Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yyaaaaaaaaa niyee ağlıyorsunnnnnnn....ee biz burda seni düşünüp duruyordukk aynur naptıı diyeee...sen niye ağlıyorsunn kiii...bide neden yarına kaldıkiiiiiiiiii ben bugün gelecek biliyordumm..neysee olsunn bitti yaaa şükürrr artık özgürlüğüü elindee..geriboşşş hep seninle artıkk...ama ağlamanaa üzüldümm...ağlamaaaa ağlarsanda mutluluktan ağlaa...sebepsiz bi ağlamaksaa buu kaç aydırr bekle bekle sabır ett çok zor tahmin edebiliyorumm şimdi bitti yaaa sende onun boşalması olmuşturr...inşallah sebep bu olsun başka bişi sebep olmasın ağlamanaaa..ben seni böle ağlarken görmeye hiç alışmamışımm...sen hep gülücükler saçarsınn..yine gül...

Nerdir bu durum? güneşle ay mi? çarpıştı ya.. Hepimizin böyle modu düşük, nedensiz yada neden bulup ağlıyoruz?:43: Bu hafta kilo vermeler az... Herkescikler güzel bir haftasonu geçirsin pazartesi hayata yeniden başalarız...
cücüs sende bir güzel uyu, sonra güzel bir duş al. yarın aksama iyi olursun.

ne ağlaması kızz yolarım bak senii :4::4::4::4: waw doğru söylüyor gül sen kahkahalar atman gerek kocişin geliyorr bak bana evde kaldın diyorlar:33: ben ağlıyormuyum hiç aaaa ne ayıp yaa :1::1:

ey maşallaaaaaaaaahhh helal cecoşuma helaall :nazar:

aynnuuurrr
kıyamam ben sana aylardır doldun doldun şimdi boşalma ihtiyacı hissettin. ayların birikimi canım bırak boşalsın. kocan gelincede çoookkk mutlu ol
birkaç ay sonrada altta bir çizelge daha olsun inşaAllah

ahh canım benim kolay değil kaç aydır hem eşinden ayrıydın hem tüm sorumluluk üzerindeydi:40: ağlaman çok normal hatta ağlama demicem ağla bitanem , ağlaki yarın akşama kadar rahatla:16:
ayrıca tüm ağlamaların böyle sebeplerden olsun tüm yaşamın boyunca:21: seni bir kez daha ağlarken görmek istiyorum tatlım :16:bi kaç ay sonra bebişinin müjdesini alıp:emir_bebek: ,bunu bizimle paylaşırken ki mutluluk ağlamaların olsun inşallah :1:
hadi hadi kocişin de geliyo gül kız biraz:9:

:16::16::16::54::54::54:

duygu patlaması yaşıyorsun yanı adına ne koysan olmayan durumlar :) ağlamak bu durumlar ıcın ıyıdır candır öperim seni hoşkal

Canım bence 5 ayın acısı bu ağlamak :34:
Kendini son güne kadar tuttun artık sinirler boşaldı demekki :34: Ağla çücüşüm enişte gelmeden en azından rahatlamış olursun :34:
Eşin geldiğinde onu en güzel halinle karşıla ve bol bol hasret giderin :34:

Seni çok özliyeceğiz ama sen yinede eşinle baş başa zamanın tadını çıkart ve çok daha enerjik aramıza dön :34:

ahh canım benimmmm......

Canım benim ayların birikimi kızların dediği gibi. Allah bir daha ayrılık, yalnızlık yaşatmasın sana. iyi ol emi cücüşüm :) bak eşine verdiğin sözü de tuttun, senden mutlusu olmamalı şu hayatta artık :)

Niye agliyon kuzum sen,
nuhan hakli hepimizin modu düsük bugun hatta bu haftada nedense,
ama sen doldun tabi, kocan gelince zaten iyice bi aglarsin, sonra mutluluktan ucarsin ama :)
Hadi allahim kavustursun sag salim az kaldi dayan..
bugun keyif günün olsun, son yanliz olacagin gün ona göre aynurum, sonra kocisinle ilgilenceksin kendine vaktin olmicak ona göre :)) :38:

çookkk sağolun canlarımmmm ,ağladım sızladımm azcık kendime geldiimm , çok teşekkürlerr iyiki varsınız ,sizi seviyorumm :16::16::16::16:
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz :65::65::nazar::46::8::21::71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :65::nazar::81::32::62::71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay :65::nazar::46::64::71:

1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri tebrik ediyorumm, azminiz daim olsunn :46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

YENAcım & ASUcum ellerinize emeğinize sağlıkk :16::16::16::16:

anammm maşallahhhhhhhhh tüüü tüüüü tüüüüüüüüüüü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gelin kaynana ve oğul sınava giriyorlarrrr ...maşallahh sizee.....anamm aramızda artıkkk bi kaynana varrrrrrrrr:42::42:hörmetler efendimmm....biz kaynanalarıı pek seferizz deee:4::4::4::27::27::27:

dualarınızı bekliyorum şekerler şu sınavlardan da hayırlısıyla çıkalım:nazar::9: valla ben kayınvalidemi çok severdim :16:Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.aminn:50:
sevin kaynanalarınızı onlar bize hayat arkadaşlarımızı doğurdu:16: bak bende düne kadar gelindim artık kaynana oldum:34: zaman öyle çabuk geçiyorki evlatlarımız o kadar çabuk büyüyorlarki her anın keyfini çıkarmaya bakın:32: ayy çok yaşlanmışım gibi konuştum bende:1:

Allah kolaylık versin, inşallah kolaylıkla atlatırsın sınavlarını.. :nazar:

ben psikoloji okuyorum 2. sınıf dayım, malum sınav zamanı, uğraş dur..
hocalar çok zorluyor, zaten herzaman anlamıyorum söylediklerinden birşey türkçem daha çok düzeltme istiyor, almanyadan geldim 2 sene olacak

sağol canımcım aminn:16: inşallah seninde sınavların çok başarılı geçer:54:

iyi akşamlar kızlar
yenacım ellerine sağlık canım:16: kızına da çok geçmiş olsun
derecedeki arkadaşlarım da çok güzel kilo vermiş bu hafta maşallah:46:azcık kıskandım sanki:17:
bugünkü listeyi büyük kızım yaptı sınavlar bitince boşluktan canı sıkılmış da:)hatta dedim ben tablo yapamıyorum deseydin onu da yapardım dedi haftaya yaptırırım artık:1:
bu hafta sprocularımızda artış olmuş sevindim ben az yürümüşüm üzüldüm bugün gün de kabak tatlılarını götürdüm :56:haftaya sıkı diyet yapmam lazım
aynurum da çözülmüş ağlamış mı bugün kuzucuma kıyamam bundan sonra hep gül canım inşallah hasret işte son demleri dayanılmaz oluyor ama bittiiiiiii şükür

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz :65::65::nazar::46::8::21::71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :65::nazar::81::32::62::71:

ayy sevindirik oldum:32:
arkadaşlarımı kutluyorum öpüyorum hepinizi:16::54:

tebrik eden tüm grubuma da teşekkür ederim hepinizi seviyorum iyi ki varsınız:16::16::54::54:

1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk

hepimize güzel grubuma maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
:16::16::16::54::54::54:

sağol Aytenimm , darısı başına olsun inşAllahh :16::16::16:

saol cücüğüm duyduğuma göre muslukları açmışsın kuzum.... ben bu foruma geldiğimden beri öyle güzel pozitif bir enerji alıyordum ki senden galiba dertlerin içinde büyümüş iiyiikii ağlamışsın bazen çok güzel bir terapi oluyoorr:54::54::54:

eee artık gün senin günün yavru tadını çıkarcaann:32::32::32::32:

saol cücüğüm duyduğuma göre muslukları açmışsın kuzum.... ben bu foruma geldiğimden beri öyle güzel pozitif bir enerji alıyordum ki senden galiba dertlerin içinde büyümüş iiyiikii ağlamışsın bazen çok güzel bir terapi oluyoorr:54::54::54:

eee artık gün senin günün yavru tadını çıkarcaann:32::32::32::32:

sağolasın kuşumm , sizden aldığım pozitif enerjiyi size geri veriyorum o kadarr :34::34::34:

ben öyleyim kuzumm , içerde biriktiririm süreklii , malesef kötü bi huy ama yapacak bişey yokk :25::25::25::25:

ağladımda azcık rahatladımm , ama yarın bi tur daha açarım sanırımmm :27::27::27::27:

herifimlen tekrardan çıkmaya başlicazz , yeniden sevgili olacazz :16::16::16::16:

sağolasın kuşumm , sizden aldığım pozitif enerjiyi size geri veriyorum o kadarr :34::34::34:

ben öyleyim kuzumm , içerde biriktiririm süreklii , malesef kötü bi huy ama yapacak bişey yokk :25::25::25::25:

ağladımda azcık rahatladımm , ama yarın bi tur daha açarım sanırımmm :27::27::27::27:

herifimlen tekrardan çıkmaya başlicazz , yeniden sevgili olacazz :16::16::16::16:

aynurum canımm iyi yaptın ağladın açıldın:16:
hem bak ne güzel aşkınız tazelencek ilk günlere dönceksiniz canımcım maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu gece yalnız geçireceğin son gece tatlım şöyle yatağın ortasına yayıl:9: Allah bir daha ayırmasın inşallah.aminn.
ay kız sana kına gecesimi yapaydık şişkolar grubu olarak:16::16::54::54:

oyyy tebrik ederim kızlar dereceye girenleriiii devamını dilerimmm

ben bu gün öldüm evde be n hariç herkez hasta ev hastane gibi terlet üstlerini deiştir ilaç içir yeeklerini yedir
bi ara pazara gittim sonra markeete gittim yarım saat arada komşuya kahve içmeye gittim karnıbahar turşu su kurdum off yoruldum şimdide yeleğimin son sıraları kaldı bitireyimde dikicem artıkın sıkıldım amma uzadı örgüü bitsin de kış bitmeden giyeyimmm

aynuurr gözün aydın canım darısı tüm asker yolu gözleyenlere

aynur bu sana

Temize çekebilir misin hayatı..?
Silebilir misin alın yazısını..?
Gözler, görmemişken yarını, Düşler kovalanır ömür boyu..
Karalama defteri değil hayat..
Sayfalarını yırtıp atamazsın..
Yaşadığın her anı yok sayamazsın..
... Dün, asla dediğin gerçeği, Gün gelir yaşarsın..
Sabır, damla damla işlendiğinde ruhuna, Kelimeleri yutkunur, susarsın..
Silgisi yoktur hayatın, Sayfalarını yırtıp atamazsın.
Alın yazısıdır bu, Ancak yaşarsın. . .

yenacım
ellerine, kollarına, parmaklarına sağlık canım

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah dafi ablacım......
AMİN
Allah razı olsun canım

kızlar tebrik eder devamını beklerim :71:

aynurum canımm iyi yaptın ağladın açıldın:16:
hem bak ne güzel aşkınız tazelencek ilk günlere dönceksiniz canımcım maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu gece yalnız geçireceğin son gece tatlım şöyle yatağın ortasına yayıl:9: Allah bir daha ayırmasın inşallah.aminn.
ay kız sana kına gecesimi yapaydık şişkolar grubu olarak:16::16::54::54:

evet Ayşecimm aşk tazelicez herifimleenn :16::16::16:

ay kızz bana kına gecesi yapın ama şişkolar olarak değil , fit hatun adayları olarak yappııınnnn :34::34:

oyyy tebrik ederim kızlar dereceye girenleriiii devamını dilerimmm

ben bu gün öldüm evde be n hariç herkez hasta ev hastane gibi terlet üstlerini deiştir ilaç içir yeeklerini yedir
bi ara pazara gittim sonra markeete gittim yarım saat arada komşuya kahve içmeye gittim karnıbahar turşu su kurdum off yoruldum şimdide yeleğimin son sıraları kaldı bitireyimde dikicem artıkın sıkıldım amma uzadı örgüü bitsin de kış bitmeden giyeyimmm

aynuurr gözün aydın canım darısı tüm asker yolu gözleyenlere

sağolasın Nursenamm , öperiimm :54::54::54:

aynur bu sana

Temize çekebilir misin hayatı..?
Silebilir misin alın yazısını..?
Gözler, görmemişken yarını, Düşler kovalanır ömür boyu..
Karalama defteri değil hayat..
Sayfalarını yırtıp atamazsın..
Yaşadığın her anı yok sayamazsın..
... Dün, asla dediğin gerçeği, Gün gelir yaşarsın..
Sabır, damla damla işlendiğinde ruhuna, Kelimeleri yutkunur, susarsın..
Silgisi yoktur hayatın, Sayfalarını yırtıp atamazsın.
Alın yazısıdır bu, Ancak yaşarsın. . .

sağol cücüşümmmm , ama gece gece fena oldu bu ooofff oooofffffff :26::26::26:

Back
X