Secil yeniden kilo alman üzücü olmuş...:26: 9 kilo neredeyse, 3 ayda verilebiliyor.Kilo vermek dünyanın en zor işi almak ise ne kadar kolay . Sende kısa zamanda toparlarsın... Hepimiz, kilo vermek için canla başla savaşıyoruz. Bende şuanda korkuyorum. Dukan yapıyorum ve korunma evresini iple çekiyorum ve en büyük korkum yeniden 90 üzerine çıkmak. Sen niye kilolarıni geri aldin biliyormusun? Kendine öz eleşitiri yapabiliyor musunun? Belki senin yazacakların bizede örnek olur.
ben kilo verirken evdeydim hergün yediğimi not alıyor kalori hesaplıyor devamlı spor yapıyordum.
arkadaşıma gitsem orda bişeyler yesem akşam mutlaka yürüyordum fazlasını yapıyordum.
sonra işe başladım part time dı hafta sonları hafta içi evde ders çalıştım sporu bıraktım 1 kere yedim 2 kere yedim devamı geldi birde uzun süre kilo vermem durmuştu ben 128 kilo idim ve yaklaşık 2 senede 84 kiloya düştüm ailede genetik kiloya sahibim sonrasında işe full time işe başladım eşim hayatıma girdi bende muhasebeciyim ve akşama kadar masa başındayım eve gidince yemek yememk lazım spora hala başlayamadım bişeyi öğrendim hayatınızı değiştirmeden yapmanız lazım yani ben evdeyken yaptım yeni hayatıma uyarlıyamadım şimdi şuanki hayatımdaki düzene göre bişeyler yapacağım inşallahta başaracağım
ben kilo vermeye tek bir sözle başladım o dönem hiç kıyafet bulamıyordum 58 beden pantalon beni sıkıyordu düşünün artık
ya kilo alarak taputa sığmıcak dereceye gelicem yada zayıflayıp yeniden başlıcam hala bişey kaybetmedim ve yine başarıcam yılmak yok