- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler
yenacım bugün erken mi bitmiş mesain canım![]()
yenacım ne çok koşturmuşsun bugün
geçmiş olsun kızına Allah korumuş oğlunu da kızını da neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım
Hayır..Buradayım daha..
Kafam yerinde değil pek.
O yüzden dikkatim dağılsın istedim..
Zaten yarım saat kaldı çıkmaya...
Sorma canım yaaa...
Offf hala kendime gelemedim...
Sen naslsın canım.
az kalmış çıkmana ben dağıtayım kafanı:)
aklın çocuklarda tabii
ama benim karnım çok aç biliyormusun:))sabah tartıda eksiye doğru hareket olmazsa kardeşimde ne bulursam yiyeceğim galiba![]()
Allah çocuklarımızla imtihan etmesin canım çok zor ben kızları yolcu ettikten sonra camdam bakıyorum okuya okuya arkalarından karşıya geçerken nasıl içim cız ediyor bazen Allah korusun cümlesini
ben iyiyim açım işim çok misafir gelecek yapmam lazım ama canım istemiyor sonuç olarak perşembe cuma yorucu geçecek
Canımsın sen yaaa..
Ne desem bilemedim asucuğum..belki senin vücut ağırlığın bu aralıktadır..
Onu öğrensen daha iyi olur..bu şekil kahrediyorsun kendini..
ayrıca sağlık olsun bu kadar takma..boyuna göre,yaşına göre gayet iyisin,sağlıklısın...
Son olarak sen 5 kiloyu havada karada verirsin inanıyorum ben...Odaklanma o kadar basküle vb.
bana müsade kızlar hepinize hayırlı geceler
yenacım 10dk kaldı çıkmana senin de bir mesai daha bitirdin ne güzel çalışmak değil mi
neyse ben kaçtım sabah benim mesai erken başlıyacak malum sonra uyuyamayacağım da kardeşime gideceğim için
geçmişi okurken seni kaçırmışım yena.. çok geçmiş olsun..
Yena ablacim gecmis olsun kizina cok sukur kotu bisey cikmamis. iste yavrular boyle boyle hayat mucadelesini ögreniyorlar
abimij esi 1 aydir bizde yigenim var 1,5 yasinda benim kuzu kanepede yatarken tokati indirdi dudagini purtturdu agladi icim sizladi yasam bir mucadele Allah yavrularimizi korusun amin
Dafi, gelininizin kardeşine üzüldüm canımŞifa diliyorum. Senin de kapıların nihayet takılmış, güle güle otur.
[/B]
hakkında hayırlı olan neyse mevlam o tarafa çevirsin inşaAllahkızlar
buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen
yena cım geçmiş olsun yavrularına Allah acılarını göstermesinBugün çok çok kötü bir gündü..Yorgunluktan,telaştan,endişeden mahfoldum...
Kızım okulunda bazı tatsızlık yaşadı..Öğlen yemeğe gelince onunla okula gittim idareyle görüştüm vb.
Ordan çıkıp oğlanı okuluna biraktım öğretmeniyle cuma günü yapılacak yeniyıl ve yerli malı kutlamasıyla ilgili neler yapacağımızı konuşuyorduk..
Birden oğlumun ağladığını gördüm..Serbest saat olduğunda oyuncaklarla oynuyor çocuklar..
Çocuğun biri yapbozu oğlumun kafasına fırlat koca şey. iyiki gözüne falan gelmedi...
Neyse sorun halloldu..
Okuldan Çıktım eve gidiyorum yolda kızımın okulundan telefon geldi..
beden dersinde parmağını incitmiş kızım..
Eve girmeden hemen kızımın okuluna gittim yüzük parmağı aşırı şişmiş ve hafif morarmış.. salya sümük ağlıyor yavrum...
Ordan hasteneye götürdüm röntgen çekildi vb.
Çok şükür kırık,çatlak yok.yumuşak doku zedelenmesiymiş..
Allah beterinden korusun..Kendimi kaybettim telaştan,endişeden..
çocuklar büyüdükten sonra bir yığın olaylarla uğraşmak çok zor..bu konularda çok hassasım,acaip üzülüyorum...
yoruldum daha yeni çıktım mutfaktan epey kolayladım sayılır puaçayı mayaladım kabarsın onu yapıcam mutfağa girince menüm deişti
biber dolma
peynirli puaça
yaşpasta
buzluk böreği(patatesli yarın pişicek buzlukta yerini aldı)
kuruçaylı kurabiye
aman yeter sanırsam
tv aldıkLED Televizyonlar
bu misafirlein arasında bide yarın 11 de geleceklermiş inşallah saat 1 de biter işleri duvara monte edecekler evdeki cadıdan dolayı her işim üüst üste gelir zati
Kızlar ölçü listemizi güncelleme vaktimiz yaklaşıyor. yavaş yavaş bildirebilirsiniz ölçülerinizi. Egedeniz, toksin, Seçil, yağmurgözlü, Waw, ve yeni gelen tüm arkadaşlar, aramıza dönenler; her ayın sonunda bel ve basen ölçülerimizi not edip fark var mı diye bakacağız bir önceki aydan. dilerseniz siz de ölçülerinizi ekleyebilirsiniz.
Bu arada kızlarrrrrrrrrrr ya şu sigara ne lanet birşeymiş yaaaaaaaa
Bugün ikinci sigarasız günüm ama dün okadar rahat geçmişken bu sabah kalktığımdan beri resmen krizlerdeyim
Resmen uzun zamandan sonra bugün kaçamak yaptım4 tane kurabiye yedim
Sırf o an canım sigara istiyor kendimi kandırmak için yedim canımın istediğinden değil yani sonrada oturdum eşimi arayıp bir güzel ağladım![]()
![]()
Eşim bile şaşırdı yaw sen öyle birşey yapmazdın nasıl olur diye. Hayır şu sigarayı bırakacağım derken iyice obur olup verdiklerimi almaktan çok korkuyorum çünkü sabahtan beri deli gibi ne yesem diye düşünüyorum
Neredeyse 3 senedir sigara içmeyen eşim bile halime nasıl üzüldüyse yaw sen vazmıgeçsen en azından kilo verene kadar yada en kötü ihtimal yaza annenler gelince nasılsa içemiyorsun gecede arada orada kalırsan daha çabuk bırakırsın diye bana seçenek sunuyor
Dayananmaya çalışacağım ama bu abur cuburdan uzak durmaktan daha zormuş yaaa![]()
kızlar
buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen