Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amiin canım çok sağol

trabzon hurması değil canım hacıların getirdiği hurmalardan. her yemekten yarım saat önce yeyip üzerinede su iç. hem kilo verdirir , hem bağırsaklarını çalıştırır. şifalı btkilere girip bir bak hurmanın faydalarına.
hayıtında tohumu daha etkilidir herhalde.ben yakın zamanda duydum onu . bitki uzmanı birisine sordum. bu kişi iki üniversite bitirmiş ve bitkilere yönelmiş birisi. hayıt suyu tüketsem zararı olurmu dedim. hakikisini bulursan çoookkk faydası olur dedi.'' hayıt her kadının tüketmesi gereken bir bitki ,kadınların hormonlarında boşlukları doldurur, düşükse yükseltir, yüksekse düşürür '' dedi.

Bu marketlede satılan hurmalardan olmuyor mu yanı? Hacidan bile birçok çeşittli hurma getiyorlar. Acaba hangi hurma?

anammm bugun nasıl bi günmüşş böle herkezzz negatif başlamışşşş...hayr olsun inşallahh...benmi ağlattım senidee..özür dilerimm helal et hakkınııı....banada bi ağlamak geldiii 1 saat hem yazıyorummm hem ağlıyorummm bide damar parça eşliğinde arkadada fonn şarkı çalıyorr:1:...sonra sakinleştimm çok şükür..ama senide ağlatmışım tekrar özürr...valla hayat zorr..şimdi daha zorlarınıda okudum şükrettimm...

ben yazardımm zaten bakma şimdi buraya bu girememiş halimm...ben gecen sene bu sayfaya takılmaya başladım burda 17 kilo felan verdimm...evimde net yoktu baktım veremiyom eve net aldımm..aldım ama şimdide sınavlarım var pek oturamıyorumm..bak bu sabah uyandımm bi oturdum pc başınaaa hala pc deyimm :1: yatagım bile açık dahaaa:17::17::17::17: bi gelen olsa rezil olurummm:17::17: o yüzden pek pc ye takılmak istemiyorum takıldımı kalkamıyorumm gecen hafta ilk sınavları hallettimm...şimdi 8...9 şubatta yine var onlarıda hallediyimm daha ayrıntılı bilgilerle karşınızda olucam inşallahhh :):)

Aşkol ben de zaten ağlayacak konu arıyordum. Kuyamadım sana. Ben öyleyim dizi izlerkene bile ağlarım. Özür dileme tabiki. helal olsun.. olurmu öyle şey.
ne sınavina giriyorsun? ben bilmiyordum?

Selam cücüşleriimm, bol eksi bildirimli hayırlı Cumalarr :16::16::16:

nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyilik olsun , sevgilim sabah çıktı Allaha çok şükür , şimdidede adana yolunda , yarın akşamada bana gelecek ama ben eve girdiğimden bu yana çok kötüyüm , durmadan ağlıyoruumm :14::14::14::14:

kaç gündür ruhsuz ruhsuz geziniyordum , şimdide açtım muslukları oturuyomm :43::43::43::43:

neyse siz beni sallamayın , öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn :34::34:

BİLDİRİM ;

GEÇEN HAFTA : 75

BU HAFTA : 74.7

GİDEN : 300 gram

Canım bence 5 ayın acısı bu ağlamak :34:
Kendini son güne kadar tuttun artık sinirler boşaldı demekki :34: Ağla çücüşüm enişte gelmeden en azından rahatlamış olursun :34:
Eşin geldiğinde onu en güzel halinle karşıla ve bol bol hasret giderin :34:

Seni çok özliyeceğiz ama sen yinede eşinle baş başa zamanın tadını çıkart ve çok daha enerjik aramıza dön :34:

Bu marketlede satılan hurmalardan olmuyor mu yanı? Hacidan bile birçok çeşittli hurma getiyorlar. Acaba hangi hurma?

Aşkol ben de zaten ağlayacak konu arıyordum. Kuyamadım sana. Ben öyleyim dizi izlerkene bile ağlarım. Özür dileme tabiki. helal olsun.. olurmu öyle şey.
ne sınavina giriyorsun? ben bilmiyordum?

açıköğretim işletme okuyorumm..onun sınavlarıı...dua edinn bu öğrenciyedee :1::1::1: allah zihin açıklığı versinn :1::1: açç karnınada ne oluyorr yaaaa:53::53::53: ben aynen böle kitabıı alıyorumm ve başlıyorummm:4::4::4::4::41::41::41::41:

iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor ?

ben sınavlarla boğuşuyorum, aşırı stres den 1 kg daha az gösterdi tartı sevindim bu sabah :21:

yine derslerin başına oturacağım biraz mola verim dedim..

hangi bölümü okuyorsun sen canım??

xay canım yazdığını dikkatle okudum çok çok moral oludu bu okuduklarım annemlere de diyorumm aa bakın bir yazı buldum falan okuyorum anlasınlar diyee

canım benim moralinin yerine geldiğine çoooook sevindim:)

ben pek hamilelik ve bebek hakkında bilgi sahibi değilim; oyüzden pek bişey yazamıyorum sana....

yalnız bildiklerim; anne sütü bebek için aşırı önemli; bebeğini doktorların dediği sürece ve miktarda emzirmen gerekli....
ve tabiki kendinide asla ihmal etmemen gerekli aytenim:):16:
birde rezene anne sütünü artırır diye duymuştum; ne kadar doğru ve sağlıklı bilemiyorum ama....

koccaman öpüyorum seni; aşkın adı aytenim:)
:16::16::16:

bebişinide öp benim yerime emi:) mucks

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :1:
Sabah tam kahvaltımı ettim evi toplayıp duşa girecektim ki kardeşim aradı çok sıkıldık sana geliyoruz diye :1:
Duşumu onlar gelmeden alayım diye acele ettim o arada eşim aramış ben duymadım telefonu diye sen panik yap ve karşı komşuyu ara bir baksana birşeymi oldu bayılmış falan olmasın diye :60: sanki bayılma huyum varmış gibi :1:
Tam banyodan çıktım zil çaldı bir baktım komşu nasıl gülüyor seninki panik olmuş ara şunu diye :1:
Eşim üzerine arayınca birde adama fırça attım len tuvalete girerken de haber vereyim istersen diye :1:
Artık nereden estiyse öyle birşey yoksa hiç bu kadar panik yapmazdı :1: ama yinede iyi olmuş korksun eccük benim için :60:

Kız kardeşim gelincede bir türlü size bakamadım sağ olsun ikizler evi tepe taklak ettiler :1: tabi onlarla tekrar dönmeye hali olmayınca bari akşam yemeğinede kalın biz iğneye giderken sizide eve bırakırız dedik :34:
Çorbam vardı zaten birazda bulgur pilavı ve tavuk sote yaptım :34:
Bol salata ve ayranda vardı mis gibi :34: karınlar doydu :34:
Onları evlerine bırakıp iğneye gidip geldik azda etrafı düzenleyip hemen buraya attım kendimi ama maaşşallah geçmiş baya birikmiş :1: şükür bitirebildim :122:
:34:

hamarat, becerikli cecoşum benim:):16:

amin canım çok sağol beklemek gerçekten zor. şimdide kendiliğinden düşmezse kürdaj gerekecek diye korkuyor,'' ilk bebeklerde kürdajı pek iyi görmüyoruz dua edelim kendiliğinden düşsün '' dedi doktor

amin Allah razı olsun

sağol aynurcum. yeğenim 6 haftalık hamile. kanaması var . değerlerde düşmeye başladı. önceki gün tekrar gittik doktora. değerler düşüyor buda bebek düşüyor demektir ilaçları bırak içmede düşsün kürdaja gerek kalmasın dedi.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah dafi ablacım......
AMİN

selam kızlar
okadar alıntı yapıp bişeyler yazayım dedim beni attı bu forum malesef o yüzden başka bahara kaldı çünkü işlerimin başına dönmem lazım buğün yine çok mutluyum gelen kilom geri gitti şükürler olsun ve hemen aklıma banu ablam geldi valla iyiki seni dinedim ve kendime gelip kaldığım yerden devam ettim abla yoksa ben hala yemeye devam ediyodum valla kesin hepinize mutlu huzurlu ve bol -li bi gün diliyorum sizleri çok seviyorum

geçen hafta 100,4
bu hafta 99,2
fark 1,20

anam çok şükür ya valla 1 haftadır tartılmıyodum buğün bu rakamı görünce coştum resmen
yenacım ve asucum şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık Allah razı olsun sizden

hadi listeye adaysın bu hafta:):nazar::46:

Süpersin canım, tebrikler. hep böyle devam edersin umarım :)

-----

kızlar bi çanta beğendim, alıcam. baksanıza nasıl? fiyatı gayet uygun geldi bana.

Siyah Renkte Bayan Çanta | Kadın Çanta Koleksiyonu | Online Alışveriş - Desa.com.tr

linki tıkladım ama bende görünmedi bi çanta:44::44:

hastanedeyim... çalışıyorum.. hemen bildirim yapayım

spor: 165 dakika

kilo geçen hafta 88 idi. bu hafta 86.. hatta eksiği var:52::52::52::52::52:
eksilen 2 kilo tam tamına 8 margarinnnnn:27::27::27::27:

heeeyyyyyyyt ülen, çekilin egedenizi geliyo:))))))
bu hafta kesin listedesin:)
hatta belkide 1.sin:52:
şimdiden tebrikler......:46::46::46::16::16::16::nazar:

içim açıldı inan 2kg eksiyi görünce...:nazar:

kızlar ben şu ayakkabıları çok beğendim, içinde yürüyebilir miyim bilmiyorum ama alsam mı almasam mı kaldım ortada :44:

almanyada olan bir arkadaşıma gönderteceğım, yazın almanyaya gitdiğimde anca elime alıcam yani

biraz fetisch kacıyor ama kırmızıya bayılıyorum boğa burcu olarak

zayıflayınca bunların üstünde yürümek istiyorum divalar gibi :16: :21:

tam bir boğa burcusun sen:1::16:

ayakkabıda süper yaaaa, gözlerim kamaştı inan.....

ben 2cmlik topuğu bile giyemem hiç, bileklerim çok ince çünkü, hemen ağrıyı verirler....
giyemesemde; yinede çok özenir ve beğenirim topukluları, gözlerim gider ille topuklulara hemen:1:
bazı topuklu ayakkabılar gerçekten çok güzel oluyolar ama.....
mesela aşağıda eklediğim fotodaki gibi:1:

eğer giyebileceğin bir ortam varsa öyle al derim bu ayakkabıyı, güzel bitmiyo çünkü hiç:34:
bence giyemiceksen boşa almış olursun diye canım.....
öptüm

Eki Görüntüle 609195

merhabalar, hemen kilomu yazayım geciktim.

3 hafta once 91.2 mis.
bu hafta 91.5. tartı bozuk olabilir. daha fazla hissdediyorum kendimi.

ins herkez bol kilo vermistir.

Son düzenleme:
açıköğretim işletme okuyorumm..onun sınavlarıı...dua edinn bu öğrenciyedee :1::1::1: allah zihin açıklığı versinn :1::1: açç karnınada ne oluyorr yaaaa:53::53::53: ben aynen böle kitabıı alıyorumm ve başlıyorummm:4::4::4::4::41::41::41::41:

tatlım bende aöf sosyoloji 2.sınıftayım sınav için henüz kitap elime alamadım:50: zaten 2 sınav arası çok az ilk sınava ucu ucuna çalışıp bitirmiştim:41: bide kilo vericem diye strese giriyorum aç karnınada çalışılmıyor ki:1: yetmezmiş gibi bir de söz telaşı çıkardık başımıza :37:hem kaynana (ben oluyorum o:9: ) hem oğlum hemde gelincikim hepimiz sınava giricez:32: Allah hakkımıza hayırlısını versin:21:
bende dua istiyorum herkesciklerden:34::16::54: kahve yapıyım da belki zihnim çalışır:9: sanada başarılar dilerim tatlım:54:

işteee bunlarda benim en son favorilerimmm....bu sarı topuklara bayılıyorummmm....platformlar daha rahat oluyorr onuda sefiyorummm hepçinii sefiiiyorummm...hepçii benimm olsunn :9::9:

$555208_504781962895817_748274698_n.webp $19518_504333602940653_25164486_n.webp

inşallah görüntüleyebilirim tabikisii :1:

Son düzenleme:
kızlarr bugun morelimm hiç iyi değil...yaa böyle birşey olabilirmiiii...???aynı kilomm aynı yineeee...yaa ben takılmalar yaşadımda böylesinide yaşamadımm...bu hafta varya nerdeyse hiç kaçamak yapmadım spor tamam az 140 dk ama..1 gram bile verilmezmikiiii....şimdi şeytann diyorrr yemedinde ne olduu...gitt patatesi kızart bi tabakk geç tv karşısına pasoo yeeeee...akşama kadar yeeeee...canımı nasıl sıktığını tahmin edemezsinizzz...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa.. herşey üst üsteeeeee..kabızım yine iki gündür pek çıkamadım..karnım davul gibii....bu arada diğer şey se........adet oluyorum sanırım lekelenmem başladıı:14::14::14: bu ayda yok bebek:14::14: yaa tamam hayırlısını istiyorum allaha hiç isyanım yokk beni affetsinn....illa anne olmak istiyorum diye bi yangınımda yok..yani yangınım var ama bu yönde değill..sanki ben annelik yapamazmışım gibi geliyor yaww ben daha gencim diyorumm amaa...yangınımm...biliyorsunuz iştee..ve bi siz biliyorsunuzz başka kimsede bilmiyor bunu..herkeze gülüyorum bi burda dökebiliyorum içimii...eşime karşı mahcubiyetim varr...bu benim yangınımm...şimdiye kadar baba olmuştu çoktan başkasıyla evli olsa ..benim yüzümden olamadı diyorumm...ben 26 yım ama o 34 yaşı ice geçiyor diye içim içimi yiyorrr....allahıma bin şükür eşim hiçbişi demezz...ben böle konuştukca çıldırıyorr..allah ne yazdıysa o olurr...bana baba olmayı ne zaman nasip ettiyse ben ozaman olurum ha seninleha başkasıylaa...çocuk olacakda ne olacak başımız göğemi erecekk..rahat ol huzurumuzu kaçırma ...diyor ama olmuyorr işdee..olmuyorrr...belki herkeze saçma geliyor amaaa..bu içimi yakıyorr...beni üzmemek için böyle konuşuyor diyorumm içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir diyorumm...ne bilim iştee..herşey üst üste geldi dedim yaa garip bi günn...

canım seninde dediğin gibi; herşeyin biriktiği birgün olmuş galiba, ve son damla bardağını taşırmış:(
o yüzden çok üzülmüşsün.....

önce çok anlayışlı bir eşe sahibsin bence; buna çok sevin, böyle bir eş herkese nasip olmaz....:nazar:
eşin haklıda; bazen kaderden öte yol gitmez, ister senle olsun ister başkasıyla.....
bu sizin imtihanınızda ayrıca.....
Allah herkesi bi türlü sınıyo işte canım, böyle demesi kolay biliyorum, bazı şeyleri söylemesi dile kolay bunuda biliyorum,
yalnız sabır çok acıdır ama meyvesi çok tatlıdır canım....
sabır ferahlığın anahtarıdır....
biraz daha sabır bitanem.....
ben isyan ediyorsun demiyorum şimdi yazacağım sözle, sadece hoşuma gittiği için yazıcam bu sözü;
"İsyanlardayım dedi, Hayır imtihanlardaydı. Farketseydi kurtulacaktı."
herkes bir tür imtihandan geçiyor, buna inan.....
sizinkide böylesine....
şunu bilki; ben seni çok iyi anlıyorum.....
şunu da unutma tatlım hiç; Allah ol dedikten sonra herşey olur.....

inşaallah senin yarana bi ilaç olabilmiştir bu sözlerim ve yüzüne bir gülücük kondurabilmiştir tatlım....
kocaman öpüyorum seni:16::16::16:
Allaha emanet olasın......

tatlım bende aöf sosyoloji 2.sınıftayım sınav için henüz kitap elime alamadım:50: zaten 2 sınav arası çok az ilk sınava ucu ucuna çalışıp bitirmiştim:41: bide kilo vericem diye strese giriyorum aç karnınada çalışılmıyor ki:1: yetmezmiş gibi bir de söz telaşı çıkardık başımıza :37:hem kaynana (ben oluyorum o:9: ) hem oğlum hemde gelincikim hepimiz sınava giricez:32: Allah hakkımıza hayırlısını versin:21:
bende dua istiyorum herkesciklerden:34::16::54: kahve yapıyım da belki zihnim çalışır:9: sanada başarılar dilerim tatlım:54:

anammm maşallahhhhhhhhh tüüü tüüüü tüüüüüüüüüüü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gelin kaynana ve oğul sınava giriyorlarrrr ...maşallahh sizee.....anamm aramızda artıkkk bi kaynana varrrrrrrrr:42::42:hörmetler efendimmm....biz kaynanalarıı pek seferizz deee:4::4::4::27::27::27:

Son düzenleme:
canım seninde dediğin gibi; herşeyin biriktiği birgün olmuş galiba, ve son damla bardağını taşırmış:(
o yüzden çok üzülmüşsün.....

önce çok anlayışlı bir eşe sahibsin bence; buna çok sevin, böyle bir eş herkese nasip olmaz....:nazar:
eşin haklıda; bazen kaderden öte yol gitmez, ister senle olsun ister başkasıyla.....
bu sizin imtihanınızda ayrıca.....
Allah herkesi bi türlü sınıyo işte canım, böyle demesi kolay biliyorum, bazı şeyleri söylemesi dile kolay bunuda biliyorum,
yalnız sabır çok acıdır ama meyvesi çok tatlıdır canım....
sabır ferahlığın anahtarıdır....
biraz daha sabır bitanem.....
ben isyan ediyorsun demiyorum şimdi yazacağım sözle, sadece hoşuma gittiği için yazıcam bu sözü;
"İsyanlardayım dedi, Hayır imtihanlardaydı. Farketseydi kurtulacaktı."
herkes bir tür imtihandan geçiyor, buna inan.....
sizinkide böylesine....
şunu bilki; ben seni çok iyi anlıyorum.....
şunu da unutma tatlım hiç; Allah ol dedikten sonra herşey olur.....

inşaallah senin yarana bi ilaç olabilmiştir bu sözlerim ve yüzüne bir gülücük kondurabilmiştir tatlım....
kocaman öpüyorum seni:16::16::16:
Allaha emanet olasın......
canımmm benimmm çokk sağoll....sözün nede güzel yakışmışşş banaaa...niye yanlış anlayayımmkiii tam tersinee bayırldımmmm..kime ait bu sözz??? ben bunu çok kullanırım bundan sonraaa....imtihanda olduğumu biliyorumm rabbim sınıyorr...ama gözyaşlarım isyan değill onada arz ediyorummm sadece acizliğimdenn...ben ağlarken öyle diyorumm..rabbimmm gözyaşlarımıı isyan görmee..acizliğimdenn benim elimden gelmiyor...biliyorumki senin elindee ben aciz bi kulumm senin kapında çaresizliğimin göztergesi göz yaşlarımm...bana uçsuz bucaksız rahmetinden mahrumm bırakmaa....çokk sağol paylaşımınn içinn...yakup peygamberde gözleri kör olana kadar ağlamış yaaa...sonra bi niyaz edilmişş..yakup yussuf senin imtihanınn..rabbinden çok ona ağlar oldunn...ne zaman ondan gecersen kavuşursunn...o zaman anlar yakup peygamber ve ellrini açarr..yakup yusuftan vazgeçtiği anda kavuştu yusufunaa...şimdi bendende onu bekliyor rabbimm..karşılığını vermeyide nasip etsin bana inşallahh...bende farketsemmm bii ahhhh bu kalınn kafamm...

Merhaba arkadaşlar,

Hasta olanlara geçmiş olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz,azminiz,iradeniz ve mesajlarıız bol olsun..

Benim de pek tadım yok hala..Çok yorgun hissediyorum kendimi..
Oğlum iyileşti ama 2 gündür yüzün de ve boynunda hafif kızarmalar başlayıp geçiyor..
Kullandığımız antibiyotiğe bağlıyorum ben...
2 yıl önce ürtiker olmuşştu 11 gün sürmüştü..Çok korkuyorum yeniden öyle olacak diye..
Akabin de kızım hastalandı tam sınav haftası 3 gün rapor aldık sadece sınava girip çıkıyor.Tabii ben almaya gidiyorum.
ÖĞrenciin okul saatleri için de çıkmasına izin vermiyorlar..

Ben de durumlar böyle iç karartıcı bir tablo değilmi.? Allah beterinden korusun..

MEyracığım canım kardeşim sesini duydum hemen geldim :)

MEhtap,seni yeniden görmek çok sevindirdi beni..
ve sana afili koltuğumdan saçlarımı savurarak dönüp diyorum ki,bir zamanlar şişko ama gururlu bir YENA vardı İsveç,norveç diyeti yapma fazlasıyla geri alırsın demiştim.:1:

Aynur,gözün aydın..sevdiceğine kavuşuyorsun Allah ayırmasın arkadaşım..

KAtrem,Süt olayını okudum..Bebeğin çok ufaktı değilmi.? Forumda eski bir eğitimci arkadaşımız vardı emzikli, diyetisyenle zayıflıyordu..
Yanlış hatırlamıyorsam 2400 kalori alıyordu ve her hafta 1-1,5 kg. veriyordu..

Yine emzikli kadının spor yapmasının sütün kalitesini ve besleyici özelliğini yitirdiğini araştıran yürüyüş yapmayı kesen iki arkadaşımız daha vardı...
İstersen sen de araştır..
Neden acele ediyorsun bu kadar..Bebeğin bir daha bu yaşlarda olmayacak. izin ver böyle mucizevi bir sıvıyı doya doya tüketsin..
Çünkü o içeceğin muadili yok canım...
Bol bol emzir, emzirirsen süt kanalları çalışır ve süt üretir..Mamaya hemen başlama lütfen..

Ben kızımı 1,5 oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim...Şunu söyleyebilirim ki sadece ''su'' sütü arttırmıyor..Bu tezi doğrulamadı benim memeler emzirme dönemin de :)
Ben de işe yarayanlar,sütümü arttıranlar..
Kuru börülce yediğim gün sütüm taşıyordu resmen..Kuru soğan bol yeşillikle salatasını yapıyordum...
Şekersiz hoşaf, her tür meyveden..
Az şekerli sütlü tatlılar,her zaman değil ama..
Bulgur,mercimek çorbası vb.
Her türlü yeşillik..
Bakliyatlara az kimyon eklersen gazı giderir..

Ha oturup çikolata yeme paket paket :) Onun yerine pekmez iç 1-2 kaşık..

KAtrem,sütünle kal canım..
Burada adettir bebek ziyaretine gidenler çıkışta taze anneye, sütünle kal derler :)

Son düzenleme:
Selam cücüşleriimm, bol eksi bildirimli hayırlı Cumalarr :16::16::16:

nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyilik olsun , sevgilim sabah çıktı Allaha çok şükür , şimdidede adana yolunda , yarın akşamada bana gelecek ama ben eve girdiğimden bu yana çok kötüyüm , durmadan ağlıyoruumm :14::14::14::14:

kaç gündür ruhsuz ruhsuz geziniyordum , şimdide açtım muslukları oturuyomm :43::43::43::43:

neyse siz beni sallamayın , öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn :34::34:

BİLDİRİM ;

GEÇEN HAFTA : 75

BU HAFTA : 74.7

GİDEN : 300 gram

ahh canım benimmmm......

işteee bunlarda benim en son favorilerimmm....bu sarı topuklara bayılıyorummmm....platformlar daha rahat oluyorr onuda sefiyorummm hepçinii sefiiiyorummm...hepçii benimm olsunn :9::9:

Eki Görüntüle 609209 Eki Görüntüle 609210

inşallah görüntüleyebilirim tabikisii :1:

ikiside süpper:)

canımmm benimmm çokk sağoll....sözün nede güzel yakışmışşş banaaa...niye yanlış anlayayımmkiii tam tersinee bayırldımmmm..kime ait bu sözz??? ben bunu çok kullanırım bundan sonraaa....imtihanda olduğumu biliyorumm rabbim sınıyorr...ama gözyaşlarım isyan değill onada arz ediyorummm sadece acizliğimdenn...ben ağlarken öyle diyorumm..rabbimmm gözyaşlarımıı isyan görmee..acizliğimdenn benim elimden gelmiyor...biliyorumki senin elindee ben aciz bi kulumm senin kapında çaresizliğimin göztergesi göz yaşlarımm...bana uçsuz bucaksız rahmetinden mahrumm bırakmaa....çokk sağol paylaşımınn içinn...yakup peygamberde gözleri kör olana kadar ağlamış yaaa...sonra bi niyaz edilmişş..yakup yussuf senin imtihanınn..rabbinden çok ona ağlar oldunn...ne zaman ondan gecersen kavuşursunn...o zaman anlar yakup peygamber ve ellrini açarr..yakup yusuftan vazgeçtiği anda kavuştu yusufunaa...şimdi bendende onu bekliyor rabbimm..karşılığını vermeyide nasip etsin bana inşallahh...bende farketsemmm bii ahhhh bu kalınn kafamm...

inşaallah canım, ve hepimizede nasip etsin inşaallah canım....
seni mutlu edebildiğime çok sevindim bitanem:)))
bu arada sözün sahibini bilmiyorum:)

RABBİM İNŞAALLAH BU DÜNYADA İMTİHANINI KAZANANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ
VE İMANI KAMİLLE GÖÇ EDENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİ İNŞAALLAH......
AMİN

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Cherry_pie[/TD]
[TD]100,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]100,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]100,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nofretete [/TD]
[TD]116,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]114,5[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87,4[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]flizz[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD]-2,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Sudunyası[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Melikea123[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Katrem[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]miyop[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]84,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz :65::65::nazar::46::8::21::71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :65::nazar::81::32::62::71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay :65::nazar::46::64::71:

Back
X