- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
canım beyaz peynir çabuk tat değiştiriyor. bir de mayalı bir şeye sarılı olunca ben güvenemiyorum açıkçası. ama annen tecrübe etmiştir kesin. atmana gerek yoktur öyle dediyse.
aman tatlım ya, işveren umutlanır, zor durumda kalır mı hiç. sen kendini düşün. bebek varsa amenna, çalışabildiğin kadar çalışırsın. yoksa zaten çalışacaksın. onlara çalışan çok, sen dert etme onları.
Canım genel olarak ben senden daha da katıyım bu konuda. Kendimi düşünürüm ama bu son görüşmeye gittiğim yerde durum biraz farklıydı. Biraz sosyalist bi işyeri diyebilirim. Yani çalışanlarını da gözardı etmeyen bir kurum. İşe başladıktan 1 ay sonra ben hamileyim dersem mecburen iş akdim biter, birkaç farklı projede çalışıcam çünkü burda. Yoğun bi tempo olucak, ayrıca ben tek olucam. Biz bu son ay pek de umutlu değildik bebek olayında, yumurtlama zamanlarına dikkat etmedik falan, bir de hayatın acı gerçeğiyle karşılaştık

Tecrübeli ablalarım, hamile kaldıktan ne kadar süre sonra halsizlik, bak dönmesi olur. Hayır benimki sadece tansiyon da olabilir. Yarın bi tansiyon aleti almak şart oldd