- 17 Aralık 2009
- 3.982
- 13.415
- 733
canım ne deyim kpss ciddi hazırlık istiyor...sektör bitmiş halde...gıdacılar açısından yoksa veterinerler aldı yürüdü yani bizim işimizide yapıyorlar..inşallah gönlüne göre bir iş bulursun...sorumlu yöneticilik yaptığın biryer varmı..
.kıssss nerde bana zam yapılmadı sattıkları pasta börek vs herşeye zam yaptılar işler azalır derken arttı millet boğazına düşkün anam....![]()
aaa bende sana zam yapıldı sandım

sorumlu yöneticilik yok bu diploma kiralama olayı gibi bişey mi oluyor? arkadaşlardan duymuştum ama pek güvenemiyor onlarda bende pek yanaşmadım açıkçası. off off gidip veterinerlik ziraat felan okusaydım keşke diye içerleniyorum zaten off offf benim bu gıda bölümünden devlet bile almıyor geçtim özel sektörü artık.
Bu diyeti yazan diyetisyene gideceksin sanarım. Kaç gün oldu başliyalı?
perşembe günü başladım ama tartılamadım tartıma halaa pil alcam üşengeçlikten çıkmadım bugün yarına kaldı.

söyle bir durum var;
ögleyin, içinde bol tavukları olan koscaman kase tavuk suyuna çorba içmiştim. Regli olmak üzereyim. akşam üstü tatlı kırizim vardı. Çikolatarımla bir adet kivi yedim, bir bardak süt içtim. Akşam yemeği yemek canım istemedi. şeker isteğim nasıl fıskırdıysa duramadım. Birbucuk saat kadar öncede bir kase yoğurt içine bir kaşık diyebetik reçel koyup yedim. Çoktandır tatlandırıcılı bişe yemiyordum. Şuanda çok yemek yemiş gibi şiştim ve hazımsızlık yaşıyorum. Naptım ben kendimemigdem bulanmaya başladı...