Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlarr...

kilom;
geçen hafta ;87,2
bu hafta ;86,6
giden -600 gram...

geçmişe bakamadım..

bakıp gelicem..

esracım çantayı beğendim. çapraz takma bantının olması güzel. ben pek elde taşıyamıyorum da çantaları.
o yüzden o sap önemli benim için :1:
...

teşekkürler canım :) ben de çapraz takıyorum yorulduğumda.

bu arada tebrik ederim, süper gidiyorsun canım :)

ilk günler öyle oluyor daha sonra yavas yavas alısıyorsun. ben hep bu 5 mil olanı yapmaya çalışıyorum bazen eksikte yapıyorum ama 2 mil de yapsam tam mil yapıyorum birde zorlama zaten yavaş yavaş arttır:34:

dafi ablam geçmiş olsun .Allah yardım etsin :26:

ya kızlar ben gene sapıtıyorum bu uyku düzeninde. dün gece kalkmıştım uyumadım hiç sanırım ondan haberler başlarkenn uyuyuverdim. demin uyandım. akşam yemeginide yememiştim daha. meyve yedim bi tane şimdi sadece baya acıkmısım. napcam ya akşama kadar durabilsem bi uyumucamda yattıgım yerde kalıveriyorum.:17:

troid hormonlarini hic kontrol ettirdin mi ? ve kandaki homoglobin oraninida ölctür istersen belki demir eksikligi cekiyorsundur.

Gizemcim sanada gecmis olsun canim, magendarm mi oldun ?? Cok iyi bak kendine, cok kötü oluyor o :S

sagol cani evet magendarm dedi doktor , ama iyiyim en azindan ilk güne göre cok iyiyim, fazla yiyemiyorum ama en azindan yediklerim midemde kaliyor ve ictiklerimde cok sükür, doktorun verdigi damla cok ise yaradi. Allah düsürmesin ama eksikliklerinide göstermesin.(amin)

-----

kızlar bi çanta beğendim, alıcam. baksanıza nasıl? fiyatı gayet uygun geldi bana.

Siyah Renkte Bayan Çanta | Kadın Çanta Koleksiyonu | Online Alışveriş - Desa.com.tr

modeli cok hosmus cok güzel görünüyor, yalniz suni deri icin biraz pahali degil mi ? (türkiyedeki fiyatlardan hic haberim yok)

bende tartildim bugün . pazartesi 95 kiloyla gelmistim buraya bugün 92,5 kiloyum. ama gecirdigim hastaligin kesin cok etkisi var 2 gündür birsey yiyemiyorum dogru dürüst. ama genede sevindim :)
yaptigim sporda toplamda 90 dakikacik :( kilolari hesaplayan arkadaslara cok tesekkür ederim simdiden .

aman saol yaa benim adam hastalık hastası allahım hastalanmaya görsünn yatak döşşek yataıo bi naz bi naz sormaa
1 saat önce 1 paket yulaflı bisküvi portakal suyu içti

biraz önce mısır patlattırdı gene portakal suyuyla bi leğen mısır yiyo karşımda
bide diyoki ben hastalanınca iştahım açılıyoo
nası ateşli hastaysa evdde resmen seferberlik ilan ettikk

:1: ilk defa hasta olup mısır patlağı isteyeni duyuyorum (çok güldüm) :1:
yine geçmiş olsun tatlım :nazar:

başlangıç 116,1 kg
şuan ise 114,5 kg
yani 1,5 kg vermişim

şaşırdım doğrusu çünkü şu son 2 gün hariç pek dikkat etmedik yediklerime sınavlardan dolayı,
herhalde yeni başladım için 1.5 kg oldu
spor da kocaman bir 0 toplasam 30 dakika bile çıkmadım step aletine

hastanedeyim... çalışıyorum.. hemen bildirim yapayım

spor: 165 dakika

kilo geçen hafta 88 idi. bu hafta 86.. hatta eksiği var:52::52::52::52::52:
eksilen 2 kilo tam tamına 8 margarinnnnn:27::27::27::27:

troid hormonlarini hic kontrol ettirdin mi ? ve kandaki homoglobin oraninida ölctür istersen belki demir eksikligi cekiyorsundur.

modeli cok hosmus cok güzel görünüyor, yalniz suni deri icin biraz pahali degil mi ? (türkiyedeki fiyatlardan hic haberim yok)

bende tartildim bugün . pazartesi 95 kiloyla gelmistim buraya bugün 92,5 kiloyum. ama gecirdigim hastaligin kesin cok etkisi var 2 gündür birsey yiyemiyorum dogru dürüst. ama genede sevindim :)
yaptigim sporda toplamda 90 dakikacik :( kilolari hesaplayan arkadaslara cok tesekkür ederim simdiden .

yok canım, fiyatlar genelde böyle burda malesef. çok sevindim beğenmene, teşekkür ederim :)

hastanedeyim... çalışıyorum.. hemen bildirim yapayım

spor: 165 dakika

kilo geçen hafta 88 idi. bu hafta 86.. hatta eksiği var:52::52::52::52::52:
eksilen 2 kilo tam tamına 8 margarinnnnn:27::27::27::27:

Süpersin canım, maşallah :nazar:

kizlar bu ticker e 92,5 kilo yazdim yarim kilosunu almamis direk 92 yapmis :S ben neyi becerememis olabilirim ki ?

tatlım başlangıç ve hedef kilonu da .0 şeklinde yazarsan düzelebilir. virgül yerine nokta kullanarak dene bir bakalım.

Günaydın hanımlar :)
Bu hafta bi yidim bi yidim :/ dedim ki rakibim "ceco" fazla üzülmesin bu haftalık sevinsin :p avans verdim işte :))
Tartılmayı unuttuğum için kahvaltı sonrası tartıldım. Kilom: 102,4 :/

Şimdi de hazırlanıp 15 gün sonraki nikahım için bi elbise bakmaya çıkacağım :)
müstakbel eşim subay o nedenle lojman işlerini flan halletmek için nikahı önce kıymamız gerekiyor.
Çok heyecanlı işler valla :) dua edin güzel bişi bulabileyim :)

Herkese güzel günler dilerim efenim :)

Bu hafta bi yidim bi yidim :/ dedim ki rakibim "ceco" fazla üzülmesin bu haftalık sevinsin :p avans verdim işte :))

müstakbel eşim subay o nedenle lojman işlerini flan halletmek için nikahı önce kıymamız gerekiyor.

Hayırlı olsun tatlım şimdiden, umarım çok güzel şeyler bulursun :)
ipekyolda indirimler başlamış. tabi diğer mağazalarda da başlamıştır.

Günaydın ! Bir Cumaya daha uyandık çok şükür Sevgi Yüreğimizden, Gülücük Yüzümüzden, Şans Üzerimizden, Bereket Cebimizden, Koruyucu Melekler Yanımızdan Eksik Olmasın..Cumamız mübarek olsun

yenacım...

kilom...106.9 :16:

Süpersin canım, tebrikler. hep böyle devam edersin umarım :)

-----

kızlar bi çanta beğendim, alıcam. baksanıza nasıl? fiyatı gayet uygun geldi bana.

Siyah Renkte Bayan Çanta | Kadın Çanta Koleksiyonu | Online Alışveriş - Desa.com.tr
ben de beğendim çantayı esracım

canım hayırlı olsun şimdiden gönlüne göre olsun herşey inşallah:16:
he bu arada bir dah yidim yidim yok ona göre:20::20::20:

kızlar ben şu ayakkabıları çok beğendim, içinde yürüyebilir miyim bilmiyorum ama alsam mı almasam mı kaldım ortada :44:

almanyada olan bir arkadaşıma gönderteceğım, yazın almanyaya gitdiğimde anca elime alıcam yani

biraz fetisch kacıyor ama kırmızıya bayılıyorum boğa burcu olarak

zayıflayınca bunların üstünde yürümek istiyorum divalar gibi :16: :21:

Süpersin canım, maşallah :nazar:

tatlım başlangıç ve hedef kilonu da .0 şeklinde yazarsan düzelebilir. virgül yerine nokta kullanarak dene bir bakalım.

hakliymissin dedigin gibi yaptim oldu , tesekkür ederim :) ve fiyatlardan cidden haberim yokmus benim , ne kadar pahali olmus türkiye :))) eskiden ordan alip buraya getirirdim, artik burdan alip orayami götürsem ne :DD

su mesajlardan alinti yapmayi beceremiyorum hala daha tam anlamiyla , alisasiya kadar idare edin beni artik :) nikahi olan arkadasin mesajini alamadim, cok tebrik ederim canim seni, allah bir ömür boyu mesut bahtiyar etsin :)

kızlar ben şu ayakkabıları çok beğendim, içinde yürüyebilir miyim bilmiyorum ama alsam mı almasam mı kaldım ortada :44:

almanyada olan bir arkadaşıma gönderteceğım, yazın almanyaya gitdiğimde anca elime alıcam yani

biraz fetisch kacıyor ama kırmızıya bayılıyorum boğa burcu olarak

zayıflayınca bunların üstünde yürümek istiyorum divalar gibi :16: :21:

tatlım hakikaten kitsch olmuş ayakkabılar biraz. ama kullanabilecek yer bulabilirsen al bence :)

inşAllah süperrrr süperrr bişeyler bulursun nikahına :54:

Günaydın ! Bir Cumaya daha uyandık çok şükür Sevgi Yüreğimizden, Gülücük Yüzümüzden, Şans Üzerimizden, Bereket Cebimizden, Koruyucu Melekler Yanımızdan Eksik Olmasın..Cumamız mübarek olsun

yenacım...

kilom...106.9 :16:

hayırlı cumalar..

Back
X