• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin öncelikle kural şu kilo verde nasıl olursa olsun :)))

Sadece ekstraları kes bari bende emziriyordum ama 6ay emdi sadece emin ol sonra pişman oluyorsun bir gün bile bir gündür

Aa bende 23.5 yaşındayım:)))

Canım nasıl yaptın tarifini yazarmısın

Tarife buradan baktım.. acayip komik birdurum var... benim silikon kalıbım minik balıklar seklinde...
$DSCN0585.webp

içinden çikartamiyorum:))))) özelikle kuyuklar kopuyor...birde sogunca söndü :(((

Son düzenleme:
aaa simlanin sitesi çikmiyordu ya unuttum...

söyle yaptım.
MALZEMELER:
-4 yk süttozu
-5 yk yağsız süt
-1 tatlı kaşığı kakao
-1 yk toz tatlandırıcı
-2-3 damla rom aroması(koymak sart degil.)
karsitirip 150dercelik firinda 15 dak. pişti.... Firinin içinde soğumasını bekliyormuşsun. yoksa benim gibi sabırsız davranıp dısşarı çıkartırsan sönüyor...

Son düzenleme:
kalorisin bilmiyorum.

ama içinde şeker yok...tatlandıcı var. Ben bu tarz şeyleri hafda da bir kez yapiyorum...ben dukan diyeti yapiyorum. Bunlarda dukan diyeti tarifi...

Süper sevindim. Çünkü ben halı üzerinde kullanmicağım. Hergun sabah kullanabileceğim pratik birşey istiyorum. Şimdi 3 günde bir makinayi açmaya çalişiyorum bazen üşeniyorum. Alerjim azıyor, hapşuruktan mahvoluyorum. Bu pratik olacağa benziyor...şarj konusunda hakli olabilirsin...

Allah kolaylik ve sabır versin.. Gerçekten insanlara uğraşmak dünyanın en büyük zorluğu.

Tebrikler...:46::46::46: 8 li rakamlara az kaldı... acayıp güzel bir duygu...

Sizin bu ördüklerinizle internet sitesi acalım...yurtdışana satalım... cidiyim ha...:1:

ayse selam, yeni şinde mutlu ol...

topikte güzel bir hasret giderimi olmuş.... :1:

Hoşgeldin, Hepimizin diyetleri farklı...
tek gerçeği biliyoruz...
karbonhidrat yok denecek kadar az, şeker yok, spor çok...

eşime hep diyorum ben işsizlere iş eşsizlere eş buluyon benim şallara müşteri bulamıyosun diye:))üretim var da pazar yok bizde işte

eşime hep diyorum ben işsizlere iş eşsizlere eş buluyon benim şallara müşteri bulamıyosun diye:))üretim var da pazar yok bizde işte

Asucum haklısın... Türkiyede el emeğini satmak neredeyse mükün değil. Tek sans yurt dıışı orayada tek tek satılmaz.. Toplu gönderim ve toptan satmak gerek.

iyi akşamlar
bugün hiç uğrayamadım salonumu temizleidm şeklini değiştirdim sonra eşimle yürüyüşe gittik
kuğulu park yenilendi oraya da uğradık tertemiz sularda yüzen kuğularımıza baktık 2 saat felan yürüdk eve geldik akşam yemeğimizi yedik şimdi de çayımızı içiyoruz
yenacım 92 yi görmüşsün maşalalh sana canım ben kaçırmışım da nuhanın alıntısında gördüm az önce kahvaltı ısmarladın bugün afiyet olsun canım ne güzel kendi kazancınla bişeyler yapmak
ben de ayda 1kilo vererek mayısta 75 olmak istiyoruuuuuum inşallah sağlıkla
aynurum da kavuştu kocacığına şükür şimdi de biz özleyelim kırmızı yazılı dukancanımızı
nursena hastalar iyileşmiştir inşallah
daficim sen de yoğunsun bu ara Allah kolaylık versin
nuhancım çikolatalar güzel görünüyor ayrıca dukandaki azminden dolayı kutlarım seni canım:42::46:
daha da yazacaklarımı unuttum:1:

Mehtap sen nasıl bir diyet yapiyorsun?

Benim bugun 61. günüm 9 kiloya yakın verdim...

bende perşembe başladım daha çooooookkk başındayım :34:
benim diyet bu şimdilik. diyetisyen randevum var ama 1 ay sonra. o yüzden bunu yapmaya başladım
diyetisyen ayşe kara nınmış. topiklerden birinde bulmuştum

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi 4 -5 gibi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık

bide spor var tabiki. sabahları yürüyüşe giriyoruz komşumla. hergün 1 saat en az yapmaya çalışıyorum bugüncük tatil verdim tembelliğim üstümde :1:

Eki Görüntüle 610676

çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
canım maaile hepinize geçmiş olsun işteyken okudum ama size cevap yazamadım kusura bakmayın...Allah şifa versin...yeleğinide güle güle kullan maşallah ne maharetli hatunsun...
Yenacim evet vardiyali uc haftafir 12 de gidip aksam 20:39 da cikiyorum
hoş geldinnnnn Ayşemm nerelerdesin sen.işin hayırlı olsun memleketinde olmak daha iyi değil mi özendim valla sana...off zalım gurbet:43::43::43:
Şişşşşştttttt ne oluyor orada bakiiimmm....:34::34::34:

Geçen gün Müge Anlı'dan aradılar...Beni arıyormuşsunuz....:52::52::52::52:

Karayiplerde bir laboratuvar açtım da işler çok yoğun sizin hatırınızı soramıyorum...

Çok özledim güzel hanımlar...Sizleri unuttum sanmayın....Utançtan gelemiyorum...98.500 gösteriyor ibre...

Öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir...:54::54::54::54::54::54::54:
Ablacım sende hoş geldin gözümüz yollarda kaldı yahu...bi daha gitme olurmu bu arada aynı kilodayız:26: yani hiç yol alamadım bende ama kızlardanda kopamadım...
işsizlere iş eşsizlere eş. asu abla yaa benim o işte. işsizzz eşsizzz :9::9::9:
Mehtap canım kpss den bişey çıkmadımı?

Aynurcum da kavuşmuştur inşallah eşine..Allahım ayırmasın tüm sevenleri...

Esra seninde kv kp geliyormuş gözünaydın:51::51:Allah sabır versin...Sen takma hiçbirşeyi bence zaten görev olarak yapıcaksın üstüne düşeni onlar hallerine üzülmeli bence...

ayyy ben geldim kimsecikler yok burda...

:41:

kızlar benim işlerim yine yoğunlaşıyor haftaya kandil var 400 kg kandil simidi yapılıcak pazartesi ve salı buda demek oluyor ki 2 gün pert olacağız.cumarteside 20:00 da zaten zam yapıldı

işler düşer diye düşündüm açıkçası ama maşallah dahada arttı. yazın erken çıkarken iyiydi kışında yoğunluğa katlanacağız...ekmek parası...Allah daha çok versin...patronda bize versin:34::34:

bugünde annemin kuzeni yakın oturuyor bana taşınıyormuş ona yardıma gittik özteyzem gibi yakındır bana...bir pazar günü daha yorgunlukla geçti gitti....ve ben artıkkk ciddiciddi kararlar almalıyım
zaman geldi geçiyor...kilolarımdan sıyrılmalıyım....

Mehtap canım kpss den bişey çıkmadımı?

kızlar benim işlerim yine yoğunlaşıyor haftaya kandil var 400 kg kandil simidi yapılıcak pazartesi ve salı buda demek oluyor ki 2 gün pert olacağız.cumarteside 20:00 da zaten zam yapıldı

işler düşer diye düşündüm açıkçası ama maşallah dahada arttı. yazın erken çıkarken iyiydi kışında yoğunluğa katlanacağız...ekmek parası...Allah daha çok versin...patronda bize versin:34::34:

bugünde annemin kuzeni yakın oturuyor bana taşınıyormuş ona yardıma gittik özteyzem gibi yakındır bana...bir pazar günü daha yorgunlukla geçti gitti....ve ben artıkkk ciddiciddi kararlar almalıyım
zaman geldi geçiyor...kilolarımdan sıyrılmalıyım....

malesef kpss den hiiiçç bişi olmadı. doğrudürüst hazırlanamamıştım zaten :17: iş arıyorum ama heryer kurudu sanki. artık napıcagımı bende bilmiyorum ne kendi mesleğimde iş bulabiliyorum ne ba başka bir meslekte. amaçsızca evde oturuyorum öyle :ssz:

maşallah maşallah işler artsın iyidir iyi :34: zammında hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun :34:

malesef kpss den hiiiçç bişi olmadı. doğrudürüst hazırlanamamıştım zaten :17: iş arıyorum ama heryer kurudu sanki. artık napıcagımı bende bilmiyorum ne kendi mesleğimde iş bulabiliyorum ne ba başka bir meslekte. amaçsızca evde oturuyorum öyle :ssz:

maşallah maşallah işler artsın iyidir iyi :34: zammında hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun :34:

canım ne deyim kpss ciddi hazırlık istiyor...sektör bitmiş halde...gıdacılar açısından yoksa veterinerler aldı yürüdü yani bizim işimizide yapıyorlar..inşallah gönlüne göre bir iş bulursun...sorumlu yöneticilik yaptığın biryer varmı..

.kıssss nerde bana zam yapılmadı sattıkları pasta börek vs herşeye zam yaptılar işler azalır derken arttı millet boğazına düşkün anam....:51::51:

Son düzenleme:
bende perşembe başladım daha çooooookkk başındayım :34:
benim diyet bu şimdilik. diyetisyen randevum var ama 1 ay sonra. o yüzden bunu yapmaya başladım
diyetisyen ayşe kara nınmış. topiklerden birinde bulmuştum

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi 4 -5 gibi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık

bide spor var tabiki. sabahları yürüyüşe giriyoruz komşumla. hergün 1 saat en az yapmaya çalışıyorum bugüncük tatil verdim tembelliğim üstümde :1:

Bu diyeti yazan diyetisyene gideceksin sanarım. Kaç gün oldu başliyalı?

xay, gerçekten çok erken kayinvalide oluyorsun...Benim babanannem erken evlenme ve uzun yaşama durumundan torunun torununu gördü sevdi... Belki sanada nasip olur.

inşallah canım hepimize nasip olur,rabbim sağlıklı ömür versin:16:

Sen bayağı erken anne olmuşsun..avantajları olduğu kadar dezavantajıda vardır muhakak...
ben kızımı 27 de oğlumu 37 yaşında doğurdum..
Kızım haziran da 15,oğlum da martta 5 yaşında olacak ..
Allah uzun,sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza.

evet canım biraz öyle oldu :) aminn...yavrularımızı Allah bağışlasın,iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim:16:

söyle bir durum var;

ögleyin, içinde bol tavukları olan koscaman kase tavuk suyuna çorba içmiştim. Regli olmak üzereyim. akşam üstü tatlı kırizim vardı. Çikolatarımla bir adet kivi yedim, bir bardak süt içtim. Akşam yemeği yemek canım istemedi. şeker isteğim nasıl fıskırdıysa duramadım. Birbucuk saat kadar öncede bir kase yoğurt içine bir kaşık diyebetik reçel koyup yedim. Çoktandır tatlandırıcılı bişe yemiyordum. Şuanda çok yemek yemiş gibi şiştim ve hazımsızlık yaşıyorum. Naptım ben kendime :14::14::14::14::14: migdem bulanmaya başladı...

Son düzenleme:
söyle bir durum var;

ögleyin, içinde bol tavukları olan koscaman kase tavuk suyuna çorba içmiştim. Regli olmak üzereyim. akşam üstü tatlı kırizim vardı. Çikolatarımla bir adet kivi yedim, bir bardak süt içtim. Akşam yemeği yemek canım istemedi. şeker isteğim nasıl fıskırdıysa duramadım. Birbucuk saat kadar öncede bir kase yoğurt içine bir kaşık diyebetik reçel koyup yedim. Çoktandır tatlandırıcılı bişe yemiyordum. Şuanda çok yemek yemiş gibi şiştim ve hazımsızlık yaşıyorum. Naptım ben kendime :14::14::14::14::14: migdem bulanmaya başladı...

tatlıyı birkez yedikten sonra ardı arkası kesilmiyor benim en büyük sorunum budur tatlı bişeyler yemekten kendimi alamıyorum..sen çok iyi gidiyordun ne olur uzak dur tatlıdan...

Back
X