Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm

nasılsınızz.....
meyracım afiyet olsun...:34::34:
güzel olurdu valla şimdi ama ne yapacak halim ne de içecek halim yok....:50::50::50:

hee dün akşam kaynım gelmiş yurtdışından apar topar görmeye gittik...görümcem güzel hazırlık yapmış ama hiç atıştırmadan atlattım...zaten bu dönemde gitmez kilocuklarım bare yemiyeyimde artı olarak dönmesin bana dimi yaniii:46::46::46::46:

görende günlerdir ugramıyorum buraya sanır...dün ögleden beri gelemedim...bir sürü şeyler olmuş...

yenacım geçmiş olsunn...insan okuyunca bunları ben olsam yetişemem beceremem gibi geliyo ama Rabbim anneleri öyle bi donatmış öyle bi güç vermişki çocukları söz konusu olduğunda yapamıyacakları üstesinden gelemeyecekleri hiç bişey yok nerdeyse.....

buarada hasta olan herkese rabbim şifalar versin inş...

kuzucum durmuyo gene diş sıkıntımız var 2 gecedir uyku uyumuyoruzz...çok mızlandı ateşide çıkmış gidip ilaç verip uyutmayı deniyeyim...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..

Koscaman günaydın, Bu sabah step, aerobik 'im vardı. Hocamız çok eğlenceli bir kadın... Sonlara doğru oryantal dansindan artaksiyonlara bile giriyor...:1::1:

Yena çok çok geçmiş olsun...Çocukları olanlar için söylüyorum, eminim artık onlar için yaşıyorsunuz... en güzel ve en zor olanları yaşıyorsunuz diye düşüyorum.

Bugun neler yapıyorsunuz? herkescikler iyimi?:16:

Selamün aleyküm

nasılsınızz.....
meyracım afiyet olsun...:34::34:
güzel olurdu valla şimdi ama ne yapacak halim ne de içecek halim yok....:50::50::50:

hee dün akşam kaynım gelmiş yurtdışından apar topar görmeye gittik...görümcem güzel hazırlık yapmış ama hiç atıştırmadan atlattım...zaten bu dönemde gitmez kilocuklarım bare yemiyeyimde artı olarak dönmesin bana dimi yaniii:46::46::46::46:

görende günlerdir ugramıyorum buraya sanır...dün ögleden beri gelemedim...bir sürü şeyler olmuş...

yenacım geçmiş olsunn...insan okuyunca bunları ben olsam yetişemem beceremem gibi geliyo ama Rabbim anneleri öyle bi donatmış öyle bi güç vermişki çocukları söz konusu olduğunda yapamıyacakları üstesinden gelemeyecekleri hiç bişey yok nerdeyse.....

buarada hasta olan herkese rabbim şifalar versin inş...

kuzucum durmuyo gene diş sıkıntımız var 2 gecedir uyku uyumuyoruzz...çok mızlandı ateşide çıkmış gidip ilaç verip uyutmayı deniyeyim...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..

aleyküm selam.

saol canım....

kendini mamalara karşı frenleyebildiğin için sana koca bir alkıııış:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar:

Koscaman günaydın, Bu sabah step, aerobik 'im vardı. Hocamız çok eğlenceli bir kadın... Sonlara doğru oryantal dansindan artaksiyonlara bile giriyor...:1::1:

Yena çok çok geçmiş olsun...Çocukları olanlar için söylüyorum, eminim artık onlar için yaşıyorsunuz... en güzel ve en zor olanları yaşıyorsunuz diye düşüyorum.

Bugun neler yapıyorsunuz? herkescikler iyimi?:16:

hocanızın eğlenceli bir kadın olduğuna çok sevindim:)

ben iyiyim şükür, saolasın nuhan ablam.
sen nasılsın? iyimisin? akkabıyı naaptın son olarak:):34:
:16::16::16:

Selam cücüşlerimm :16::16::16:

ben geldim , dün arkadaşıma yemeğe gitmiştim , orda kaldım , sabahta gelip , hazırlanıp okula gittimm :34::34:

geçmişi şöyle bi okumaya çalıştım , destanlar yazılmış yine maşAllah :nazar::nazar:

umarım herşey yolundadır fıstıklarımm , öpüyorum kocaammaann :54::54::54:

Son düzenleme:
Selam cücüşlerimm :16::16::16:

ben geldim , dün arkadaşıma yeğeğe gitmiştim , orda kaldım , sabahta gelip , hazırlanıp okula gittimm :34::34:

geçmişi şöyle bi okumaya çalıştım , destanlar yazılmış yine maşAllah :nazar::nazar:

umarım herşey yolundadır fıstıklarımm , öpüyorum kocaammaann :54::54::54:

hoşgeldddiinn:16: senden bir şey rica edebilir miyim gördüğüm kadarıyla sen bayaa kilo vermişsin bize hem 102 kilo halini hemde şuanki halini resip koyarak gösterebilir misin bizde gaza geliriz biraz :1:

merhaba;
sabahtan biraz evi toplayıp temizliğe başlamıştım. eşim aniden afyona gidince kuzuyu okula bırakmak bana düştü. dönüşte kahvemi pişirip geçmişi okudum. şimdi temizliğe devam edicem. gerçi ne kadar temizlesem de olmuyor. her yer toz toprak:53::53::53::53:
sonra kuzunun havuz kaydını yenilemek gerek. tarihi kaçırmışız ama bir denicem.
akşam için de ben de pizza pişiricem. oğlanlar dünden sipariş verdi:44::44::44: yemeden de durulmaz ama...aklıma gelmişken ben de bel basen ölçeyim bir:27::27::27::27:

hoşgeldddiinn:16: senden bir şey rica edebilir miyim gördüğüm kadarıyla sen bayaa kilo vermişsin bize hem 102 kilo halini hemde şuanki halini resip koyarak gösterebilir misin bizde gaza geliriz biraz :1:

canım benim şimdi seni arkadaş olarak ekleyeyim , orda var fotolarım , yanyana öncesi sonrası değil ama ayrı ayrı var , bakabilrisinn :34::34::34:

selamm kızlarr..:16:
bugünde tam bugday ekmek yağsız peynir zeytin domates salatalık ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım...
ara
şekersiz türk kahvemi içtim..:)

öğle
yemek getiremedim ve henüz ne yiyeceğime karar veremedim çok pahalı bir semt ve diyet açısından çok fazla seçenek yok..

akşam
zeytinyağlı barbunya...salata..

yeşilçay.ıhlamur.çay.ve zencefilli su yaptım kendime yudum yudum içiyorum...

nane yapraklı ssuyuda tavsiye ederim...geçenlerde bir cafede türk kahvesinin yanında suyun içinde nane yaprağını görünce şaşırmıştım az kalsın içine yaprak düşmüş diyerek hemde hiç olmayacak birinin yanında rezil olacaktım...:)))))

facedeki şu paylaşımdan esinlendim...:)))

Bedenden Toksinleri Atmanın En İyi Yolu Nedir?

Tabi ki su içmek. Ama sade olarak içmek zorunda değilsiniz. Hem de toksin atarken, bazı ek faydalar da göreceksiniz:

Şimdi içme suyu dolu bir cam sürahiyi alın ve:

1.Limonlu;
Birkaç dilim limon atın. Limon vücudun temizlenmesi ve alkali olmasına katkıda bulunacaktır.

2.Naneli;
Birkaç dal nane ekleyin. Hem suyun tadı güzel hale gelecek, hem kokusu! Midenize ve sindiriminize de destek verecektir.

2.Salatalıklı
Dört-beş dilim salatalık ekleyin. Salatalık vücudunuzun nemlenmesi için harikadır ve inflamasyona karşı etkilidir.

4.Zencefilli
Bir bilemediniz iki ince dilim ekleyin. Midenize iyi gelecek ve sindiriminize de. Özellikle gastritiniz varsa.

Bu suları bir gece buzdolabında bekleterek kullanırsanız, daha da etkili olacaktır. En azından birkaç saat.

muzura yı bulamadım. şu alan ölçmete yarayan metal zımbırtı ile ölçtüm. doğrudur umarım..
bel 101
basen 110
beden 44

Ben behsi geçen herşeyi merak ederim...
Brazilya fönü, kulanışlı bişeymi? detayları neler? maliyeti nedir? bilgi isterim...
anathama yen isaçını güle güle kullan...
sevgiler..

Benim bugun, SP günüm,
Bu sabah, taze soğanlar üzerine kırılmış bir ad. yumurta ve light peynir + dukan ekmeğim yedim.
Şimdi fırına yemeğimi koydum. Pişmesini bekliyorum. a saat 15.00 olmus. (1,5ad. kabak rendelenir, biraz light beyaz peynir, bir kaşık yoğurt, bir ad. yumurta, kırmızı biber, karabiber, maydanoz karıştırılır. Yağlı kağıda dökülüp fırınlanır. )
yemekten sonra, sekersiz türk kahvesi ile bir birlikte bir küçük kase dukan puding yiyiceğim.
Akşama fırında somon balık ve salata yapacağım. Aksam yemeğinden sonra yeşil çay içerim...

Bu sabah kilo verdigim insanlar tarafından farkedildi.... acayip güzel bir duygu... mutluyum, mutlu ol..

Son düzenleme:
Selam kizlaaaaaaaaaar ne var ne yok ? hepiniz iyisiniz insallah,

ben bugun oruc tutuyorum kazalarim vardi, sabah karar verdim tutiyim dedim :))
yoksa zorlicak, 8 günüm var toplamda, yavas yavas tutiyim iste,
demin tartildim ve 98,1 ciktim,
insallah cumaya kadar 97 yi görürüm, bunu cok istiyorum
bu is olacakmi dersiniz?
:17:

Yena ablacim gecmis olsun kizina cok sukur kotu bisey cikmamis. iste yavrular boyle boyle hayat mucadelesini ögreniyorlar
abimij esi 1 aydir bizde yigenim var 1,5 yasinda benim kuzu kanepede yatarken tokati indirdi dudagini purtturdu agladi icim sizladi yasam bir mucadele Allah yavrularimizi korusun amin
geçmiş olsun kuzuya canım
off atlattık çok şükürrr misafi deilde benim küçük cadı yoruyo beni çıkmıyorum o yüzden kimseye napayım gitiğimden bişey anlamıyorum durmuyo yaramaz ordan oraya en iyisi evde oturmak aslında artık ev gezmeside sıkıyo beni eşim saolsun ne zaman müsait olursa dolaşıyoruz sahildi vs.. o yüzden gerek kalmıyo rahatlıyorum sanırım 2 yıl evde oturunca doğuda bıkkınlık geldii

neyse inşallah sende atlatırsın yakın olsak ta yapsam 1 çeşit bence sen yerim diye canın istemiyoooo bişey yapmak

ooyyy geçmiş olsunnn bak bana göre şanslısın yena yerleşik bi hayatınız var düşünsene 2 yılda bi memleket deiştirdiğini çoluk çombalak tepe taklak oluyoruz resmen

allah korusun yavrularını dün misafirin oğlunun dudağına benim kız çay tabağını vurmuş kanadı dudağı dişi kesti sanırım korktum çocuk işte özürde diledim ama napayım bazen engel olamıyoruz sanırım öle öle kendilerini savunmayı öğrenecekler
ben temizlik işlerini pek sevmiyorum canım onlar büyüyor gözümde yoksa mamaları 10 çeşit de olsa yaparım hiç üşenmem
herkese günaydıınn ve sonunda bugün tartıda eksili rakamları gördüm çok mutluyum:1:
ne güzel daim olur inşallah
asuuuuuuuuuuuuuu yeemmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inşallah eksi görmüyorum diye kahvaltıda cozutmazsınnnnnn

yemedim canım sadece minik bir lokma kek soktu kardeşim ağzıma zorla o kadar
zaten giderken de yürüdüm 1saat yokuş yukarı

anathema saçlarını güle güle kullan canım
aynur dün ondan hiç sesin yoktu arkadaşındaymışın meğer
kızlar gittim geldim kardeşime yaramazlık da yapmadım şükür içimden gelmedi yemek zaten :)4 kardeş çok hoştu kahvaltı
eve geldi ne pişirsem derdine düştüm yemek yapmak istemiyorum ben haşlanmış brokolim var ben onu yoğurtla götürürüm de diğer aile fertleri yüzüne bile bakmaz

Benim bugun, SP günüm,
Bu sabah, taze soğanlar üzerine kırılmış bir ad. yumurta ve light peynir + dukan ekmeğim yedim.
Şimdi fırına yemeğimi koydum. Pişmesini bekliyorum. a saat 15.00 olmus. (1,5ad. kabak rendelenir, biraz light beyaz peynir, bir kaşık yoğurt, bir ad. yumurta, kırmızı biber, karabiber, maydanoz karıştırılır. Yağlı kağıda dökülüp fırınlanır. )
yemekten sonra, sekersiz türk kahvesi ile bir birlikte bir küçük kase dukan puding yiyiceğim.
Akşama fırında somon balık ve salata yapacağım. Aksam yemeğinden sonra yeşil çay içerim...

Bu sabah kilo verdigim insanlar tarafından farkedildi.... acayip güzel bir duygu... mutluyum, mutlu ol..
menün güzel kilo verdiğinin farkedilmesi daha da güzel
Selam kizlaaaaaaaaaar ne var ne yok ? hepiniz iyisiniz insallah,

ben bugun oruc tutuyorum kazalarim vardi, sabah karar verdim tutiyim dedim :))
yoksa zorlicak, 8 günüm var toplamda, yavas yavas tutiyim iste,
demin tartildim ve 98,1 ciktim,
insallah cumaya kadar 97 yi görürüm, bunu cok istiyorum
bu is olacakmi dersiniz?
:17:

Allah kabul etsin canım
97yi görürsün tabii ne kalmış ki zaten iftarda dikkat et yediklerine

Back
X