Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen öyle canım şu an diyetim herşeyden önemli bırak kaç senedir tırnak yemiyordum ona başlıyacağım yoksa :60:
Neyse bakalım şimdilik dayanıyorum ama olmadı bir paket imdat çekici niyetine alırım :1: baktım çok krize giriyorum 1 tane içip yine kalanları saklarım ki gözüm görmesin :1:

Neyse bu sefer kesin kaçtım :1:
Hadi canım sizlere kolay gelsin :34:

ablacım aynı bana benziyosun ya bende tırnaklarımı yerim heleki canım sıkkın olduğunda hiç durmadan kemiririm neyse takma kafaya ablacım nasıl olsa sen bunuda halledersin senin iraden çok kuvvetli maşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar

buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen

iyi akşamlar herkeslere...

çarşıya gittim, işlerimi hallettim...
sonra eve gelip yemeğimi yapıcaktım, eve gelmeden biraz komşuma uğrayım demiştim ama komşu çay içelim diye ısrar
edince kıramadım, çay içtik, işte eve geleli 1saate yakın oldu...
eve geldim geleli geçmişe göz attım diyebilirim ve bitirdim.....
şimdi yemek aklımdan çıksın istiyorum, gidiyim yemeğimi yapayım şimdi, sonra alıntılarıma cevaplarımı yazarım.....

herkesleri öpeyrum:)):16:
görüşürüz:3:

kızlar

buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen

canım Allah hayırlısını versin inşallah genç olsun yaşlı olsun ölüm her zaman üzücü hayırlı ömürler versin rabbim herkese

bugün hiç çıkmadım evden
pek fazla iş yaptım da sayılmaz ama yine ufak tefek bişeyler yaptım
yemek konusunda da aşırıya kaçmadım kaçmam da inşallah artık yarın az da olsa eksi görmem lazım motivasyon açısından ihtiyacım var
yarın kardeşime gideceğiz kahvaltıya ama kaçamak yapmak gibi bir endişem yok alıştım sorun yok yani
diğer kardeşlerim de gelecekler 4 kız kardeş olacağız 2 de yeğenim diğer yeğenlerim okulda ve kreşte olacak 2 minikleri severim artık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlarrr bittim bi slm vereyim
kızlarda acıktık diye beni yicekler yoğurt çorbası pişirdim onlara içsinler bari
14 kişi misolar geldi çok yoruldum valla neyse yetti bitti gittiler evi kırıntı dökülmüştür diye süpürdüm bidaha bu gün rekor kırdım süpürge açamakta sabah bi açtım
sonra kızım kraker döktü açtım
tv yi taktılar matkapla açtım
adamlr gitti bi daha açtım
kızım çay tabaği kırdı misolar varken bi daha açtım
misolar gidince bi daha
öldüm başım ağrıyo süpürge sesi duymak istemiyorum artık

hepicinizi öpt
seksenleri izleyeyim kızın ödevlerinide yapmadık ona da bakayım amamnn
annelik ne zorrr muşşş yaww bekarlık sultanlık vallll :))))))))

Son düzenleme:
nursena hadi geçmiş olsun ağırlamışsın misafirlerini epey de kalabalıkmışlar
darısı bana artık bana 3 kişi gelecek gerçi ama daha temizlik bile yapmadım tembel asu işte anca sıkışınca son anda yaparım öğrencilerin son gün sınava çalışmaları gibi:)

Selamün Aleyküm Kizlar :3:

Eve geleli 1 saat oldu ama bugünde fazla yoruldum herhalde yüzmeden sonra yine tansiyonum düştü :26:
Ölçtüğümde buyuk 9 kucuk yine 5di :27:
şimdi daha iyiyim sükür :34:
Akşamlik pek birsey yiyemedim koca bir bardak ayran ve salata :34:

Neyse gündüz yediklerimi eklim bari :1:

$20121225_080133.webp
1 domates, 1 salatalik, 1 yumurta, yoğurt ve birkaç ceviz

$20121225_130356.webp
1 kase sebze corbasi, 1 salatalik, havuC ve turplu salata ve yoğurt

Artik yarin pazardan sebzelerimi alirim malum iki gundur pek sebze yemeği yemedim duzene sokayimda saglikli olsun ve sapitmim :1:

kızlar

Canım Allah yardımcınız olsun :34:
Gerçekten zor bir durum Rabbim inşallah hayırlısıyla karşılaştırır sizleri :34: Yinede Allahtan ümit kesilmez dua et canım bizlerde babannen için dua ederiz :34: Allah acı çektirmesin şifasınıda verecekse tez zamanda versin :34: Aminnnnnnnnnn

ceco çok az yiyorsun gibi geldi bana sabha 1 yada 2 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği yesen bence

Canım aslında uzun zamandır hep bukadar yiyorum alıştım artık açlıkta hissetmiyorum ama dediğin gibi bir iki dilim ekmek eklesem daha iyi olur sonuçta ömrümün sonuna kadarda ekmeksiz yaşayamam herhalde :1:
Tansiyonumun o yüzden düştüğünü sanmıyorum ama olabilirde vucut tepkide vermiş olabilir :34:

Neyse kızlar inanılmaz uykum var gecede düzgün uyumadığım için hazır eşimde mayışmışken çüçük cimcimeyide koynuma alıp yatayım :34: belki uyuruzda bari sabah erkende kalksam uykumu almış olurum :34:

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:
kocaman öpüldünüz :54::54::54::54::54::54:

selam kızlarr...

banucum gibi resimli olmasada bende menümü paylaşayım...

kahvaltı...
tam buğday ekmek..yağsız peynir...yeşilzeytin..domates..salatalık..şekersiz çay...

ara
şekersiz türk kahvesi

öğle
kıymalı patlıcan oturtma...bol yeşil salata..

ara
acıkırsam elma

akşam
ton balıklı salata..

aralarda yeşilçay ıhlamur çay vs
su pek içemiyorum bu aralar :19:
çok oturmuş bir menüye benziyor afiyet olsun :)

kızlar

canım benim allah şifa versin yaş kaç olursa olsun beklenmdik ölümler herzaman için zor :5::5:
maşallah babn-annene inşallah bunuda aşar atlatır dualarımda sende üzülme elinde sonunda olacak bişi:25::25:

Eve geleli 1 saat oldu ama bugünde fazla yoruldum herhalde yüzmeden sonra yine tansiyonum düştü :26:

Eki Görüntüle 587857

Eki Görüntüle 587861

Artik yarin pazardan sebzelerimi alirim malum iki gundur pek sebze yemeği yemedim duzene sokayimda saglikli olsun ve sapitmim :1:

yaaaa bariii resimli paylaşma :49::49: bana bu sattte yemek yedirceksinnn banuuuuuuuu:23::23: cıııısssssss:18::18:
çok güzel görünüyolar dekoratifff hatunn:56::56:

geçmişide bitirdilten sonra menümü yazayım;
kalkınca 1 fincan nescafe
kahvaltı (sanırım yaklaşık 3 aydır annemle kahvaltı yapmıyordum alışmamışım canım istemedi ama çok ısrar etti) 1 yumurta 3-4 tane zeytin
ara 1 fincan nescafe,(nescafeden yarım saat 1 saat sonra falan) sodalı yeşilçay
öğlen light bisküvilerden
akşam: 5 kaşık nohut, 4 kaşık falan pırasa, 4-5 kaşık bulgur pilavı

Hepinize iyi geceler kuzum uyumusken size bakayim dedim.yarin leslieme tekrar baslamaya karar verdim.dunku sıkıntımın sebebi de belli oldu regl. bugun kafami toparladim ve bu isin ucunu basarmadan birakmayacagim insallah.

canımm nolur sende topla kendini , insan kopardıkça daha da uzaklaşıyor diyetten , canın bişey isterse ucundan 1 çatal al , ne de olsa bebişin var ,aklında kalmasın :34::34:

ama dikkat et kuzum yediklerine tamammı :34::34::34:
[/FONT]
Aynuum saol kuzum yarindan itibaren bomba gibi geliyorum ama sen beni basibos birakma araa hesap sor bana
acaba cozutanları böyle aleme reklam etsekmi acaba :9::9::9::32::32::30::30:

Tabi boylede teshir etme beni cok guldummmmmmm

kızlar

Allah hayırlı bir kapı açsın babannene..
Ölüm her yaşta çok üzücüdür..
Bazen kurtuluş olsa bile..

Botlarını ben de çok beğendimm..
İyi günler de giyin..
Siyah renk,her renkle uyum sağlıyor umarım değiştirirler..
Fakat değişim olmasa bile bu renkte harika..

slm kızlarrr bittim bi slm vereyim
kızlarda acıktık diye beni yicekler yoğurt çorbası pişirdim onlara içsinler bari
14 kişi misolar geldi çok yoruldum valla neyse yetti bitti gittiler evi kırıntı dökülmüştür diye süpürdüm bidaha bu gün rekor kırdım süpürge açamakta sabah bi açtım
sonra kızım kraker döktü açtım
tv yi taktılar matkapla açtım
adamlr gitti bi daha açtım
kızım çay tabaği kırdı misolar varken bi daha açtım
misolar gidince bi daha
öldüm başım ağrıyo süpürge sesi duymak istemiyorum artık

hepicinizi öpt
seksenleri izleyeyim kızın ödevlerinide yapmadık ona da bakayım amamnn
annelik ne zorrr muşşş yaww bekarlık sultanlık vallll :))))))))

yorulmuşsundur nursenacığım, bayağı kalabalıkmışsınız..
Bu gece rahat bir uyku çekersin artık..

Eki Görüntüle 587857

Eki Görüntüle 587861

Afiyet olsun Banucuğum
Zavkle hazırlıyorsun tabaklarını..hem göze,hem mideye :)
Yalnız yediklerin çok az..Bence doğru değil yaptığın..
50-60 kilolarda biri olsan tamam ama..bizim gibi aşırı kilolarda biri için çok çok az..
Ayrıca spor yapıyorsun harcadığın kalori fazla...

Hepinize iyi geceler kuzum uyumusken size bakayim dedim.yarin leslieme tekrar baslamaya karar verdim.dunku sıkıntımın sebebi de belli oldu regl. bugun kafami toparladim ve bu isin ucunu basarmadan birakmayacagim insallah.

katrem, bırakmayalım hep beraber bu işin ucunu da sonunu da :)

Bugün çok çok kötü bir gündü..Yorgunluktan,telaştan,endişeden mahfoldum...
Kızım okulunda bazı tatsızlık yaşadı..Öğlen yemeğe gelince onunla okula gittim idareyle görüştüm vb.
Ordan çıkıp oğlanı okuluna biraktım öğretmeniyle cuma günü yapılacak yeniyıl ve yerli malı kutlamasıyla ilgili neler yapacağımızı konuşuyorduk..
Birden oğlumun ağladığını gördüm..Serbest saat olduğunda oyuncaklarla oynuyor çocuklar..
Çocuğun biri yapbozu oğlumun kafasına fırlat koca şey. iyiki gözüne falan gelmedi...
Neyse sorun halloldu..
Okuldan Çıktım eve gidiyorum yolda kızımın okulundan telefon geldi..
beden dersinde parmağını incitmiş kızım..
Eve girmeden hemen kızımın okuluna gittim yüzük parmağı aşırı şişmiş ve hafif morarmış.. salya sümük ağlıyor yavrum...:5:
Ordan hasteneye götürdüm röntgen çekildi vb.
Çok şükür kırık,çatlak yok.yumuşak doku zedelenmesiymiş..
Allah beterinden korusun..Kendimi kaybettim telaştan,endişeden..
çocuklar büyüdükten sonra bir yığın olaylarla uğraşmak çok zor..bu konularda çok hassasım,acaip üzülüyorum...

Son düzenleme:
Back
X