herkese dua ettim canım, tabi sanada:)
yaaa bebekleridemi almanyada kreşe veriyolar, üzüldüm gerçekten bebekler açısından bu duruma

ben türkiyede hiç görmedim, duymadım bebeklerinde kreşe verildiğini.
neyse ben diğer konuya geçiyim:)
canım bu aralar kafan çok karışık senin galiba, neden birden bire böyle bu kadar kafan karıştı onuda anlamadım ben,
önce;
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı,
hakkında hayırlı olanada gönlünü razı eylesin inşaallah diyorum canım.....
bunlar çok düşünülüp öyle karar verilmesi gereken konular, kişiden kişiyede değişen konular, en iyi kararı tabi sen vericen.
sakin ve sağlam kafa ile; düşünmeni ve karar almanı tavsiye ederim.
büyüklerin fikirlerini dinlemende bence iyi olur.
öyle karışık bi durumki bu türkiye almanya ve iş, hayat konusu; ne dicemi hiç bilemiyorum şöyle yapabilirsin, böyle yapabilirsin diye.
pekde iş konusunda bilgilide değilim ki, ama yeri geldikçe mutlaka sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum bu konuda,
sen yine yazarsın buraya.....
türkiye ile almanyanın genelde iş sahası olarak eş değerde olduğunu düşünüyorum şahsen ben.:44::44:
ve yer gök dua ile tatlım; bol bol türkçe ve arapça dua et......
ailenden ayrılmayı, ayrı yerde olmayı 100kere düşün öyle karar ver derim, çünkü aile çooook önemli.....
bunu evlenince çok daha iyi anlıyor insan......
türkiye sana biraz daha gurbet olacak sanki; ne kadar burada amcan yada vs vs kişeler olsada.....
anne baba ve kardeşler öyle değil...... farklılar.... özellikle
anne baba....
birde canım akıllı insanlar kazanırlar genelde; AKIL=TECRÜBE+ZEKA imiş.
dolayısıyla; burada bi arkadaş dediki yenilerde sana; bende senin gibi almanyadan türkiyeye gittim, denedim, hem çok zor oldu hemde daha sonra biriyle tanışıp evlendim hooop yine almanyaya geldim dedi, galiba şahgizemdi bunu diyen arkadaş. bu tecrübeyi değerlendir birde diyorum kendi içinde. ben bu arkadaşın yazısını bulabilirsem onuda ekleyim sana tatlım.
tekrar hakkında hayırlısı olsun diyorum tatlım....
kocaman öpüyorum seni