- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee yaaa sorma Kaynanatör hala ümitli oğluşunu bir gün boşatabilecek diyehayal dünyası işte ne yapacaksın
10 gün önce kızıyla Singapura gitti ( kızı orada yaşıyor şimdilik eşinin işinden dolayı ama yaza Canadaya geçeceklermiş)
Şimdi eşimin teyzesini aradım Ananneye pazar uğrayamadım ne yapıyorlar diye de o söyledi Kv gider gitmez orada hastalanmış ve 1 haftadır iğne yiyormuş![]()
![]()
hatun okadar hava atıyordu orası sıcacık siz burada donarken biz balkonda keyif yapacağız her gün gezeceğim dışarda yemeklere gideceğiz diye ama gittiği günden beri hiç bir yere gidememiş
![]()
![]()
Ablası bile diyor iyi oldu ona havasından geçilmiyordu Annemin ahını alıp gitti kadıncağız gittiğinden beri ağlıyor ölsem umuru değil diyegitmeden evvel öyle bir mevzu olmuş ben singapurdayken ölürsede artık gömersiniz benim kızım babasına yetişemedi de ne oldu bende gelemem gömersiniz olur biter demiş
Kadıncağız hakkımı helal etmiyorum diyip duruyormuş yattığı yerde.
Dedim belim haftasonuna kadar iyileşsin ben gelirim biraz moralini düzeltirim diye
Yazık kadıncağızın ertesi güne bile çıkıp çıkmayacağı belli değil ne gerek var üzmeye
Allah islah etsin diye dua ediyorum ama o bu saaten sonra değişmez bence.
Düşünsene gittiğinden beri oğlunu bile aramıyor ( hastalandığından bile haberi yok eşimin ) ki burdayken devamlı sitem ediyordu eşime iki gün aramazsa![]()
oooooooooo kimleri görüyorummmmmmm :)))
hosgeldin kiz kacak nerelerdeydinnnn
ben hala buralardayim ama gidim gidim pek ilerliyemedim ne yalan söylim :))
98 de takili kaldim, ne aliyorum ne veriyorum, bi adim ileri gitsem bi adim geri gidiyorum,
yapisti kaldi lanet kilolar
bu arada evlenmedim merak etme
ama senide benden önce vermemhem herifmi var giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
tuttum bu lafı ya bizde sorun yok evet adamlar sorunlu hıhhhhHürremcigim benim eski bir lafim var...
aa sen niye yanlızsın halami evlenmedin? diyenlere;
Bütün iyi adamları kapmışlar...
Şuan piyasada olanlarda arzalı, ikinci el...
Canim sagol ama ben internetten zaten pek ayakkabi almiyorum,
benim ayaklarim inan biraz tuhaf :) hangi numara olacagi belli olmuyor,
numaram 36 ama bi bakiyorsun 35 giyorum bi bakarsin cizmelerde 37 olabiliyor,
yani hic belli olmuyor o yüzden risk olur :)
:)) kiz ama sen benden farklisin sonucta seninki hazirda duruyor
gecirmiyecem hayatim beklemiyecem ama herif yokki, hadi biri olsada desem tamam 2 sene sonra evleniyoruz,
yokki, aha vardi napti aldatti gitti agzimi bozduracak simdi bana gene tövbe tövbeee adi batasica..
benide hep böyleleri bulur iste napayim, acinacak haldeyim :))
geçmiş olsun üüffffffffffffff üüüüüffffffffffffffkızlar acil yanık için çare
aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım![]()
yahuuu varyaaa bu stv deki davetsizzz misafir programıııııııııııııııııııııııı beniii öldürüyorrrrrrrrrrrrrçıldırıyorummmm...kuzuyu çevirmişlerrr yiyorlarrrr yaaaaaaaaaaa..bu hakmı adaletmiiii...höpür höpür yiyorlarr yaaaaaaa...ben burda açç susuzz tatlısızz böle can çekişirkennn..onlar orda homini gırtlakkk yiyorlarrrrrrr...ayyyyy ayyyyyyy
![]()
İyi geceler. Gene gece gece geldim, geçmişi okudum, az sonra da gideceğim :))
Mehtap yeniden hoşgeldin canım. Uzaklaşmak hiç yaramıyor. Ben fazla uzaklara gitmediğim halde yavaş yavaş verdiklerimi yavaş yavaş da almaya başladım. Neyapalım, zararın neresinden dönülürse kardır.
oh oh maşallah...
brokolinin kaynatma suyu, ilk kez duyuyorum... zayıflatma özelligimi var yoksa sadece vitamin mi?
ben brokoliyi buharda pişiriyorum...
ya sadece 2 gün ama bitirdi beni resmen, birde ben agresiflesiyorum uykusuz oldugumda , sabah esim aradi telefonla nasil oglan diye (oglum gece ateslendi) sen nasilsin diye birde, adama bir küfür etmedigim kaldi sanirim ki yüzüme kapadi telefonu( artik eve geldiginde pasa pasa özür dilicem
oda bana hep söyledigi gibi özür dileyecegin seyleri yapip sonrada özür dilemek anlamsiz dicek, bende her zamanki gibi hatayi görüp anlamak ve özür dilemekte birseydir dicem ve her zaman ki klasik diyologumuzu yapicaz o nazlanicak ben gönlünü almaya calisicam v.s v.s. neyse ben ceco nun dedigini yapip yarin ilk isim bir paket isirgan otu alip aksam 9 da icicem.bu gerginlikle gidersem bosucak kocam beni sanirim
DD yüzüm olsa esimi aricam gelirken alsin diye , telefonu acmaz simdi inadindan . yarina kaldi yani.
Kızlar beşiktaşta vapurdan düşen adam bizim uzaktan akrabamız. Halamla felan aynı okulda okumuşlar köyde. Maddi durumları kötüymüş, hep orda burda çalışmış adam, en son 3 yıldır belediyede çalışıyomuş temizlik işçisi olarak. Resmen pisi pisine gitti adam. Adam halatı tutmuş ama gemi manevra yapınca akıntıya kapılmış.![]()
Geçmiş olsun Nevinim. dikkat et kendine. soğuk hakikaten çok fena ağrı yapıyor daha sonra.
Sağol canım. benim de eşimle aramda 10 cm var. bu da 5 cm olduğu için aldım. daha topuklusuna ben de cesaret edemiyorum. iş görüşmesi için falan aldım aslında bunu. normalde pek tarzım değil :)
kızlar acil yanık için çare
Selam Kızlarrrrrrrrrrr
Totoşu deldirdim mamalarımıda yiyip sofrayı topladım geldim
Kaldı 1 tane iğnem şükür
Bugün hemşire pek havasında değildi herhaldeneredeyse uzaktan atacaktı iğneyi
Neyse yarından sonra nasılsa uzun süre görmek zorunda kalmam inşallah
Bu arada geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim
Şükür bütün verdiğiniz öğütleri sırayla yerine getirdimSu toplamayacak inşallah
İşaret parmağım ve Orta parmağımın ağrısı bile kalmadı diyebilirimbir tek baş parmağımda ufak bir noktada su toplaması olucak sanki çünkü deri beyazlamış ve baya ağrı var ama bunada şükür
RAbbim beterinden korusun
Bende maalesef panik iş yapanlardanımeşim bile hep der bırak şu aceleci davranma huyunu diye
Bir yere bile gideceğimiz belli olsun bir hafta vakit te olsa başlarım ay bunu yapmam lazım şunu yapmam lazım diye panik yapmaya
hesapta birşey unutmayayım diye erken planlarım ama her defasında mutlaka ya birşey olur yada birşey unuturum
Neyse ki eşim biraz Xlarge dır o konuda da peşimden eksikleri o toparlar aheste aheste![]()
kızlar acil yanık için çare
Kızlar şeker hamurundan pastaya başlamıştım bundan 2 hafta önce size onu göstereyim miii?
Hani diyetteyiz ne gösteriyon bunu dersiniz diye hemen koymadım fotoyu ?
Kızlar şeker hamurundan pastaya başlamıştım bundan 2 hafta önce size onu göstereyim miii?
Hani diyetteyiz ne gösteriyon bunu dersiniz diye hemen koymadım fotoyu ?
göster ya gözümüz doysun hem merak ettimhem hepimiz nefsimizi tutarız kiiiiiiii canımız istemez bile hıhh
![]()
ayyy, ne güzel... kursuna mı gittin? resmini görmek isterim.... hemde nasıl öğrendiğini ve malzemelerini nerden bulduğunu da yazarsan çok sevinirim..
günaydın herkese..
işlere dalmadan bir selam vereyim dedim.
oğluşum hastaydı ateşliydi işe gelemedim salı günü. dün de yurt dışından gelen adamlarla toplantımız olduğu için gelmek zorunda kaldım , oğluş da babanesiyle kaldı.
bugün iyi çok şükür geceyi ateşsiz geçirdik ama evelsi gece saat 1,30 dan 5.e kadar düşüremedik ateşini.
dolven verdim, soğuk suyla kompres yaptım eklem yerlerine, elini yüzünü başını soğuk suyla yıkadık.. anca sabah 5.te düştü.
şimdi burnu akıyo aman ateş olmasın da çok şükür.. ateşten çok korkuyorum
diyet iki ileri bir geri gidiyor ya tam toparlanamadım hala
dün de babanesi bizdeydi işte, akşam yemeğine mantı yapmış ayıptır söylemesi. özenmiş. tabi hem açlık hem uzun zamandır mantı hasreti derken epey yedim valla
geliyorum yazıcam daha durun :)
..
Benimki acemi usulü oldu ya zaten pek çirkin seyler :)
Yok canım ilk defa evde kendim denedim ya , kurs falan yok yani. Acemi bile denmez ama alın bakalım nerler diyeceksiniz? :)
Bu ilk pastam ; Eki Görüntüle 607615
Buda ikinci pastam :) ; Eki Görüntüle 607616