Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsünnnn :9::9: ne güzel anlatmışsınn kızz nasıl olacaklarınııı...allahhh yardımcınn olsunn...benim kaynana alt katta pek sesi soluğu çıkmazz amaa nedense bende hala pek rahat edemem yanlarında...ama senin durum farklıı...zor günler seni bekliyor inş göz acıp kapıyıncaya kadar gecerrr...aman ha sinirle diyetini sallamaaa...şimdi onlar pek süzer seni ne yiyor ne içiyor diyetteymiş diyee...en son kaç kiloda görmüşlerdi senii??

sağol canım. inşallah çabucak geçer zaman. ya gelsinler bi şey değil de çok nemrutlar. kayınvalidem zaten gülmez, konuşurken bile lütfettiğini düşünür insan. kayınpederim de saçma sapan konuşur durur. geçen aradım, annemi verir misin dedim. telefonu verirken annesi annesi diye dalga geçiyor. tuhaflar kısacası. Allahtan eşim laf ettirmiyor.

en son 94 kgdım beni gördüklerinde. bakalım diyecekler mi bi şey. yedi kat el tebrik eder, yüreklendirici şeyler söyler. onlar süzüp geçer kesin.

Geçen yıl gibi olacak diye korkuyorum. Ocaktan sonra işler baya topalanmıştı. Bide bu yüklü bir işti. Gelen parayla evlenme masraflarının bir kısmıni çözebilirdik...
neyse belki daha güzeli gelir. Böyledir hayırlısı.

Büyük bir kısmımızda böyle olumsuz bir durum var. ama bugünü daha fazla kazasız belasız atlatırsak yarın yeni bir gün doğacak...
3 hafta çok uzun bir zamanmış, ben kendi anneme 2 hafta zor dayandım biliyorsunuz. Çünkü artık herkesin kendi yaşantısı oluyor hayat eskisi gibi değil. Sakın olamayı ve olmulu düşünmeye çalış. katlamaktan başka çare kalmiyor bazen...

burasi niye güzel biliyor musunuz? hepimiz başka kadınlarız. ama sadece yazarak iletişim kurduğumuz için sadece sevgimizi, anlayışımı yaşıyor ve başka hayatları anliyoruz. Duygusal destek veiyoruz, alıyoruz. Kilo bahane sohbet şahane...

İnşallah daha iyi bir fırsat çıkar canım, içini ferh tutmaya çalış.

uzun ama yapacak bir şey yok. sakin olmaya çalışacağım. sabah çıkar giderler herhalde bakalım. akşam da geri dönerler.

esracigim insalah 3 hafta göz açıp kapayınca kadar biter...

Hiç çalişasım yok... saatte 5 olmus... bütün günü yedim yani:1::1::1:
keske suanda step olsada gidip tepinsem. sabah yetmedi...

bunlarida ben begendim...
$63722_458853900830822_312825482_n.webp

Son düzenleme:
ablacim iyim ben biraz üsütmüstüm münihe gidip gelirken ama gecti sayilir, iyi baktim kendime :))

wawcim iyiki icini buraya döktün öncelikle, cünkü bizi bizden baska kimse anlamaz, evet esin masallah cok anlayisliymis ne güzel ama yinede kadini sadece kadin anlar,
hic üzülme, allah elbet nasip edecektir insallah, sen hic strese girme daha cok gencsin :)
bana bak öbür ay 25 olcam evlenmedim bile, cocugu nezaman yapcam ?? bide pco sorunu bendede var,
cok korkuyorum cocuk yapmaya yetisemicem diye.. hatta hic evlenemicem diye.. anne olmayi cok istiyorum bende

ne bilemmm arada böle geliyor işteee sağolsun arkadaşlarr toparladı beniii...anamm ne takıcann valla daha erkenn hiç kafana takma bile benim aklım olaydı 30 dan aşağı evlenmezdimm...bebek diyorum ama bu başka yönden eşime karşı bi mahcubiyet gibi bi yük..inşallah zamanı geldiğinde alnına yazılı kişiyle evlenir çocuğunda olurr..her pkoluda böle değill..bak cecoştaa pkolu kaç kiloda hamile kalmışş.beni görüp bide o konuya takılma yanii..herşeyin hayırlısııı...

sağol canım. inşallah çabucak geçer zaman. ya gelsinler bi şey değil de çok nemrutlar. kayınvalidem zaten gülmez, konuşurken bile lütfettiğini düşünür insan. kayınpederim de saçma sapan konuşur durur. geçen aradım, annemi verir misin dedim. telefonu verirken annesi annesi diye dalga geçiyor. tuhaflar kısacası. Allahtan eşim laf ettirmiyor.

en son 94 kgdım beni gördüklerinde. bakalım diyecekler mi bi şey. yedi kat el tebrik eder, yüreklendirici şeyler söyler. onlar süzüp geçer kesin.

valla ben bile merak ettim bakalım farkedeceklermii bişi diceklermmiii...inş hiç anlamadan gelir gecerr canımm..

esracigim insalah 3 hafta göz açıp kapayınca kadar biter...

Hiç çalişasım yok... saatte 5 olmus... bütün günü yedim yani:1::1::1:
keske suanda step olsada gidip tepinsem. sabah yetmedi...

bunlarida ben begendim...
Eki Görüntüle 609324

Çok sağol canım :)

bu arada harikalar. bayıliyorum skinnylere. o şekle gelebilcez mi ki acaba :)

valla ben bile merak ettim bakalım farkedeceklermii bişi diceklermmiii...inş hiç anlamadan gelir gecerr canımm..

Sağol canım, inşallah.

bu arada kilo ve bebek konusunda sabırlı olmaya çalış canım. Dafi abla denebilecek her şeyi söylemiş, diğer kızlar da bir sürü örnek vermiş. Allaha şükür daha kapanan bir kapı yok yüzümüze. kilolarımızı verelim de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz :65::65::nazar::46::8::21::71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :65::nazar::81::32::62::71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay :65::nazar::46::64::71:
kızlar tebrik ederim valla başarılarınız devamını dilerim :46::46::46::46:
yenam ellerine emeğine sağlık ayrıca kuzucukların hastaymış ço geçmiş olsun:34::34:
Yenacıgım, işinin gücünün, hastalıkların arasında zaman ayırıp tabloyu yaptigin çin çok teşekkürler. Çocukların için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iğleşirler.
Tabloyu hangi programda yapiyorsun bilmiyorum ama yardım istersen bana seslenebilirsin? yapamiyorum yap diyebilirsin.

az önce bir müşterim geçen hafta anlaşıp el sıkıştığımız işi iptal etti. İşleri çalışmada başlamıştım:25: acayip üzüldüm. allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar derler. allahım nolur yardım et . hayırlısı bakalım.

canım sıkma canını sende demişsin zaten rabbim bi kapı kapatır diğerini açar herkesin hakkında hayırlısı:34::34::34:

Çok sağol canım :)

bu arada harikalar. bayıliyorum skinnylere. o şekle gelebilcez mi ki acaba :)

Sağol canım, inşallah.

bu arada kilo ve bebek konusunda sabırlı olmaya çalış canım. Dafi abla denebilecek her şeyi söylemiş, diğer kızlar da bir sürü örnek vermiş. Allaha şükür daha kapanan bir kapı yok yüzümüze. kilolarımızı verelim de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Valla benim arşivde bi tane var... ama yaşta ilerledi ben zayiflasam bile, abuk olurmu bilmedim. 42 bedene inip giyip deneyecegim. Hani bazilari vardi ya 50 yaşına gelmiş mini deri etek falan giyer. öyle de komik olmak istemem.

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz :65::65::nazar::46::8::21::71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :65::nazar::81::32::62::71:

ağlamak istiyorum :) Allahım azmimi, nefsimin sağlamlığını, hırsımı benden alma :) ve diğer bütün arkadaşlarımada ver amin. :)

selamün aleykümmm....

kızlar birazdan anneme gidiyorum ve hafta sonu aranızda olamıcamm...yarın görümcemin sınavı var çocukları anneme bırakıp onu götürcem ve takılcazz birazz...uzun zamandır beraber vakit geçiremiyoduk fırsatı değerlendiricezz..neyse ben hazırlanayım yavaştann öpüyorum sizi Allaha emanet olunn...

sağol efemm. bugunü tatil ilan ettim.... telefonumuda kapadım...kafa dinliyorum...
OHHH en iyisini yapmışsın valla:1::1: keşke benimde öle bi şansım olsa arkadaşlar mesaiye kaldı bende bekliyorum bakalım :50::50:
az çok biliyorum oraları canım bende batıkentte oturuyorum valla ciddiyim buluşalım biğün:3::3::3:

aaa benim kaynanamgıl batıkentte oturuyor mesa tarafındalar bılıyorum ben oraları az cok ben ctesı pazar musaıtım canım ne zaman dersen gelirim ben otarafa :)

canım hangi sitede oturuyolar ben 12 sene oturdum mesada bilirmisin bilmiyorum modernkent sitesi şimdi metronun orda oturuyorum :1::1::1:tamam bi hafta sonu ayarlayıp görüşelim

bu arada kızlar benim adım ZEHRA biraz geç oldu sanırım baktım herkes efeeemm diye yazıyo yazayım dedim efe'de sıpamın adı ay çok özledim ya eve gitsemde bi sarılıp koklasam sıpamı :34::34::34::34:

neyse kızlar bende kaçar herkese iyi akşamlar bol sohbetler diliyorum ve sizi çok sevdiğimi tekrardan belirtmek istiyorum :34::34::34:

Akşam yemeğimi yediğim gibi kendimi buraya attım :1: eşimde tablette oyun oynayınca ses etmiyor Allahtan :1:
Kuzucuklarda dalmışlar oyuna o yüzden biraz rahatız şimdilik :1:

Kimsecikler olmadığına göre herkes henüz akşam yemeğini yiyor herhalde :34:
Fazla yemeden gelin kızlarrrrrrrrr :1:

1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk

tebriklerrrr:nazar: yena seninde ellerine sağlık :16: banane haftaya bende bu lisede olacağım:19:

1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk