• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam :@@@

Sok valla :1: tamam bir kısmı ödemde olsa mutlaka yağdanda gitmiştir :34:
Enişte beyde bence sonradan pişman olacağı şeyler söylemesin :60: :60: fıstık gibi hatuna kavuşunca çok koşar peşinden :60:

tatlım ilk baştakilerin ödem olması çok normal , zamanla yağdan gitmeye başlicaktır :34::34::34:

eşine benden selamlar "o yağlar gidecek" haberi olsuunn :27::27::27:

Bende eşime hep diyorum o yağlar gidecekkkkkkkkk diye :1: artık alıştı kendi de diyor biliyorum gidecek sen çok kararlısın artık diye :34:

zeynepcim bildirimini tam ben öğlen evden çıkarken yapmışın mesajın benimkinin üstünde kalmış akşam gelince de direk kaldığım yerden devam ettiğim için kaçırmışım canım tekrar kusura bakma sen spor 2. mizsin bunlar senin için :65::71:

Kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım :3:

Yarın görüşene kadar Allaha emanet olun
Kocaman öptüm herkesi :54::54::54::54::54::54:

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:

Olurmu be güzelim yeni olduğundan listeye giremedin yoksa haftayada bu şekilde bir bildirimin olursa listeleri sallarsın be güzelim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46:
Rabbim azmini daim etsin canım :34: inşalla epimiz böyle patır patır veririz kiloları :34:

tatlım ilk baştakilerin ödem olması çok normal , zamanla yağdan gitmeye başlicaktır :34::34::34:

eşine benden selamlar "o yağlar gidecek" haberi olsuunn :27::27::27:

Sok valla :1: tamam bir kısmı ödemde olsa mutlaka yağdanda gitmiştir :34:
Enişte beyde bence sonradan pişman olacağı şeyler söylemesin :60: :60: fıstık gibi hatuna kavuşunca çok koşar peşinden :60:

Bende eşime hep diyorum o yağlar gidecekkkkkkkkk diye :1: artık alıştı kendi de diyor biliyorum gidecek sen çok kararlısın artık diye :34:

gittim bir sinir yaptim stepimi ama nasil bir hirsla yaptiysam bilmiyorum artik. vericem ben bu kilolari vericem, bu adamda söylediklerine bin pisman olucak,bundan en fazla 7 ay sonra ailecek disari ciktigimizda en yakin arkadaslarimiz tas gibi hatunsun ne isin var bu adamin yaninda diyip dalga gecicekler onunla. benimde burda yeminim olsun, bende deryaysam yapicam bunu. uyuz adam göya hevesimi kircak gösteririm ben ona. cok sinirlendim ya :@@@@@

gittim bir sinir yaptim stepimi ama nasil bir hirsla yaptiysam bilmiyorum artik. vericem ben bu kilolari vericem, bu adamda söylediklerine bin pisman olucak,bundan en fazla 7 ay sonra ailecek disari ciktigimizda en yakin arkadaslarimiz tas gibi hatunsun ne isin var bu adamin yaninda diyip dalga gecicekler onunla. benimde burda yeminim olsun, bende deryaysam yapicam bunu. uyuz adam göya hevesimi kircak gösteririm ben ona. cok sinirlendim ya :@@@@@

tebriklerr şekeriim , aynen devamm :129::129::129::129:

devam tabiki pes etmek yok, aslan burcuyum ben :) bu arada dikkat ettimde sende cok süper kilo vermissin, tam benim vermek istedigim kadar vermissin hatta, ne kadar sürdü canim vermen ?

sağol bebişimmm , darısı başına olsuunn :34::34::34:

2011 Aralıkta başladım , 1 yıl 1 ayı geçtim , ama arada 4-5 aylık ilerili , gerili , duraklamalı bi dönemim varr ,5 kilo daha versem süper olacak ama ,napalım bugünümüze şüküürr :32::32::32:

sağol bebişimmm , darısı başına olsuunn :34::34::34:

2011 Aralıkta başladım , 1 yıl 1 ayı geçtim , ama arada 4-5 aylık ilerili , gerili , duraklamalı bi dönemim varr ,5 kilo daha versem süper olacak ama ,napalım bugünümüze şüküürr :32::32::32:

sakami ediyorsun harikasin, yani vermek istiyorsan verde, katettigin yol muhtesem. saygiyla sapka cikariyorum önünde :) darisi benimde basima olcak emin olabilirsin, ben su dedigim dedik tipler varya onlardanim. bazen iyi birsey bu bazen kötü ama sanirim bu olayda benim lehime olucak :)

gidip yatayim artik ben.offff iyiki burayi bulmusum inanin iyiki varsiniz kizlar. bu haftayi diyetle gecirdim ve ilk günün disinda burada olmanin rahatligiyla hic zorluk cekmedim, bir istedigim gibi olayim, boy boy resimleri koyucam buraya, önceki halim sonraki halim diye :)))

Allah rahatlik versin sizlere.

sakami ediyorsun harikasin, yani vermek istiyorsan verde, katettigin yol muhtesem. saygiyla sapka cikariyorum önünde :) darisi benimde basima olcak emin olabilirsin, ben su dedigim dedik tipler varya onlardanim. bazen iyi birsey bu bazen kötü ama sanirim bu olayda benim lehime olucak :)

gidip yatayim artik ben.offff iyiki burayi bulmusum inanin iyiki varsiniz kizlar. bu haftayi diyetle gecirdim ve ilk günün disinda burada olmanin rahatligiyla hic zorluk cekmedim, bir istedigim gibi olayim, boy boy resimleri koyucam buraya, önceki halim sonraki halim diye :)))

Allah rahatlik versin sizlere.

bende o tiplerdenim canım aynen "dediğim dedik ,öttürdüğüm düdükk" :9::9::9::9: ama ikizler burcuyummm :32::32::32:

inşAllah emeklerinin karşılığını alırsın canımm , bozmadan aynen devam ett ,güveniyorum sana :32::32::32:

hadi iyi gecelerr , öperiimm :54::54::54:

Selam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir :16:
buralar yine karli, kar yagdi bayagi, tuttu da, ama ben seviyorum kari,
kuru sogugu sevmiyorum, soguk oldummu karda olsunki deysin dimi ama :)))) gözümüz gönlümüz acilsin :27:
ay tövbe tövbe allahin isine karismis olmiyim ya.

neyse size bisey dicem hani bi arkadasim vardi ya dogum yapti yeni, küsmüstüm ona, kirilmistim daha dogrusu,
bir iki densiz laf etmisti, bende dogumu icin tebrik edip bidahada aramamistim,
özür dilemisti benden dogumdan bikac gün sonra,
3 gün önce yine yazdi, sen bana niye kirildin dedi,
hatami biliyorum özür dilerim dedi, felan iste durumu anlatti, öyle demek istemedim felan filan konustuk iste,
msjlastik yani daha dogrusu, ille gel diyor, tabi bende baristim yani kac yillik arkadasim sonucta, dedim bidaha öle densiz konusma,
neyse ben ona hediye almistim, simdi oturdum o hediyeyi hazirladim :) pek hosuma gitti tatli oldu
sizinlede paylasim dedim

$h.webp

cok iyi cikmamis pek belli degil ama idare ediverin gari :))
bi krem var, bi bebe yagi var, sonra ufak bi krem daha var,
arkada pampers bez var, biberon var, 2 emzik var,
kremlere de mavi kurdale bagladim :) nasil olmus ?? azmi sizce ??
bide cikulata alip koyim dedim, ama onuda yaninda veriveririm

Selam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir :16:
buralar yine karli, kar yagdi bayagi, tuttu da, ama ben seviyorum kari,
kuru sogugu sevmiyorum, soguk oldummu karda olsunki deysin dimi ama :)))) gözümüz gönlümüz acilsin :27:
ay tövbe tövbe allahin isine karismis olmiyim ya.

neyse size bisey dicem hani bi arkadasim vardi ya dogum yapti yeni, küsmüstüm ona, kirilmistim daha dogrusu,
bir iki densiz laf etmisti, bende dogumu icin tebrik edip bidahada aramamistim,
özür dilemisti benden dogumdan bikac gün sonra,
3 gün önce yine yazdi, sen bana niye kirildin dedi,
hatami biliyorum özür dilerim dedi, felan iste durumu anlatti, öyle demek istemedim felan filan konustuk iste,
msjlastik yani daha dogrusu, ille gel diyor, tabi bende baristim yani kac yillik arkadasim sonucta, dedim bidaha öle densiz konusma,
neyse ben ona hediye almistim, simdi oturdum o hediyeyi hazirladim :) pek hosuma gitti tatli oldu
sizinlede paylasim dedim

Eki Görüntüle 609862

cok iyi cikmamis pek belli degil ama idare ediverin gari :))
bi krem var, bi bebe yagi var, sonra ufak bi krem daha var,
arkada pampers bez var, biberon var, 2 emzik var,
kremlere de mavi kurdale bagladim :) nasil olmus ?? azmi sizce ??
bide cikulata alip koyim dedim, ama onuda yaninda veriveririm

çok datlı olmuş Eminemm , küslüğü devam ettirmediğiniz iyi olmuş , ben beğendim hediyeleri ama için rahat etmediyse giderken bi çikolata alabilirsinn :34::34::34::34:

NOT : benim bebem olsun , bende isteriiimmm :16::16::16:

çok datlı olmuş Eminemm , küslüğü devam ettirmediğiniz iyi olmuş , ben beğendim hediyeleri ama için rahat etmediyse giderken bi çikolata alabilirsinn :34::34::34::34:

NOT : benim bebem olsun , bende isteriiimmm :16::16::16:

sanada yaparim hayatim ask olsun, :16:
cikulatayi zaten alcam canim, belki onuda sIkistirip yapistiririm icine bakalim :))

Aynurcum yarin kacta geliyor esin Allah izin verirse ?? kavusma ani saat kacta yasancak yani ??
Sen heycandanmi uyuyamadin hala bakiyim :) :38:

Aynurcum yarin kacta geliyor esin Allah izin verirse ?? kavusma ani saat kacta yasancak yani ??
Sen heycandanmi uyuyamadin hala bakiyim :) :38:

yarın Adanadan kaçta çıkarsa gelişi ona bağlı kuzum , Allah izin verirse en geç akşam 6ya falan burda olur inşAllahh :16::16::16:

yarın sabah 8.30 da sınav görevine gitmem lazım ama uyuyamıyomm , benim heyecan şimdi başladııı :32::32::32:

bi geleydi kocam ,bi sarılıp koklayaydım , güzel olacaktı :16::16::16:

yarın Adanadan kaçta çıkarsa gelişi ona bağlı kuzum , Allah izin verirse en geç akşam 6ya falan burda olur inşAllahh :16::16::16:

yarın sabah 8.30 da sınav görevine gitmem lazım ama uyuyamıyomm , benim heyecan şimdi başladııı :32::32::32:

bi geleydi kocam ,bi sarılıp koklayaydım , güzel olacaktı :16::16::16:

ooo haydi bakam yataga sen :)
yarin bütün islerini hallet, sonrada aksama dogru süslen püslen,
esinle doya doya hasret gidereceksin, yarin büyük gün, sevinc dolu bir gün olcak insallah,
iyi dinlenmen lazim, yorgun olma :)
ben uykusuz oldugum zaman hicbisey anlamam valla, gözlerim kapanir gibi olur hep, yorgun olur,
iyice al uykunu sen :38:

ooo haydi bakam yataga sen :)
yarin bütün islerini hallet, sonrada aksama dogru süslen püslen,
esinle doya doya hasret gidereceksin, yarin büyük gün, sevinc dolu bir gün olcak insallah,
iyi dinlenmen lazim, yorgun olma :)
ben uykusuz oldugum zaman hicbisey anlamam valla, gözlerim kapanir gibi olur hep, yorgun olur,
iyice al uykunu sen :38:

bişi olmaz bebeemm, herifim gelsinn yeterr , ben uykusuzluğa alışkınımm :27::27::27:

Back
X