• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere selam....

dün çok yorulunca bugün sabahı sabah ettim, uyudum ama herşeyden haberim vardı, ve her yerim ağrıdı:27:
kilo ve bu kadar yüklü işe alış olmamaktan dolayı böyle oldu:27:
neyse sağlık olsun....
yataktan 12,5ta ancak kalkabildim.....

bugün gezmeye gittim, o yüzden zaten geç kalktım, hemen kalktım giyindim çıktım derken kkya hiç giremedim.
şimdi şöyle bi geçmişe göz atıyım bakıyım....

görüşürüz canlar....

iyi akşamlar kızlar kandiliniz mübaerk olsunnn valla son 1 haftadır hayattan koptum resmen yemeyide stresten abarttım antibiyotik lerde şişirdikçe şişirdi
ne olcak benim bu halimm ocak ayı bitsin artık bu ay hep hastalıkla boğuştuk kızlarım biraz daha iyi ailecek koro halinde öksürüyoruz
yakında albüm çıkarıcazzz eşim yarın başlıyo raporu bittii

asuuu aradın açamadım hastanede iğne vurduruoduk ben aradım seni müsait deildin sanırım kandil programımız var diye yazmışsın inşallah rahatsız etmedim yarın ararım artıkın

allah dualarımıızı kabul etsin kızlar
en çokta allah bize bol bol azim versin irademize sahip olmayı nasip etsin amin

Son düzenleme:
selam cücüşlerimm :16::16::16::16:

herkesin kandili mübarek olsun , Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşAllahh :34::34::34:

öpüyorum hepinizi , görüşürüüzz :54::54::54:

bende istanbuldayım canım...:34:

bende seksenlere bayılıyorum ama tam eşimin geldiği saatte yemek faslı falan derkenn yarısı bitiyo diğer yarısınıda bir yandan çocuklarla uğraşarak izliyorumm ama seyredemediğim zamanlarda çokk....

senide bekleriz canım seksenler topikimize:)
ve tüm seksenler severleride:):16:
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/463143-seksenler-trt1-88.html#post28452809

kızlar gunaydın nasısınız 2 gundur gorusemıyoruz hastanelerde perısan kaldım :S 1 ay önce böbreklerımden dolayı çok hastalanmıstım ilaçlar vs vs pazarteside kan vermeye gıttım nedır ne degıldır dıye böbreklerdeki sorun aza indirgenmiş durumda bu seferde demir eksikliği kansızlık sınırdasın akdenız anemısı olmak ıcın fena dedım kendı kendıme dikkat etmem gerekıyormus demir içeren şeyler yemem lazımmıs velhasıl kelham kansız kansız takılıyormusum :). herkezin kandilini kutluyorum öperim sizi :)

geçmiş olsun canım...

dün dizi reklama girerken uyuyakalmışım.:1: demin netten izledim pat diye bitirmişler diziyi ne olmuş öyle saçma sapan anlamadım. bakıcam şimdi o topiğede merak ettim ergunda yamuk yaptı yaa müşteri satıcı ilişkisiymişmişmiş bu ahmette herseye inanıyor yahu:34:

ya evet diziyi erken bitirdiler nedense... bende anlamadım, pat diye bitti.:63::63:
fragmanı bile tamamlamadan bitirdiler....

ergunun niyeti kötü değil ama...
gözü açık biri ama iyi niyetli:)

Mevlid Kandilimiz hepimize mübarek olsun dua edicekler unutmayın bizide...

ben bu topikin astroloğuyum dermişim:1:
şaka tabiki....

eh seninde burcunu sorayım:)
seninki nedir sakıncası yoksa??
başak gibi geldin bana....

iyi akşamlar kızlar kandiliniz mübaerk olsunnn valla son 1 haftadır hayattan koptum resmen yemeyide stresten abarttım antibiyotik lerde şişirdikçe şişirdi
ne olcak benim bu halimm ocak ayı bitsin artık bu ay hep hastalıkla boğuştuk kızlarım biraz daha iyi ailecek koro halinde öksürüyoruz
yakında albüm çıkarıcazzz eşim yarın başlıyo raporu bittii

asuuu aradın açamadım hastanede iğne vurduruoduk ben aradım seni müsait deildin sanırım kandil programımız var diye yazmışsın inşallah rahatsız etmedim yarın ararım artıkın

allah dualarımıızı kabul etsin kızlar
en çokta allah bize bol bol azim versin irademize sahip olmayı nasip etsin amin

tekrar çok geçmiş olsun tatlım size....

kızlar ben hemen gideyim....
bu gece biraz tesbihatta bulunucam kendimce inşaallah....
aklım orda ve evdeki bi kaç işimde....

yine görüşürüz.....

HÜRREMCİM tüm yazılanları okudumda; şimdi aklım hemen yukarda yazdıklarımda olduğu için sağlam kafa ile bişeyler yazayım bende dedim, sonra yazacağım mutlaka.
öpüyorum seni eminecim, görüşürüz.:16:

herkesleri öptüüüm:16::16::16:

selam cücüşlerimm :16::16::16::16:

herkesin kandili mübarek olsun , Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşAllahh :34::34::34:

öpüyorum hepinizi , görüşürüüzz :54::54::54:

selam aynurum,seninde kandilin mübarek olsun canımcım..rabbim bu gece kalbinden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah :16:yuvanıza bu yıl minik bir kalp daha göndersin inşallah:emir_bebek::12::55::nazar::nazar:
:16::54:

kpss her meslekte bela ya takma sen onu kafana hayatım:34: ama ögretmenlik güzel ya nebiliyim sadece devlet okulları değilde özel okullar var dil okulları var. dil bilmek gerçekten müthiş bişey ya. şey yapsana sen bu iş ilanı siteleri oluyor ya kariyer.net secretcv felan onlara bak hangi meslegin iyi gideri var. almancan hangi meslekte daha etkili o şekildede düşünebilirsin tatlım. ben bir dil ögrenebilsem direk gidip turist rehberi olcam ya çok hoşuma gidiyor çokta iyi bir meslek bence. babam tur şoförlüğü yapıyor benim. antalya kapadokya pamukkale arası felan. o bana diyor git bi dil öğren şirkete aldırıyım seni. ama dil eğitimini hangi parayla alacagım hakkında bi önerisi yok :1:
arkadaş konusundada haklısın canım ya belli bi saatten sonra iyi arkadaşların bile bummm yok oluyor. tek tabanca kalıyorsun ister istemez:34:

ay lav yuuuuuuuuuuuuuuuuu :1::1: hurreme yazdın biliyorum emmaaaaa pek bi hoşuma gitti yazdıkların. :34: bende aynı emine gibiyim aslında gelecegim belirsiz yasıyorum hedefim amacım yok tek hedefim sanırım şu aşağıdaki kilo tablosu :1: okudum bişeye yaramadı işsiz güçsüz dolaşıyorum başka şehirde çalışmayı düşündüm ama ondada istedigim şartlarda bi iş bulamadım evlilik uhhuuuu kimbilir nezaman olcak aday adayı bile yok. o yüzden yazdıklarını bana yazıyormussun gibi okudum :34:

Banada öyle geliyor ögretmenlik hos, aslinda ben bebeklere bile bakmayi seviyorum, yani burda bebekleride krese verdikleri icin :1:
türkiyede varmi bu bilmiyorum da
anaokulu ögretmeni bile olmayi isterdim yani nebileyim

kızlar ben hemen gideyim....
bu gece biraz tesbihatta bulunucam kendimce inşaallah....
aklım orda ve evdeki bi kaç işimde....

yine görüşürüz.....

HÜRREMCİM tüm yazılanları okudumda; şimdi aklım hemen yukarda yazdıklarımda olduğu için sağlam kafa ile bişeyler yazayım bende dedim, sonra yazacağım mutlaka.
öpüyorum seni eminecim, görüşürüz.:16:

herkesleri öptüüüm:16::16::16:

Canimin ici cok sagol tamam olur tabi her nasihati dinlerim ben :16:
dualarina benide katarsan cok sevinirim

Tekrar hepinziin kandili mübarek olsun kizlar öpüyorummmm

Banada öyle geliyor ögretmenlik hos, aslinda ben bebeklere bile bakmayi seviyorum, yani burda bebekleride krese verdikleri icin :1:
türkiyede varmi bu bilmiyorum da
anaokulu ögretmeni bile olmayi isterdim yani nebileyim

bebekler için daha çok evde bakıcı alıyorlar bildigim ama topikcigimizdeki annecikler daha iyi bilir onlara sormak lazım hayatım :34: ama anaokulları çocuk kreşleri çokça açılmaya başladı artık (özel veya devlet) o bölümde güzel ama iş olanagını çok bilmiyorum canım malum ben çok çok alakasız bi bölüm okudugum için ( gıda teknolojisi) :1: türkiyeyle bile alakasız bi bölüm benim bölüm sanırım kpss ile bile almıyorlar ya devlet bile almıyor bizi yahuu artık baktım olmuyor işi dalgaya vuruyorum :1:

Son düzenleme:
selamun aleyküm
kandiliniz mübarek olsun kızlaarr. Rabbim nice kandillere erdirsin. kandilleri ümmetin uyanışına vesile kılsın inşaAllah
bir türlü fırsat bulup giremedim
geçmişe sonra bakarım
şimdi kaçıyorum

bebekler için daha çok evde bakıcı alıyorlar bildigim ama topikcigimizdeki annecikler daha iyi bilir onlara sormak lazım hayatım :34: ama anaokulları çocuk kreşleri çokça açılmaya başladı artık (özel veya devlet) o bölümde güzel ama iş olanagını çok bilmiyorum canım malum ben çok çok alakasız bi bölüm okudugum için ( gıda teknolojisi) :1: türkiyeyle bile alakasız bi bölüm benim bölüm sanırım kpss ile bile almıyorlar ya devlet bile almıyor bizi yahuu artık baktım olmuyor işi dalgaya vuruyorum :1:

haklisin canim dogrudur burda alman anneleri hemen is hayatina döndükleri icin ufak bebekleride veriyorlar krese
ama türkiyede vermezler haklisin,
gida teknolojisi bölümünü hic duymamistim ama isalani olmamasi cok kötü,
gercekten okumak istedigin zaman bile artik ilerdeki isini düsünüp okican artik
bu zamanda gercekten ekmek aslanin agzinda
coook zorrr

iyi akşamlar
yoğun ve güzel bir gün geçirdim
camideki program için fırında sigara böreği, evdekilerin isteği üzerine de irmik helvası yaptım iftarı camide yaptık zaten menü epey kalabalıktı gün tabağı gibi tabak hazırladık maşallah
güzel bir sohbet hazırlamıştı eşim epeyce duygusal ve manevi bir hava vardı süperdi herşey
şimcik de çayımızı içiyoruz
nursenacım geçmiş olsun tekrar canım akşam camideydim telefonda sessizdeydi duymadım sonra da geç oldu yarın görüşürüz inşallah
ben de 1.5 kilo almışım malesef bizim kaderimiz 80ler anlaşılan 70ler bizi hiç sevemedi napalım sağlık olsun
tatilde de diyet işi zor olur gibi daha da almayayım da sonra yine sıkarız boğazımızı artık

haklisin canim dogrudur burda alman anneleri hemen is hayatina döndükleri icin ufak bebekleride veriyorlar krese
ama türkiyede vermezler haklisin,
gida teknolojisi bölümünü hic duymamistim ama isalani olmamasi cok kötü,
gercekten okumak istedigin zaman bile artik ilerdeki isini düsünüp okican artik
bu zamanda gercekten ekmek aslanin agzinda
coook zorrr

bende bu bölümü duymamayı tercih ederdim valla :1: gıda mühendisinin altı oluyor işte.2 sene okuyoruz biz. bu ülkede meslegini yapmak zor meslegi geçtim bi iş bile bulabilmek çok zor. valla bende almanca ögrenip almanyaya gidiyim hayatımı orda kurayım diyordum ama baksana sende türkiyeye gelcem diyorsun. dünya zorlaşmış beeee vay anam vaaayy :1:

Kıslar gene benim anketim geldi...:1::1::1::1::1:

Sen hangisisin?

• aaa zayıflamışsın, nasıl becerdin sen onu?
A) yok canım ben hep zayıftım sen farketmemişsin....:1::1::1: ser verip sır vermeyen kadın
B) bak canım sunu sunu yaptım.... bütün herşeyini döken kadın
C) hı evet zayıfladım öyle özel bişe yapmadım... gizemli kadın

KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere mutlu huzurlu ve az kaçamaklı bi gün diliyorum :3::3::3: anlaşılan dün herkeşler çok güzel ibadet etmiş rabbime yakınlaşmış rabbim bütün dualarınızı kabul etsin... Amiiiiinnnnnnnnn
neyse ben işlerimin başına dönüyüm en iyisi zaman buldukça girmeye çalışırım öpüldünüz kızlar:54::54::54::54:

Sen hangisisin?

A) yok canım ben hep zayıftım sen farketmemişsin....:1::1::1: ser verip sır vermeyen kadın

canım ilk cevabı ben vereyim ben B şıkkıyım ne var ne yok dökerim bu konuda sonuçta karşımdaki kişiye bu konuda bi faydam dokunacaksa anlatırım herşeyi yani :1::1::1:

Eminecim dün yazdıklarını okudum ama bişey yazamadım canım sıkma o güzel canını ama kafan baya karışmış belli yerinde olsam ne olursa olsun ailemi bırakmazdım yani bekar olsam bende senin gibi düşünürdüm belki ama insan evlenince helede çocuk sahibi olunca ailenin değeri daha iyi anlaşılıyo iş konusuna gelince türkiyenin almanyadan daha beter olduğunu düşünüyorum devlet işi çok zor özeldede ananı ağlatıyolar valla neyse yinede en iyi kararı sen verirsin iyi düşün taşın ve kafandaki soru işaretlerini kaldır inşallah öpüyorum seni canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah :34::34::34::34:

Selam kızlar,

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. dün fırsat bulup girip kutlayamadım.
yeğenimizi gördük önceki gece ve dün gece. çok sevimli, maşallah. misafirlerimiz de geldi. hijyen konusunda kafayı yemiş biri olarak ilk sabah banyo krizimiz de yaşadım. neyse, kimseyi kırmadan geçip gider inşallah şu zaman su gibi. bu arada kayınvalidemler hiçbir şey demedi kilo vermişsin vs.. falan. tam tahmin ettiğim gibi oldu yani.

Sen hangisisin?

ben de cevap vereyim. yakınımsa bu soruyu soran b şıkkı, ama samimiyetine güvenmediğim biriyse c şıkkı benim cevabım Nuhancım. işin ilginç tarafı çok yakın olmayan, samimiyetine güvenmediğim, iyi niyetinden şüphe duyduğum insanlar hayatta zayıflamışsın demiyor bana. sadece süzüp geçiyorlar. bir de zayıflayınca kulp takanlar var ki, evlerden ırak. liposuction, ilaç kullanma, kusma, vs ne kadar sağlıksız şey varsa kondururlar. ama Allaha şükür parıl parıl parlayan saçlarımız ve sağlıklı ciltlerimiz gereken cevabı veriyor :16:

Sen hangisisin?

çok samimiysem b şıkkı ama değilsem bile c karışımı üstünden ayrıntıya girmeden anlatırım :)

Selam kızlar,

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. dün fırsat bulup girip kutlayamadım.
yeğenimizi gördük önceki gece ve dün gece. çok sevimli, maşallah. misafirlerimiz de geldi. hijyen konusunda kafayı yemiş biri olarak ilk sabah banyo krizimiz de yaşadım. neyse, kimseyi kırmadan geçip gider inşallah şu zaman su gibi. bu arada kayınvalidemler hiçbir şey demedi kilo vermişsin vs.. falan. tam tahmin ettiğim gibi oldu yani.

ben de cevap vereyim. yakınımsa bu soruyu soran b şıkkı, ama samimiyetine güvenmediğim biriyse c şıkkı benim cevabım Nuhancım. işin ilginç tarafı çok yakın olmayan, samimiyetine güvenmediğim, iyi niyetinden şüphe duyduğum insanlar hayatta zayıflamışsın demiyor bana. sadece süzüp geçiyorlar. bir de zayıflayınca kulp takanlar var ki, evlerden ırak. liposuction, ilaç kullanma, kusma, vs ne kadar sağlıksız şey varsa kondururlar. ama Allaha şükür parıl parıl parlayan saçlarımız ve sağlıklı ciltlerimiz gereken cevabı veriyor :16:

günaydın, kavinvalidene çok şaşırdım... insan hiç demez mi ya...gerçekten çok ilginç.:20:

günaydın, kavinvalidene çok şaşırdım... insan hiç demez mi ya...gerçekten çok ilginç.:20:

kilo konusunda önceden çok taciz ettiklerinden utandıklarını sanıyorum. o yüzden bir şey demediler sanırım.

bu arada Nuhancım bu sabah itibariyle 82.3 kg geldim :) bekliyorum peşimden gelmeni :)

Back
X