Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydın nasısınız 2 gundur gorusemıyoruz hastanelerde perısan kaldım :S 1 ay önce böbreklerımden dolayı çok hastalanmıstım ilaçlar vs vs pazarteside kan vermeye gıttım nedır ne degıldır dıye böbreklerdeki sorun aza indirgenmiş durumda bu seferde demir eksikliği kansızlık sınırdasın akdenız anemısı olmak ıcın fena dedım kendı kendıme dikkat etmem gerekıyormus demir içeren şeyler yemem lazımmıs velhasıl kelham kansız kansız takılıyormusum :). herkezin kandilini kutluyorum öperim sizi :)

kızlar bu aralar yine misafirler var görümcem dün kızını almış gelmiş bize içli köfte yaptırmaya çalışıyor

zaten bir türlü kilo veremiyorum önümüzdeki hafta özel diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

fadime merhaba filiz ben. içli köftemi dedinnn vayy annemmmm ananemde ne güzel yapar :D içim gitti ha :)

ahada ranzaaa:1:
benden başka bir seksenler izleyenide çıktı sonunda topikimizde:)
aynen convaynen:1::1::1:

evet izledim:34: evet ediyo, ahmet soruyo erguna önce; benim kızkardeşimin ördüğü atkı senin boynunda ne arıyo,
mnazlıyla senin aranda bişeymi var yoksa diyo:5::5::5:
ergunda o an hemen itiraf ediyo; evet diyo...........

evet bencede öyle bi kıllık olabilir:1:
hiç aklıma gelmemişti orda bitirebilicekleri bu bölümde:)

bu linkte kk seksenler linki, bende takılıyorum buraya, süper bi topik ve de son gelişmeler hepsi burada:1:
senide bekleriz aramıza:34:
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/463143-seksenler-trt1.html

haydi bende kaçayım artık, biraz mutfakta işim var, görüşürüz, öpenziiiii:16:

dün dizi reklama girerken uyuyakalmışım.:1: demin netten izledim pat diye bitirmişler diziyi ne olmuş öyle saçma sapan anlamadım. bakıcam şimdi o topiğede merak ettim ergunda yamuk yaptı yaa müşteri satıcı ilişkisiymişmişmiş bu ahmette herseye inanıyor yahu:34:

Selamün Aleykümmmmm :3:

Hele şükür gelebildim :1:
Kuzucuklar için kurabiye süslemesi aldım geldim sonrada yemek faslı bulaşık falan derken ancak gelebildim :34:
Yarın Kandilden dolayı baya bir yoğun olurum herhalde ama çok geç te olsa bir çeee derim tabi sabahtanda uğrarım :34:
Tabi şimdilikte buralardayım o ayrı :122:

He unutmadan bugün 45 dakika yüzdüm :34: Fitnesse inmedim az da olsa ağrım var diye ama perşembe yüzmede hiç belim ağrımazsa az da olsa fitnessde yapmayı denerim diye düşünüyorum :34:
Özlemişim spor yapmayı yaaa :16:

bende bazen özlüyormuşum gibi oluyor cecoşum ama o dinçlik hissini sanırım. spor sevmiyorum ya üşengiçlikten sırf :1: neyse atletik hatunum benim durmak yok koş koş bir kiii bir kiiiii :32::9::9:

cok geldi bana ya :S ay bir daha yemicem. cok sagol ben bulamamistim :)) bu arad sende eskilerdensin ama yeniden döndün anladigim kadariyla birebir hosgeldin diyememistim sana hafta sonu, vakit darligindan dolayi. hosgeldin iyi ki geldin, aklin yolu birdir :) bende yeni geldim.1 hafta oluyor.

evet canım eskilerdenim karayiplere gidip mahcup mahcup geri dönenlerden :1: hoşbuldum sağol :34: benim biraz ailevi sorunlar vardı ondan giremedim nete pek. o sırada burdan kopunca diyetide salladım. burdan kopunca salıyorsun kendini. aman diyim ben sana sakın bırakma burayı. tecrübe konusuyor :34:

Selam kizlar nasilsiniz, hepiniz iyisinizdir insallah,
aah ben yine birkac gündür sIkintili gibiyim, Rabbim yardimcimiz olsun,
gelecek göremiyorum kendime, napiyorum hic bilmiyorum,
ve yine tekrardan türkiyeyi arastirmaya basladim,
orda okumayi kafama koyuyorum yavas yavas yine..
ama kafam öyle karisikki, burayida nasil birakirim onuda bilmiyorum,
cok zor olcak ama böylede yasamak istemiyorum

noldu kuzum ya ben problemleri bilmiyorum sanırım kıyamam kuzumaaaaa anlat derman bulalım sana bi :34:

kızlar gunaydın nasısınız 2 gundur gorusemıyoruz hastanelerde perısan kaldım :S 1 ay önce böbreklerımden dolayı çok hastalanmıstım ilaçlar vs vs pazarteside kan vermeye gıttım nedır ne degıldır dıye böbreklerdeki sorun aza indirgenmiş durumda bu seferde demir eksikliği kansızlık sınırdasın akdenız anemısı olmak ıcın fena dedım kendı kendıme dikkat etmem gerekıyormus demir içeren şeyler yemem lazımmıs velhasıl kelham kansız kansız takılıyormusum :). herkezin kandilini kutluyorum öperim sizi :)

çok geçmiş olsun aman he kendine dikkat et. :34:

günaydın kızlar,

kandiliniz mübarek olsun. dualarım sizle.
bugün yürüyüşe felan gitmedim tadilat var evde. bizim dış kapı eski baya. artık kendinden geçti :1: ev sahibi sonunda yeni kapı almış onu takçaklar. onları bekliyorum gelcekler diye. çok tozutmazlar dimi yaa :44:

Daha evvel sana tanıtmışmıydım kendimi hatırlamıyorum :1: bunak ceco :1:
Adım Banu, 32 yaşında ( şubat sonu 33 olucağım :1: ) 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim :1: evliyim :1: ve evdeyim :34:
Bende 2 senedir buralardayım ve kesinlikle bu yaza kadar baya bir yol kat etmiş olmayı umuyorum :34:
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız :34:.

Maşallah erken anne olmuşşun sende demek...Ben burda eskiyim iyi güzel kimler geldi kimler geçti o kısımda güzelde... burda eski olmak demek yıllardır yerinde saymak demek aslında kendi suratıma bi çarptım sabah sabah bu gerçeği :ssz: Bende bu yaza yol almış olmayı diliyorum kendim ve sizin için inş...

Bonusçuğum,Duygu bebekle yeniden hoşgeldin sılana :71:
Güzel bir isim. şansı açık,bahtı güzl olsun duygu'nun..
Deniz ve Devrim'den sonra Duygu da sevdiğim isimler arasında..
Sende iki bebeli anneler kervanına katıldın,hayırlısı olsun..

Arada senin diğer sayfana bakıyorum varmı yeni bişey diye..Sonra malum bu aralar süt kokusu ve bez kokusu arasında cebelleşiyor olmanı hatırlıyorum.:)

Senden önce seçil geldi bir kaç gün yazıp gitti..Öncesin de cimcime uğradı bir müddet..Tursari arada cee yapıp gidiyor..
citol midesine tüp taktırdı hızla zayıflıyor gelip şu kilodayım deyip havasını atıp gidiyor...

Böyleyken böyle...

:53: Ne tüpü ya tüplü manyak bide tüpmü taktırmış :57:Citol okuyosan gel bebem tüplü dalmayı göster bi bakalım :23:

O diğer sayfaya arada bende bakıyorum YENA senin baktığınıda biliyorum bu beni mutlu ediyo :16: Şöyle diyim sen anla..Suyu koymuşum ocağa epeydir kaynamaya başladı taşmasıda yakındır :)) Arada bi sızıyo ama kısa süreli... bir kere içinden bişeyler çıkardınmı insanın ruhu hep istiyo ama her zaman olmuyo öyle işte :)

Sen çalışıyosun dimi bi özet geçermisin piliz nerde ne vakit başladın :44:
ahada ranzaaa:1:
benden başka bir seksenler izleyenide çıktı sonunda topikimizde:)
aynen convaynen:1::1::1:

evet izledim:34: evet ediyo, ahmet soruyo erguna önce; benim kızkardeşimin ördüğü atkı senin boynunda ne arıyo,
mnazlıyla senin aranda bişeymi var yoksa diyo:5::5::5:
ergunda o an hemen itiraf ediyo; evet diyo...........

evet bencede öyle bi kıllık olabilir:1:
hiç aklıma gelmemişti orda bitirebilicekleri bu bölümde:)

Bende seksenler izliyorum seviyorumda akşam nerde bitti bakamadım kızı yatırıyodum oğluma yat diyodum :37:

________

Herkeşe günaydın...:33: Bi niyet ettim ya kilo verim diye dün bi iştah vardı pess :30: kızda sürekli emdi içim bayıldı hep bugün daha dikkat edicem en azından hiç bisküvi yemim diye düşünüyorum. Bide azcık spor yapabilsem süper olucak yeni yeni adapte oluyorum inş.

Mevlid Kandilimiz hepimize mübarek olsun dua edicekler unutmayın bizide...

Selamün aleykümm....

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....

nasılsınızz....

eminecimm Rabbim hakkında hayırlısını versin inşş sıkma canını be güzelim....

nursenaa nasıl oldunuzzz....

ya bişey sorcam geçenlerde sabahları aç karnına bi bardak suyla bi tutam pirinç yutmak kabızlığı engelliyomuş demiştim biri bunu denicem demişti kim olduğunu hatırlıyamıyorumm ama denedimi işe yarıyomu merak ediyorum...ben yapıyorum 10 gündür falan yarıyo gibi gerçektenn ama arada kuru kayısıda yiyorum ondanmı acabada demeden duramıyorumm....:26:

gecmis olsun , dikkat et kendine , seninde kandilin mübarek olsun :)

evet canım eskilerdenim karayiplere gidip mahcup mahcup geri dönenlerden :1: hoşbuldum sağol :34: benim biraz ailevi sorunlar vardı ondan giremedim nete pek. o sırada burdan kopunca diyetide salladım. burdan kopunca salıyorsun kendini. aman diyim ben sana sakın bırakma burayı. tecrübe konusuyor :34:

günaydın kızlar,

bugün yürüyüşe felan gitmedim tadilat var evde. bizim dış kapı eski baya. artık kendinden geçti :1: ev sahibi sonunda yeni kapı almış onu takçaklar. onları bekliyorum gelcekler diye. çok tozutmazlar dimi yaa :44:

kararliyim buradan ayrilmiyorum, birgün diledigim kiloya ulassam bile.sonucta kiloyu korumak icinde motivasyon gerekiyor :) her ailede sorun oluyor sonucta simdi buradasin yeniden hosgeldin.tadilat diyince tüylerim ürperiyor, umarim ortaligi batirmazlar evinde.Seninde kandilin mübarek olsun :)

Allah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine , tüm dualarimizi ve dileklerimizi kabul etsin insallah.herkes icin hayirlara vesile olsun, hepnizin mübarek kandilini kutluyorum.Rabbim yüzlerimizi egdirmesin insallah (amin)

Son düzenleme:
herkese merhaba
kandilimiz mübarek olsun inşallah Allah ibadetlerimizi dualarımı kabul eylesin
bugün kızlar evdeler yine akşam namazından sonra camide kandil dolayısıyla program var oraya gideceğiz ben de börek yapacağım bir de arkadaşım auğramam lazım çıkıp hem yufkamı alayım hem de işimi halledeyim

Selamün Aleykümmmmmmmmmmm :3:

Gününüz aydın, kalorileriniz az ve eriyen yağlarınız çok olsun :1:

Anam bugün yine kış uykusundan uyanmış gibiyim :26: sabah sabah kendime nasıl kızdım düzene gireyim uyku konusunda dedikce daha geç uyanır oldum :27:
Offf şu küçük cadıya en sonunda uyku hapı vereceğim ki uyusun artık yaaa :52::52::52: Kaç gecedir gece 2ye kadar yatakta uyu kıım uyu çocuğum demekten fenalık geliyor.
Acil bir çare bulup düzene girmem lazım çünkü erken kalkıncada bütün gün trafo gibi dolanıyorum :1: her an patlamaya hazır :1:

Selam kizlar nasilsiniz, hepiniz iyisinizdir insallah,
aah ben yine birkac gündür sIkintili gibiyim, Rabbim yardimcimiz olsun,
gelecek göremiyorum kendime, napiyorum hic bilmiyorum,
ve yine tekrardan türkiyeyi arastirmaya basladim,
orda okumayi kafama koyuyorum yavas yavas yine..
ama kafam öyle karisikki, burayida nasil birakirim onuda bilmiyorum,
cok zor olcak ama böylede yasamak istemiyorum

Canım hepimiz dönem dönem aynı hisleri yaşıyoruz :34:
Bak bugün Mevlit kandili hazır fırsat bulmuşken bu gece oturup bol bol dua et RAbbim yüreğine ferahlık versin diye :34:
İnan en güzel ilaç :34: ben ne zaman daralsam bütün bildiğim duaları defalarca arka arkaya okuyorum ( iş yaparken bazen )
Gerçekten rahatladığımı hissediyorum :34:
Böyle hissettiğinde de ani kararlar verme canım :34: kendini çok iyi hissettiğinde bu tip şeylerin kararlarını ver ki sonradan keşkelerin olmasın :34:
Seni seviyoruz şekerim :54::54::54::54: daralmak yok biz varız :1:

Canım çok geçmiş olsun :71:
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın :34: Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnnnnnnnnn

Hepinizin bu mübarek gecede duaları kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh ...Aminnnnnnnnn
Dualarımızda birbirimizide eksik etmeyiz inşallah :34:

$r.aspx.webp $th.webp

canım geçmiş olsun dikkat et kendine balım :34::34::34:

Mevlit kandiliniz kutlu olsun güzel hanımlar....

Rabbim tüm dualarınızı kabul ve daim eylesin..

Öpüyorum hepinizi sömüre sömüre....:54::54::54::54::54::54::54::54:

dün dizi reklama girerken uyuyakalmışım.:1: demin netten izledim pat diye bitirmişler diziyi ne olmuş öyle saçma sapan anlamadım. bakıcam şimdi o topiğede merak ettim ergunda yamuk yaptı yaa müşteri satıcı ilişkisiymişmişmiş bu ahmette herseye inanıyor yahu:34:

bende bazen özlüyormuşum gibi oluyor cecoşum ama o dinçlik hissini sanırım. spor sevmiyorum ya üşengiçlikten sırf :1: neyse atletik hatunum benim durmak yok koş koş bir kiii bir kiiiii :32::9::9:

noldu kuzum ya ben problemleri bilmiyorum sanırım kıyamam kuzumaaaaa anlat derman bulalım sana bi :34:

çok geçmiş olsun aman he kendine dikkat et. :34:

günaydın kızlar,

çok teşekkür ederim canım :)

kararliyim buradan ayrilmiyorum, birgün diledigim kiloya ulassam bile.sonucta kiloyu korumak icinde motivasyon gerekiyor :) her ailede sorun oluyor sonucta simdi buradasin yeniden hosgeldin.tadilat diyince tüylerim ürperiyor, umarim ortaligi batirmazlar evinde.Seninde kandilin mübarek olsun :)

Allah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine , tüm dualarimizi ve dileklerimizi kabul etsin insallah.herkes icin hayirlara vesile olsun, hepnizin mübarek kandilini kutluyorum.Rabbim yüzlerimizi egdirmesin insallah (amin)

teşekkür ederim canım.

selamün aleyküm:3:

mevlid kandiliniz mübarek olsun,tüm islam alemi için hayırlara vesile olur inşallah.aminn...:16::54:

batırmadılar ya sağolsunlar çok mutlu oldum. kapımız takıldı sonunda. hemencecik temizleyiverdim :34: başka bir evdeymişim gibi geliyor bakınca kapıya :1::1::1:

Canım ben mezura bulamadığımda kabloya ölçüp cetvelle bakıyorum kaç cm diye bizde çare tükenmez :))

Merak etme hızlıca verirsin kilolarını yeterki moralini yüksek tut

Evet bende öyleyim aynen o yüzden hergüne cevap yazamasamda vakit buldukça okuyorum topiği

Canım 70-80 kalori olması lazım bir daha yemezsin birşey olmaz

Bende çok seviyorum seksenleri hiç sıkılmadan izlediğim tek dizi

Canım ben adetim geçikince bir tane aspirin içiyorum ablam doktor o söylemişti hani aspirin kanı sulandırır derler ya artık gerçekten işe yarıyomu yoksa denkmi geliyo bilmiyorum

Bende aspirin içerim. Hatta bilmeden aspirin içersem erken olur...

fillzz geçmiş olsun. acil şifalar.

Sabah spor vs derken bende yeni toparlanıp buraya gelebildim.
sevgiler

Mübarek Mevlid kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

merhaba kızlar...

bonus gelmiş hoşgelmiş duygu bebişe sağlıklı mutlu uzunnn ömürler diliyorum...

nursenacım ailece geçmiş olsun diliyorum umarım daha iyisinizdir inş... benimde koca sıpanın öksürüğü geçti çok şükür... iki gece göğsüne sırtına viks krem sürdüm sıcak havlu koydum...topuklarınada viks sürüp yün çorap giydirip yatırdım geçti çok şükür dahada yapacaktım ama iki gece dayanabildi...:))))))

beyzuş ablammmm:16::16::16:hoşgeldinnnnnn...çok özlettin kendini çokkkkkk bir daha gitme o kadar uzaklaraaa...:20::20::20::16::16::16:

yenacım kuzucuklar iyileşmiştir inş geçmiş olsunnn...:16::16::16:

daficim yeğenin bebişi ne durumda???

aynurcum gözün aydın eşin gelmiş...başın sağolsun yengeni kaybetmişsin allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

geçmişe çok bakamadım aklımda kalanlar bunlar...gözümden kaçan varsa özür...:16::16::16:

eminecimm Rabbim hakkında hayırlısını versin inşş sıkma canını be güzelim....

Canım hepimiz dönem dönem aynı hisleri yaşıyoruz :34:
Bak bugün Mevlit kandili hazır fırsat bulmuşken bu gece oturup bol bol dua et RAbbim yüreğine ferahlık versin diye :34:
İnan en güzel ilaç :34: ben ne zaman daralsam bütün bildiğim duaları defalarca arka arkaya okuyorum ( iş yaparken bazen )
Gerçekten rahatladığımı hissediyorum :34:
Böyle hissettiğinde de ani kararlar verme canım :34: kendini çok iyi hissettiğinde bu tip şeylerin kararlarını ver ki sonradan keşkelerin olmasın :34:
Seni seviyoruz şekerim :54::54::54::54: daralmak yok biz varız :1:

Sagolun canlarim iyiki varsiniz, buraya icimi dökmek biraz rahatlatcak sanirim,
dedigim gibi almanyayi cok seviyorum, oturdugum sehir benim memleketim,
ailem arkadaslarim bütün düzenim burda,
ama kendime burda bi gelecek göremiyorum, almanya cok zor artik,
is bulamiyorum dogru düzgün, meslek yapmadim okicam diye, ve burda meslek yapmassan bir hicsin,
ve benim kafama cok gec dank etti ama
kendi ayaklarimin üzerinde durmam gerektigini ögrendim artik,
kimseye muhtac olmadan yasamam gerektigini ögrendim,
evlenirim olur biter diye düsünüyordum ama is öyle degilmis iste,
ben belkide ömür boyu yanlizliga mahkum edildim, belki kaderim böyle bunu bilemem,
o yüzdende kendi basimin caresine bakmaliyim artik,
busene sansimi denicem ve türkiyeye gitcem,
bi sinavlara gireyim bakalim ne olacak, belki daha hayirli olur,
bugece cok dua etmeliyim, ben cok cok kararsiz bir insanim, kafamda inanilmaz karisik,
Allahim bana yardim etmesse ben hicbir isin icinden cikamiyacak kadar aciz bir insanim iste, yapacak bisey yok,
bende böyleyim, cok cesaretsizim..
Neyse bakalim neler olcak, kendimi toparlicam ve kendi yoluma bakcam bundan sonra,
insallah hakkimizda hayirlisi olur,

Bu arada hepinizin mevlid kandili mübarek olsun, cok mübarek birgece bugun,
benim icinde dua ederseniz sevinirim,
Rabbim yolumu göstersin insallah, beni düzene koysun insallah.. Hepimiz icin hayirlisini versin, bizi memnun kilsin..
:38:

Back
X