Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122: :122:
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim

Eve geldiğimden beri netle çebelleşiyorum

bağlantım kopup kopup duruyor tabi laptop artık değiştir beni diyor

ama eşim sağır o konularda idare et olmadı tableti kullan diyor

Neyse ayın başında kablo alacakmış bana salonun her köşesine yetecek kadar alayımda sonra eski yerime oturamıyorum diye söylenme diyor
Bugün tam 1 saat yüzdüm şükür

ve çok az ağrım vardı ama emekli bir eczacı Zeynep ablam var yüzmede o bir iki gün daha kolla kendini Allah korusun sonra daha beter olmasın dediği için fitnese inmedim bugünde :26:
Cumartesi artık Allahın izniyle fitnesle başlıyacağım baktım ağrım yok yüzmeyle devam ederim. Tek üzüntüm bu hafta az spor dakikası bildirecek olmam ama haftaya acısını çıkartırım nasılsa

Herhalde yarın pek eksi çıkmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz dimi ama

10 gün sonra yine salonda tartı günüm ama bu ayın geneline bakınca pek büyük fark beklemiyorum tabi daha önümde 10 gün var iyi değerlendirebilirsem inşallah güzel bir sonuç alırım

Almanyaya gitmeme daha 5 ay var ve her ay 4 kilo bile versem 20 kilo veririm diye hesaplıyorum

Annemi şok etmeye yeter bir sonuç

79u bile görebilirim diye umuryorum
Bu arada benim kızıda yarından itibaren kampa alıyorum

kendinide yırtsa bu tatilde hem bol bol test çözecek ( ki Allahtan onu çok seviyor hatta test kitabı yetiştiremiyoruz

) hemde her gün en az yarım saat spor yapacak

Nasılsa evde epileptik bisikletimiz var her gün 20 dakika ona binse birde 15 - 20 dakika evde hareketler yaptırmayı planlıyorum

Hatta birde atlamak için ip alayımda daha bir zevkle yapsın

Bende spora gitmediğim günler onunla birlikte evde spor yaparım
Ödüm kopuyor çok fazla kilo alacak diye :26: çünkü sağ olsun benim verdiğimin harici çaktırmadan ara ara birşeyler yiyor

Geçen bir arkadaş da uzun zamandır onu görmediğinden kilo aldığını fark etmiş tabi kızda diğer odadan duyunca sinir oldu yüzü falan asıldı ama sonuçta yaşıtlarından daha iri ve önüne geçmezsem oda ilerde benim gibi çebelleşmek zorunda kalacak diye korkuyorum

Spora gitmediğim günlerde de hava güzel olursa patenlerinide alıp parka çıkartırım çocukları

Teyzesiylede planlar yapmaya başladık hem hepimize yürüyüş olur hemde çocuklar az da olsa eğlenir diye
kızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...
Canım bencede içtiğin bitkisel çaylardan olabilir

Benim doktorum yeşil çayı 2 fincandan fazla tüketme demişti ki benimde tansiyonum normalin biraz altındadır genelde ve biraz yükseldiği an başlar benimde elim ayağım titremeye

Dediğin gibi biraz onları keserek bak bakalım tansiyon ne alemde olmadı en geç 1 hafta içinde mutlaka bir doktora görün canım

İnşallah önemli birşey değildir
Kizlaaar nasilsiniz ???
Nuhancim nisanlinin dogum günü kutlu olsun, beraber yaslanin insallah mutlulukla huzurla ve darisi benim ve mehtabin basina 
Esracim kayinvaliden hakkatten tuhaf insan hicbisey demezmi, ama bencede utanmislardir, okadar laf ettiklerine bosveeer 
Asucum senin kv ne de güldüm, 20 kilo verdin ve sirf omuzlarin inmis öylemi 
desene yandik 20 kilo vercez belli bile olmicak demekki 
Yenacim senden bisey rica etcem canim, bana 1-2 hafta izin verirmisin, kendimi toparlayinca yeniden bildirim yapmak istiyorum ama suan biraz vakite ihtiyacim var
beni izinli yazarsan seni severim

beni soracak olursaniz kizlar, kizkardesimin dogumu icin hazirlik yapiyorum,
aslinda aklimda inanin pek cok bisey yoktu ama gecen dogum yapan arkadasimin yanina gittim ya, onlarin gelini, bebek odasini süslemis,
kapi süsü asmis, balonlar sisirmis, heryeri güzel yapmis,
e benim kizkardesimin neyi eksik, hemen bende hepsinden yapmaya karar verdim,
bugun kapisüsü alcam, internetten siparis vercem cünkü malum öyle bir dükkan yok alabilecegim,
sonracima simdi birazdan carsiya gidip karton kagit gibi biseyler alcam sanirim,
duvara EMIR ALI yazcam
Ali nerden geldi diyorsaniz, kizkardesim esine demiski, sende emirin yanina bi isim secebilirsin demis, oda ali olsun demis
ben pek begendim, bakalim kizkardesime caktirmadan dedimki ama sen bana kesin söyle tamammi dedim kocanla konus yeniden dedim,
niyeki felan dedi ama biliyim yaniiii dedim
e süprizlerim bozulmasin sonra
niyse cok konustum, ama bu aralar hicbiseye vaktim yok yine, nereye gidiyor bu vakit hic bilmiyorum,
neyse hazirlanip cikayim cok gec kaldim öptümmmmmmmmmm
Canım çok güzel düşünmüşsün

Eminim kardeşin ve eşi çok mutlu olacaklardır

Mehtabında dediği gibi mutlaka resim istiyoruz

Belki arkadaşın yapmıştır ama bizim geçenlerde bir tanıdık doğum yaptığında herkese pembe bez bebekli anahtarlık dağıtmıştı gelenlere

çok hoş bir anı oldu

Bir arkadaşımıza bebişin resmini çekip buzdolabı mıknatısı yaptırmıştı en yakınlara mevlütten sonra vermek için

Anam okadar güzel şeyler çıktı ki şu son bir senedir hani insanın doğurası geliyor

ama Rabbim önce hasretini çeken tüm arkadaşlarımıza nasip etsin başta ortalarda görünmeyen İddadaşım Meryem

ve adaşım banu için

Aynurcuğumada yakışır tabiki
Selaammmm cücüşleriimmm 

ben geldiimmm 

keyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii 

bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm 

şimdiden herkesi öpüyorummm 

buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee 

YENAcımın dikkatine ;
GEÇEN HAFTA : 74.7
BU HAFTA : 75.5
1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800 

yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii

kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm 

ESRAcımın dikkatine ;bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom 

BU AY ;
BEL : 82
BASEN : 95 

yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm 

ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:
eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee 

NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee 

Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK 

[/QUOTE
Canım okadar çatlak su kaçırmaz

Hem bak kendin diyorsun regl olucağım diye

Hayırlısıyla git gel canım ve oradaki herkesin

bu şekil olmasına sebep olur dön sağ sağlım

Seni şimdiden özledik onuda bil yani