Hürrem nasılsın?![]()
iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hürrem nasılsın?![]()
Sagolun canlarim iyiki varsiniz, buraya icimi dökmek biraz rahatlatcak sanirim,
dedigim gibi almanyayi cok seviyorum, oturdugum sehir benim memleketim,
ailem arkadaslarim bütün düzenim burda,
ama kendime burda bi gelecek göremiyorum, almanya cok zor artik,
is bulamiyorum dogru düzgün, meslek yapmadim okicam diye, ve burda meslek yapmassan bir hicsin,
ve benim kafama cok gec dank etti ama
kendi ayaklarimin üzerinde durmam gerektigini ögrendim artik,
kimseye muhtac olmadan yasamam gerektigini ögrendim,
evlenirim olur biter diye düsünüyordum ama is öyle degilmis iste,
ben belkide ömür boyu yanlizliga mahkum edildim, belki kaderim böyle bunu bilemem,
o yüzdende kendi basimin caresine bakmaliyim artik,
busene sansimi denicem ve türkiyeye gitcem,
bi sinavlara gireyim bakalim ne olacak, belki daha hayirli olur,
bugece cok dua etmeliyim, ben cok cok kararsiz bir insanim, kafamda inanilmaz karisik,
Allahim bana yardim etmesse ben hicbir isin icinden cikamiyacak kadar aciz bir insanim iste, yapacak bisey yok,
bende böyleyim, cok cesaretsizim..
Neyse bakalim neler olcak, kendimi toparlicam ve kendi yoluma bakcam bundan sonra,
insallah hakkimizda hayirlisi olur,
Bu arada hepinizin mevlid kandili mübarek olsun, cok mübarek birgece bugun,
benim icinde dua ederseniz sevinirim,
Rabbim yolumu göstersin insallah, beni düzene koysun insallah.. Hepimiz icin hayirlisini versin, bizi memnun kilsin..
![]()
burda ne sınavlarına bakıcaksın canım üniversite mi? valla canım burdada işler pek iç açıcı değil gördügün gibi ne zamandır iş arıyorum dogru dürüst bişey yok. burda meslegin varsa bile bi hiçsin. ama senin güzel bi avantajın var almanca biliyorsun ve bunu cok güzel bi şekilde degerlendirebilirsin. bende dil ögrenmeye calısıyorum ama pratik yapmadan olmuyor işte. o çok güzel bir avantaj. canını sıkma hayatım hersey olcagına varıyor. denemedende bilemezsin. gel dene bak belki senin için çok güzel olur![]()
batırmadılar ya sağolsunlar çok mutlu oldum. kapımız takıldı sonunda. hemencecik temizleyiverdimbaşka bir evdeymişim gibi geliyor bakınca kapıya
![]()
Evet canim YÖS e gircem, yani yabanci uyruklular icin bir üniversite sinavi,
dedigin gibi almancam var, ingilizcemde var orta derecede,
evet orasida ic acici degil ama buranin gidisati cok kötü, dogru düzgün is bulamiyorum,
yabanciyim ve kapaliyim daha nolsun ? Okadar zorki..
bakalim bi sinava gireyimde rabbimden hayirlisi artik..
bide sanirim okuyacagim bölümü ve yapacagim isi cok iyi secmem gerekiyor,
cünkü issizde kalmak istemem sonra. oda ayri zor :S
Evet canim YÖS e gircem, yani yabanci uyruklular icin bir üniversite sinavi,
dedigin gibi almancam var, ingilizcemde var orta derecede,
evet orasida ic acici degil ama buranin gidisati cok kötü, dogru düzgün is bulamiyorum,
yabanciyim ve kapaliyim daha nolsun ? Okadar zorki..
bakalim bi sinava gireyimde rabbimden hayirlisi artik..
bide sanirim okuyacagim bölümü ve yapacagim isi cok iyi secmem gerekiyor,
cünkü issizde kalmak istemem sonra. oda ayri zor :S
sevgili hurrem yasini bilmiyorum ama hic evlenmedigini bildigim icin soruyorum, canim burda bir meslek yapmayi hic düsünmüyormusun? hic ilgini ceken bir meslek yok mu ? bilmiyorum almanyada yasayip buraya alistiktan sonra türkiyede yeni bir hayat kurman kolay olmaz,ben mesela cok zorluk cektim iki ülke arasinda mekik dokumaktan.burda dogup büyüdüm, sonra bende senin gibi türkiyeye gidicem dedim :)) gittimde, bir süre orada yasadim, ama cok zor oldu o yillar benim icin, sonra kader iste esimle tanistim 3.günde evlen benimle dedi,3.ayda esi oldum, sonra bir baktim gene almanyadayim :S kaderimizde ne var bilmiyoruz tabiki ama kendin icin mutlu olacagin kararlari vermeye calis.kararsizlik en kötü karardan bile daha korkunc insanoglu icin.sakin kafayla oturup önce ne yapmak istedigini düsün ve seni neyin mutlu edecegini düsün canim.Allah`tan senin icin bu mübarek günde senin icin en hayirlisini diliyorum, Allah yolunu acik etsin güzelim.
kesinlikle canım iyi düşünmen gerek. sen aklına gelen meslekleri söyle araştırır bakarız. almanca ögretmeni felan ol kız olmamı![]()
iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsin :)
bende iyi olamaya çalışıyorum.
canimcigim, ben yazını farketmemişim. mehtapin alıntısından gördüm..
1, aile çok önemli... benim fikrim sakın ailenden ayrılma... Ben çok erken ayrıldım ve sahipsiz oluyorsun en ufacık birşeyde hayat seni kenara köşeye atabiliyor ve arkada ailende yoksa hayatın yüksek basıncı seni eziveriyor. yaşın kaç olursa olsun.
2-arkadaş çok önemli.... ben 30 yaşımda istanbula taşındım ve bu yaştan sonra yeni dostuluklar kurulmuyor. Kurulsa bile ben beceremedim. Gerçek dostlarımı üniversite döneminde edindim onlari görmeye ankaraya gidiyorum.. istanbulda yeni ardaslıklarım saman alevi gibi oldu. insanlar bi var bi yok....
3. İş çok önemli... Türkiyede bir iş hedefliyorsan buraya taşınmadan işini çözümlemelisin... Ben taşinayim iş bakinayim diyorsan bu büyük şehirlerde mükün değil. Küçük il yada ilçede bilemiyorum olasılıklar artabilir. Yani böyle taşındığın zaman kapısından gireceğin bir işin yoksa yeniden düşün derim. Türkiyede iş sorun gerçekten çok sorun. Birde eskiden sadece dil bilmek bile pirim yapardı artık öyle değil. Özelikle özel sektorde herkesin mukemmel olması bekleniyor.
4. Eş çok çok çok önemli.... bende 36 yaşima kadar çok istedim. ha bire aradim durdum. arandikça hatalar yaptım. ne zaman pes ettim o geldi beni buldu. (hoş hala evlenmişte değilim. yeniden yaziyorum yaşım 40, bugun evlensem 4-5 ay sonra hamile kalayım desem belki olmaz. olursada nasil büyüteceğim falan düsünüyorum bende) Sanırım hayatı zorlamamak birazda oluruna bırakmak gerek. Düşünsene sorunlu bir adam yerine hiç olmasın daaha iyi...sen güzel hatunusun hemide hürremsin er yada geç elbet olacak.
Lütfen stres yapma. En çok neyi seviyorsun oturup düşün...ve bu çok sevdigin sey neyse belki işe dönüşebilir. kolay değil ama imkansızda değil.
ve hürrem, sen önemlisin ve yapabileceğin çok şey var lütfen düşün... Benim koca adayım 36 yaşında ve bu yıl üniversite sinavına girdi ve kazandı suanda okuyor. birinci dönem bitti bile. 2 yıllık öz. ünv. kazanmak biraz daha kolay. ailen ekonomik olarak destek olabiliyorsa mutulka dene. Ünv. istiyorsan, bir okul kazanıp gel türkiyeye, yeterki iste. hiç bir isin içinden kalkamiyacak kadar aciz olamazsin. Hiç kimse değildir. Herşeyden önce kadın olmak bile bir artıdır.
Gel bir sarılayım...
Bu arada kizlar böyle yaziyorum uzun uzun ama daha hicbisey belli degil,
dediginiz gibi cok cok iyi düsünmeliyim önce, öyle ha diyip gidemem, bu hata olur, 2 günde geri dönerim yoksa,
derdimlede dertlendiniz hepinizi öpüyorum,
ama önce sadece sinava gireyim $öyle bir bakayim diyorum, baska bir hedefim yok suanlik
Sen rahat ol.. istedigin kadar yaz...iyi yaz kötü yaz farketmez. Burası bunu için değilmi? Biz birbirimizi dinliyoruz. akıl alıp akıl veriyoruz. Bir sagdan bakiyoruz bir soldan. oda olmazsa gözlerimizi kapatiyoruz.
Kendine zaman ver. Bende sana, cesaret böcükü gönderiyorum..Eki Görüntüle 614293
herkeslereeee selamun aleyküümmmnasılsınız canımcımlarım ay size birşey söyleyeceğim ben ne zaman burdan uzaklaşsam o zaman çok yiyorum ya da ne zaman çok yesem buralardan uzaklaşıyorum motivasyonum azalıyor yeme iştahım artıyor yanii işinn özüü sizi bırakamammm bağımlı olduumm bennnnn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canim inanirmisin bilmiyorum ama aklimda almanca ögretmenligi var zaten,
ama sonrasindada kpss denen bela var dimi :) nasil olcak o is
bende iyi olamaya çalışıyorum.
canimcigim, ben yazını farketmemişim. mehtapin alıntısından gördüm..
1, aile çok önemli... benim fikrim sakın ailenden ayrılma... Ben çok erken ayrıldım ve sahipsiz oluyorsun en ufacık birşeyde hayat seni kenara köşeye atabiliyor ve arkada ailende yoksa hayatın yüksek basıncı seni eziveriyor. yaşın kaç olursa olsun.
2-arkadaş çok önemli.... ben 30 yaşımda istanbula taşındım ve bu yaştan sonra yeni dostuluklar kurulmuyor. Kurulsa bile ben beceremedim. Gerçek dostlarımı üniversite döneminde edindim onlari görmeye ankaraya gidiyorum.. istanbulda yeni ardaslıklarım saman alevi gibi oldu. insanlar bi var bi yok....
3. İş çok önemli... Türkiyede bir iş hedefliyorsan buraya taşınmadan işini çözümlemelisin... Ben taşinayim iş bakinayim diyorsan bu büyük şehirlerde mükün değil. Küçük il yada ilçede bilemiyorum olasılıklar artabilir. Yani böyle taşındığın zaman kapısından gireceğin bir işin yoksa yeniden düşün derim. Türkiyede iş sorun gerçekten çok sorun. Birde eskiden sadece dil bilmek bile pirim yapardı artık öyle değil. Özelikle özel sektorde herkesin mukemmel olması bekleniyor.
4. Eş çok çok çok önemli.... bende 36 yaşima kadar çok istedim. ha bire aradim durdum. arandikça hatalar yaptım. ne zaman pes ettim o geldi beni buldu. (hoş hala evlenmişte değilim. yeniden yaziyorum yaşım 40, bugun evlensem 4-5 ay sonra hamile kalayım desem belki olmaz. olursada nasil büyüteceğim falan düsünüyorum bende) Sanırım hayatı zorlamamak birazda oluruna bırakmak gerek. Düşünsene sorunlu bir adam yerine hiç olmasın daaha iyi...sen güzel hatunusun hemide hürremsin er yada geç elbet olacak.
Lütfen stres yapma. En çok neyi seviyorsun oturup düşün...ve bu çok sevdigin sey neyse belki işe dönüşebilir. kolay değil ama imkansızda değil.
ve hürrem, sen önemlisin ve yapabileceğin çok şey var lütfen düşün... Benim koca adayım 36 yaşında ve bu yıl üniversite sinavına girdi ve kazandı suanda okuyor. birinci dönem bitti bile. 2 yıllık öz. ünv. kazanmak biraz daha kolay. ailen ekonomik olarak destek olabiliyorsa mutulka dene. Ünv. istiyorsan, bir okul kazanıp gel türkiyeye, yeterki iste. hiç bir isin içinden kalkamiyacak kadar aciz olamazsin. Hiç kimse değildir. Herşeyden önce kadın olmak bile bir artıdır.
Gel bir sarılayım...
kpss her meslekte bela ya takma sen onu kafana hayatımama ögretmenlik güzel ya nebiliyim sadece devlet okulları değilde özel okullar var dil okulları var. dil bilmek gerçekten müthiş bişey ya. şey yapsana sen bu iş ilanı siteleri oluyor ya kariyer.net secretcv felan onlara bak hangi meslegin iyi gideri var. almancan hangi meslekte daha etkili o şekildede düşünebilirsin tatlım. ben bir dil ögrenebilsem direk gidip turist rehberi olcam ya çok hoşuma gidiyor çokta iyi bir meslek bence. babam tur şoförlüğü yapıyor benim. antalya kapadokya pamukkale arası felan. o bana diyor git bi dil öğren şirkete aldırıyım seni. ama dil eğitimini hangi parayla alacagım hakkında bi önerisi yok
![]()
arkadaş konusundada haklısın canım ya belli bi saatten sonra iyi arkadaşların bile bummm yok oluyor. tek tabanca kalıyorsun ister istemez
ay lav yuuuuuuuuuuuuuuuuuhurreme yazdın biliyorum emmaaaaa pek bi hoşuma gitti yazdıkların.
bende aynı emine gibiyim aslında gelecegim belirsiz yasıyorum hedefim amacım yok tek hedefim sanırım şu aşağıdaki kilo tablosu
okudum bişeye yaramadı işsiz güçsüz dolaşıyorum başka şehirde çalışmayı düşündüm ama ondada istedigim şartlarda bi iş bulamadım evlilik uhhuuuu kimbilir nezaman olcak aday adayı bile yok. o yüzden yazdıklarını bana yazıyormussun gibi okudum
![]()
Her ne olursa olsun, hayat güzel...Yarın ne olcağını hiç bilmiyoruz. Hiç kimsenin içinden umut yok olmasın. Hepimiz demişizdir; Bazıları sanslı doğuyor diyekimileri ise, yarışa biraz geriden yada taaa geriden başlıyor. Hayat gerçekten adil değil. Eğer elimiz ayağımız tutuyorsa, özürlü değilsek, sağlık sorunumuz yoksa gerisini yoluna koymak bize kalıyor yaş kaç olursa olsun...Yeterki ışık gözüksün biz o ışığı görmek için gözlerimizi açalım.
Biliyor musunuz? en büyük aşklarda bile insanlar yapayanlızmış. Ölürken yanlız olduğumuz gibi... Eş sadece bir yoldaş. Yoldaşında hayırlı taç hayırsısı ise dert. Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştıramsın mehtapcığım... hayat böyle gidecek degil ya....