- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kuzularimmmmm iyimisinizzz eksiler goruyorum hadi masallah herkese. artida olanlar hic uzulmesin veririizzz no problem
Eveet yeni kilomu acikliyorummm 97,8
Cok mutluyumm. 97leri gordum nihayet cok korkmustum yine arti cikcam diye. korka korka ciktim tartiya :)) farkediyom ama gobegim indi biraz
telden yaziyorum sonra grsrz
spor yok asucum
yenacim eski kilomu tam hatirliyamadim suan o yuzden nekadar eksideyim sen bakarsin dimi hayatim? mucuk
valla edeptenmi artık inattanmı bilinmezz bende kız istiyorum ama içime hep erkek doğuyorhayırlısı canım ya...ama bişey diyeyimmi kesin kızdır pek edepli baksana göstermiyoo
benimkilerde 5. aydan önce göstermediler yamyamlar ama nedense her hamileliğimde kız olcak gibi hissediyodum öylede oldu...
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inş...
tabii canım annnenin işi ne beklesin dursunÇok edepli bir şey olacak o kız (!) :) sağlıklı olsun da beklersin annesi. kendinize çok dikkat edin![]()
ayyyy çok ilginç
canım belki bunda da vardır bi hayır takma kafana.....
nasıl olsa doğacak inşaallah, sağlıklı olsunda bebiş gerisi kolay inşaallah.....
hangi burca doğacak bebeciğin yaklaşık olarak? eğer söylersen inat olup olmama konusuna bişey söyleyebilirim
kendi adıma yani:))) mayısa doğacaksa ve boğaya denk gelirse en inat burçtur boğa:)))
boğa inada inat eder iyice....
boğa ve kırmızı pelerin misali
ama ben boğaları çok severim, çok azimli olurlar.....
birde canım omurga şeklinden bazı tecrübeli doktorlar fikir yürütebiliyomuş ihtimal olarak kızmı erkekmi diye?
sizin doktor bişey demedimi?
hani omurga tip narinse kız olma ihtimali yüksek diyormuş mesela, yada daha böyle güçlü ise erkek diye:)
hayırlısı olsun canım......![]()
Kilomu yazayım da sonra geçmişe dönerim.
Geçen hafta: 90,00
Bu hafta: 90,00
Bu hafta aynıyım ama artık sürekli kilo almaya başladım kızlar durduramıyorum kendimi resmenDiyet falan hak getire... Moralim bozuldukça daha çok yiyorum. Tekrar bi titreyip kendime gelmem lazım
![]()
cecogucum,(boyle diyebilirim dimi, içimden oyle geliyor da) ben de senin kaç kilo vereceğini merak ediyorum. inş geçen ayki gibi olur. muck
kızlar kilo aldımm
geçen hafta 84,4
bu hafta 85,6
gelen +1,2
uf iyicene düzensiz beslenmeye başladım bu mesailerden dolayı...
inşallah ay başında daha sık aranızda olucam şu işlerim hafiflerse...
sizden elimde olmayan sebeplerle de olsa kopmak iyi gelmedi bana maalesef
bugün BA-BS formlarını vermem lazım, vergi ödemelerimin kayıtları var acil vs vs...
çocuklarınıza tembihleyin ve de aramızdaki genç arkadaşlarımıza da ben tembihliyorum.. muhasebeci olmayın !!!!![]()
mesailerde habire kebap-lahmacun.. arkasından tatlı yiye yiye bu hale geldim.. gerçi regl.im de bitmedi henüz ama aldım yani hissediyorum..
eşimle de konuştum net olarak 2 ocak'tan itibaren bana çok destek olacak, eve ıvır zıvır almıycaz ve ben ne istersem onu yiycez.
inşallah yaza kadar bitiricem bu işi.
hedefim şubat ayındaki doğum günümdü ama 10 kg. imkansız 2 ayda.
bu arada miyomum için doktorumdan randevu aldım, zira bu ay regl dönemimde sanıyorum ki vücudumdaki son damla kanı da kaybettim.. iyice ruh gibi oldu yüzüm bembeyaz, her gören "noolmuş sana" diyor.
artık ameliyat derse de gözümü kapatıp olucam yani korkunun ecele faydası yok
..
Yok canım ne nişanlanması facebookumu kapattırdı Onur başka bir face açtım ama nişan falan yok bıraktığınız gibi hatta daha kötü aramızdaki bağ inceldi iyice mutlu değilim kendimi önemsiz değersiz hissediyorum bilmiyorum sonumuz ne olur. İrademle verdim o 27 kiloyu ama o zaman hep evdeydim iş stresi yoktu. Şimdi kendime zaman ayıramıyorum bile. Dün 2 de işe gittim gece 1.5 da geldim uyudum şimdi yeni uyandım 2 de yine işe gidicem kendime ayırcak zamanım hiç yokki![]()
Haklısın ceco boğazımı tutup spor yaptığımda kilo veriyorum da bıraktığında herşey geri dönüyor ne bileyim ameliyat olan çok arkadaşım var 2 ayda 30 kilo veren var insan özeniyor onları o kadar kısa sürede hiçbirşey yapmadan zayıfladığını gördüğünde 20 milyar param olsa yaptırırdım o kadar bıktım ki kendimden Onurun bana zayıfla demelerinden bıktım kendimi o kadar değersiz o kadar hiç gibi hissediyorum ki. Sizin burda beni bu şekilde karşılamanız o kadar mutlu ettiki oturdum ağlıyorum. Çok mutsuzum ne adam akıllı 2 tane arkadaşım var ne de beni anlayan bir sevgilim. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki...
Dün leslie yaptım gittim ceviz badem kuru kayısı aldım şirkette acıktıkça yerim diye akşam 10da tuttum gofret yedim kan şekerim düşüyor. Gece 12 gibi bayılacak gibi oldum zor attım kendimi lavaboya. Neden bilmiyorum ama iyi değilim son 1-2 haftadır sürekli şekerim düşüyor sabahları uyandığımda ellerim davul gibi şşiş uyanıyorum. Çok mutsuzum ve şişmanım
Maşallah canım tebrik ederim 76 bana hayal gibi geliyor. Ben dukan yapamıyorum kolesterolüm ürikasitim yükseliyor. Şu ara hiçbirşşey yapamıyorum rejimdeyim deyip dikkat ettiğimde böyle bayılacak gibi oluyorum.
SLM KIZLAAR
dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye ,çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne
artık 1 ay sonraya kaldık nasıl bekleyecem yaa çatlatacak bu bebiş beni
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba
neyse yavruşum ii olsundaa anası çatlasın dursun(tabiii teyzeleride
)
yenacım...
Listede olmadığımı biliyorum yinede bildirim yapayım
kilom... 109
belim için 12 kortizonlu iğne ardından bir hafta sonra bronşit için olduğum 10 antibiyotik iğne ve ilaçlar üstüne birde regl olmam sanırım hepsi ödem yaptı...![]()
Bugün cuma dimi ama tartım net tartmıyor pili sorunlu ondan kilo bildirimi yapamıyorum. Zaten çok sık tartılmayı düşünmüyorum offf offf dipteyim sondayım.
Selam cücüklerr
ben geldimm , akşama kızlar gelecekler iftara , o yüzden accık çene yapıp kaçmam laazzıımm
EMİNEmm 97leri görmüşün aferin cücüüm aynen devaamm
NURSENAaa evet yaa kaynanam gelene kadar herşey dahamı iyiydi acabaa , sanki kanayan bi yaraya parmak bastınn :44::44:
sen ver gazı merak etme ben her türlü alacam o 30 bedeni , şimdi bile alırım ama accık daha rahatlayım daha iyi olacaakk
BAHARcım kopma buralardan , hadi bakalım tam gaz başla
NEVİNim yazdığın sözü okudum , sen seçimini yaptınmı kuzumm ???
YAĞMURGÖZLÜm geçmiş olsun canım , o kortizonlar insanı mahvediyorlarr , bende 2 kere felç geçirdim , dünyalar kadar kortizon içtim , karşılığında 30 kilo falan bana armağan kaldı
EGEDENİZİ süpersin toktor civanımm , son hızla dönmüşsün pistlere
neyse kuşlar öperim herkesi , Allaha emanet olunn
GEÇEN HAFTA : 76.6
BU HAFTA : 76.2
GİDEN : 400 gram
gram gramda olsa gitsinler bu yağ denen cücüşleerr , bayy baayy onlaraaa![]()
Oyyyy yerim ben onun totoşunu
Aman kuzucuk iyi olsunda varsın bizi biraz daha çatlatsın
Anneside teyzoşlarıda onun sağlıkla dünyaya gelmesi için dua ediyorlar nasılsa oda önümüzdeki ay kendisini gösterir![]()
Ben size bir anımı anlatayımda biraz gülün. herkesciklerde böyle kilo veremiyorum sendromu hissediyorum...
Alişveriş Merkezi otopakların birinde, park etme sorunu yüzünden bir kadın ile kavgaya tutuştum. Valla detayı hiç hatırlamyorum. Tek hatırladımı şu... Kadın bana şikooo, yemiş yemiş oturmuşsun diye bağırdı...ben naptım, zapzayif kadına sensin şişko sensin şisko diye cevap vererek bağırdım...dün anıp çok güldük ya....Sakinleştiğimde kendimi çok kötü hissetmiştim.
evet hanimlar, şimdi o zayıf süslü kadınlara tozlarını attırmanın vakti geliyor...Azim lütfen...
Bugün cuma dimi ama tartım net tartmıyor pili sorunlu ondan kilo bildirimi yapamıyorum. Zaten çok sık tartılmayı düşünmüyorum offf offf dipteyim sondayım.
yehoooo:))![]()
Selam cücüklerr
ben geldimm , akşama kızlar gelecekler iftara , o yüzden accık çene yapıp kaçmam laazzıımm
Ben size bir anımı anlatayımda biraz gülün. herkesciklerde böyle kilo veremiyorum sendromu hissediyorum...
Alişveriş Merkezi otopakların birinde, park etme sorunu yüzünden bir kadın ile kavgaya tutuştum. Valla detayı hiç hatırlamyorum. Tek hatırladımı şu... Kadın bana şikooo, yemiş yemiş oturmuşsun diye bağırdı...ben naptım, zapzayif kadına sensin şişko sensin şisko diye cevap vererek bağırdım...dün anıp çok güldük ya....Sakinleştiğimde kendimi çok kötü hissetmiştim.
evet hanimlar, şimdi o zayıf süslü kadınlara tozlarını attırmanın vakti geliyor...Azim lütfen...
teşekkür ederim canımm hepsi gidecek inşallah..ayrıcaa bahar için yazdıklarıının her harfine katılıyorum..içimden geçenlerin hepsine tercüman olmuşsun canım sağollGözdem yapma be güzelim hadi bu hafta almadın ama moralin bozuldukca yersen elbet kilo alırsın
Ne güzel disiplinli gidiyordun sevgulunun gelmesi mi yaramadı yoksa sanayollayalım tekrar askere olmadı
şaka şaka bak salma kendini buradan uzaklaşma kurt kapar senide yoksa kuzuuuuuu
El birliği ile kilolardan kurtuluyoruzpes etmeyi kabul etmiyorum
Tabiki diyebilirsin şekerim![]()
Valla bende çok merak ediyorum hatta şu spora başladığımdan beri özellikle son iki haftadır elim devamlı göbişimdeanam yumuşamış sanki anam ufalmış sanki diye dolanıp duruyorum
İnşallah dediğin gibi geçen aya yakın olur en azındankendi kendime hep hesap yapıyorum ayda 7 değilde 4 kilo versem 6 ayda 24 kilo eder yani yaza 80 olmuş olurum inşallah
tabi fazlası olursa canıma minnet
Darısı tabiki hepimizin başına
Canım Allah yardımcın olsunmerak etme yılbaşından sonra biraz rahatlarsın inşallah ve yeni aldığın kilolarıda çok çabuk verirsin
Sonuçta sen daha evvelde güzel kilolar verdin yine verebilirsin
şurda birkaç gün daha kendini sık sonra inşallah hep eksilere doğru gidersin
Eşinin sana destek olması gerçekten çok önemliinan benimki ilk zamanlar yaw benim canım istiyor senin gırtlağına mı tıkıyorum diyordu ama en son bir cinnet öncesi gibi bir durum yaşadım ve evde Askeri Darbe ilan ettim
ikinci bir emire kadar abur cubur yasaklandı evde
eşim baştan çok söylendi canın çekiyorsa şirkette al ye beni ilgilendirmez çocuklarada sen alıştırıyorsun diyince oda vazgeçti
şu an iyiki sana uymuşum diyor çünkü artık ıvır zıvır girmiyor eve tabi asitli içeceklerde ( soda hariç ) hem daha sağlıklı besleniyoruz hemde bütçe rahatladı
ıvır zıvır dediğimiz şeyler aslında dünya para tutuyor
Bir kaç gün eşinde biraz zorlanabilir ama emin ol iyiki böyle bir karar almışız diyecektir
Bu arada 2 ayda 10 kilo olmasada 8 rahat verirsin benceBenimde doğum günüm şubatın 28.inde
bende o güne kadar en azından bir 6 - 7 kilo vermiş olurum inşallah
fazla olursa tabi bayram ilan ederim
Canım bak şimdi belki bana bozulacaksın ama ben sana daha evvelde dedim seni devamlı kilo ver diye üzen bir insanı ben olsam kesin uzaya fırlatmıştımyaw adamda manken gibi olsa yine içim yanmayacak oda bizim gibi tosuncuk
hayır öylede olsa senin yüreğinin güzelliğine aşık olmuş olması gerekirdi. Senin gibi iyi niyetli birini bulmuş hala zayıflamı diyor
Birde Faceini niye kapattırıyor hadi o kapat dedi sen niye daha senin hiç birşeyin olmayan birinin dediğini yapıyorsun
Yanlış anlama ama maalesef bayanlar genelde sevdikleri için her türlü fedakarlığı yapıyor ve genelde çoğu erkekte kendini sonra bulunmadık hint kumaşı sanıp evlendikten sonrada istedikleri gibi hatunları yönetmeye çalışıyorlar
Bazılarına belki fazla sert düşünüyormuşum gibi geliyordur ama bu maalesef bir gerçek erkekler kendilerinden daha güçlü kadınları pek istemiyorlarbende tam tersine bir kadının erkekten her daim daha akıllı ve daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum
hatta benim kızları alanlarda yandı çünkü büyük kızım şimdiden erkeklere müdanası olmayan biri
inşallahda değişmez o huyu
Bu arada ameliyatada deyinmeden edemiyeceğimdediğin gibi 2 ayda 30 kiloyu duyunca insanı şeytan dürtebilir ama birde şu var ameliyat sonrasında yeri gelicek kaç hafta sırf 1 çay bardağı kadar sıvı tüketerek yaşamak zorunda kalacaksın. Dün de lafı geçtiğinde demiştim bizler önce gözümüzü doyurabilirsek zaten az yiyebileceğiz
öbür türlü Allah korusun krize girdiğinde çok fazla yediğin an mide çatlayabilir diye düşünüyorum
![]()
![]()
Sen bence onu düşünme bak süper kilolar verdin ve daha yeni aldın bir kısmını geriemin ol onlardan patır patır kurtulabilirsin yeterki az da olsa kendini frenlemeye çalış
Evden bir küçük şişeye tarçınlı süt koyamazmısın hani kriz tutarsa içebileceğindediğin gibi kuru meyveler olabilir, tuzsuz leblebi olabilir
ufak meyveli yoğurt bile olabilir
gofretten çok daha iyidir
Sen başarabilirsin buna kesinlikle inanıyorum sende başkalarının demesine bakma ve kendine inanbizlerden çok daha fazla kilolar verebilmişken ümitsizliğe kapılmanı anlamıyorum
Aldıysak aldık yine veririzbizler güçlüyüz ve istedikten sonra elde edemiyeceğimiz hiç birşey yok
Oyyyy yerim ben onun totoşunu
Aman kuzucuk iyi olsunda varsın bizi biraz daha çatlatsın
Anneside teyzoşlarıda onun sağlıkla dünyaya gelmesi için dua ediyorlar nasılsa oda önümüzdeki ay kendisini gösterir
Ablacığımmmmmmmmmm sen iyi ol da nasılsa o iğnelerin ve antibiyotiğin oluşturduğu ödemleri atarsın
İnşallah şu anda daha iyisindir
Kızzzzzzzz dakika bir gol bir tartım net tartmıyor ne dimeküç aşağı beş yukarı çıkar elbet bir sonuç
olmadı tvnin kumandasının pillerini sök
Dibe vurmayı sana yasaklıyoruzbundan sonra hep yukarı bakacağız
tabi ibrede aşağı gidecek biz yukarı baktıkca
Sık tartılmasanda başlangıçı yap ve ilk günden kıvırma şekerim
Bak daha zayıflayıp Onura şöyle güzel bir kapak yapacağız![]()
ondan sonrada ona öyle olmaz böyle olur deriz
![]()
teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınSelam cücüklerr
NURSENAaa evet yaa kaynanam gelene kadar herşey dahamı iyiydi acabaa , sanki kanayan bi yaraya parmak bastınn :44::44:
sen ver gazı merak etme ben her türlü alacam o 30 bedeni , şimdi bile alırım ama accık daha rahatlayım daha iyi olacaakk
BAHARcım kopma buralardan , hadi bakalım tam gaz başla
NEVİNim yazdığın sözü okudum , sen seçimini yaptınmı kuzumm ???
YAĞMURGÖZLÜm geçmiş olsun canım , o kortizonlar insanı mahvediyorlarr , bende 2 kere felç geçirdim , dünyalar kadar kortizon içtim , karşılığında 30 kilo falan bana armağan kaldı
EGEDENİZİ süpersin toktor civanımm , son hızla dönmüşsün pistlere
neyse kuşlar öperim herkesi , Allaha emanet olunn
GEÇEN HAFTA : 76.6
BU HAFTA : 76.2
GİDEN : 400 gram
gram gramda olsa gitsinler bu yağ denen cücüşleerr , bayy baayy onlaraaa![]()
tünaydınlar herkeslere.....
bugün benim evde çok işim var çok......:44::44::44:
evde böyle işim oldumu ben çok huzursuz oluyorum o işler bitene kadar......
hımm canım hoşmuş...
ama nasıl kullanacağın önemli, kış için bot olarak değilde, kışa extra değişik bi ayakkabı olsun dersen oldukça güzel bence:)
okula giderken falan mesela...
kapri pantolonla da süper olar:))
galiba süet, o yüzden mevsimselde olur....
yalnız canım; denemedim ben ayakkabı almam şahsen, özelliklede netten...
tabi yine karar senin tatlım
AMİN
saolasın canım benim.....
dualara hep çok ihtiyacımız var......
ayyyy çok ilginç
canım belki bunda da vardır bi hayır takma kafana.....
nasıl olsa doğacak inşaallah, sağlıklı olsunda bebiş gerisi kolay inşaallah.....
hangi burca doğacak bebeciğin yaklaşık olarak? eğer söylersen inat olup olmama konusuna bişey söyleyebilirim
kendi adıma yani:))) mayısa doğacaksa ve boğaya denk gelirse en inat burçtur boğa:)))
boğa inada inat eder iyice....
boğa ve kırmızı pelerin misali
ama ben boğaları çok severim, çok azimli olurlar.....
birde canım omurga şeklinden bazı tecrübeli doktorlar fikir yürütebiliyomuş ihtimal olarak kızmı erkekmi diye?
sizin doktor bişey demedimi?
hani omurga tip narinse kız olma ihtimali yüksek diyormuş mesela, yada daha böyle güçlü ise erkek diye:)
hayırlısı olsun canım......
çok geçmiş olsun canımmmmm
canım benimmmm.....
yaptım canım hayatımı daha kaliteli yaşamak istiyorum..sağlığım bozulmadan bir dur demek istiyorum...rahatça fotoğraf çektirmek istiyorum, rahatça alışveriş yapmak istiyorum, namazımı bile rahat kılamıyorum şöle kuş gibi olsam istiyorum bu beden bu yükü taşıyamıyor farkındayım...yapmam gerekeni bilipte yapmamak zaten en kötüsü..
hamd ediyorum her halime ama daha iyisi varken azıyla yetinmek niye...sizinle beraber başarıcam İnşallah![]()
Ha bu arada tabi bide saat 8 den sonra agzima bisey koymuyorum,
annem mandalina getiriyor cips getiriyor cikulata tutusturuyor elime, hepsine hayir diyorum
yuppi
Kız senin annen tam bir teröristmiş![]()
![]()
Benim annem valla almanyadan da olsa bana yetiyor telefondaaman kızım yeme hadi vermiyorsun
bari alma diyor her gün hatta kızım konusunda da tembihliyor
bilse ufak ufak verdiğimi bukadar laf söylemez ama olsun yaza kadar o bana saysın bende kilo vereyim :122: :122:
hadi mandalina neysede cips ve çikolata bari tutuşturmasın elinebizimki bekarken saklardı o tip şeyleri sadece haftada 2 kere çıkarırdı he biz av köpekleri gibi arar bulurduk o ayrı ama anamın şerrinden korkumuza yiyemezdik
ancak açık paketse ucundan az birşey alırdık anlamasın diye
benim annemde önümüzden yemek kaçırma konusunda tam bir teröristtir
![]()
![]()
![]()
ah ah ben kücükken saklasaydi keske ama annem hic kiyamiyor bize iste, aslinda iyilikte yapmiyor tabii ama canim annem napalim oda öyle
dün gecede geldi elinde cipsle cikulatalayla
ee kadin hakli, dizi aksami yaptigimiz zaman ikimiz, ben dolduruyordum mutfakta ne varsa getiriyordum,
cips olsun cekirdek olsun, pasta kek olsun
artik yapmayinca kadinda sasirdi herhaldeherseye hayir anne diyorum
sağol canım Allah razı olsuniyi geceler kızlar :) Sabah girdim bir sürü de alıntı yaptım ama cevap yazamadan dışarı çıkmak zorunda kaldım. O alıntılar gitti o yüzden. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz ablaları teyzeleri. Oğlum her zamanki canavarlığında bugün :) İlaç tedavisi 10 gün sürecek ama sıkıntımız ilk günden hafifledi çok şükür.
Ben 3 saatimi AVM'ye gömdüm bugünOğlumun ihtiyaçları, kızımın okulundaki parti için malzemeler, oğlanın arkadaşına yılbaşı hediyesi (yılbaşı çekilişinde çıkmış) bir de Ankara'daki akrabalara yılbaşı hediyeleri aldım. Aralarında ayrım olmasın diye herkese bilezik aldım aksesuarcıdan, farklı modellerde, karışık paketlettirdim. Sonra da tereddüt yaşadım, 'acaba kayınvalideme farklı bir şey mi alsaydım' diye. İşin zevki herkes bir aradayken vermek diye böyle yaptım, eşimin teyzeleri, onların kızları, kv ve eltim toplam 12 kişi. Aynı şeyi alsam olmaz, farklı alsam ayırıyormuş gibi olcaktım. Ben de karışık alıp paket ettiriyorum herkesin şansına ne çıkarsa artık :) Geçen bayram küpe almıştım, o zaman herkes halinden memnun görünüyordu, bir tek kayınvalideme ve eltime çıkan küpeler pek havalı değildi. Sanki özellikle yapmışım gibi :) Bu sefer paketlere işaret mi koysam ne yapsam?
Canım, benim burada bambaşka rüzgarlar esiyor :) Başka yöe savruldum ben bu ara :)) Ama öyle böyle yola geleceğim elbet...
Başın sağolsun canımMekanı cennet olsun babaannenin.
dafi ablacım hayırlı yolculuklar güle güle git gel inşallahhayırlı geceler kızlaarr
şimdi günden geldim yeğenim bize yolluk poğça yapıyor. bende birazcık bakayım. cevaplayamam ama okurum birbuçuk saat sonra yola çıkıcaz Allah kısmet ederse