• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım Allah hepinizden razı olsun...

bir arkadaşım bir söz söylemişti

"bu hayatta arkadaşlarını seçebilirsin ama kardeşini seçemiyorsun...o yüzden bazen dostlarınla kardeşinden daha samimi olabiliyorsun " çok doğru...bir annenin iki evladı tamamen bambaşka huyları var...eşide tam kendine göre ...

ama suç kayınvalidemde ne var ne yok herşeyi biliyor kız...

evet cnm hayatı tanıdıkca ınsanları tanıkdıkca anlıyorsunn rabbim kötü insanlarla karsılstırmasınn ne dıyelım bu gunume bınlerce sukurler olsunn
cnm hakkında hayırlı olan dualrın kabul olsun ınsallah rabbım gonlunun muradını versın inş..

ılk zamanda oyle bır yapıyor bazı ınsanlar aman sankıbebeklerını yıcezz:19:canını sıkma tatlım sen üzerine düşen vazifeni yapmışsinn kendınden utanmak da ona kalsınn tabı bebek emzırmekten kendını alabılırsee boşver

tebrik ederim cnmm

yemekleri hazrıladım bırazdan cıkacagımm okulaa hoşcakalınnn:16::16:
Çok sağol canım teşekkür ederim :3::3::3:
siz gelin deseydin....

en iyisini yapmışsın, artık kararınında arkasında dur olsun bitsin canım, istiyorsa döner dolaşır yine gelir, sen sakın kararından taviz verme, isteyen 1ay sonra yine gelir.
ama pek tekin gelmedi bana anladığım kadarıyla bu arkadaş...
neyse geçti gitti, bitti gitti, değilmi:)
öptüm

şiir çok güzelmiş....

geçmiş olsun...

sanada geçmiş olsun tatlım...

benimde:27:

maşaallah:nazar::nazar::nazar:

tebrikler aynı zamanda canım.....

bencede duysunlar....

ayıp etmiş eltin.....

emziriyosa emzirsin, senin yanında emziremezmi sanki?

boşver takma kafana canım, herkes yaptığı ile kalır.....

aslında senin bu yaptıkların asıl olması gerekenler amaaa; gelki artık günümüzde bunları anlayacak ve karşılık verebilecek insan çoook azaldı....

:46::46::46::46::46::nazar:

tebrikler kuzum:) süper, devam.....

ayy benim eltim çok iyi, çok iyi anlaşırız biz eltimle:nazar:
Allah tüm bekarlara böyle bi elti nasip etsin inşaallah....
eltimde beni çok sever...

ben seni elimdeki kalemle dürttüm az önce; hissettinmi?:))

çok normal canım, takma sakın....
insanız sonuçta....

maşaallah:nazar::nazar::nazar:
vayyyy anasıııııı spora bak üleeen:)))
tebrikler:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım...
sağol canım teşekkür ederim :1::1::1: rabbim aranızı bozmasın maşallah diyelimde :nazar::nazar::nazar::nazar: çok isterdim varya şöyle anlaşabileceğim bi eltim olsun kardeş gibi olalım ama nerde insanın burnu havada olunca aman hatırladıkça sinirim bozuluyo benden uzak rabbime yakın olsun :27::27::27:
Selamün aleykümm...

nasılsınızz...ben bugünde pek iyi hissetmiyorum...sanırım sporumuda yapamıcamm...neyse bir ara telafi ederim artık...çayları bıraktım..düzenli yemeğe devam...bari yemek düzenimi bozmıyayımda artı olmıyayım....

hayret bişey ya inan yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum...büyük eltimle beş ay arayla evlendik aramızdan su sızmaz çok iyiyizdir onun beş tane benim iki tane çocuğum var hiç sorun yaşamadık hatta onun bebişlerin doğumlarında ben hep yanındaydım elime doğdular sayılır...herşeyin keyfini beraber çıkardık sıkıntısınıda beraber atlattık..benim doğumlarımda yanımda olamadı çünkü eşi iş için yurtdışına gitmişti ve bi süre sonra onlarıda yanına aldırdı..istediği halde olamadı yanımda ama nezaman gelse kendi çocuklarından ayırmaz çok ilgilidir...bende onunkilere öyleyimdir hatta büyük kızı birinci sınıfı benim yanımda okudu..onun dördüncü yeni doğmuştu biraz sıkıntılarıda vardı o senesi okullu bi çocukla uğraşmak hepten eziyet olcaktı ona biz ilgilendik gene olsa gene yaparım ve biliyorumki aynı şeyleri oda benim çocuklarım için yapar..küçük eltim daha iki senelik evli onlada aramız çok iyi...onunda 10 aylık bebişi var..doğumuna bile girdim...normal doğum yapıcaktı sancısını suni sancısını çekti ama bebek gelmedi diye sezeyana alıcaklardı hep yanındaydım..oda abla diye herşeyi bana sorar...ay ne bilimm Allah bozmasın muhabbetimizi...tabiki çocuklar olduktan sonra biraz daha zorlaşıyo herşey ama genede onların çocuk olduğunu şimdi kavga edip iki dakka sonra hiç bişey olmamış gibi oynayacaklarını düşündüğümüz için kendi aramızda hır gür çıkarmanın bir anlamı yok diye düşünenlerdeniz çok şükür..

tebrik ederim canım...:nazar::nazar::nazar:

darısı başıma....:34::34:

çok sağol canım emin ol dikkat ediyorum...

Ve aleyküm selam canım çok sağol söylediklerini dikkate alıcam...:26::26:

çok geçmiş olsun canımm...

gelelim bu haftaki bildirime:

kilo:94

spor:340

Asucumm beni unutma olurmuuu:34::34:

adaşım ve yenacım şimdiden ellerinize sağlıkk...:46::46::46:

hee rüyanazzz merakımı mazur gör canım da 960 dk sporu nasıl yaptın yaww :53::53:böyle oldum resmenn...bir hafta sürekli spor yaptın galibaa...neyse tebrik eder başarılarının devamını dilerim...:nazar::nazar::nazar:

çok sağol zeynepcim daha nice kilolar vercez beraber inşallah :32::32::32:
seninde rabbim eltilerinle aranız bozulmasın :nazar::nazar::nazar:

ÖZlemciğim,merkezi sistem olduğundan çok sıcaktır bizim de öyle..
Bu yıl bizim peteklere ısıpay ölçer takıldı çok daha iyi oldu..En azından ısıyı ayarlıyoruz..Diğer türlü misafir falan geldiğin de iyice hamam gibi oluyordu ev, millet fenalık geçiriyordu :)

Son düzenleme:
yolcu, canım geçmiş olsun..ben beşibir yerde çaylar ilk moda olduğunda alıp içmiştim dağılmıştım resmen..
Acaip dokunmuştu bana..Normal de tansiyonum hep düşükken epey yükselmişti ve kafam bi milyon du tüm gün. artı mide ağrısı, velhasıl kelam çok çarpmıştı beni...
Ben bu otların zayıflamada etkin rol aldığını hiiç düşünmüyorum bir tek yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor falan deniyor ya belki doğrudur...
Onun dışında hepsi umut kapısı..Beslenmeye dikkat edip,hareketi arttırmayınca istersek 15 otlu çay içelim boş yani :))

---

Esracığım,dediğin gibi 300-500 gidiyor..gitsin de nasıl giderse gitsin.:)
Ben yürüyüş yapsam daha iyi olacak ama yorgunluk ve vakitsizlikten dolayı maalesef olmuyor..

sağol canımm haklısın...zaten bugün itibariyle bıraktım hepsini...biraz bi takip edicem bakalım ne olcak..

buarada yeni arkadaşlar katılmış okudum ama isimlerini ahtırlayamıyorum şimdi hoşgelmişler emin olun çok doğru yerdesiniz burda öyle arkadaşlar varki sadece onların yazdıklarıyla bile oturduğumuz yerde kilo veriyoruz nerdeyse... öyle güzel motive ediyolarki bizi...(banucum esracım asucum aynurcum nuhancımm)gibi...neyse hazır kendimi biraz iyi hissediyoken bi mutfağa gireyim artık..müsadenizle ben kaçarrr....

merhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var :53:
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..

merhaba kızlar.

Hoşgeldin o zaman :)

Çoook ta sabır lazım değilmi hepimize :)

merhaba kızlar.

Aramıza hoş geldin o zaman :3:
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız :34:

Banu tebrik ederim kızını.:nazar:.bizim bu yıl elimiz boş :)
9.sınıfta farklı derslere adaptasyonumuz hala tam sağlanamadı..
Dün oğlumun ilk karnesini aldık..Nasıl sevinçli ve heyecanlıydı anlatamam..

Canım kuzucuğunuda ablasınıda tebrik ederim :71: Bizim henüz 6.sınıf eminim 9a gelince bizde aynı oluruz :1: sonuçta dersler her geçen yıl daha da zorlanıyor :34:
Bizimkininde ruhunda rahatlık var aslında düzenli ödevleri hariç tekrarlar yapsa eminim daha sağlam olur alt yapı ama ben derste anladım ne gerek var modunda bu aralar :1: ilerde anlayacak anyayı konyayı ama neyse Allahtan test çözmeyi seviyor da öylelikle tekrar yapmış sayılır :34:

İnşallah kuzucuklarımız ilerde de çok başarılı olur güzel yerler kazanırlar Üniversite zaman ı :34:

dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
takma kafana sen elinden geleni yapmışsın eşimin kuzeni beraber büyümüşler aynu zamanlarda evlendik benden çocukları 2 yıl sonra oldu sülalede ilk çocuk benimkiydi anambebeği uyutmuyolardı resmen ben öle köşe bucak kaçıran bi tip deilimdir neyse bunun çocuğu oldu bende hayırlıya gititim izinim bitmeden göreyim diye anam buldumcuk olmuş giibi arkasını döndü emzirmeye başladı bozuldum çıkayım salonda bekleyim diye hadi ben çıkayım derken yüzüne bi baktım gelinin ağzı mırıl mırıl dua okuyup bana doğru üflüyo kaynanası demişki yanına kim gelirse üzerlerine oku üfle diye ayy tatamam okunurda yani böle gözüne gözüne de sokulmazki insanın allaha şükür bizde zaten besmeleyle falan aldık elimize bebeği ki ben zaten maşşalah lafını hiç eksiltmem ağzımdan aman garibime gitii yanii bilmiyorum deişik bi piskoloji sanırım iyiki benim öle bi garip annelik sendromum olmadı
o günden beride mesafeliyim
bide şu var bazen eşim derki sen çocuklarını el bebek gül bebek aman ellemeyin aman nazar değer aman mikrop kapar diye sakınmadın kime övmez senin çocuklarını ama o kuzenin kızını babannesi bi başalr anlatmaya şöle böle aman hastalanır yavrum annesi çalışıyo zaten hastalanmasın narin o hassas o diye diye kaynanamlarda alışmış kız ufacık geldimi her istediklerini yapar bazı insanlar kendilerini öle mi el üstünde tutulacağını sanyor bilemiyorum
kızlarr günaydın ayy çok mutluyum bugun hem kızım ilk defa karne alacak çok heycanlı hemde ben 99.7 yi gördüm ya 960 dk spor yaptım bu hafta
960 ne bee maşşallahhhh kız sen sabahları iştimayamı kalkıyon anam saate bölem dedim zorlandım:53::53::53::53::53::53: ömür boyu yapabilcekmisin bu sporu buraktınmı ne olcak kız ömür boyu yapabileceğiz kadar spor yapın diyo uzmanlar
bide bu spora çok vermen lazım insülin direnci falanmı var ki sende tahlil yaptırdınmı
selamun aleyküm kızlaarr
bildirim yapıp kaçayım geçmişe sonra bakıcam birazcık göz attım çok alıntı yapılacak paylaşımlar var ama şimdi zamanım yok.

kızlar ben sabah tartıya çıktım kilo : 86. 9
bir duş aldım tekrar çıktım kilo : 87. 4
hangisi doğru bilemiyorum en iyisi ortalama kabul edelim

kilo : 87 . 2
spor : 85 dk.
açlıktan banyo suyunudamı içtin dafiiii:))))))

şaka bi yana hakkaten su içsek yarıyo bize:))))
Selam canlarım cumanız mübarek olsun...

Kilom aynı...

Kafam bi dünya yorgunluktan sürekli başım dönüyor...

Sizi çok özledim:16:

Ve iş yerine tasarımcı bir bayan başladı 25 yaşında 55 kg vermiş şuan 85 kg vardır birde hemşerim çıktı anlaştık şimdilik...eski fotoğraflarını gösterdi bana resmen şokşokşokk.... Rabbim benim dibime kadar gönderiyor dahamı motive olmayayım...bu kiloyuda 10 ayda vermiş.detayları anlatıcam kızlar şimdi ustalar cumaya gitmişken yazdım....

Esracım eltinin muhabbeti gördümde benimki de dengesiz sanırımya size anlatacklarım baya birikti..gelicem yine inşallah...
vala bende merak ettimmmm anlat bizede
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay :65::65::nazar::46::32::21::71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :65: :81::118::nazar::71:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :65::64::122::8::nazar::71:
tebrikk ederii kızlarrrr

teşekkür ederim kızlar.
o halde yaptım yeşil çayımı geçtim bilgisayarın karşısına :) kendimi tanıtabilirim artık.
Şule ismim. geçen cmt tartıldığımda 104,8 kg.dım. boyum da 1,70.
1 yaşında bir kızım var. zaten kilolu hamile kaldım bi de üstüne en son tartıldığımda 26 kilo almış durumdaydım.
neyse işte onların sadece 3-4 kilosu gitti. kalanlar benimle :(
kendi çağımda başladığım diyetler bana kilo aldırdı malesef çünkü hazır değilmişim. bunu anladım. mutsuz oluyordum yemek yiyemeyeceğimi düşündüğümde. ama bu bir haftadır gayet iyiyim.
20 gündür devam eden ve öksürük krizlerinin eşlik ettiği gribi de geçirebilince evdeki koşu bandında yürümeye de başlayacağım akşamları.
çalışıyorum nbu arada, üniversitede memurum.

kızın okulana gittik karnemiş hep 5 maşşallahh neyse sorunlu bi dönemden sonra iyi geldi bu karne allah herkezin evladına zihin açıklığı versin
ordanda bi pazara uğradım çocuklar arabada beklerken çabuk çabukk
mayıştım bilgisayar başında herkeze hayırlı günler

dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)

ah Esracim okuyunca hem sinir oldum hemde benim arkadasi hatirladim,
insanlar cocuk dogurunca neden bukadar tuhaflasir ki ??
Tamam her anne cocugunu sakinmak ister, korumak ister ama bukadar da GÖRMEMISIN COCUGU olmus gibi olmazki,
yani göstermemek, arkani dönmek, kocani yaninda oturtturmak, icerideki misafiri hic takmamak, nasil bir görgüsüzlük nasil bir edepsizliktir anliyamadim,
kusura bakma cok sinirlendim,
hadi benimki hatasini anladi özürler diledi, ama yine seninki gibi sakinmadi cocugu, gayet yanimda tuttu, sevdirdi, bana giydirtti üstünü filan,
hic takma, fazla bile yapmissiniz hediyeleri bence, artik uzak dur bosver, tek basina kalsinlarda görsünler günlerini

esracım senin eltiyi bizim hürremin arkadaşına benzettim iyi ki bi çocuk doğurmuşlar yani neye ve kimeyse havaları böylelerine gıcık oluyorum valla mutlu güzel bir olayı nasıl hale getiriyorlar neyse cuma sabahı daha fazla uzatmayım ben

aynen asucum :47:

Valla senle Emine için dedim onu canım :) evlilik sadece eşle güzel de eklentilerle hayat zor be kızlar :)

zaten alindim hemen üzerime :30: Evlilik gercekten zor, cok büyük sorumluluk istiyor, olgunluk istiyor..

Bu arada ben 2 gün önce adet oldum. Neler oldu sormayın. Kahvaltıya 2 arkadaşım gelmişti. Neyse benim karnıma birden şiddetli bi ağrı girdi. Sonra bi baktım wc'de üstüm başım batmış. WC'ye oturdum ve pıt pıt bişeyler düştü. Bi baktım kocaman 2 kan pıhtısı, şıp şıp diye düştü. Hayatımda hiç yaşamamıştım böyle birşey. Hemen arkadaşı çapırdım, anlattım. Düşk felan mı yaptın acaba dedi. Netten baktık, resmen düşük belirtisi. Güya hamileyim ya ben. Koştum doktora tabii. Sonuç :sadece hasta olmuşum. Gerçi tedbirli olmak lazım ama korktum açıkcası. Doktorum da iyi etmişsin gelmekle dedi, eğer böyle birşey olursa hemen gel çünkü kan uyuşmazlığı olduğu için tedaviye başlamamız gerekir dedi. Zaten biz ara veriyoruz bu ay bebek çalışmalarına. 3 ay denedik olmadı, şimdi de iş arıyorum zaten. Ama işe girersem de nisan, mayıs gibi çalışmalara tekrar başlıycaz. Bakalım kısmet herşey

Özlemcim aynisi benimde basima gelmisti biliyormusun, ama benim tabi hamile olma ihtimalim yoktu :)) Ama cok korkmustum,
ozamanlar hastanede calisiyordum (ruh ve sinir hastaliklarinda:27:) sabah bi hastaneye gittim, otobüs duraga varmak üzereydi,
$öyle bi göbek tarafimi elledim (Islaklik hissetmistim) bi baktimki elim komple kan oldu, nasil korkmustum, ozamanlarda adet düzensizligi yasiyordum, doktorada gitmemistim henüz,
hemen girdim hastaneye ve allahtan orda dus vardi, oraya girdim kapattim kendimi,
etegim, kilotlu corabim, ic camasirim heryer komple kan olmustu afedersiniz, ve tabiki durmuyordu sürekli akiyordu
wc ye oturdugum ayni senin gibi pit pit kan pihtilari düsmüstü, cok korkmustum gercekten, hic basima böyle bisey gelmemisti
bayagi kötüydü :26:

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum ilk Ücü de ayri tebrik ediyorum :nazar:
bu arada Miniklerinizinde Karneleri hayirli olsun :16:

kızlar bu kilo çizelgesini nereden yapıyoruz?

bu arada daha önce bi kaç topikte, kullanıcı ismim başka biriyle karıştırılmıştı, sanırım bi sürü kişiyle tartışan, sıkıntı yaratan ve uzun zamandır ortalarda olmayan bi patiska varmış. ben o değilim açıklamamı da yapayım :)

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Cherry_pie[/TD]
[TD]100,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]100,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]100,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,7[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nofretete [/TD]
[TD]116,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]114,5[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87,4[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]flizz[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD]-2,4[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]ayşe_C52[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]110,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]101,1[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82,1[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Melikea123[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Katrem[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]miyop[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,2[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]84,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay :65::65::nazar::46::32::21::71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :65: :81::118::nazar::71:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :65::64::122::8::nazar::71:

tebrikler kızlarr :71::71::71::48::48::48::7::7::7: haftaya bende listede olurum inşallaaaaaahhhh :16:

Kızlarrrrrrrrr karnemizi aldık :32::32::32::32:
Akıllı cadı teşekkür almış yine :34: Her sene gelenek haline getirdi ilk dönem teşekkür ikinci dönem takdir :1: ancak alışıyorum anne derslere diyor :1:

tebrikler cecoşum daha nice başarılarını görün inşallahh :34:

merhaba kızlar.

hoşgeldiiiiiiiiinn:71: yol uzunda olsa vazgeçmiyoruz kararlıyız :kkk:

yena ablacım nice başarılarını görürsünüz inşallah bizde burddan duyar mutlu oluruz seviniriz :16:

hoşbuldum :16:
evet yolumuz uzun ama zafere ulaşana kadar vazgeçmeyeceğiz tabii ki.

teşekkür ederim mehtabb, ben de yapayım bi çizelge kendime :)

dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...

Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...

azminiz daim olsun....

çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...

birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi" :53::53::53: sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...

birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Allahım dermansız dert vermesin

Back
X