Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler :)))

bu arada uzay bisikleti dediğin şey çok faydalı, 20 dakika gayet güzel. hiç aklın kalmasın başka yapamadım diye.

tesekkurler:))
ya ama 20 dk hıc oturmadan yapıorum ayakta yanı ,,ne bılım suan kılom oldugu ıcın halıyle cok hızlı olamıorum
ama kalorıde 60 gozukuo o yuzden hıc spor yapmıs saymıom suan,,

hadı benı tebrık edın:))

dıyette 3.gunum spor yapamadım sadece 20 dk uzay bısıkletınde spor ettım grıp olcam sanırım cok yorgun hıssedıorum kendımı yuruyus yapmadım,,
sabah baya gec kalktım o yuzden sabah kahvaltımıı yapamadım o yuzden yesıl salata yogurt yumurtalık ıspanak yedım,,
ıkındı de ıse 1 paket etıform bıde 1 portakal yedım ,,
aksam yemegı olarakda bır kepce tarhana corbası 1 kepce etlı nohut yogurt ve yesıl salata yedım,,
sonra su boregı ettım yarın ıcın kocam sevıo ,,ıkı yufka artınca kucuk tavaya da yaptım ,,
sonra seytan dedıkı ye sen onu pısır ocagı tavaya koydum ama 1 dk gectı gecmedı dedım yemıcem,koydum dolaba ,
2 tane kıvı yedım yanı ırademe hakım oldummmmmmmmm ben zayıflıcam kesınnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52:

ohh ne güzel olmuss cnmm sana bır sey soracagımm ismin sümeyra mıı

tesekkurler:))
ya ama 20 dk hıc oturmadan yapıorum ayakta yanı ,,ne bılım suan kılom oldugu ıcın halıyle cok hızlı olamıorum
ama kalorıde 60 gozukuo o yuzden hıc spor yapmıs saymıom suan,,

kalori kısmına itibar etme o aletlerin, genelde doğru ölçemiyorlar. standart kiloda bir insana göre ortalama veriler onlar. biz fazla kilolu olduğumuz için ağırlıkla spor yapmış kadar daha fazla kalori harcıyoruz. bir de metabolizmanın hızlanması kalori yakmaktan daha faydalı. ben en fazla 10 dakika yapabiliyorum onu. sen o yüzden çok iyisin bence.

hepinize iyi geceler kızlar. benimkiler birazdan gelir. onlar her akşamki olağan "kendini övme aktivitesi"nde bulunurken ben de telefondan sizin muhabbetleri okurum :))

görüşmek üzere :16:

kalori kısmına itibar etme o aletlerin, genelde doğru ölçemiyorlar. standart kiloda bir insana göre ortalama veriler onlar. biz fazla kilolu olduğumuz için ağırlıkla spor yapmış kadar daha fazla kalori harcıyoruz. bir de metabolizmanın hızlanması kalori yakmaktan daha faydalı. ben en fazla 10 dakika yapabiliyorum onu. sen o yüzden çok iyisin bence.

hım ıyı o zamanya ne bılım benım kocam dıo 1 saat kullan ara vermeden dıe :)))))))))) o yuzdeen 20 dk yaptıgım ıcın kendımı hıc spor yapmamıs goruom kocam yuzunden :)))
aslında dedıgın dogru normal ınsan kıloosunda olmadıgım ıcın halıyle normal ınsana gore daha cok efor sarfetmıs oluom:52::52::52::52:

hım ıyı o zamanya ne bılım benım kocam dıo 1 saat kullan ara vermeden dıe :)))))))))) o yuzdeen 20 dk yaptıgım ıcın kendımı hıc spor yapmamıs goruom kocam yuzunden :)))
aslında dedıgın dogru normal ınsan kıloosunda olmadıgım ıcın halıyle normal ınsana gore daha cok efor sarfetmıs oluom:52::52::52::52:

1 saat mümkün değil kullanman. en fazla 30 dakika yazıyor zaten üzerlerinde. kalbine zarar verir daha fazlası, ayrıca kendine zarar verirsen ara vermek zorunda kalırsın uzun süre. o yüzden acele etmeden disipline et kendini derim ben. malum yolumuz uzun, bıkmadan devam etmeliyiz.

1 saat mümkün değil kullanman. en fazla 30 dakika yazıyor zaten üzerlerinde. kalbine zarar verir daha fazlası, ayrıca kendine zarar verirsen ara vermek zorunda kalırsın uzun süre. o yüzden acele etmeden disipline et kendini derim ben. malum yolumuz uzun, bıkmadan devam etmeliyiz.

kocam benı olımpıyatlara hazırlıo ya :))))))))))))))))))))))
yok zaten bı kere bı saat yaptım bacak kaslarım tum gece ates gıbı yandı 20 dk veya 30 dk kullanıodum :)))

komşumuz un helvası yapmış. aslında çok helva sevmem ama herşeye zaafım var şu ara hele ki tatlı şeylere. bide sıcak sıcak daha yeni yapmış. annem yedi yarısını bana ayırdı. ye dedim yemiyorda. uffff buzdolabında şu anda. gitmicem oraya gitmicemmm :52::52:

yok anacım ben karar verdim bizi kendi irademize bıraksalar biz kilo falan almayız dışarıdan müdalehe hiç duymuyoki:50: ben tatlı ve bitter çikolata canavarı olarak bir aydır buzdolabında gözümün önünde duran koca kalıp çikolataya yan gözle bile bakmamışken akşam oğlum almış açmış bide bana sesleniyolar eşimle hadi gel çikolata yiyoruzzzz:36: oysa ki ben uslu uslu odamda ders çalışıyodum:14: zorladım kendimi olmadı gittim yanlarına bastım fırçayı o benim irade temsilimdi neden yediniz diye :47: ay bide bişe olmamış gibi bana uzatıyolar sırıtarak bide bi ısrar bi ısrar hey allahım:52: sonunda alıp yedim ama yerken bişeyi farkettim sanki zorla yiyordum tadı bana hiç cazip gelmedi buna sevindim işte uzun bir süre sanırım çikolata falan aramıcam:32:

yok anacım ben karar verdim bizi kendi irademize bıraksalar biz kilo falan almayız dışarıdan müdalehe hiç duymuyoki:50: ben tatlı ve bitter çikolata canavarı olarak bir aydır buzdolabında gözümün önünde duran koca kalıp çikolataya yan gözle bile bakmamışken akşam oğlum almış açmış bide bana sesleniyolar eşimle hadi gel çikolata yiyoruzzzz:36: oysa ki ben uslu uslu odamda ders çalışıyodum:14: zorladım kendimi olmadı gittim yanlarına bastım fırçayı o benim irade temsilimdi neden yediniz diye :47: ay bide bişe olmamış gibi bana uzatıyolar sırıtarak bide bi ısrar bi ısrar hey allahım:52: sonunda alıp yedim ama yerken bişeyi farkettim sanki zorla yiyordum tadı bana hiç cazip gelmedi buna sevindim işte uzun bir süre sanırım çikolata falan aramıcam:32:

evet yaaa hep bi müdahale hep bi engel. inadına yapıyorlar sanki. annem bile öyle ya. diyorumki ben yemicem kendine göre yap felan kime diyorum evde 2 kişiyiz sanırsın 10 kişi yaşıyoruz. yenmeyincede kızıyor. bi kereden bişey olmaz diyor bide çıldırıveriyorum :47: diyetteyim demekten ben bıktım, o ye demekten bıkmadı :27: bütün herkese söyledim diyetteyim diye hala eve tabakta tatlılar geliyor. iyi dayanıyoruz biz yaa valla. :34:

yok sumeyra deıl ,,,rana adım ,,

memnun oldum cnm nickin dikkatımı cektıde o yüzden sordumm benım ısmın sümeyra ve aile arasında sümiş derler
sporunda gayet güzell tebriklerr inşallah yarın tartıda emegımızın karsılıgını alırız hafta icerisinde 92,4 ü gördüm ama şimdi 400 gr fazlayım ev yapımı cıg kofte yemiştim oyüzden oldu galıba neyse yarın bakcaz artıkk

fıstıklar merhaba...
son mesajımın üzerinden 100sayfa geçmiş... hiç okuyamadım da... çünkü cuma günü nöbetten çıktıktan sonra hastalandığımı hissettim.. ve hemen yattım.. ta kii ertesi güne kadar neredeyse.. arada kalkıp çocuklara yiyecek bir şeyler hazırladım sadece..
cumartesi tekrar nöbete giderken hastalığım arttı. boğazımda yanma başladı...o gece üç kez serum taktırarak nöbeti bitirmeye çalıştım...ama ertesi gün hiç kalkamadım yataktan...bademciklerim bembeyaz olmuştu... pazartesi - salıda çalışacaktım... ama sağ olsun şefim bana iki gün rapor verdi...ardından dsa üç gün iznim vardı... dün ayağa kalktım... arada kalkıp evdekilere bir şeyler hazırlamaya çalışıyordum... bu gün daha iyiyim ama günün çoğunu gene de yatakta geçirdim.. sanırım yarın daha da iyi olurum...

evet yaaa hep bi müdahale hep bi engel. inadına yapıyorlar sanki. annem bile öyle ya. diyorumki ben yemicem kendine göre yap felan kime diyorum evde 2 kişiyiz sanırsın 10 kişi yaşıyoruz. yenmeyincede kızıyor. bi kereden bişey olmaz diyor bide çıldırıveriyorum :47: diyetteyim demekten ben bıktım, o ye demekten bıkmadı :27: bütün herkese söyledim diyetteyim diye hala eve tabakta tatlılar geliyor. iyi dayanıyoruz biz yaa valla. :34:

ben ne zaman rejime başlarım kahvaltıda su börekleri, eşim akşam gelirken tatlılar alır herşey havada uçuşuyor deli oluyorum sanki inat yapıyolar:47: ha bide sanki onlar değil az ye dikkat et kilo alıyosun vs. diyenler.annem de öyle yeme kızım der yıllardır ama rejime başlayıp yemediğimde de az yersin bişey olmaz bi taneden bişi olmaz ucundan tadına bak..ayyyyyy:52:

fıstıklar merhaba...
son mesajımın üzerinden 100sayfa geçmiş... hiç okuyamadım da... çünkü cuma günü nöbetten çıktıktan sonra hastalandığımı hissettim.. ve hemen yattım.. ta kii ertesi güne kadar neredeyse.. arada kalkıp çocuklara yiyecek bir şeyler hazırladım sadece..
cumartesi tekrar nöbete giderken hastalığım arttı. boğazımda yanma başladı...o gece üç kez serum taktırarak nöbeti bitirmeye çalıştım...ama ertesi gün hiç kalkamadım yataktan...bademciklerim bembeyaz olmuştu... pazartesi - salıda çalışacaktım... ama sağ olsun şefim bana iki gün rapor verdi...ardından dsa üç gün iznim vardı... dün ayağa kalktım... arada kalkıp evdekilere bir şeyler hazırlamaya çalışıyordum... bu gün daha iyiyim ama günün çoğunu gene de yatakta geçirdim.. sanırım yarın daha da iyi olurum...

merhaba cnm çook çoook geçmiş olsun ziraa günlerdir ortalarda yoktunn dikkat et cnm haalardan mıdır nedır benım kuzularımda evde oldukları halde öksürüyorlarr
bende tabı bogazım yanıyorr takrar gecmıs olsunn:16::16:

fıstıklar merhaba...

çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine:16:

egedeniz çok geçmiş olsun?

hiç kimse kendine dikkat etmiyor.... 7-8 yılldır hiç girip olmadim... topikten bulaşmaz dimi? :9::9::9:

ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktı:1::1::1::1::1: çok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi:1::1::1::1::1:
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dedi:1::1::1::1:ardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...:52::52::52::52::52:
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...

fıstıklar merhaba...

hoşgeldin. çok geçmiş olsun sana ne olmuş öyle. kıyamam. yoğun tempo yüzünden dinlenemiyordun iyi olmuş senin için bikaç gün dinlenebilmişsin en azından.

ben ne zaman rejime başlarım kahvaltıda su börekleri, eşim akşam gelirken tatlılar alır herşey havada uçuşuyor deli oluyorum sanki inat yapıyolar:47: ha bide sanki onlar değil az ye dikkat et kilo alıyosun vs. diyenler.annem de öyle yeme kızım der yıllardır ama rejime başlayıp yemediğimde de az yersin bişey olmaz bi taneden bişi olmaz ucundan tadına bak..ayyyyyy:52:

o ucundan tadına bakılan şey kaç kalori ahh ahhh :1: işte bu yüzden bu topiklerimiz var iyiki de varız yoksa diyet miyet hak getire :1:

Son düzenleme:
Back
X