- 16 Ocak 2013
- 2.263
- 3
- 106
kartemcigim, inşalah bir an önce...
wuwum,
Buranın en çok yanlış yazanı benim... Çünkü, aynı anda 10 iş yapıp, 10 iş düşünen, ışık hızı ile klavye kullananlardanım. Yanlışlarımın nedenide, klavyeyi hızlı kulandıgım için, bazı harfler önce çıkar. Birde küçüklükten beri hep türkçe derslerinde uyuklardımama kuzum senin yazdıklarını okumak için deşifre gerek... azıcık sesli harf kullan bitanem.
gelelim kiloya, bir hafta için 5 kilo çok fazla... hasta olursun... çok hızlı verdigin için vucüt savaş açmış öyleacale yok... yavaş yavaş... 3 ayda sıkı bir diyetle en fazla 12 kilo verebilirsin. Buda çok büyük başarıdır. Buda üç ay sonra 76 kilo olacaksın demek... nedir derdin 3 ay sonra evleniyormusun? Sağlık herseyden önemli unutma bu hızlı kilo düşüşü kalp krizine bile neden olabilir...

evlenmıyorum suanlıkta dsunmuyorumda gununu gstermem gereken kişiler var benımkı aslında başkalarından çok kendıme actgım savas ben mtsuzum ve mtlu olmak için en byuk nedenım kılo vermek arkadaslarımız ne kadar yanımızdalar kı aılem desen annem babam ölmüş zaten kardesım yok dsuncek kafamı yrcak tek kendım varım ve ınsanlara boşa verdgım deger var ve ben bu deger verdgım insanlarca deger grmuorsam şayet kendıme durr dıyorum kıloda vercegım karsılarıda ckacagım ama bu mrve olarak deıl kılo verınce kendme gvenım gelcek piskolojım dzelcek istedgmı gyebılcem bu bnım için önmli