Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bnımde kılom var bayaha tatlım :D ama bze hoca karsmıo ama ayakkabı ve ters hareket yapmamak önmlı dun ben kndımı maffettım syansa grmedm dye aralıklarla 610 kalorı ksu bndında 200 kalorıde bsıklette yaptm ama bgn ayaklarmın altı su toplamıs bnce ayakkabıdan olmstr

Benim hoca bir Program kartı oluşturup veriyor :34: onda ;

İlk başta Cardio yaptırıyor
20 - 25 dakika Koşu bandı
10 - 15 dakika yatay koşu bandı
10 dakika Cross trainer ( merdiven çıkıyormuş gibi bir alet )

Sonrada diğer bütün aletlerde 3 set ( her set 15 hareket ) yapıyorum ( 10 aletten fazla )
3 kglık halterlerle bel hareketleri
En sonda çok yorgun olmazsamda yer hareketleriyle ve gerilmeyle bitiriyorum
Genelde 1.5 saati buluyor Programımım bitmesi :34: kalori olarak kaç kalori yakıyorum ona emin değilim ama hesaplamayı bilen biri varsa sevinirim :1:
En azından cardioda ne kadar yaktığımı bileyim :34:

Benim hoca bir Program kartı oluşturup veriyor :34: onda ;

İlk başta Cardio yaptırıyor
20 - 25 dakika Koşu bandı
10 - 15 dakika yatay koşu bandı
10 dakika Cross trainer ( merdiven çıkıyormuş gibi bir alet )

Sonrada diğer bütün aletlerde 3 set ( her set 15 hareket ) yapıyorum ( 10 aletten fazla )
3 kglık halterlerle bel hareketleri
En sonda çok yorgun olmazsamda yer hareketleriyle ve gerilmeyle bitiriyorum
Genelde 1.5 saati buluyor Programımım bitmesi :34: kalori olarak kaç kalori yakıyorum ona emin değilim ama hesaplamayı bilen biri varsa sevinirim :1:
En azından cardioda ne kadar yaktığımı bileyim :34:

canım bzdede ılk hep beraber 15 20 dkka hareket edıoruz dans gbı bse adı ne untttum :D:D
snra sarkı calıoken bıt seslerınde bzde aletlerı degstrıorz yaklasık 3 yada 4 tr atıorz snunda 10 dkka dha harket ettrp brakıo 1 saat sruo bu 450 kalorıyms

bilmiyorum valla asu hc ıyı olmadıgı kesın de:19:
ama yaparız bız bosver yarın sen de bıraz fazla yurursunn olur sıkma tatlı canını:16::16:

ver mehtacım verr pogacanın kalorısını verde ben bi kahrolayımm:25::25:
ben 200 cal. 40 dk da falan yakıyorum benım kosu bandına gore 1 saatte 300 350 falan oluyor 5km 5,2 km de tabı ortalama rakamlar

ben cok yorgunumm uyumaya gıdıyorumm eşim gelince 11,45 de gelirim sizde gelin hadi öpüyorum güzellerimi...

nuhan sanada özeniyorum kıss dıyetısyene falan gıdıyormusun yoksa kendınmı yapıyorsun
ama ıyı gıdıyorsun ellerini dokundurda banada bulassın masallahh sana:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ellerimi üzerine koydum gülmacigim...İnsalah sende çarçabuk tombiklerinedn kurtulursun. Gerçi burada çok güzel kilo vermis çok güzel insanlar var. Ben ancak çabaliyorum. Sanırım en büyük sansım evde yanlız olmam. Çocuk ve koca olmayince eve girmemesi gerken hiç birşey girmiyor ve hedefime ulasincaya kadar çok yakın bir arkadasim var onun ve nisanlim disinda kimseyle görüsmüyorum. Müsterilerimle zorunlu görüsmelerim oluyor onlarda hep tokum diyorum :1::1::1::1: Su günlerde sadece kendime yemek pişiriyorum. Zayiflacağim diye uyaniyor. Zayifliyacagim diye yatiyorum. Kafami bununla bozdum.:9::9: benim troid sorunum var. Bir tümorum vardı alındı ve kismi kemetorapi gördüm. Bu yüzden normal insanlardan kilo vermem biraz daha güç oluyor.
Ben 2 yil önce diyetisyene gitmistim. Sonra geçen yil troid doktorum bir liste verdi. Birkezde bir akapunktur dok. ile 4 ay çebellestim. 8 ay düzenli spor salonuna gittim. Hep bu asmalarda 3-4 kilo verdim gerisini getiremedim. Kafayi yemek üzereydim. 4 yıldir zayiflamak için çare ariyorumdum. İnternette günlerce arastirdim ve KK daki dukan bölümünü bastan sona okudum ve uygulamaya karar verdim. Ailem dukan yaptigimi sonradan öğrendi ve sağliksiz olduğunu söyleyip beni çok yildirmaya çalisti. Suan dukan bende adet düzensizliği yapti. Fakat iki gün önce bütün tahlilerimi yaptirdim hem dahilye dok. hem kadin doğumcuya muayene oldum. Hiç bir sorunum çikmadi. insallah hedefime ulasacağim...ve bir daha kilo almamak için elimden gelen çabayı göstereceğim.

Ceçosum, vazelin güzel fikirmis fakat, benim vazelin üreten 2 müsterim var bitanesin mailini hiç tavsiye etmem.Hatta geçenlered ürün kuzenimin evinde gördm atın bunu dedim. Uni nin vazeli var ya o çok kalitelidir onu satın al derim.

Ceçosum, vazelin güzel fikirmis fakat, benim vazelin üreten 2 müsterim var bitanesin mailini hiç tavsiye etmem.Hatta geçenlered ürün kuzenimin evinde gördm atın bunu dedim. Uni nin vazeli var ya o çok kalitelidir onu satın al derim.

Ben bilmeden almışım :1:
Alırken baya ıncenedim hatta niveanınkiyle bunun arasında kalmıştım :34: Hocama sorduğumda sadece vazelin özel marka değil demişti bende budur diye aldım :34: meğer doğrusunu almışım sevindim :34:
Hee ben birde cinsim eğer kötü birşey okursam elimdeki şeyle ilgili hayatta acımadan atarım :34: sonuçta bana zarar verecekse gitsin çöpe parasını umursamam :34:

Ben bilmeden almışım :1:
Alırken baya ıncenedim hatta niveanınkiyle bunun arasında kalmıştım :34: Hocama sorduğumda sadece vazelin özel marka değil demişti bende budur diye aldım :34: meğer doğrusunu almışım sevindim :34:
Hee ben birde cinsim eğer kötü birşey okursam elimdeki şeyle ilgili hayatta acımadan atarım :34: sonuçta bana zarar verecekse gitsin çöpe parasını umursamam :34:

Süper tesadüf olmuş... sevindim.. bende az önce evi talan ettim. yok . yenisini aliyim bende..

Kızlar yaa evde herkes uyudu ben ve kücük cadı hariç :60:
İnadı inat uyumuyor :27: hesapta o uyuyunca bacaklarımı alacaktım :60: yine sabaha kaldı gibi görünüyor :1:

Geldi hatta cevabı bile gitti :1:

Canım bu biraz geçen geceki fırtına önceki sessizlik olmasın :1:
Bugün hangi rengi araştırıyoruz :60:
Kesin hepsi bir yandanda beyazı izliyordur :1:

gec gelıo bu cvaplar ama :D bnımde cvap yolda bnden cktda drakta beklermı blmıorum :D:D

Ellerimi üzerine koydum gülmacigim...İnsalah sende çarçabuk tombiklerinedn kurtulursun. Gerçi burada çok güzel kilo vermis çok güzel insanlar var. Ben ancak çabaliyorum. Sanırım en büyük sansım evde yanlız olmam. Çocuk ve koca olmayince eve girmemesi gerken hiç birşey girmiyor ve hedefime ulasincaya kadar çok yakın bir arkadasim var onun ve nisanlim disinda kimseyle görüsmüyorum. Müsterilerimle zorunlu görüsmelerim oluyor onlarda hep tokum diyorum :1::1::1::1: Su günlerde sadece kendime yemek pişiriyorum. Zayiflacağim diye uyaniyor. Zayifliyacagim diye yatiyorum. Kafami bununla bozdum.:9::9: benim troid sorunum var. Bir tümorum vardı alındı ve kismi kemetorapi gördüm. Bu yüzden normal insanlardan kilo vermem biraz daha güç oluyor.
Ben 2 yil önce diyetisyene gitmistim. Sonra geçen yil troid doktorum bir liste verdi. Birkezde bir akapunktur dok. ile 4 ay çebellestim. 8 ay düzenli spor salonuna gittim. Hep bu asmalarda 3-4 kilo verdim gerisini getiremedim. Kafayi yemek üzereydim. 4 yıldir zayiflamak için çare ariyorumdum. İnternette günlerce arastirdim ve KK daki dukan bölümünü bastan sona okudum ve uygulamaya karar verdim. Ailem dukan yaptigimi sonradan öğrendi ve sağliksiz olduğunu söyleyip beni çok yildirmaya çalisti. Suan dukan bende adet düzensizliği yapti. Fakat iki gün önce bütün tahlilerimi yaptirdim hem dahilye dok. hem kadin doğumcuya muayene oldum. Hiç bir sorunum çikmadi. insallah hedefime ulasacağim...ve bir daha kilo almamak için elimden gelen çabayı göstereceğim.

ohhh cnm benım kıyaymam sana benn cok buyuk gecmıs olsun nuhancım
ıradesıszlııgıme doymayayım ben cok ıradesızım ha bu defa olacak dıyorum yok cok cabuk yılıyorumm neyse bu defa olacak ınsallah :))

kendı basına olunca bıraz daha kolay oluyor diyet yapmak inşallah sende bende hepimizde hedefe ulasırız cnmm
tahlıllerınde temız cıkmıs kım tutar senı nuhanımm:16::16:

Back
X