Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iiii günler kuzucuklaar:3:
yaa bişi sorucam gözümde arpacık çıktı demiştim ya 5 ay oldu hala geçmedi dr. gittim
gebelik var diye ilaç veermedi sıcak su ile pansuman sürekli sürekli denedim geçmedi
en sonunda antibiyotik damla verdi 15 gün kullandım yine fayda etmedi
souuuçç:gebelikten kaynaklandığını söyledi doğumdan sonra geçer içi dolu değil sadeece şişlik var diyo

vücut vitaminsiz kaldığı için mikroplara karşı direnç gösteremiyomuş:ssz:
böle bişey duyan veya başına gelen olduuuumuuu:26::26:

bide ben daha hamile olduğumu bilmiyodum kmşuyla karşılaştık
-aaaa gözünde arpacık çıkmış dedi
bende evet ilk defa oldu dedim
- (komşu) bende hamileyken çıkmıştı 9 ay boynca geçmed i doğumdan sonra kendiliğinden geçti dedi:53::53:
şimdi aklıma geliyoda çünkü hamile kaldığım günden beri gözümdee geçmedi gitti (kendi kendime nazardan koruyacaksaaman 9 ay dursun gözümde dedim:1:)
işte böleeee şaştım kaldımm:53::53:

Esrammmm güzelim ben geçen ayki ölçülerimi hatırlamıyorum :1: sende vardır herhalde.

Bu ay
Belim; 112
Basen; 132

Umarım düzgün ölçmüşümdür :34:
Sana zahmet bir baksana fark varmı yokmu :1: meraktan çatlarım yoğsam :1:

yaa bişi sorucam gözümde arpacık çıktı demiştim ya 5 ay oldu hala geçmedi dr. gittim
gebelik var diye ilaç veermedi sıcak su ile pansuman sürekli sürekli denedim geçmedi
souuuçç:gebelikten kaynaklandığını söyledi doğumdan sonra geçer içi dolu değil sadeece şişlik var diyo

- (komşu) bende hamileyken çıkmıştı 9 ay boynca geçmed i doğumdan sonra kendiliğinden geçti dedi:53::53:
şimdi aklıma geliyoda çünkü hamile kaldığım günden beri gözümdee geçmedi gitti (kendi kendime nazardan koruyacaksaaman 9 ay dursun gözümde dedim:1:)

Canım çok geçmiş olsun :34:
Valla duydum bende daha evvel ama benim başıma gelmedi hiç :34:
Birde ılık çay demiylede kompres iyi geliyor arpaçıkda :34: istersen birde onu dene tabi birde anne sütü :1: ama onun için cevrede emziren biri varsa olur oda ancak :1:

Esrammmm güzelim ben geçen ayki ölçülerimi hatırlamıyorum :1: sende vardır herhalde.

Bu ay
Belim; 112
Basen; 132

Umarım düzgün ölçmüşümdür :34:
Sana zahmet bir baksana fark varmı yokmu :1: meraktan çatlarım yoğsam :1:

Banucum tam çıkıyordum mesajını gördüm. şimdi baktım ve not ettim ölçülerini. canını sıkmak istemiyorum ama geçen ay 111-132 imiş ölçülerin. istersen spora gittiğinde spor hocan ölçsün şöyle üstten. bir dahaki ay da ölçütürürdün ona. sorardın hem incelme olmazsa niye diye. yanlış mı ölçmüştün geçen ay acaba. ben en çok senden umutluyum.

Canım ben ilk kez duyuyorum bahsettiğin şeyi. ama arpacık ve gözdeki diğer enfeksiyonlar için bebe şampuanı öneriyorlar. ben bir aydır gözlerimde şişlik yüzünden johnsonın bebe şampuanını kullanıyorum. saç dökülmesini de azalttı sanki. bir dene istersen.

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr ya şu sigara ne lanet birşeymiş yaaaaaaaa :47::47::47::47:
Bugün ikinci sigarasız günüm ama dün okadar rahat geçmişken bu sabah kalktığımdan beri resmen krizlerdeyim :14:
Resmen uzun zamandan sonra bugün kaçamak yaptım :47::47::47::47: 4 tane kurabiye yedim :47::47::47::47:
Sırf o an canım sigara istiyor kendimi kandırmak için yedim canımın istediğinden değil yani sonrada oturdum eşimi arayıp bir güzel ağladım :1: :1: :1:
Eşim bile şaşırdı yaw sen öyle birşey yapmazdın nasıl olur diye. Hayır şu sigarayı bırakacağım derken iyice obur olup verdiklerimi almaktan çok korkuyorum çünkü sabahtan beri deli gibi ne yesem diye düşünüyorum :1:
Neredeyse 3 senedir sigara içmeyen eşim bile halime nasıl üzüldüyse yaw sen vazmıgeçsen en azından kilo verene kadar yada en kötü ihtimal yaza annenler gelince nasılsa içemiyorsun gecede arada orada kalırsan daha çabuk bırakırsın diye bana seçenek sunuyor :1:

Dayananmaya çalışacağım ama bu abur cuburdan uzak durmaktan daha zormuş yaaa :1:

Canim ben ne kesfettim sende onu yap,
simdi sigarasizliktan elin kurabiyelere felan gitmesin diye sürekli cay yap ic, mesela gecen ben kusburnu cay yapip ictim, biliyosundur onu zaten, türkiyedede vardir herhalde,
böyle tatlimsi tatlari var, mesela degisik cilekli felanda cay alabilirsin, yarim kasikda seker atiyorum (sekeri azalttim hatta, ama tam kesmedim henüz) ondan sonrada elin hic degilse oyalaniyor, ic dur,
ise yariyor bence, iki gündür aksamlari öyle yapiyorum, dünde balli süt ictim mesela, ama balli süt bence daha kalorilidir kusburnu cayindan.

Pizzayida aman bosver:1:, inan benim elimde olsa hic yapmicam ama naparsin annem iste :26:
kafaya biseyi koydummu yapiyor, nekadar söylendiysem, nekadar kizdiysamda fayda etmedi,
babama kizar cok misafir cagiriyor diye, ama kendiside börekten pizzadan ondan sundan hic vazgecmiyor, sürekli yaptiriyor bana neyse ya
pek sebzede yok sanirim evde, yoksa bol sebzeli yapcaktim pizzanin bi kösesini kendime, ama kabak felan var onlada güzel olur,
brokoli felan olsa süper olurdu bide paprika, neyse kizkardesime sorim bakalim varsa getirsin,
malum dükkanlar kapaliiiiiiiiiiii :18:

Banucum tam çıkıyordum mesajını gördüm. şimdi baktım ve not ettim ölçülerini. canını sıkmak istemiyorum ama geçen ay 111-132 imiş ölçülerin. istersen spora gittiğinde spor hocan ölçsün şöyle üstten. bir dahaki ay da ölçütürürdün ona. sorardın hem incelme olmazsa niye diye. yanlış mı ölçmüştün geçen ay acaba. ben en çok senden umutluyum.

Valla canım galiba ben yanlış ölçtüm :1:
Çünkü incelme olmamış olsa millet bana gördüğünde kız baya bir fark var demezdi diye düşünyorum :1:
Bel göğüs kafesinin hemen altından ölçülüyordu dimi :34:
Basende göbişin tam altına deng geliyordu diye biliyorum :34:
Netten bir bakayımda olmadı bir daha ölçerim :34: belkide geçen ay yanlış ölçtum :1:

Canim ben ne kesfettim sende onu yap,
simdi sigarasizliktan elin kurabiyelere felan gitmesin diye sürekli cay yap ic, mesela gecen ben kusburnu cay yapip ictim, biliyosundur onu zaten, türkiyedede vardir herhalde,
böyle tatlimsi tatlari var, mesela degisik cilekli felanda cay alabilirsin, yarim kasikda seker atiyorum (sekeri azalttim hatta, ama tam kesmedim henüz) ondan sonrada elin hic degilse oyalaniyor, ic dur,
ise yariyor bence, iki gündür aksamlari öyle yapiyorum, dünde balli süt ictim mesela, ama balli süt bence daha kalorilidir kusburnu cayindan.

Pizzayida aman bosver:1:, inan benim elimde olsa hic yapmicam ama naparsin annem iste :26:
kafaya biseyi koydummu yapiyor, nekadar söylendiysem, nekadar kizdiysamda fayda etmedi,
babama kizar cok misafir cagiriyor diye, ama kendiside börekten pizzadan ondan sundan hic vazgecmiyor, sürekli yaptiriyor bana neyse ya
pek sebzede yok sanirim evde, yoksa bol sebzeli yapcaktim pizzanin bi kösesini kendime, ama kabak felan var onlada güzel olur,
brokoli felan olsa süper olurdu bide paprika, neyse kizkardesime sorim bakalim varsa getirsin,
malum dükkanlar kapaliiiiiiiiiiii :18:

Ay ne bileyim canım birazda piskolojik herhalde :1: neyse bir de şekersiz sütsüz nesacafe içeyim :34:
Damacanayı sırtıma bağlayacağım neredeyse okadar yani :1:

ya gülme hakkaten resmi göremedim beyza abla ve yurdanur abla kayp ararım ben onu bi ara sen napıyosun msnde açmıyorum görüşemedik senle uzun zamandır topice gelmiyorum ama sizinlede görüşebildim çitol facede oyunlara takılıyo yena ile düğünden önce telefonlaşmıştır burdan tanıştığım öznurumla devamlı görüşüyorum burdaki dostluklar çok sıkı hatta biz buluşmuştuk resimlerimizi falan eklemiştik belki yine öyle bişeyler olur

teşekkür ederim hiçbir değişiklik yok rutin aynen devam çok şükür iyiyim seçilcim hatta ramazan bayramına kadar süperdim...96 lara kadar düşmüştüm..yıllık iznimle bayram tatilini birleştirip üç hafta maa aile kardeşler kuzenler yeğenler köyde kalınca 7 kg artıyla döndüm...moral sıfıra indi eee boğaz açılınca dururmu devamı geldi tabiki..
şu son bir ay içinde sağlık sorunlarım oldu yine belimden rahatsızlandm bir sürü iğne ilaç mr vs iki tane bel fıtığı ve bel eklemlerimde bozulma varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş doktorların her zamanki gibi ilk dediği kilo ver rahatlarsın:41::41::41:...daha belim için olduğum iğne yerlerim iyileşmeden bronşit oldum tekrar bir sürü iğne ilaç...:43::43:
biraz kilo verelim bir 90 topiği buluşması yaparız güzel olur :16:

Canım hiç kendine kızma inan senin yerinde başkası olsa aynı şeyi yapmaya niyetlenirdi :34: İnan bende her pizza reklamı çıktığımda küfür ediyorum :60: adamı dinden imandan çıkartacaksıniz manyaklar diye :1:
Yine allahtan enişte engel olmuş valla benimki olsa inan dayanamaz iyi alalım madem derdi :1: ondan sonra yedikce yer sonrada kendime kızardım herhalde :1:
Zaten sırf o yüzden inan eşime alsakmı demiyorum :1: yoksa inan benim çoktannnn kaçamaklara araya girmişti ama kendimle savaşıyorum bazen :1:

Gerilim yaşadıysan sıkıntıdanda ateşin çıkmış olabilir :34: yani benim en azından öyle olabiliyordu geçmişte bir şeye çok üzüldüğümde eşim aynı gece hep senin ateşin çıkmış derdi :34: hatta sıtma bile tutardı arada artık nasıl kendimi kasıyorsam o dönem.
Neyse Allah bir daha göstermesin canım...Aminnnnnnnn
Bu arada 10 gün boyunca bol bol derslerine çalışki sınavın çok güzel geçsinki yılbaşından sonra çok daha rahat beslenmeye odaklanıp kendimize çeki düzen verirken sende aramızda ol :34:
Şimdiden başarılar canım :3:

Sağ ol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum :34:
Evde sebze kalmadı yarında pazara çıkacağım nasılsa diye bugünlükte idare edeyim ondan sonra artık pırasamıda yaparım :34: ıspanağımıda :34: proteinden eşime ööö gelmiş :60: tabi şirkettede hep dışarda et yediklerinden akşam tavuk veya başka bir protein görünce adam cıldıracak gibi oluyormuş yeni itiraf etti :60:
Yarında inşallah uygun olursa balık alırım olmadı arada sebze ve proteinle idare ederim :34:

Eylemlerim devam edecek :1:

Bu arada pizza konusundan bende hayatta bir dilimle duramam o yüzden uzun zamandır erteliyorum :1: Hatta geçen emine diyince acaba bende mi kepek unu alıp yapsam diye düşündüm fakat kendimde yapsam yapmışken iki tepsi yapar sonra gelip geçip yersem diye anında vazgeçtim :1:

ablacım ne güzel sen kendini frenliyosun benim Allahtan kocişte diyet yaptığı için pek hüsranla bitmiyo sonuç izin vermiyo çünkü ne yapalım artık uzun bi süre böle git geller yaşıcaz sanırım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşerizde ozaman yeriz istediğimizi (tabi aşırı olmamak kaydıyla çünkü giden kiloların yerine gelme ihtimali çok yüksek bizim için :1::1::1::1:

Az önce mesaj geldi. ben bunu begendim bu daha güzel bunu aldim diye...Siyahi yokmuydu dedim yok dedi ve ısrarla bu da güzel diye beni ikna etmeye çalışıyor. artık napalim, çok pahalı birde siyahi diyemem eli mahkum içimden söylene söylene giyeceğim.

Seninki de ayıp etmiş ben olsam burnundan getiririm ama sen yapma tabi :1: Sonra hediye almaktan soğutuyorum adamları :1:
Aslında bu da güzelmiş canım. Ama sen daha iyi bilirsin, giydiğin kıyafetlerin rengi vs ona göre kombin yapacaksın sonuçta. Eğer siyah daha uygun olacaksa değiştirmek için şansını zorla derim ben :)

Bizde eşimle 5 sene evvel almanyaya gittiğimizde kışlık Cat almıştık kendimize inan hala giyiyoruz taş gibi :1: hatta arada benim kız bile benimkileri giyiyor :34:

Mesajını okuyunca benim evladiyelik Harley Davidson'lar geldi aklıma. 10-12 yıl falan oldu hala taş gibiler :1: Üstüne kaç tane bot, çizme aldım hiçbiri onlar gibi çıkmadı valla. Ama en son geçen kış Timberland aldım, onlar da iyi memnunum :)

Bugün ikinci sigarasız günüm ama dün okadar rahat geçmişken bu sabah kalktığımdan beri resmen krizlerdeyim :14:
4 tane kurabiye yedim :47::47::47::47:
Dayananmaya çalışacağım ama bu abur cuburdan uzak durmaktan daha zormuş yaaa :1:

Bu aralar sigarayı bıraktığımı düşünemiyorum bile. Hemen acıkıyorum çünkü canım tatlı bişeyler istiyo. Bıraksam 150 kg olurum kesin :1:

Selamün aleykümm

bugün bir türlü yazamadım size..ara ara gelip geçmiş okudum..ya buarada gece hastalandım çok sancım var sabah beri kıvranıyorum resmen...çocuğu eşim götürdü okula ben çıkamadım...
ya bide iki gün önce ölçü almıştım bel 102 basen 124 tü.bugün tekrar ölçtüm size yazayım diye bel 105 basen 124 çıktı..iki günde ne değiştiki..doğru ölçtüğümede eminim oysa...acaba adet şişkinliği falan olabilirmi?gerçi belle ne alakası var..ay nebilem hem şaşırdım hem sıkıldım..incelmiş biraz diye sevinmiştim hikaye oldu..
he bide güzel bişey var ben ilk ölçü alırken göğüs göbek bacak falanda almıştım...üst bedende 5 cm lik daralma var...hoşuma gitti...gerçi üst inceldikçe alt beden daha göze batmaya başladı oda ayrı tabii...ama zamanla hepsi gidicek inş...

neyse sonuç yani bugünkü ölçü:bel 105 basen 124

teşekkür ederim hiçbir değişiklik yok rutin aynen devam çok şükür iyiyim seçilcim hatta ramazan bayramına kadar süperdim...96 lara kadar düşmüştüm..yıllık iznimle bayram tatilini birleştirip üç hafta maa aile kardeşler kuzenler yeğenler köyde kalınca 7 kg artıyla döndüm...moral sıfıra indi eee boğaz açılınca dururmu devamı geldi tabiki..
şu son bir ay içinde sağlık sorunlarım oldu yine belimden rahatsızlandm bir sürü iğne ilaç mr vs iki tane bel fıtığı ve bel eklemlerimde bozulma varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş doktorların her zamanki gibi ilk dediği kilo ver rahatlarsın:41::41::41:...daha belim için olduğum iğne yerlerim iyileşmeden bronşit oldum tekrar bir sürü iğne ilaç...:43::43:

canım çok geçmiş olsun inşallah sağlığın iyi olsunda kilo verilir bende daha kilomu bilmiyorum malesef tartılamadım ama 97-98 leri bulmuşumdur ne acı yaaa daha fazla çıkarsam kalpten giderim herhalde:):):)

belim 103
basenim 132 :(:(:(

bu arada yediklerimi yazayım ;

sabah kaşar domates biberli light ekmekle tost şekersiz kahve
10 gibi 2 tane grisini
öğlen yarım kase yayla çorması ve fırın patates yağsız salata
şimdi 1 ad armut yiyorum 5,5 gibi yarım simit yicem
akşam da muhtemelen 1 kepçe çorba ve yoğurt yerim gece acıkmamak için

dün akşam eşim yanımda çıtır çıtır çerez yedi ben yemedim sanırım iyi bir başlandıştayım :):):):36:

Nuhancım tebrikler, 4er cm gitmiş ikisinden de. çok ideal bir kayıp bence.

Tesekkürederim. İlk ölçüm diyete yeni başalağım günlerdi... ve (regli) hastaydım. Sanırımda şistim. Ben çok ciddi kilo vermedim. ama sıkılaştım. elimle böyel bel bel bölgeme dokundugumda, birseylerin gittigin hissediyorum..:46: Buarada bu sıkılaştırıcı krem bacakalarıımı taş gibi yaptı :16: jel'im bitti.. Kremi daha ucuz bu sefer ondan aldım. Sanırım jel kadar etkili değil. Kremle koruma yapııp yaza doğru yeniden bi tüp jel bitirmek lazım...

Canım az aşağısından ölçtüm netteki resme göre :34:
Bu sefer bel 108
Basende 129 çıktı :1: öncekine nazaran daha iyi bir sonuç ama işte emin değilm geçen sefer neremden ölçtüğüme dai4 :1: neyse sen şimdikini al güncel olarak önümüzdeki ay en azından kesin nereden ölçtüğüme emin olmuş olurum :34:

Ablacığım çok geçmiş olsun :3:
İnşallah Rabbim tez zamanda şifa verir ...aminnnnnnnnnnn

Bu aralar sigarayı bıraktığımı düşünemiyorum bile. Hemen acıkıyorum çünkü canım tatlı bişeyler istiyo. Bıraksam 150 kg olurum kesin :1:

Sorma güzelim yaa demin farkında olmadan tırnaklarımı kemirmeye başlamışım :60: kücük kızım bile anne yimeee diye bağırdı bana :1:
Offffff offffffff dayanamazsam kesinlikle kilo verene kadar biraz ertelemem şart olucak :1: kız içimde kurt var sanki ha bire yiyesi var :1:

Neyse cancağızlarım ben hazırlanmaya başlıyayım :3:
Eşim yarım saat sonra beni spor salonuna götürmek için gelmiş olucak :34: bugün hem yüzme hem fitnes yapacağım Allahın izniyle :34:

Gece fırsat bulur bulmaz geliyorum ve yediklerimide paylaşıyorum :34:
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler :3:

Kocaman öpüldünüz :54::54::54::54::54::54:

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr ya şu sigara ne lanet birşeymiş yaaaaaaaa :47::47::47::47:
Resmen uzun zamandan sonra bugün kaçamak yaptım :47::47::47::47: 4 tane kurabiye yedim :47::47::47::47:
Sırf o an canım sigara istiyor kendimi kandırmak için yedim canımın istediğinden değil yani sonrada oturdum eşimi arayıp bir güzel ağladım :1: :1: :1:
Eşim bile şaşırdı yaw sen öyle birşey yapmazdın nasıl olur diye. Hayır şu sigarayı bırakacağım derken iyice obur olup verdiklerimi almaktan çok korkuyorum çünkü sabahtan beri deli gibi ne yesem diye düşünüyorum :1:
Neredeyse 3 senedir sigara içmeyen eşim bile halime nasıl üzüldüyse yaw sen vazmıgeçsen en azından kilo verene kadar yada en kötü ihtimal yaza annenler gelince nasılsa içemiyorsun gecede arada orada kalırsan daha çabuk bırakırsın diye bana seçenek sunuyor :1:

ablacım sıkma canını inşallah bırakırsın yada baktın olmuyo eşinin dediği gibi yaparsın kilonu verirsin ondan sonra bırakmayı denersin zaten çok içmediğini söylemiştin bence bu kadar stres oluyosa bırakmaya uğraşma hem bak kaçamakların önünü alamazsın sonra bizim için şu anda önemli olan diyetimiz :1::1::1:

canım ilk defa senden duyuyorum böle bişey ama kafaya takılacak bi durum gibi gözükmüyo oda senin nazarlığın olsun tatlım :34::34::34::nazar::nazar::nazar: bu arada cinsiyeti öğrenemedinmi çok merak ettim valla bi özele gitsende öğrensen nasıl sabrediyosun ben olsam duramazdım hayırlı bebeğim :1::1::1:

ablacım sıkma canını inşallah bırakırsın yada baktın olmuyo eşinin dediği gibi yaparsın kilonu verirsin ondan sonra bırakmayı denersin zaten çok içmediğini söylemiştin bence bu kadar stres oluyosa bırakmaya uğraşma hem bak kaçamakların önünü alamazsın sonra bizim için şu anda önemli olan diyetimiz :1::1::1:

canım ilk defa senden duyuyorum böle bişey ama kafaya takılacak bi durum gibi gözükmüyo oda senin nazarlığın olsun tatlım :34::34::34::nazar::nazar::nazar: bu arada cinsiyeti öğrenemedinmi çok merak ettim valla bi özele gitsende öğrensen nasıl sabrediyosun ben olsam duramazdım hayırlı bebeğim :1::1::1:

Aynen öyle canım şu an diyetim herşeyden önemli bırak kaç senedir tırnak yemiyordum ona başlıyacağım yoksa :60:
Neyse bakalım şimdilik dayanıyorum ama olmadı bir paket imdat çekici niyetine alırım :1: baktım çok krize giriyorum 1 tane içip yine kalanları saklarım ki gözüm görmesin :1:

Neyse bu sefer kesin kaçtım :1:
Hadi canım sizlere kolay gelsin :34:

Seninki de ayıp etmiş ben olsam burnundan getiririm ama sen yapma tabi :1: Sonra hediye almaktan soğutuyorum adamları :1:
Aslında bu da güzelmiş canım. Ama sen daha iyi bilirsin, giydiğin kıyafetlerin rengi vs ona göre kombin yapacaksın sonuçta. Eğer siyah daha uygun olacaksa değiştirmek için şansını zorla derim ben :)

Mesajını okuyunca benim evladiyelik Harley Davidson'lar geldi aklıma. 10-12 yıl falan oldu hala taş gibiler :1: Üstüne kaç tane bot, çizme aldım hiçbiri onlar gibi çıkmadı valla. Ama en son geçen kış Timberland aldım, onlar da iyi memnunum :)

Dun gece botum geldi. Ben değistirmek istedigim söyledim ve girişimlere başladım. önümüzdeki pazartesi mağzayı yeniden arayip siyahi gelince değiştireceğim...:1::1: tün gene bceremedim dedi :1::1:

Ben 4 yıl önce sigarayi biraktım. Bu kiloya ulaşmamın nedenlerinden bir tanesi sigarayi birakmak diye düşünüyorum. Ama kilo alma korkusu yüzünden sigarayi bırakma isteğinizden vazgeçmeyin. Çünkü sigarasiz hayat kaliteli bir hayattır. Önerim sakız çiğneyin ve elinize kalem alın....Kalemle oynayın...:29:

sabah: bir adet haşlanmış yumurta- 2ad.salam dilimi, light peynir- dukan ekmeği
ögleyin: tavuk suyu çorbası (dünden kalmişti ve azdı bitiri verdim) ve yogurtlu köfte yedim. dukandiyetitariflerim: YOĞURTLU KÖFTE
Sarımsaklı yoğurt çok canım çekmişti. Akşama spora gidecegim. İnşallah buram buram kokmam. Şunada karanfil desteği aliyorum...
Şuanda yeşil çay demliyorum. Gidip almam gerek..
Akşam ne yerim bilmem....
sevgiler...

Valla duydum bende daha evvel ama benim başıma gelmedi hiç :34:
Birde ılık çay demiylede kompres iyi geliyor arpaçıkda :34: istersen birde onu dene tabi birde anne sütü :1: ama onun için cevrede emziren biri varsa olur oda ancak :1:

sağol canım ya valla bende ilk defa kendimde duydum
neler denedim bi duysaaan ağzın açık kalır anne sütü,çay,sarımsak,buhar,sıcak su,bebe şampuanı,yoğurt suyu,40 tene arpa okudum ineğin önüne attırdım,
köyde at bulduk yem torbasına tükürünce geçermiş :1: neler neleeeeeer herbişi yaptım ama beni çok sewdi galiba bırakmaya niyeti yok:27::27:

ewet ciddi bişi değil dr. uygulanacak ilaç var ama hamile olduğun için yapamam dedi dediğin gibi nazarlık süsü veriyo beni gören nasılsın demeden
-aaaaa gözüne ne oldu diyolar:1::1::1:
dr. kontrolüm yarın öğrenicem inşallah bende çatladım ama şans işte :19: yarın söyleriz inşallah teyzoşlaar:54:
kocişte öğrenmeyelim süpriz olsun diyoo -yook yaa :30: öğrenmek için erkenden doğururum valla dedim
:9::9:

Back
X