-44 beden kiyafetler var. Giysilerimi indirmek için sabırsızlanıyorum. Henuz 44'e giremem. Hedefim yeni yılın ilk günlerinde 44 bedene girmek.
İnternette, beden ölçülüre bakındım. Neyin doğru oldugunu bir türlü çözemedim. Her marka kendi ölçüsünü oluşturmuş gidiyor...Onlara göre ben neredeyse 50 bedenim :19::19::19::19::45::45::45::45:oysaki benim pantonlarım 46 beden. Benim şuna giydigi 3 pantolonum 3 tanede gömleğim var. Geri kalan kalan hayatımı pijama/esofmanla geçiriyorum. 3 yıldırda zayiflayacağım umudu ile giysi almiyorum.:9:

Nuhancım tebrikler, 4er cm gitmiş ikisinden de. çok ideal bir kayıp bence.

hayırlı günler herkese
dün 2 saatten fazla yürümeye dayanmamış bedenim kalça ve bacaklarımın acısından zor yürüyorum ama hoşuma da gitti demek o bölgeler çalışmış ben de kalçadan incelmek istiyorum belim iyi de kalçalar fazla
bugün pek çıkmam herhalde evden yavaştan işlere başlamam lazım ama nasıl:37:
kahvaltıda 1.5 haşlanmış yumurta ve biraz da peynir yedim 1 kupa da poşet çayla canım istemedi geç kalkınca hazırlamaya bile üşendim
bu arada tartı hiç eksiye inmiyor kafamı bozuyor

kalçan çok fazla yoksa bence kalçadan verme kalçası olan kadınlar hep bir adım önde oluyorlar :D

canım akşam ölçer yarın bildiririm sana evimde malesef netim yok

selam kızlarr...

banucum gibi resimli olmasada bende menümü paylaşayım...

kahvaltı...
tam buğday ekmek..yağsız peynir...yeşilzeytin..domates..salatalık..şekersiz çay...

ara
şekersiz türk kahvesi

öğle
kıymalı patlıcan oturtma...bol yeşil salata..

ara
acıkırsam elma

akşam
ton balıklı salata..

aralarda yeşilçay ıhlamur çay vs
su pek içemiyorum bu aralar :19:

canım beyzuş ablayı bende göremiyorum bu ara faceyede takılmıyor..yurduşum abla yok..çitol yok çitolün buraya ihtiyacı kalmadı tüp mide operasyonu yaptırdı mideyi küçülttü...

alemsin canım yaa ne güldüm :1::1::1::1:

:9::9::9:

ya gülme hakkaten resmi göremedim beyza abla ve yurdanur abla kayp ararım ben onu bi ara sen napıyosun msnde açmıyorum görüşemedik senle uzun zamandır topice gelmiyorum ama sizinlede görüşebildim çitol facede oyunlara takılıyo yena ile düğünden önce telefonlaşmıştır burdan tanıştığım öznurumla devamlı görüşüyorum burdaki dostluklar çok sıkı hatta biz buluşmuştuk resimlerimizi falan eklemiştik belki yine öyle bişeyler olur

KIZLAR GÜNAYDIN

Canım hiç kendine kızma inan senin yerinde başkası olsa aynı şeyi yapmaya niyetlenirdi :34: İnan bende her pizza reklamı çıktığımda küfür ediyorum :60: adamı dinden imandan çıkartacaksıniz manyaklar diye :1:
Yine allahtan enişte engel olmuş valla benimki olsa inan dayanamaz iyi alalım madem derdi :1: ondan sonra yedikce yer sonrada kendime kızardım herhalde :1:
Zaten sırf o yüzden inan eşime alsakmı demiyorum :1: yoksa inan benim çoktannnn kaçamaklara araya girmişti ama kendimle savaşıyorum bazen :1:

günaydınnn kızlarr...nasılsınızz görüşmeyelii...bi kaç gündür ugrayamadımm herşey üstüsteee.. ankaradann büyük abimiz geldi o yüzden genelde asagıdaydıkk...bi anlatsamm destanlarr çıkardaa hiç mecealim yokk..gecen gece bende ateşlendimm anidenn..40 olmuş ateşimm hemen ilaç soğuk duş...sabaha bişiyim yoktu böle bişiyide ilk defa ggördümm..2 saatlik hastalık olurmu öyle olduu...tabi o yüksek ateşş dudagımdaa bi uçukla bıraktı gitti beniii....

hepp aklımdasınızz...diyet sallanık durumda..yanii kaçamak yok ama düzende yok...dedim yaa herşey üst üsta geldii..10 gün sonra sınavlarımm var onlarada çalışmam lazımm o yüzden beni pek sık görmeye bilirsinizz...

Canım çok geçmiş olsun :34:
Gerilim yaşadıysan sıkıntıdanda ateşin çıkmış olabilir :34: yani benim en azından öyle olabiliyordu geçmişte bir şeye çok üzüldüğümde eşim aynı gece hep senin ateşin çıkmış derdi :34: hatta sıtma bile tutardı arada artık nasıl kendimi kasıyorsam o dönem.
Neyse Allah bir daha göstermesin canım...Aminnnnnnnn
Bu arada 10 gün boyunca bol bol derslerine çalışki sınavın çok güzel geçsinki yılbaşından sonra çok daha rahat beslenmeye odaklanıp kendimize çeki düzen verirken sende aramızda ol :34:
Şimdiden başarılar canım :3:

çok güzel bir menü olmuş Banucum. sen bu işi kesinlikle başaracaksın :16:....

....Benim elimde herkesin ölçüsü var Aynurum :) albümlerden fotoğraf da alıp herkesi reklam edebiliriiizzzz :47:.....

....Efemcim 1 dilim pizzayı bol salatayla yiyebilirsin. 1 dilim pizza; 1 porsiyon ekmek, 1 porsiyon et ediyor. ama 1 dilimle ben duramıyorum malesef. sen de iyi ki yaklaşmamışsın hiç :)

----------

Ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar öğle oldu. hepiniz kendinize iyi bakın kızlar.

Sağ ol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum :34:
Evde sebze kalmadı yarında pazara çıkacağım nasılsa diye bugünlükte idare edeyim ondan sonra artık pırasamıda yaparım :34: ıspanağımıda :34: proteinden eşime ööö gelmiş :60: tabi şirkettede hep dışarda et yediklerinden akşam tavuk veya başka bir protein görünce adam cıldıracak gibi oluyormuş yeni itiraf etti :60:
Yarında inşallah uygun olursa balık alırım olmadı arada sebze ve proteinle idare ederim :34:

Eylemlerim devam edecek :1:

Bu arada pizza konusundan bende hayatta bir dilimle duramam o yüzden uzun zamandır erteliyorum :1: Hatta geçen emine diyince acaba bende mi kepek unu alıp yapsam diye düşündüm fakat kendimde yapsam yapmışken iki tepsi yapar sonra gelip geçip yersem diye anında vazgeçtim :1:

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr ya şu sigara ne lanet birşeymiş yaaaaaaaa :47::47::47::47:
Bugün ikinci sigarasız günüm ama dün okadar rahat geçmişken bu sabah kalktığımdan beri resmen krizlerdeyim :14:
Resmen uzun zamandan sonra bugün kaçamak yaptım :47::47::47::47: 4 tane kurabiye yedim :47::47::47::47:
Sırf o an canım sigara istiyor kendimi kandırmak için yedim canımın istediğinden değil yani sonrada oturdum eşimi arayıp bir güzel ağladım :1: :1: :1:
Eşim bile şaşırdı yaw sen öyle birşey yapmazdın nasıl olur diye. Hayır şu sigarayı bırakacağım derken iyice obur olup verdiklerimi almaktan çok korkuyorum çünkü sabahtan beri deli gibi ne yesem diye düşünüyorum :1:
Neredeyse 3 senedir sigara içmeyen eşim bile halime nasıl üzüldüyse yaw sen vazmıgeçsen en azından kilo verene kadar yada en kötü ihtimal yaza annenler gelince nasılsa içemiyorsun gecede arada orada kalırsan daha çabuk bırakırsın diye bana seçenek sunuyor :1:

Dayananmaya çalışacağım ama bu abur cuburdan uzak durmaktan daha zormuş yaaa :1:

Back
X