Canım hiç kendine kızma inan senin yerinde başkası olsa aynı şeyi yapmaya niyetlenirdi

İnan bende her pizza reklamı çıktığımda küfür ediyorum

adamı dinden imandan çıkartacaksıniz manyaklar diye
Yine allahtan enişte engel olmuş valla benimki olsa inan dayanamaz iyi alalım madem derdi

ondan sonra yedikce yer sonrada kendime kızardım herhalde

Zaten sırf o yüzden inan eşime alsakmı demiyorum

yoksa inan benim çoktannnn kaçamaklara araya girmişti ama kendimle savaşıyorum bazen
günaydınnn kızlarr...nasılsınızz görüşmeyelii...bi kaç gündür ugrayamadımm herşey üstüsteee.. ankaradann büyük abimiz geldi o yüzden genelde asagıdaydıkk...bi anlatsamm destanlarr çıkardaa hiç mecealim yokk..gecen gece bende ateşlendimm anidenn..40 olmuş ateşimm hemen ilaç soğuk duş...sabaha bişiyim yoktu böle bişiyide ilk defa ggördümm..2 saatlik hastalık olurmu öyle olduu...tabi o yüksek ateşş dudagımdaa bi uçukla bıraktı gitti beniii....
hepp aklımdasınızz...diyet sallanık durumda..yanii kaçamak yok ama düzende yok...dedim yaa herşey üst üsta geldii..10 gün sonra sınavlarımm var onlarada çalışmam lazımm o yüzden beni pek sık görmeye bilirsinizz...
Canım çok geçmiş olsun
Gerilim yaşadıysan sıkıntıdanda ateşin çıkmış olabilir

yani benim en azından öyle olabiliyordu geçmişte bir şeye çok üzüldüğümde eşim aynı gece hep senin ateşin çıkmış derdi

hatta sıtma bile tutardı arada artık nasıl kendimi kasıyorsam o dönem.
Neyse Allah bir daha göstermesin canım...Aminnnnnnnn
Bu arada 10 gün boyunca bol bol derslerine çalışki sınavın çok güzel geçsinki yılbaşından sonra çok daha rahat beslenmeye odaklanıp kendimize çeki düzen verirken sende aramızda ol

Şimdiden başarılar canım
çok güzel bir menü olmuş Banucum. sen bu işi kesinlikle başaracaksın

....
....Benim elimde herkesin ölçüsü var Aynurum :) albümlerden fotoğraf da alıp herkesi reklam edebiliriiizzzz

.....
....Efemcim 1 dilim pizzayı bol salatayla yiyebilirsin. 1 dilim pizza; 1 porsiyon ekmek, 1 porsiyon et ediyor. ama 1 dilimle ben duramıyorum malesef. sen de iyi ki yaklaşmamışsın hiç :)
----------
Ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar öğle oldu. hepiniz kendinize iyi bakın kızlar.
Sağ ol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Evde sebze kalmadı yarında pazara çıkacağım nasılsa diye bugünlükte idare edeyim ondan sonra artık pırasamıda yaparım

ıspanağımıda

proteinden eşime ööö gelmiş

tabi şirkettede hep dışarda et yediklerinden akşam tavuk veya başka bir protein görünce adam cıldıracak gibi oluyormuş yeni itiraf etti

Yarında inşallah uygun olursa balık alırım olmadı arada sebze ve proteinle idare ederim
Eylemlerim devam edecek
Bu arada pizza konusundan bende hayatta bir dilimle duramam o yüzden uzun zamandır erteliyorum

Hatta geçen emine diyince acaba bende mi kepek unu alıp yapsam diye düşündüm fakat kendimde yapsam yapmışken iki tepsi yapar sonra gelip geçip yersem diye anında vazgeçtim