Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr hani ölçüleriniz![]()
![]()
hepinize sıfır vecem bak![]()
esracım eşinin doğumgünü kutlu olsun şimdiden canım
çok sıkılıyorsun biliyorum ama ne olursa olsun eşinle arayı bozma sabret senin zaten elinden geleni yaptığına eminim bak 1 haftası geçti bile hafta sonu nefes almak için iyi olacak sizin için eşin zaten seni de ailesini de biliyor kim hatalı kim değil elbette farkında ama ailesine de laf söyletmezler bilirim
itiraf edeyim benim pek ölçesim yok canım:26: sen beni aynı diyebilirsin eksilmediğime eminim zaten
zeynepçiğim kızın bugün nasıl umarım daha iyidir...
tamamdır :)
ben de 3er cm incelmişim. bu ay yine çok yememden kısmadım ama spor salonu işe yaradı sanırım. göbek de 5 cm gitmiş.
sağol canım bugün daha iyi hatta az önce bi tabak dolusu makarna yedi doktor 3 gün yap deyince nasıl yicek diyodum ama biraz fazla pişirdim yumuş yumuş oldu rahat yedi zaten seviyoda..bende rahatladım kaç gündür aç geziyodu çocuk ama çok şükür baya topladı..
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar....
misafirlerim var dı gittiler ama akşama daha kalabalık misafirlerim var gidipte bi kek yapayım bari çayın yanıda bide su böreği alır eşim gelirken yeter heralde hasta ziyaretine geliyolar neticede...zaten çok tembihlediler hiç bişey yapma uğraşma diye...neyse çenem düştü gene kaçıyorum öptüm hepinizi....
yolcu hadi rahatladın allahın izniyle aman misafirlerde az düzelince gelselerdi mikrp falan kapmasın dikkat et
clutch benide aynı geçermisin noluuuuuuurrrrrrrr valla spor yok rejim yokk artma var eksilme yoktur diyete başladımmı sıkıcam sporuda o zaman versem olurmuuuu
misafirim gitsin öle
sabah bi kalktım binada millet gezmeye gidiyo biz kahvaltı sofrasındayız neyse hava 20 dereceydi ölece masyı tazgaha yığdık attık kendimizi dışaru az gezdik pazara gittik ekmeğimizi aldık geldik evimize birimiz mutfağa girişti birimiz eve sonrada duşumuzu aldık karnımızı doyurduk nescafe keyfi yapıyorum şimcik
yemek yok daha adı varda kendi yok hasanpaşa köftesi yapıcam pilavla aman yapıveririm 1 satte sofrada olur inşallah adı konduu yemeğin kolay nası olsa
yolcu hadi rahatladın allahın izniyle aman misafirlerde az düzelince gelselerdi mikrp falan kapmasın dikkat et
clutch benide aynı geçermisin noluuuuuuurrrrrrrr valla spor yok rejim yokk artma var eksilme yoktur diyete başladımmı sıkıcam sporuda o zaman versem olurmuuuu
misafirim gitsin öle
sabah bi kalktım binada millet gezmeye gidiyo biz kahvaltı sofrasındayız neyse hava 20 dereceydi ölece masyı tazgaha yığdık attık kendimizi dışaru az gezdik pazara gittik ekmeğimizi aldık geldik evimize birimiz mutfağa girişti birimiz eve sonrada duşumuzu aldık karnımızı doyurduk nescafe keyfi yapıyorum şimcik
yemek yok daha adı varda kendi yok hasanpaşa köftesi yapıcam pilavla aman yapıveririm 1 satte sofrada olur inşallah adı konduu yemeğin kolay nası olsa
maşallah ne güzel incelmişsin canım spor çok toparlıyor gerçektentamamdır :)
ben de 3er cm incelmişim. bu ay yine çok yememden kısmadım ama spor salonu işe yaradı sanırım. göbek de 5 cm gitmiş.
atlattınız çok şükür canım yesin yumuşacık makarnalarısağol canım bugün daha iyi hatta az önce bi tabak dolusu makarna yedi doktor 3 gün yap deyince nasıl yicek diyodum ama biraz fazla pişirdim yumuş yumuş oldu rahat yedi zaten seviyoda..bende rahatladım kaç gündür aç geziyodu çocuk ama çok şükür baya topladı..
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar....
misafirlerim var dı gittiler ama akşama daha kalabalık misafirlerim var gidipte bi kek yapayım bari çayın yanıda bide su böreği alır eşim gelirken yeter heralde hasta ziyaretine geliyolar neticede...zaten çok tembihlediler hiç bişey yapma uğraşma diye...neyse çenem düştü gene kaçıyorum öptüm hepinizi....
misafirim gitsin öle
iveettt ivettt ondannnn püreden dolayı çocuklar çok seviyolarrrr yaksa ben hiçç sevmemmmm:))) dermişim herşey çocuklar üçünnSüper güzel haber... Spor kesinlikle toparlatıyor....
hadi bakalım, zoru bitti artık.. karnisida doymuş....
afiyet olsun, bende yeşil cay içiyorum biraz sonra tünqrk kahvesi yapim kendime....
hasanpaşa köfte içine püre koyulan salçalı sos ile hazirlanan dimi?
küfteeeeeeeeeeeeeebizde gelek mi
![]()
maşallah ne güzel incelmişsin canım spor çok toparlıyor gerçekten
atlattınız çok şükür canım yesin yumuşacık makarnaları
ooo köfteciyiz biz valla ailecek nerdeyse hergün olsa hergün yeriz
eline sağlık şimdiden ama pilav yeme sen tamam mı canım![]()
iyiki bceriksizsin dafi abla bide becerikli olsan neler yapcaksın çok merak ediyorum doğrusu ben senin çeyreğin olsam bana yeter doğrusu
canım senle tanışma fırsatımız olmadı ama burdaki herkes gibi sende cana yakın birine benziyosunben kendimi tanıtayım kısaca adım zehra 27 yaşındayım 1.5 yaşında bi oğlum var yeni işe başladım ve 2 aydırda burdayım ve iyiki burdayım sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum
Ayrıca çok geçmiş olsun sanadave seninde örgün mütiş olmuş çok beğendim ben çok severim rengarenk şeyleri:81::81::81::81:
canım bende ilk defa görüyorum valla çok hoş bişeymiş inşallah istediğin gibi bişey bulursun :80::80::80:
dafi abla sehbana bayıldım çok hoş ya iyi günlerde güle güle kullan ablacım![]()
doğru yerdesin, eminim çok güzel bir gelin olacaksın. burda aynı yollardan kilo veremeden geçen birkaç kişi de varız ayrıca. gramla yemene de gerek yok. zaten doğruyu yanlışı biliyorsundur. yediğin şeylerden zararlı olanları 1/4 oranında azaltıp, sağlıklı olanları da biraz arttırırsan bile çok fayda göreceksindir. şimdiden hayırlı olsun
Özlemcim geçmişler olsun. hiç dert etme boşver. kısmetinde olan karşına çıkacaktır. ben de çok istediğim bir görüşme yapmıştım. maslaktaydı ve bana çok uzaktı. ayrıca düşündüğüm en düşük ücretten de daha azı için ısrar ettiler ilk görüşmede ve ben de bir süre direnip kabul ettim. bu arada o kadar yakın davrandılar ki eşimin mesleğini duyunca ona da iş teklif ettiler :) kendisi yapamazsa bize tavsiye edebileceği kimse var mı dediler falan. akşama cevabımı veririm deyip çıktım. eşimi de ikna ettim uzak diye istememesine rağmen. kabul ettiğimi bildirmek için aradığımda benden sonra gelen bir avukatın başladığını söyledi kadın. sitem ettim ama çok uzatmadım. ama baya moralim bozulmuştu. ağladığım bile oldu işin önü çok açık diye. sonra gel zaman git zaman 1 hafta kadar sonra aynı kadın beni tekrar aradı görüşmek için. tabi benle görüştüğünü bile anlamıyor. ben de kibarca daha önce görüştüğümüzü ve birini aldıklarını hatırladığımı söyledim. kadın o telaşla kapadı yüzüme. anladım ki o kadından bana patron falan olamaz. kadın beni daha sonra birkaç kez daha aradı bu arada :))) o kadar dengesiz insanlarla çalışmak durumunda kalıyoruz ki. malesef oluyor bunlar. senin için de hayırlısı olsun canım. iyi düşün, iyi olsun.
Hadi geçmiş olsun Zeynepcim. zor olan kısmını atlatmışsınız. inşallah bir an önce toparlanır nazlı bebeğin :)
bence gayet güzelsin Asumancım. eteğin deseni hiç rahatsız edici değil. bir uyumsuzluk yok yani :) güle güle kullan yeni cicileri.
Dün bu konuda yazmayı unutmuşum, eksik kalmak istemedim hiç canım :) yüz güzelliği ile ilgili altın oran ölçümleri var Yenam. güzel yüzü bu oranlar belirliyor. sen dün bahsetmişsin ya hafif dişleğim diye. o hafif dişleklik üst dudağın daha yukarda, daha dolgun durmasını sağlıyor. böylece burun ile dudak arasındaki mesafe olması gereken uzunluğa kısalıyor. sen o fındık burunla dolgun dudaklarının ideal uzaklıkta olmasını hafif dişlekliğine borçlusun :) bu uzunluğun idealize olmasını sağlayan bir diğer etmen de hafif çıkıntılı, karakteristik bir burun. bakınız gisele bündchen :) sadece estetik kaygılardan kaynaklanıyorsa bu üzüntü, kızın ergenliğini atlattığında çok mutlu olacak bence burnuyla. benim burnum ufak ve yukarı doğru, üst dudağım da çok ince. eşimin burnu uzun diye çok seviniyorum mesela :) kızımız olursa daha orantılı olacak burun ağız mesafesi diye umuyorum :) hoş bunların hepsi faso fiso :) insanın yavrusu tabi ki dünyanın en güzeli :)
Geçmiş olsun canım, kendine dikkat et. üşüttüğün için olabilir mide bulantısı. mercimek çorbası sebzeden daha iyi gelebilir sanki.
Senin vesilenle Beyzuş ablaya ve miyopa da geçmiş olsun diyeyim. dikkat edin kendinize kuzucuklar.
Sağolasın canım.Sende dikkat et....
komşumuz un helvası yapmış. aslında çok helva sevmem ama herşeye zaafım var şu ara hele ki tatlı şeylere. bide sıcak sıcak daha yeni yapmış. annem yedi yarısını bana ayırdı. ye dedim yemiyorda. uffff buzdolabında şu anda. gitmicem oraya gitmicemmm![]()
gitme mehtap gitme bebegim cok kötü bir alet o buzdolabi, esiri ediyor kendine :))) saka bir yana benim kocam olacak adamin bana bir faydasi oldu bu konudabuzdolabina 60-65 kilolu bikinili fotograflarimi asti , gidiyorum resimleri görünce istahim kaciyor geri dönüyorum
DDD simdi bir kac basari öyküsüde okucam.ceconun tavsiyesi üzerine.kocam olacak o adamla didistik biraz moralim bozuk aslinda gidip önce spor yapayim, yaparkende biraz sinirlerimi bosaltayim, yoksa gidip isiricam adami.tövbe ya.dün annesinin dogum günüydü, ne yazik ki hafta ici görüsme imkanimiz yok.hafta sonu cumartesiyi ona ayiralim dedi.dedim tamam ama benim sabahtan islerim olucak.kiz icin alisveris yapmam lazim dedim.annesine söz vermis tüm gün diye.ya ben gitmicem demiyorumki öglen gideriz aksama kadar kaliriz diyorum,ya bu erkek milletine laf anlatmasi zor yahu zor, kapasiteleri dar anacim.pastasini yapicam kurabiyesini tatlisini tuzlusunu yapicam zaman lazim diyorum, sagol diyecegine.hala surat salliyor
@ neyse gidip biraz step yapayim.
gitme mehtap gitme bebegim cok kötü bir alet o buzdolabi, esiri ediyor kendine :))) saka bir yana benim kocam olacak adamin bana bir faydasi oldu bu konudabuzdolabina 60-65 kilolu bikinili fotograflarimi asti , gidiyorum resimleri görünce istahim kaciyor geri dönüyorum
DDD simdi bir kac basari öyküsüde okucam.ceconun tavsiyesi üzerine.kocam olacak o adamla didistik biraz moralim bozuk aslinda gidip önce spor yapayim, yaparkende biraz sinirlerimi bosaltayim, yoksa gidip isiricam adami.tövbe ya.dün annesinin dogum günüydü, ne yazik ki hafta ici görüsme imkanimiz yok.hafta sonu cumartesiyi ona ayiralim dedi.dedim tamam ama benim sabahtan islerim olucak.kiz icin alisveris yapmam lazim dedim.annesine söz vermis tüm gün diye.ya ben gitmicem demiyorumki öglen gideriz aksama kadar kaliriz diyorum,ya bu erkek milletine laf anlatmasi zor yahu zor, kapasiteleri dar anacim.pastasini yapicam kurabiyesini tatlisini tuzlusunu yapicam zaman lazim diyorum, sagol diyecegine.hala surat salliyor
@ neyse gidip biraz step yapayim.
hadı benı tebrık edın:))
dıyette 3.gunum spor yapamadım sadece 20 dk uzay bısıkletınde spor ettım grıp olcam sanırım cok yorgun hıssedıorum kendımı yuruyus yapmadım,,
sabah baya gec kalktım o yuzden sabah kahvaltımıı yapamadım o yuzden yesıl salata yogurt yumurtalık ıspanak yedım,,
ıkındı de ıse 1 paket etıform bıde 1 portakal yedım ,,
aksam yemegı olarakda bır kepce tarhana corbası 1 kepce etlı nohut yogurt ve yesıl salata yedım,,
sonra su boregı ettım yarın ıcın kocam sevıo ,,ıkı yufka artınca kucuk tavaya da yaptım ,,
sonra seytan dedıkı ye sen onu pısır ocagı tavaya koydum ama 1 dk gectı gecmedı dedım yemıcem,koydum dolaba ,
2 tane kıvı yedım yanı ırademe hakım oldummmmmmmmm ben zayıflıcam kesınnnnnnnnnnnnnnn![]()