• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurum gözün aydın :3:
Günler geçti şimdi saatler geçmek bilmiyordur kesin :1: Ay ben sizin kavuşma anınızı düşünüyorum da kesin biz görsek topikçe salya sümük ağlarız :1:
Ben zaten ağlak şaziye :1:

Rabbim bir daha ayırmasın sizi cücüşüm :1:

Ayşeciğim bu arada ne güzel kayınvalideni seviyormuşsun :nazar: Allah rahmet eylesin eminim yüreği güzel bir insandı sana sevgiyle sarılmış ki öldükten sonra bile ne güzel bahsediyorsun ondan :14:
İnan hep isterdim Annem gibi olsun hatta arkadaşım gibi olsun diye ama işte insanın yüreği sevgi dolu olmayınca sen ona ne yaparsan yap yaranamazsın :50:
Benimkiyle maceralarımı okusaydın geçmişte kesin derdin kız kabusmu bu diye :60:
Şükür artık tınlamamayı öğrendimde rahatım :1:

Rabbim tüm genç kızlara senin gibi Dafi ablamız gibi yüreği güzel insanlara evlat olmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Tabi o yüreği güzel insanlarada yüreği güzel gelinler / kız evlatları nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim nazarlardan saklasın canım ...Aminnnnn
Sen yine Yenanında dediği gibi sütünle kal :34:
Bak demekki stres yapmayınca herşey yoluna giriyormuş :34:

Nursenacığım sizinkilerede çok geçmiş olsun :71:
Umarım bir an önce Rabbim şifa verir :34: Sanada Allah güç kuvvet versin evin içinde bir hasta bile olunca insan ölüyor yorgunluktan değil hepsi hasta olunca :1:
Sabah inşallah toparlamış olurlar kendilerini ... Aminnn

size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

cok cok sevindim katrem :)) Allah bir daha yoklugunu göstermesin, bak böyle zamanlar ara ara olabilir bebegin büyüdükce ihtiyaci farklilascak. sakin panik yapip sütüm kesiliyor diyip tatliya abur cubura saldirma oldu mu bebegim :) gerekirse saat basi emzir. yediklerine dikkat et, düzelir. birde lütfen stresi hayatindan cikar. stres hormonlari anne sütüyle bebeginide gecer, bosu bosuna germe minnacik bebegini :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim nazarlardan saklasın canım ...Aminnnnn
Sen yine Yenanında dediği gibi sütünle kal :34:
Bak demekki stres yapmayınca herşey yoluna giriyormuş :34:

Nursenacığım sizinkilerede çok geçmiş olsun :71:
Umarım bir an önce Rabbim şifa verir :34: Sanada Allah güç kuvvet versin evin içinde bir hasta bile olunca insan ölüyor yorgunluktan değil hepsi hasta olunca :1:
Sabah inşallah toparlamış olurlar kendilerini ... Aminnn

ayy inşallah meyve istiyo şimdik gideyimde getireyim yesinlerde iyleşsinler çabuk çabuk

bu arada arkadaslar ben 2,5 kilo eksik gözüküyorum tartida ama kimsenin umurunda degil :((( ben ne zaman listeye girebilirim ? 2 haftamiydi ?

iyi geceler kızlarrr

ne varr ne yokkk
okudum ama bırde sorayımm dedımm

katremm 1000. begenimi senden aldım canım öglen baktıgımda 999 idi şimdi 1000 oldu :46::46:

yalnuzzz birazz efkarlıyımmm sormayın gitsınn:ssz::ssz:

oyyy tebrik ederim kızlar dereceye girenleriiii devamını dilerimmm

ben bu gün öldüm evde be n hariç herkez hasta ev hastane gibi terlet üstlerini deiştir ilaç içir yeeklerini yedir
bi ara pazara gittim sonra markeete gittim yarım saat arada komşuya kahve içmeye gittim karnıbahar turşu su kurdum off yoruldum şimdide yeleğimin son sıraları kaldı bitireyimde dikicem artıkın sıkıldım amma uzadı örgüü bitsin de kış bitmeden giyeyimmm

aynuurr gözün aydın canım darısı tüm asker yolu gözleyenlere

çok geçmiş olsun tatlım.rabbim sana da kolaylıklar versin.aminn:16:

evet Ayşecimm aşk tazelicez herifimleenn :16::16::16:

ay kızz bana kına gecesi yapın ama şişkolar olarak değil , fit hatun adayları olarak yappııınnnn :34::34:

sen bizim fit olmamızı beklersen bi uzun dönem askerlik daha beklemen gerekir:9::9: aman Allah korusun:16:

sağolasın Nursenamm , öperiimm :54::54::54:

oh maşallah canımcım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:16::54:

1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk

vay vay vaaayyyy... ne kalabalık olmuşuz böyle...
ellerine sağlık asu:54::54::54::54::54:

yenaaaa
nursenaaa
kuzucuklarınıza
koca bebeklerinize en çokta size geçmiş olsun
hastamısın ?
hastamı bakıyorsun ? demişler :1:

Canım benim ayların birikimi kızların dediği gibi. Allah bir daha ayrılık, yalnızlık yaşatmasın sana. iyi ol emi cücüşüm :) bak eşine verdiğin sözü de tuttun, senden mutlusu olmamalı şu hayatta artık :)

Nükhetcim işinin biri de iptal olmuş, sanırım ona da bozuk moralin. daha güzel olacağını düşün canım her şeyin. dediğin gibi bir kapı kapanır, diğeri açılır... inşallah. ben de çok mutsuz huzursuzum. eşimin ailesi geliyor çarşamba. 3 hafta kalacaklar. eltimlerin evde rahat edemezler, evleri küçük diye bizde kalacaklar tabi akşamları. memnuniyetsiz, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. düşündükçe içimden şeytan çıkıyor. çok bunaldım daha onlar gelmeden. hayırlısıyla geçseydi zaman.

Geçmiş olsun Yenacım. yavruların ikisi peş peşe hasta olmuş. hastalanmazlar inşallah daha bu kış. dikkat et sen de kendine.

Tebrikler kızlar, süpersiniz :16:

Yenam ellerine sağlık senin de kuşum.
esracım şimdiden Allah sabırlar versin canım

Akşam yemeğimi yediğim gibi kendimi buraya attım :1: eşimde tablette oyun oynayınca ses etmiyor Allahtan :1:
Kuzucuklarda dalmışlar oyuna o yüzden biraz rahatız şimdilik :1:

Kimsecikler olmadığına göre herkes henüz akşam yemeğini yiyor herhalde :34:
Fazla yemeden gelin kızlarrrrrrrrr :1:
benim o saatte elektrikler kesikti canım burda çok kuvvetli lodos var uçuruyor herşeyi

asuuu sana hurma yok :27: sen götürmüşsün mamaları :56: bende bugün accuk kaçamak yaptım. kocişimi evde yakalayınca karşısına oturdum çayın yanında birazcık çerez yedim :17:
Günler geçti şimdi saatler geçmek bilmiyordur kesin :1: Ay ben sizin kavuşma anınızı düşünüyorum da kesin biz görsek topikçe salya sümük ağlarız :1:

Ayşeciğim bu arada ne güzel kayınvalideni seviyormuşsun :nazar: Allah rahmet eylesin eminim yüreği güzel bir insandı sana sevgiyle sarılmış ki öldükten sonra bile ne güzel bahsediyorsun ondan :14:
İnan hep isterdim Annem gibi olsun hatta arkadaşım gibi olsun diye ama işte insanın yüreği sevgi dolu olmayınca sen ona ne yaparsan yap yaranamazsın :50:
Benimkiyle maceralarımı okusaydın geçmişte kesin derdin kız kabusmu bu diye :60:

Rabbim tüm genç kızlara senin gibi Dafi ablamız gibi yüreği güzel insanlara evlat olmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Tabi o yüreği güzel insanlarada yüreği güzel gelinler / kız evlatları nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım o senin yüreğinin güzelliği :16:

sağol bitanem o senin güzel görüşün:54:
aminn canımcım:16:
rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn:16:

yaaa asuuu ben niye yokumm listedeeeee.....:19::19::19::2::43:

Son düzenleme:
bu arada arkadaslar ben 2,5 kilo eksik gözüküyorum tartida ama kimsenin umurunda degil :((( ben ne zaman listeye girebilirim ? 2 haftamiydi ?

Olurmu be güzelim yeni olduğundan listeye giremedin yoksa haftayada bu şekilde bir bildirimin olursa listeleri sallarsın be güzelim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46:
Rabbim azmini daim etsin canım :34: inşalla epimiz böyle patır patır veririz kiloları :34:

kızlarrr hepinizi tebrik ederim..:46::46::46::46::46::46::46::46:

kendimi listede göremeyince onun derine düştüm birdennn..:34:

ne güzel ikinci olcakmışım...adaşıma küstüm işteeee:19::19:

verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam :@@@

verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam :@@@

tatlım ilk baştakilerin ödem olması çok normal , zamanla yağdan gitmeye başlicaktır :34::34::34:

eşine benden selamlar "o yağlar gidecek" haberi olsuunn :27::27::27:

Back
X