• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

xay abla masallah bu kadar sporu gunlere nasıl dagıtıyorsun ve neler yapıyorsun?

canım her gün düzenli spor salonuna gidiyorum en az 3 saat kalıyorum her şey dahil (duş,sauna,sohbet,giyin soyun,aralarda geçen zaman )ama sadece net sporumu hesaplıyorum oda günde 60 yada 90 dk tutuyor.bu hafta salon harici her gün sokakta da yürüdüm onlarıda yazdım hatta bu haftaki sokak yürüyüşüm 25 saati geçmiştir ama ben sadece 11 saat olarak spor dakikama ekledim.11saat sokak yürüyüşü 660 dk+310 dk spor salonu = 970 ...senin nezdinde uzun uzun açıkladım ki kafalarda şaibe kalmasın:16:
bu arada sokak yürüyüşünün fazla olması bu haftaya özel bir şeydi, o kadar yürüyeceğimi düşünmüyorum:34:
bu kadar spor+yürüyüş sonucundada bu hafta 2.2 kg verdim

Son düzenleme:
1.xay............................................970dk
2.rüyanaz......................................960dk
3.mehtabb.....................................380dk
4.y.o.l.c.u......................................340dk
5.fadime02.....................................270dk
6.nuhan.........................................240dk
7.asumanzeynep..............................200dk
8.clutch.........................................165dk
9.meyra-SahGizem...........................120dk
10.egedeniz03.................................110dk
11.ceco34......................................105dk
12.gulma........................................100dk
13.dafi...........................................85dk

kızlarrr tebrik ederim hepiniziiiii...:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

asucum ellerine sağlıkkkk....

ablacııııımmm bak senin için hazırladım. tablo şöyle oluyormuş bende yeni öğrendim :34:
ilk önce konuya cevap ver kısmını açıyorum ordan karşımıza şu çıkıyor
$Adsız.webp

ilk önce A/A yazıyor ya ona tıklıyoruz sonra alttındaki sekmeler açılıyor sonra en alt sekmedeki yuvarlak içindekine tıklıyoruz. karşımıza aşagıdaki kutu geliyor.
$Adsız1.webp

bundada satıra kaç kişi varsa o kadar kişi sayısı yazıyorsun , sütun kısmınada 4 haftaysa eğer 4 yazarsın. gerisi çok önemli değil. tablo stili, genişlik felan onlar. değişik olsun diye onları yapabilirsin. sütunla satır yetiyor sadece:34: sonrada ok diyorsun hobaaaaaa tablo karşında

$Adsız3.webp

mehtabb gururla sunar :1::1:
inşallah işine yarar ablacım. başka bi yolu var mı bilmiyorum valla. :34:

ablacııııımmm bak senin için hazırladım. tablo şöyle oluyormuş bende yeni öğrendim :34:
ilk önce konuya cevap ver kısmını açıyorum ordan karşımıza şu çıkıyor
Eki Görüntüle 616246

ilk önce A/A yazıyor ya ona tıklıyoruz sonra alttındaki sekmeler açılıyor sonra en alt sekmedeki yuvarlak içindekine tıklıyoruz. karşımıza aşagıdaki kutu geliyor.
Eki Görüntüle 616252

bundada satıra kaç kişi varsa o kadar kişi sayısı yazıyorsun , sütun kısmınada 4 haftaysa eğer 4 yazarsın. gerisi çok önemli değil. tablo stili, genişlik felan onlar. değişik olsun diye onları yapabilirsin. sütunla satır yetiyor sadece:34: sonrada ok diyorsun hobaaaaaa tablo karşında

Eki Görüntüle 616274

mehtabb gururla sunar :1::1:
inşallah işine yarar ablacım. başka bi yolu var mı bilmiyorum valla. :34:

canım benim teşekkürler:16::16::54: ben ilk aşamayı atlayıp deniyordum garip şeylerle karşılaşıyordum :1:

dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...

Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...

azminiz daim olsun....

çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...

birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi" :53::53::53: sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...

birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Allahım dermansız dert vermesin

Nevincim kiyamam ne olur üzülme, Allah o kayinvalidene Akil fikir versin insallah, tez zamanda islah etsin, onlar nebicim laflar öyle ben okudukca utandim oturdugum yerde,
sen sakin üzülme, ve sakin kendini düsük görme, Hepsi allahin taktiri, Allah istemeseydi senin kayinvalideninde cocugu olmazdi, bunu akil edemiyormu acaba???
Sakin kulak asma, bu senin hayatin, kimsenin seni üzmesine izin verme tatlim :38:

Bakın bakalım kızlar,

Başıma da şu tarz bir siyah nikah şapkası takacağım...

Eki Görüntüle 616135

buradaki elbise ve ben oluyorum :)

Eki Görüntüle 616131

bu da arkası..

Eki Görüntüle 616132

koca popom da fotoğrafa sığmamış görüldüğü üzere :D

o tarz sapkalari bende cok begeniyorum nikaha cok uygun bence,
ama eger vaktin varsa baska bir elbise bak derim ben canim,
yani bu tabiki güzel bir elbise, nikahada uygun aslinda ama ben nikaha beyaz yada krem yakistiriyorum nedense,
daha cok hosuma gidiyor, ama renklide giyebilirsin aslinda,
vaktin varsa aramaya devam et, yoksada bunu giy hic biseycik olmaz, nasil icine siniyorsa öyle yap :16:

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım benim teşekkürler:16::16::54: ben ilk aşamayı atlayıp deniyordum garip şeylerle karşılaşıyordum :1:

aynen bende öyle denedim garip gurup şeyler çıktı onları bende anlamadım ne işe yarıyorsa :1: sonradan bunu keşfettim daha bi sürü şey var yaa ötekileride ilerleyen zamanlarda çözeriz artıkın :34:

denemeeeeeeeeeeeee

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]mehtap
[/TD]
[TD]asu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]felan
[/TD]
[TD]filan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ıvır
[/TD]
[TD]zıvır
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu sefer olcak hissediyorummmm

denemeeeeeeeeeeeee

[TR]
[TD]mehtap
[/TD]
[TD]asu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]felan
[/TD]
[TD]filan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ıvır
[/TD]
[TD]zıvır
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu sefer olcak hissediyorummmm

ablaacım hani table style var ya orda full grid diye bişey yazıyor onuda seç ozaman çizgiler geliyor :34:

cuma yarışmasında 4.olmuşum ilk 3 e giremedim:43::43::43:

Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor ( ay şunu mezun edinnnn:14: )
sebnemguducu ( 64,7 / 63 / 1,7 / 2,63% )
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
xay (99,3/97.1/2,2/%2,22) :14:

:14::14::43::43:

cuma yarışmasında 4.olmuşum ilk 3 e giremedim:43::43::43:

Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor ( ay şunu mezun edinnnn:14: )
sebnemguducu ( 64,7 / 63 / 1,7 / 2,63% )
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
xay (99,3/97.1/2,2/%2,22) :14:

:14::14::43::43:

gönlümüzün birincisisin sen yahuuuuuuu şampiyon birinci en birinci xaaaaaaayyyyy :54::54::54::54:

[TR]
[TD]çok[/TD]
[TD]iyi [/TD]
[TD]anladım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sağol [/TD]
[TD]mehtabcım[/TD]
[TD]:16::54:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]