iiii günler kuzucuklaar
yaa bişi sorucam gözümde arpacık çıktı demiştim ya 5 ay oldu hala geçmedi dr. gittim
gebelik var diye ilaç veermedi sıcak su ile pansuman sürekli sürekli denedim geçmedi
en sonunda antibiyotik damla verdi 15 gün kullandım yine fayda etmedi
souuuçç:gebelikten kaynaklandığını söyledi doğumdan sonra geçer içi dolu değil sadeece şişlik var diyo
vücut vitaminsiz kaldığı için mikroplara karşı direnç gösteremiyomuş
böle bişey duyan veya başına gelen olduuuumuuu:26::26:
bide ben daha hamile olduğumu bilmiyodum kmşuyla karşılaştık
-aaaa gözünde arpacık çıkmış dedi
bende evet ilk defa oldu dedim
- (komşu) bende hamileyken çıkmıştı 9 ay boynca geçmed i doğumdan sonra kendiliğinden geçti dedi

şimdi aklıma geliyoda çünkü hamile kaldığım günden beri gözümdee geçmedi gitti (kendi kendime nazardan koruyacaksaaman 9 ay dursun gözümde dedim
)
işte böleeee şaştım kaldımm

yaa bişi sorucam gözümde arpacık çıktı demiştim ya 5 ay oldu hala geçmedi dr. gittim
gebelik var diye ilaç veermedi sıcak su ile pansuman sürekli sürekli denedim geçmedi
en sonunda antibiyotik damla verdi 15 gün kullandım yine fayda etmedi
souuuçç:gebelikten kaynaklandığını söyledi doğumdan sonra geçer içi dolu değil sadeece şişlik var diyo
vücut vitaminsiz kaldığı için mikroplara karşı direnç gösteremiyomuş

böle bişey duyan veya başına gelen olduuuumuuu:26::26:
bide ben daha hamile olduğumu bilmiyodum kmşuyla karşılaştık
-aaaa gözünde arpacık çıkmış dedi
bende evet ilk defa oldu dedim
- (komşu) bende hamileyken çıkmıştı 9 ay boynca geçmed i doğumdan sonra kendiliğinden geçti dedi

şimdi aklıma geliyoda çünkü hamile kaldığım günden beri gözümdee geçmedi gitti (kendi kendime nazardan koruyacaksaaman 9 ay dursun gözümde dedim

işte böleeee şaştım kaldımm