- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısıkusura bakma canım elimden geleni yaparım.....dişimden dolayı herşeyi unuttum valla canım çok yandı...inşallah yarın kurtulacağım bu dişten hayırlısıyla....
Günaydın, herkese iyi hafta sonları dilemek için geldim :) Miniklerin ilk tatil günleri, hepsinin sömestr tatilleri keyifli geçer umarım. Benim kızım da ilk karnesini aldı dün, çok güzel bir duygu. Onların tatili benim için çalışma kamp anlamına geliyor gerçi ama gene de bu 15 gün için sevinçliyim. Son haftalarda çok bunalmıştı, 6 yaşında bir çocuk için okul saatleri çok uzun gerçekten... Neyse tatilimizin ilk gününde annenannesinde kalıyor, bend e oğlumla sakin bir sabah geçiriyorum.
Çok sağol canım. Zaten hiç ayrılmak istememişti, biz de bırakmak istememiştik. Dediğin gibi insan alışınca, bir düzeni olunca onu arıyor. EN azındna ben öyleyimdir sevmem hiç düzenimin tertibimin bozulmasını. Aslında artık devamlı bir yardımcıya ihtiyacım kalmadığı halde (bu sürede bunu daha iyi anladım) düzenim bozulmasın diye, biraz daha özgür olayım diye (eve bağlanmak zorunda kalmıyorum) biraz da eşimin ısrarıyla eski halimize geri döndük. Ferahladım ben de
Teşekkür ederim Asucuğum. Ben de özledim sizleri.
Aslında yardımcım çocuklarıma bakmadı hiç, bir defa altlarını değiştirmemiştir. Ya da benzer işler. Sadece ev işlerinde destek oldu bana. Ama evimizin bir ferdi sonuçta, çocuklar da alıştı sevdi tabii. Arada küçük oyunlar oynar, arada bir kitap okurdu onlara. İçten sevmesi bile yeter, çocuklar sevildiklerini anlıyorlar :))) Senin Dukan nasıl gidiyor bu arada? Hala aynı şekild eyapıyor musun, biraz gevşettin mi?
çocuklar kesinlikle biliyorlar sevildiklerini canım dediğin gibi o da yeter zaten sen de daha özgür olursun hem
benim dukan yeni yıl itibarıyle tarihe karıştı hem ben zorlandım hem de çevremden çok tepki aldım yürütemedim 2 haftadır da abarttım ve verdiğim 4kilonun 1600 ü geri geldi
tatili de atlatayım bir düzene girerim inşallah