- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco ben anlattiklarina cok üzüldüm ya((( nasil bir insan olmak lazim tüm bunlari yapabilmek icin, Allah`im herkes bir gün yaslanicak Allah`tan hic mi korkusu yok
(( inanilmaz üzüldüm, cok yeniyim burda tanimiyorum seni eger haddimi asarsam söyle lütfen, ama söylemeden gecemiycem .Allah islah etsin kayinvalideni
(((
Rabbim hayirli evlat versin hepimize (amin)
Canım darılmak ne demek inan ben buradaki herkeste bilir çok üzülüyorum KVnin bukadar bencil olmasına. Hani bende çok şey yaşadım ama bu tip şeylerini duyunca annesine sevgisi olmayan birinin bana karşı sevgisinin olmamasına hiç şaşırmıyorum

Benim 14 sene oldu evleneli ve inan sadece 3 ay bana iyi davrandı ( daha doğrusu benim aşktan gözüm körelmişti ki anlamıyordum pek ) o zamandan beri uğraşıyorum bir şekilde anlarda kendine gelir diye ama kastan yaptığını sonradan anladım.
İnan canımı yaktığı zamanlarda sinir krizleri geçirip ağladığımda bile hep eşime nasıl böyle bir insan olabilir hiçmi allahtan korkmuyor diye ağlardım, müslümanlık bu değil diye ağlardım. Bana yaptığı değildi aslında canımı yakan :26: müslümanlığın arkasına sığınıp kendini mükemmel göstermeye çalışması beni cıldırtıyordu.
Son 3 hatta 4 senedir umursamıyorum sonuçta herkes Allaha hesap verecek

İnan her gece dua ediyorum Rabbim sen evlatlarıma kayınvalide değil Annelik yapacak yüreği güzel, dürüst ve vicdanlı insanların içine evlat olmayı nasip et diye

Neyse herşey nasip kısmet Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi