• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amın sağol tatlım, bölüm gerçekten güzel fakat bir okadarda zor ama üstesinden gelinmeyecek kadar değıl,
bir ara kafamı toparladığımda sana istersen bir kaç kitap söyleyebilirim kütüphanemden psikoloji ile ilgili :34:

çok sevinirim:)

Ben bugün 92 leri gördüm çoook sevindim..:nazar:
Çok mutluyum,sevinçliyim,herbişeyim :)

vaaaaav:))):46::46::46::nazar::nazar::nazar:

İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger

hoşgeldin canım.....

Eki Görüntüle 610676

çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten

eline sağlık canım...
çok güzel olmuş.

oldukça modelli zaten bence, daha ne olsun:)
yalnız biraz darmı olmuş sana canım?

Şişşşşştttttt ne oluyor orada bakiiimmm....:34::34::34:

Geçen gün Müge Anlı'dan aradılar...Beni arıyormuşsunuz....:52::52::52::52:

Karayiplerde bir laboratuvar açtım da işler çok yoğun sizin hatırınızı soramıyorum...

Çok özledim güzel hanımlar...Sizleri unuttum sanmayın....Utançtan gelemiyorum...98.500 gösteriyor ibre...

Öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir...:54::54::54::54::54::54::54:

hoşgeldin beyzuş abla....

çok özlettin kendini, çok özledik seni.......

kızlar benim işlerim yine yoğunlaşıyor haftaya kandil var 400 kg kandil simidi yapılıcak pazartesi ve salı buda demek oluyor ki 2 gün pert olacağız.cumarteside 20:00 da zaten zam yapıldı

işler düşer diye düşündüm açıkçası ama maşallah dahada arttı. yazın erken çıkarken iyiydi kışında yoğunluğa katlanacağız...ekmek parası...Allah daha çok versin...patronda bize versin:34::34:

bugünde annemin kuzeni yakın oturuyor bana taşınıyormuş ona yardıma gittik özteyzem gibi yakındır bana...bir pazar günü daha yorgunlukla geçti gitti....ve ben artıkkk ciddiciddi kararlar almalıyım
zaman geldi geçiyor...kilolarımdan sıyrılmalıyım....

kolay gelsin bitanem.....

Of seninkiler de çok zorlarmış canım. ben senden büyüğüm ama sen de yeterli olgunluktasın. hiç hoşuna gitmiyor işine karışılması bu yaşta insanın. napalım, mecburen katlanıyoruz işte.
.

inşaallah öyleyimdir....

kayınvalde karışsa hadi bi yerde anlarımda, kayınbabanın benim evimin işine karışması çok acayip, tuhaf.....
zaten hiç sevmem bi erkeğin kadının işine karışmasını.

gelinlerimiz bana iş bile bırakmazlar. helede sabah kahvaltıya gelen gelin çok pratik eli çabuktur. oğluda bizi çok seviyor. gitmek istemiyor. tutturdu banyomuda burda yapıcam hacıannemlerin banyosu hem çok güzel hemde sıcak diyor :1: banyo yapmadan gitmedi :1:

canım ailemiz kalabalık olduğu için pek boş bulunmuyorum.
genelde bir iki çeşit yemeğim olur. herşeyi değerlendirmeye çalışırım. onlarda elime geliyor. artanlarıda paket yapıp kayınpederime gönderiyorum.
ayvaları toplayınca kavanozlara koymuştum. iki gündür yemeğe çatkapı misafirim oluyor. çorbam yemeğim vardı. hemen yanına dün ciyer, bugün köfte yaptım. dün sade bugün mısırlı pilav yaptım. birer kavanoz ayva açtım üzerinede ceviz, kaymak koydum tatlımda hazırdı :56: ortaya dün yoğurtlu, bugün yeşil salata.
sofrayı gelinler topluyor. bana bulaşık, çay servisi bırakmazlar. çayın yanınada canları ne isterse onu koyarlar ben yerimden bile kalkmam. gittikten sonra girerim mutfağa kalan olursa toparlarım. şimdi girdim baktım makinadaki bulaşıkları bile boşaltıp yerleştirmişler.

maşaallah gelinlerinize dafi ablacığım:nazar:

kızlar buda bizim ayakta uyuyanlardan biri :1: yeğenimizin oğlu

maşaallah pek tatlı:nazar:

sağol canım o senin gönlünün güzelliği

benim kayınvaldem çok otoriter aynı zamanda toparlayıcı bir kadındı. (Allah nur içinde yatırsın ) hiç gelinlerinin dedikodusunu yapmaz kimseyede yaptırmazdı.kendi aramızda bile konuşsak hangimiz içerde yoksa onun arkasından konuşmamıza müsade etmezdi. çocuklarına çok düşkündü biraz görmesin oturur ağlardı. hepimizi hep birarada görmek isterdi. o gidince o mirası bana bıraktı sanırım. şimdide hepsi bizde toplanıyor.

ne güzel bi kayınvaldeymiş, nur içinde yatsın inşaallah..... AMİN

geldiler canımcım:10: haftaya cumartesi de bize bursa yolu göründü tekrar, isteme söz bir arada yapıcaz nasipse:13:
sonraki haftada onlar gelir düğün yaparız dermişim:9:
şaka bi yana baya hızlı yol aldık:10:
sonrada sınavlara çalışıcam şu şubatı bi atlatayım hayırlısıylada,dualarınızı esirgemeyin şekerciklerim:16::54:
rabbim tüm evlatlarımıza hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn.

AMİN

Allah sınavlarında da sana kolaylıklar versin inşaallah canım benim.....
AMİN

bence sende iyi bi kaynana olucaksın, içime öyle geldi yani:)
inşaallah öyle olursun, bu dünyada herkes ne yapar kendine yapar zaten.....
ahhhh ah bunu anlamayan o kadar çok insan varki şuan dünyada.......

hadi hadi kızıda aldınız sayılır:)):nazar::nazar:
şimdiden hayırlı olsun, hayırlısı olsun bitanem inşaallah bu konuda da.....

Asuum kahvaltı çok güzeldi..Herşeyden yedim vallla :)
Bizimkilere dedim istediğiniz yeyin bendensiniz :)
Sonrasın da oğlanı paralı oyun alanına götürdük..Bak yine para dedim :) Ayyy zengin olunca insan görgüsüz de oluyor zaar :))
sonra kızıma tablet aldım :) paramla :)

İnşallah bir gün hep beraber buluşur kahvaltı ederiz...Yapalım ama bunu.. zayıflayınca yapalım ben varım valla...Mesela senede bir gün yapalım..
Liselerin pilav günü olur yaa,onun gibi )
Dobişlerin buluşma günü :)

acaba birgün buluşurmuyuz ki:):31::31::31:

Orda bi köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür... Gitmesekde, görmesekde; o köy bizim köyümüzdür...............

uzunca bir zamandır düşünüyorum bu değişikliği...görüştüğüm bir kaç yer var... artık karar vermem gerek.. çok zor veriyorum karar... özellikle bu konuda... ama görüştüğüm yerler şimdi çalıştığım yere oranla daha konforlu, ekonomik olarak daha iyi.. tatili daha çok... riski daha az... ne diyim daha:34::34::34:

valla pek bişi yapılmıyor.. en fazla bir sakinleştirici.. bize de her gün bağımlılar gelir. ve onlara sakinlestirici yada bazı uyuşturucu niteliğinde ağrı kesiciler yapıldığında daha sık geliyorlar... o yüzden kesinlikle istediklerini yapmıyoruz. çoğu rezillik çıkarıyor. bağırıyor, şliddet uyguluyor...bizim dirayetli durmamız gerekiyor. ve böyle bir olayda en son güvenlik geliyor olay yerine:19::19::19::19::19:

SGK da bir müdür yardımcısı çok yardımcı oldu sağolsun... yaklaşık 2 yılım kayıptı... kısa üsrede buldurdu çoğunu.. hala 7 ayım kayıp ama buna razı oldum... o yüzden emekliliğime 7 ay kaldı...özelden de emekli olabilirim ve üstelik özelde primim daha yüksek yatıyor.. sağlık bak. ve maliye bak. bizleri kandırıyor bu konuda.... neyse....

haaa bu arada kayıp günlerim 1928 doğumlu, emekli olmuş ve çoktan vefat etmiş bir kişinin günleri arasından çıktı... ikimizin ssk no çok benzer... onun ilk 4 numarası0000, benim ise 0016. tek fark bu.... bu yüzden karışmış...

hayırlısı olsun.....

:16:

alerjik galiba, bu aralar ara ara oluyo, özellikle sabahları, bi hapşırık bi tıksırık var bende....
nedense hapşurmayıda severim....
az önce üst üste hapşırırken ne oldu biliyonuzmu? peçete düdük gibi öttü:1::1:
çok komiğime gitti yaa, baya bildiğimiz düdük gibiydi sesi:1::1::1:

öffff 4,5tan beri uyku tutmadı, kafama bişeyi taktımmı zaten uyuyamam kolay kolay.....
neye geçiyorum yine konuyu:)

bir şöyle halama sabah kahvesine gidicem, sıkkınım bugün, iyi gelir heralde.....
hem yürüyüş olmuş olur, yakın sayılır bana, yürüyerek giderim.

şuan da da kimsecikler yok, ama birazdan nursena, dafi abla gelirler heralde:))
yada efeeeeem, nevzamansız:)
yena pek olmaz bu saatlerde bu aralar artık:)) eskiden olsa olurdu ama:1:

Ben tutuyom, ne vardı.:9::9:

Özlemciğim ben dört gebelik yaşadım,ikisi hatalı üretimden sonlandı :)
dört gebeliğimdede hamile kalır kalmaz,mide bulantısı,kokuya aşırı duyarlılık,iştahsızlık başlıyordu..

Hakkında herşeyin hayırlısı canım...

Günaydın...:37:

Benden sonra halamı sen tutuyon efferim bak gözüm arkada kalmıyo heç.:51: Öyle hatalı üretim falanda deme onu bile yaşamak isteyen var. Yaz benide şöyle en başa yaldızlı harflerle listenin kıdemlisiyim sonuçta. 3. yada 4. girişim bu listeye allahım son eylesin inş.

Şimcik zabah tartıldım yani az önce :)) 97 idi bi tşört giydim bi bardak su içtim 97.8 oldu :57: 98 yaz bari 200 gr da benden.

Sevgili özlem arkadaşım bu YENA arkadaşın dediği gibi hemende başlayabilir bir hafta on gün sürebilirde. Hamileliği öğrendiğin zamanada bağlı geç öğrenirsen çoktan başlamış olur benim gibi 4 buçuk haftada öğrenirsen beklersin biraz. Belkide bişey hissetmezsin diyemiycem mıtlaka hissediceksin. Hayırlısı inş..

Son düzenleme:
Şişşşşştttttt ne oluyor orada bakiiimmm....:34::34::34:

Geçen gün Müge Anlı'dan aradılar...Beni arıyormuşsunuz....:52::52::52::52:

Karayiplerde bir laboratuvar açtım da işler çok yoğun sizin hatırınızı soramıyorum...

Çok özledim güzel hanımlar...Sizleri unuttum sanmayın....Utançtan gelemiyorum...98.500 gösteriyor ibre...

Öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir...:54::54::54::54::54::54::54:

BEYZUS ablam gel gel banada malum oldu demek geleceğin bende gelim dedim.:35: Gel senle ibreleri yarıştıralım :23::23::23:

Nursenaa seni gördüm aklıma geldi :) 3 aylık oldu bebik adı duygu... Seninki artık konuşuyodur :37:

Çok fena fenalardayım. Kilo vermem lazım e yani az yemem lazım. Süt yapmam lazım yani çok su içmem lazım. Açken su içemiyorum illaki bişeyler yemem lazım. Azcık aç dursam su içmesem süt azalıyo. Yine napim azcık yiyip suyumu içip sütümü yapıyorum. İç güveysinden hallice yani annatabildim mi:37:

ne demek canım
ben sizin yaşınızdayken sizin bildiğinizin yarısını bilmiyordum. şimdi gençler daha becerikli

dafi ablaaaa anneme söyler misin bunu :1:

Canım İstanbul'da iş alanı daha çok değilmi.?hani taşı toprağı altın yaaa o bakımdan şeyettim :)
İşkurun kurslarına git yada çağrı merkezleri, daha ciddi bir iş buluncaya kadar boş durmamış olursun en azından..

.

ablacım işkur ismek kurslarına gittim. ama yok hiçbirşey ya. sözde işkur ama sigortasız çalıştırıyorlar 1-2 ay sözde deneme süresiymiş :44: istanbulda iş alanı çok olmasına çokta çok enteresan bi şehir oldu ya. benim tek derdim kendi mesleğimi yapabilmek ama onu bile yapmaya kalktıgımda maaş çok düşük sigorta veya diger haklar sorun oluyor. yada gıda tekn. adı altında kasiyer oluyoruz. işte bulamıyorum oda ayrı. nolcak hiç bilmiyorum:17:

Eki Görüntüle 611458

kendime kısmet buldum :1::1: hayırlısıyla ne zaman gelirsiniz dafi abla :9::9::9:

Ben arada cuma takımlarını okuyorum nasıl eleştiriyorlar menüleri anlatamam...
Sanki her biri Mehmet Öz..
Bilmiş bilmiş yorumlar,öneriler..
Bizim topik gibisi yok vallla.Herkes çok samimi,mütevazı,yardımsever,donanımlı iyiki burdayız,iyiki bizler bir araya geldik...

iyiki iyiki , :16::16:ben gitmem başka yere çekemen hıhhh :19: sizle mutluyumki bennnn :34:

:1::1: Ben bilirim deermişim..
Şimdi asucum,nuhan cuma yarışmasına katılmak istediğini yazmış..Sonrada 7.takımın kaptanı buraya geldi ben de ordan yola çıkarak söyledim.:)

sherlock holmess nilüfer : kod adı: yena :9::9::9:

sabah nöbetimin bitmesine 10 dakika kala geceden takip ettiğim aşırı alkollü bir hasta ile tatsızlık yaşandı... ben müdehale edince3 ağza alınmaz şeyler söyledi. bende şikayetçi oldum... nöbetten saat 9 gibi ayrıldım... duş tu , kahvaltıydı derken 11 de yatıp 16 da uyandım... biraz alışveriş akşamyemeği hazırlığı, yemek, yemek sonrası derken,çocuklar uyudu. ortalık toplandı...geçmiş okundu:23::23::23::23::23:
yarın gece yine nöbetçiyim... yorgunluk, devamlı stres, sinir bozukluğu...
yarın iki iş görüşmesi yapmayı, bu işlerden birini kabul etmeyi, ve memuri,yetten istifa edip başka bir enleme geçmeyi planlıyorum:52::52::52::52::52:
ne dersiniz??

hakkında hayırlısı ablacım umarım rahat bir iş bulursun. iki görüşmeden birini göndert bana :1::1: napcan okadar işi aaaaaaaaa :1::1:

günaydın kızlar,
ben gene ekildim komşum tarafından. hastaneye gitmiş bende sap sap evde bekliyorum gelcek diye. leslie bacıma kaldım gene. birazdan yapıyım onuda yoksa tembellik yapcam kalcam böyle. :34:

maydonoz, peynir,zeytin ve çavdar ekmeğimden oluşan kahvaltımı yaptım saat 10 olsun sütlü kahvemi yapıcıgıımmmm canım cok istiyor dört gözle kahve saatimi bekliyorum :9:

demin haberlerde izledim dünyanın en geniş kalçalı mankeni diye. büyük sağlık sorunu Allah yardım etsin. videosunu buldum netten Dünyanın En Büyük Kalçalı Kadını video | Eğlence Videoları :53:

günayydınn kızlar akşam kaynatmışsınız çabuk çabuk okudumm hoş sohbetlerinizi evdeki hastalardan ve bu arada benim boğazlarda fena şiş kendime gelemiyorummm eşimmin kan sonuçlarında mikropmu neyse o çıkmış telde uzun konuşamadık gelince anlatır artık ateşi düşmüyo koca adamın tir tir titriyoo kızlarda öksürük devam bunaldım valla diyet malesef gümmm
zaten o kadar spora veremedim ya geçen hafta ne diyim takıldım kaldım 83 te

evi bi havalandırıp temizleyimm havası deişsin

bonuss hoşgeldin allah bağışlasın yavrucunuu paçalı donunu giydinmi gene:74::74::74::74::74::74::74::74: zayıflarsın merak etme sen de ben gibi doğurup doğurup soluğu burda alıyoruzz
geçen sene 95 tim buraya başladım haziranda 79u görmüştümkii ramazanın girmesiyle bi rahatlama salma oldu kendimi 80 ile 83 aarası gidip geliyorumm
hayırlısı emziriyosun avantajlısın sen kolay gelsin

ç

eline sağlık canım...
çok güzel olmuş.

oldukça modelli zaten bence, daha ne olsun:)
yalnız biraz darmı olmuş sana canım?

..

:16:

daha yeni bitti salıyo birazörgü giydikçe bide önü düğmesiz foto çekerken kolumu kaldırdım ya ondan öle gelmiş sana teşekkürederimm

günayydınn kızlar akşam kaynatmışsınız çabuk çabuk okudumm hoş sohbetlerinizi evdeki hastalardan ve bu arada benim boğazlarda fena şiş kendime gelemiyorummm eşimmin kan sonuçlarında mikropmu neyse o çıkmış telde uzun konuşamadık gelince anlatır artık ateşi düşmüyo koca adamın tir tir titriyoo kızlarda öksürük devam bunaldım valla diyet malesef gümmm
zaten o kadar spora veremedim ya geçen hafta ne diyim takıldım kaldım 83 te

evi bi havalandırıp temizleyimm havası deişsin

bonuss hoşgeldin allah bağışlasın yavrucunuu paçalı donunu giydinmi gene:74::74::74::74::74::74::74::74: zayıflarsın merak etme sen de ben gibi doğurup doğurup soluğu burda alıyoruzz
geçen sene 95 tim buraya başladım haziranda 79u görmüştümkii ramazanın girmesiyle bi rahatlama salma oldu kendimi 80 ile 83 aarası gidip geliyorumm
hayırlısı emziriyosun avantajlısın sen kolay gelsin

Sağolda o ne la öyle doğurup doğurup:57: 9 sene sonra doğurmuşum topu topu :57: Paçalı donumu giymedim özel günlere saklıyorum :23: emzirmenin faydasını sadece bebek görüyo ben hiç göremiyorum. Neden bi sor :)) Hamilelikte aldığım kiloyu verdim bu gitmeyen takılıp kalan benim yıllardır bana sormadan yerleşen kilolarım. O yüzden sanırım bi faydasını göremiyorum. Sadece yediğimi yakıyorum o kaa :48:

Bizim topik gibisi yok vallla.Herkes çok samimi,mütevazı,yardımsever,donanımlı iyiki burdayız,iyiki bizler bir araya geldik...

:39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39:

Ne varsa kilosu çok olanda var... aşırı gelişmiş bir iyi niyet... ne olursan ol gel felsefesi falan iyiyiz ya :37: yoksa kaç sene olmuş yine burda bulmazdık birbirimizi çoktan dağılmış olurdu herkes. Gerçi baya bi fire ferdik hemde kilo vermeden.

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere mutlu huzurlu be bol eksili bi hafta diliyorum biraz geçmişi okudum ama henüz bitmedi işlerim var onları halladeiyim okumaya devam ederim hepiciğinizi çok seviyorum ve öpüyorum kızlar:54::54::54::54::54:

banu abla seni gördüm nasıl oldu durumun daha iyisinidir inşallah kendine iyi bak :3::3::3::3:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :3:

Anammmmmmmmm tam 1 saattir geçmiş okuyorum :1: Maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz :34:
Ben yorgunluktan gece baygın düştüm :1: tam uyurum diye yatağa yayıldım kücük cimcimem tabi daha erken yattığı için uyanıp başladı benle oyun istemeye :1:
Kız uyusana dedikçe oyun yaptığımızı sanıp kıkır kıkır gülüyor :1: gece 2ye kadar resmen çebelleştim. Gözlerimi kapattığım an üzerime çıkıp göz kapağımı parmağıyla açıp anne uyuyormusun diye soruyor cadı bende o an yüzüne tükürür gibi yaptım anam kahkahalar odada uçuştu :60: :60: :60:
Sonunda pes ettide uyuyabildim :34:

Sabah hava nasıl güzelse artık sanki onu hissetmiş gibi çok energik uyandım :34:
Bu arada dün yaptığım ''light börek'' ( yok denecek kadar az yağ, çok az tuz ) En son köye gittiğimde Annemin Dayısının eşi vermişti kurutulmuş yufka ondan biraz kalmıştı da onla yaptım :34:
Yaptığım kekden deseniz hiç kalmadı :1: Herkes nasıl beğendiyse 3er dilim yediler :60: :60: :60: İçimden ohhhh yiyin yiyin bana kalmaz diye sevindim :1: Tabi bende bir dilim yedim :26: uzun zamandır yemiyordum ama o bir dilimden sonra en az 2 hafta kaçamak yapmıyacağım diye söz verdim kendime :34:

eşime hep diyorum ben işsizlere iş eşsizlere eş buluyon benim şallara müşteri bulamıyosun diye:))üretim var da pazar yok bizde işte

Benim eşimde aynı :1:
Bir ara ne şallar örmüştüm hatta bonzukla bile abiye tarzı file yapmıştım ama nasıl bir şeyse çoğunu ancak maliyetine sattı :60: Şirketine götürmüştü tabi benim yaptığımı duyan eşimle pazarlığa girmişler ana bir baktım ancak maliyeti bende kariyerimi zirvede bırakıp bir daha örmedim :60:

Herkescikler gitmiş ben yeni geldimm

Bugün acı tabloyu görmek için tartıldım ben. Tamm 78 kiloyum. Eşim de tartıldı. Hadi ben 2 kg aldım da o tam tamına 9 kilo almış. Zararın neresinden dönersek kardır demi

Bu hafta dolu dolu geçecek. Yarın bi iş görüşmem sonuçlanacak. Bir de sabah skype üzerinden bi görüşmem var.

Bugün eski evdeki komşumuz leyle teyze geldi. Bana hediye olarak ayaklı yer sofrası almış.Ayrıca akşamdan aşure malzemesi hazırlamış, bizde yaptık. Bi ara eşim aşure severim demişti, onu unutmamış kadıncağız. Aşursa güzel oldu ama biraz katı oldu. Yani suyu az oldu. Ben ara öğün yerine bi kase yedim. Şekerini az koymuştum bilerek. Salı ya da çarşamba eşimin arkadaşları gelecek yemeğe. Yine çarşamba sabah benin kpss kursundan 2 arkadaşım kahvaltıya gelecek. Perşembe eşimin amcası ve yengesi oturmaya gelecek. Vee biz bu hafta diyete başladık. Nasıl amaa:)) Haa unuttum, cumartesi de bi arkadaşa davetliyiz.

Salı günkü misafire arnavut ciğeri, pirinç pilavı, haydari, dereotlu mercimek köftesi yapıcam. Tabi biz tabağımıza az az alıcaz. Normalde bizim evde pirinç pilavı yenmiyo ama misafir olunca yapıyoruz tabii. Tatlı yapacaktım ama bugün yaptığımız aşurelerin ağzını streç filmle kapattım. Sanırım dolapta bir kaç gün bozulmadan durur. Servis ederken nar ve tarçok dökücem üzerine. Başka tatlı yapmam sanırım.

Çarşamba kahvaltıya gelecek arkadaşlara bugün fırın sigara böreği sardım ve tupper kapıma koydum. Deneme amaçlı akşam 2 tane pişirdim fırında. Neden deneme yaptın derseniz,içine koyduğum beyaz peyniri çok yağlı almışımi gerçekten de pişerken yanlardan aktı biraz. Kaşar peynir kıvamındaymıi. İşte çarşamba kahvaltıya gelecek arkadaşlara dolaptan çıkarıp, üstüne yumurta sürüp fırına vericem. Bir de normal kahvaltılıklar işte. Dolapta tupper kabında 3 gün kadar durur sanırım pişmemiş börek.

Perşembe eşimin amcası gelecke demiştim ya, onlar çaya gelirler. Salı yapacağım mercimek köftesinden çıkarıcam, yanına da gene börek yaparım fırında. Böylelikle fazla şey yapmıycam ve artmıycak hiçbişey.

Hanımlar bu arada ben 2,3 gündür çok halsizim. Bir de sanki tansiyonum düşük gibi, başımı kaldıramıyorum sanki. Acilen bi tansiyon aleti almam lazım. Bebek olmadığını bilmesem tipik hamilelik belirtileri. Gerçi daha adet olmadım ama acaba geç döllenme falan mı var diye düşünüyorum. Bi yandan iş görüşmeleri, bi yandan adet olamama stresi mahvetti beni.

Canım herşeyin hayırlısı :34:
Aldığınız kiloları eminim çok çabuk verirsiniz :34:
Bebiş meselesine gelince ben kızımda hamile kaldıktan iki gün sonra falan herhalde başladım eşime ay işte taş yutmuş gibiyim, halsizim, yiyecek birşey yokmu diye devamlı konuşmaya :60:
Hele taş yutmuş gibiyim sözümü hala söyler nasıl hissetmişsin o zamanlar diye :1: Benim o zaman kaç tane test yaptım çıkmadı hatta o ara bu halsizliğim ve bulantılarım yüzünden doktora gittiğimde oda baktı tamamen piskolojik diyip birde mide hapı verip gönderdi :1: ama ben şükür içmemiştim onu ( içimemi doğmuştu artık bilmiyorum ama içmek istemedim ) 1 ay sonra tekrar doktora gittim hala aynı taş yutmuş gibiyim diye ki adette olmuştum o ara :34: TAbi bu kez başka doktora gittim ve kadın bana resmen 2 aylık hamilesin demişti :60:
Bulantı ve halsizlik hat safhadaydı o zaman hatta istahım açık olmasına rağmende her şeyi yiyemiyorum ( zararlı olanları götürdüm o ayrı :1: )
İkincidede yine taş yuttum moduna girmiştim hatta bu sefer eşim kesin hamilesindir demişti :60: bende hadı bee demiştim ama yine doğru çıkmıştı :1: Şükür ikincide ne bulantı yaşadım, ne kusma nede istahla ilgili bir sorun :34:

Allah razı olsun. bitirp geldi şükür :) darısı tüm askerlerin başına.

Aminnnnnnn Esracığım...Seninde gözün aydın bu arada :34: Rabbim herkese hayırlı tezkereler nasip eder inşallah :34: Aminnnnnnn

selamun aleyküm kızlar

bugün oldukca yoğun bir gündü.
sabah erken büyük eltimin gelini aradı . ''emre akşamdan beri hacı annemlere gidelim diye ağlıyor. evdeyseniz kahvaltıya gelicez'' dedi. bende çok mutlu oldum. normalde küçük çocuklar çocuk olmayan eve gitmek istemezler.bizimkiler bize gelmeyi çok istiyorlar.az önce annesi zorla götürdü bıraksa kalacak burda :1:

tam kahvaltıyı topluyorduk büyük eltim geldi :9:

bir saat geçmedi üç numaralı eltim , kaynım, gelinleri,çocuklar birlikte geldiler.
bir kısmı gitti.
sabah gelen gelin kayınvaldesiyle birlikte akşam yemeğine kaldı :56:
tam sofrayı hazırladık iki numaralı eltimin gelinleri geldi :1: kabul günü gibi oldu :27:
şimdi herkes dağıldı sadece yanımızda kalan yeğenler kaldı.

bende hemen koşturdum netbuk başına:1:

Bir an gözümün önüne geldi de o kalabalık :16:
Çok güzel bir tablo olmuşsunuzdur :34: Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallahhhhhh....Aminnnnnn

Eki Görüntüle 611458

Oyyyy yerim ben o kuzucuğu :nazar::nazar::nazar:
Rabbim bahtınıda güzel eyler inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnn

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere mutlu huzurlu be bol eksili bi hafta diliyorum biraz geçmişi okudum ama henüz bitmedi işlerim var onları halladeiyim okumaya devam ederim hepiciğinizi çok seviyorum ve öpüyorum kızlar:54::54::54::54::54:

banu abla seni gördüm nasıl oldu durumun daha iyisinidir inşallah kendine iyi bak :3::3::3::3:

Çok şükür canım iyileştim :34:
Yarını iple çekiyorum :32::32::32: ufak ufak başlıyacağım inşallah yine sporuma :34:
Salı önce yüzmeye giriceğim sonrasında eğer ağrım olmazsa ( fazlada yüklenmek istemiyorum ) biraz fitnese gitmeyi düşünüyorum :34: az da olsa ağrım olursa 1 hafta sırf yüzmeye giderim diye düşünüyorum sırtımı güçlendirmek için :34: Umarım ağrım olmazda kilolar devam eder gitmeye :1:

Gunaydınlar hepinize kızlar , sabah tartildim ve basladim bakalim oglene birakmazsam eger. 113,2 ile start verdim, allah irade versin bana bol bol :-) opuyorum hepinizi

aaa bende sana zam yapıldı sandım :9::9::9:
sorumlu yöneticilik yok bu diploma kiralama olayı gibi bişey mi oluyor? arkadaşlardan duymuştum ama pek güvenemiyor onlarda bende pek yanaşmadım açıkçası. off off gidip veterinerlik ziraat felan okusaydım keşke diye içerleniyorum zaten off offf benim bu gıda bölümünden devlet bile almıyor geçtim özel sektörü artık.

:4::4::4::4::4::4: bak bak bak bakkkkk kızalım şimdi sana kocaaaaaaaaaaaaaamaaaaannn :53::53::53::53::53: bidaha yok detttt. neyse şimdilik suçu regline atıyoruz bidaha görmimmm :20:
tabi güvenilir yer bulmak lazım benim bir arkadaşım mezun olduğundan beri bu şekilde çalışıyor.% yere bakma hakkın varya zaten maaşın 1500 ü geçiyor..geçici süre yapılabilir canım ama insanı köreltir o ayrı..gönlüne göre güzel bir iş bulacaksın inşallah hissediorum..
ben de kendimi durdurmıyorum tatlı konusunda. kardeşim askerden geldi bugün. su böreği yedim, ekler yedim, truffle yedim. sabah 83.1i görmüştüm oysaki. o 5 ay askerdeyken verdiğim 9 kgmın ödülü olsun artık. ama tatlı ciddi bir tehlike sağlığımız için. tamamen ruhumuzu şımartan, vücuda hiç yararı olmayan bir besin.

Nasılsın bu arada Nevincim? İşler yoğun sanırım, haftaiçi pek gözükmüyorsun.
sorma canım işler çok yoğun asıl sorunum müdürün benim odama taşınması pc camı arkamdaki camdan yansıyor ve rahat yazamıyorum o burdayken bir de işler çok arttı herşeyi takip etmek gerek hatalı bir ürün şubeye gitse hemen hesabını soruyolar ama yeni bişey keşfetsem kimse teşekkür etmez:47::47::47:
benimde handikapım ekler zaten 1 tane yersem kesin 3 e çıkıyor en iyisi ağzıma sürmemek..tamamen irade meselesi..
selamun aleyküm kızlar

bugün oldukca yoğun bir gündü.
sabah erken büyük eltimin gelini aradı . ''emre akşamdan beri hacı annemlere gidelim diye ağlıyor. evdeyseniz kahvaltıya gelicez'' dedi. bende çok mutlu oldum. normalde küçük çocuklar çocuk olmayan eve gitmek istemezler.bizimkiler bize gelmeyi çok istiyorlar.az önce annesi zorla götürdü bıraksa kalacak burda :1:

tam kahvaltıyı topluyorduk büyük eltim geldi :9:

bir saat geçmedi üç numaralı eltim , kaynım, gelinleri,çocuklar birlikte geldiler.
bir kısmı gitti.
sabah gelen gelin kayınvaldesiyle birlikte akşam yemeğine kaldı :56:
tam sofrayı hazırladık iki numaralı eltimin gelinleri geldi :1: kabul günü gibi oldu :27:
şimdi herkes dağıldı sadece yanımızda kalan yeğenler kaldı.

bende hemen koşturdum netbuk başına:1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evet yenacım bir ayı geçti bizdeler. yaza kadar burdalar. haftada bir gidip evlerine bakıp, havalandırıp geliyorlar.
burdada ben onlara hiç karışmıyorumki :23: istedikleri zaman çıkıp gezip dolaşıp geliyorlar. akşamları yemekten sonra salona geçip başbaşa film seyredip, birlikte zaman geçiriyorlar ben yanlarına hiç geçmem başbaşa kalsınlar diye

sağol canım o senin gönlünün güzelliği

benim kayınvaldem çok otoriter aynı zamanda toparlayıcı bir kadındı. (Allah nur içinde yatırsın ) hiç gelinlerinin dedikodusunu yapmaz kimseyede yaptırmazdı.kendi aramızda bile konuşsak hangimiz içerde yoksa onun arkasından konuşmamıza müsade etmezdi. çocuklarına çok düşkündü biraz görmesin oturur ağlardı. hepimizi hep birarada görmek isterdi. o gidince o mirası bana bıraktı sanırım. şimdide hepsi bizde toplanıyor.
dfi abla bnde size gelebilirmiyim ne güzelya ama gençlerede bravo ben annemin yanında bile eşimle 1 haftadan sonra daralırım heleki yanımda eşim varsa...ben huysuzum sanırım biraz kendi düzenimi arıyorum...
:21::ssz::ssz::ssz::ssz:
geldiler canımcım:10: haftaya cumartesi de bize bursa yolu göründü tekrar, isteme söz bir arada yapıcaz nasipse:13:
sonraki haftada onlar gelir düğün yaparız dermişim:9:
şaka bi yana baya hızlı yol aldık:10:
sonrada sınavlara çalışıcam şu şubatı bi atlatayım hayırlısıylada,dualarınızı esirgemeyin şekerciklerim:16::54:
rabbim tüm evlatlarımıza hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn.
Allah tamamına erdirsin...
sabah nöbetimin bitmesine 10 dakika kala geceden takip ettiğim aşırı alkollü bir hasta ile tatsızlık yaşandı... ben müdehale edince3 ağza alınmaz şeyler söyledi. bende şikayetçi oldum... nöbetten saat 9 gibi ayrıldım... duş tu , kahvaltıydı derken 11 de yatıp 16 da uyandım... biraz alışveriş akşamyemeği hazırlığı, yemek, yemek sonrası derken,çocuklar uyudu. ortalık toplandı...geçmiş okundu:23::23::23::23::23:
yarın gece yine nöbetçiyim... yorgunluk, devamlı stres, sinir bozukluğu...
yarın iki iş görüşmesi yapmayı, bu işlerden birini kabul etmeyi, ve memuri,yetten istifa edip başka bir enleme geçmeyi planlıyorum:52::52::52::52::52:
ne dersiniz??
sen nerde daha çok mutlu olcaksın önemli olan bu??
uykum kaçtı ama yatsam iyi olacak
bu ara gözaltımdaki morluk ve şişliklere taktım azcık yapısal biliyorum ama kötü görünüyor neden oluyor acaba bilgisi olan var mı
ablacım bendede çok var...%100 gülsuyu ile tonik yapabilrisn ben kullanıyorum...:54:

Tam yurdumdan manzaralar olmuşş..İyi bulup çıkarmışlar..
Ben de bir ara günlerimi toplatmayı düşünüyorum..sizin böyleyse bizim daha çok açık çıkar...
Şimdi izinli olduğun günler ssk primi yatmıyor kendin gidip izinli olduğun günün parasını yatırıyorsun...
Çok zorlaştı herşey...

Bu arada çalıştığım yer de 57 yaşında üretimde çalışan bir anne var..
Oğlu bağımlıymış yıllardır, bunlara yapmadığı kalmıyoormuş..Para bulamayınca evde ne varsa satıyormuş..
Sık sık devamsızlık yapıyor çalışan. nedenini sorduğumda bunları anlattı..O kadar üzüldümki, günlerce o çaresiz ifadesi gözümün önünden gitmedi..
Bu hafta 3 gün gelmedi yine.. yemekte karşılaştık yanına oturdum ne oldu dedim..
Yine anyı şeyler.. televizyonu satmaya kalkışmış bir sürü olay çıkarmış..
Dedim yokmu bir çaresi,tedavisi..
Yok diye tedaviyi kabul etmiyor,öyle olunca kimse istemiyor...Polise kaç kez ihbar ettim gelip bizim yapacak bişeyimiz yok diyorlarmış..
Çok fena yani.:(

İyi geceler asucuğum...:16:
Bende uyuyacağım..
Allah yardımcısı olsun o annenin herkesin evlerinden uzak tutsun Rabbim böyle illetleri...
alerjik galiba, bu aralar ara ara oluyo, özellikle sabahları, bi hapşırık bi tıksırık var bende....
nedense hapşurmayıda severim....
az önce üst üste hapşırırken ne oldu biliyonuzmu? peçete düdük gibi öttü:1::1:
çok komiğime gitti yaa, baya bildiğimiz düdük gibiydi sesi:1::1::1:

öffff 4,5tan beri uyku tutmadı, kafama bişeyi taktımmı zaten uyuyamam kolay kolay.....
neye geçiyorum yine konuyu:)

bir şöyle halama sabah kahvesine gidicem, sıkkınım bugün, iyi gelir heralde.....
hem yürüyüş olmuş olur, yakın sayılır bana, yürüyerek giderim.

şuan da da kimsecikler yok, ama birazdan nursena, dafi abla gelirler heralde:))
yada efeeeeem, nevzamansız:)
yena pek olmaz bu saatlerde bu aralar artık:)) eskiden olsa olurdu ama:1:
geçmiş olsun canım sana bende salya sümüğüm her sabah...öğlene doru geçiyor...
KIZLAR GÜNAYDIN

günaydınnn:16:

Gunaydınlar hepinize kızlar , sabah tartildim ve basladim bakalim oglene birakmazsam eger. 113,2 ile start verdim, allah irade versin bana bol bol :-) opuyorum hepinizi

Günaydın canım :3:
Hadi bakalım gazan mübarek olsun canım :1: Valla doğrusu 120 kilo olmadığına çok sevindim :34: Allahın izniyle çok çabuk kurtulacaksın sende inşallah 3lü rakamlardan :34:

Cecom, nevinim, meyracım hos buldum. Asum takibe al beni, cecom valla zararin netesinden dobsem kardir diyip basladim bakalim, sen devammi spora kac kilosun iyi gidiyodun okuyodum bi ara burayi ama gircek yuzum yoktu valla :-(

Cecom, nevinim, meyracım hos buldum. Asum takibe al beni, cecom valla zararin netesinden dobsem kardir diyip basladim bakalim, sen devammi spora kac kilosun iyi gidiyodun okuyodum bi ara burayi ama gircek yuzum yoktu valla :-(

Geçen hafta pazar günü belimi sakatladığım için gidemedim spora ama yarın yine başlıyorum inşallah :34:
Şükür 2li rakamlara 1 kaldı diyebiliyorum :34: Spor salonunda son tartıldığımda 100.6yi görmüştüm hatta ödemde var demişti hoca. Ödem 1 kilo varmıdır diye sorduğumda 99u görmüşsündür diye tamin yürüttü ama henüz ben görmedim daha tartıda :1:
Neyse haftaya onuda görürüm inşallah :34:

Dün kazayla eşimin pantalonunu benim siyah pantalonum diye giymeye kalkıştım :1: düdük gibide olsa oldu :60: hatta eşimle iki gündür dalga geçiyorum ben sana demiştim yok işte totoşun benimki kadar falan diye :1: hatta eşim giymiyor zaten o pantalonu giymediği için bozuk fermuarını terziye yaptırıp birde paçalarını kısalttırıp ben giyeceğim :32::32::32::32::32:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ya ben o kadar spor yapıyorum bi türlü kilo veremedim ya her gün tam 3 saat sporum var pazartesi çarşamba yüzüyorum salı perşembe plates cuma ayrobik bunun yanında her gün yürüyüş bandı bisiklet sauna ve fin hamamı var haftada 15 saat spor yani durmaksızın bunun yanında ayça kayanın diyetini de uyguluyorum bana mısın demedi ya eşim sen tartıya bakma sıkılaştın diyor ama tartı aynı deli olcam ya

Back
X