Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:54::54::54::54::54::54:
iyi geceler bende yatiyorum...

herkesciklere; hastalıkların iğleştiği, huzurun bol olduğu, yağların eridiği yeni bir gün diliyorum... mutlu güneşler..

duu gitmeden azicik güldüreyim sizii... $379282_240878226048094_937501252_n.webp

bende hastalığın etkilerini atamadım hala... bir yorgunluk, bir baş ağrısı...bu tempoda çalışmak zorluyor artık.. nöbetler..uykusuzluk... sürekli bulaşıcı hastalıklara maruz kalmak... acilen işimi değiştirmeliyim...
bir telefon bekliyorum şimdi...

nuhancım..ben 44 yaşındayım.. evlndiğimde 25 yaşında ve 61 kiloydum.. düğünde leğen kemiğim kıyafetin altından belli oluyordu:9::9::9::9::9: eşim o sırada mecburi hizmetteydi ben okuyordum.. izmire bir geldiğinde "hadi nişan yapalım" diyip...isteme, söz, nişanı bir geceye sığdırmıştık. ertesi gün de onun yozgattan gelip gitmesinin zor olacağı, benim mezuniyet sonrası tain işleri için nikah yapmamız gerektiği gibi bi sürü bahane bulup hemen nikah işlemlerine başvurmuştuk.. akşamına da nikah kıymıştık:1::1::1::1::1::1:

bu yüzden yazın düğün yapmak zorunda kaldık... ben hep düğün gelinlik gibi şeylere çok uzak olan .bunlardan anlamadığım gibi uygulamaktan da hoşlanmayan bi tiptim...
o yüzden gelinliğimin modelini kendim çizdim... sade düz yazlık bir elbisetye benzeyen ama ilginç sırt dekoltesi ile dikkat çeken bir gelinlikti... saçımda dağınık topuz ve sadece küçük beyaz çiçeklerden hoş bir salkım vardı... aslında ben canlı çiçek istemiştim... ama o zamanlar böyle bi alışkanlık yoktu ve karışan anne görümce v.s. kişilerinde hayal güçleri buna uygun değildi..dirsek üstüne çıkan ama parmakları olmayan zarif bir eldivenle tamamlamıştım kıyafetimi.. ayakkabılarım hafif topukluydu.. eşimle aynı boyda olduğumuzdan öyle tercih etmiştim... herkese bi acaip gelmişti bu tarz bir şeyle düğün yapmak... hatta annem kendisine iki kıyafet diktirmiş, biri çok iddialı olunca daha sade olanını tercih etmişti... benden daha dikkat çekici olmamak için..

ama ben çok eğlenmiştim..hala evliliğimden çok mutlıyum.. hala bu adamla evli olduğum için şükrediyorum...
diyeceğim odur ki... ne giydiğin, ne taktığın, ne yaptığın hiç önrmli değil nuhancım...
ne istediğin, ne için çaba sarf ettiğin, nasıl hissettiğin önemli...
canın duvak takmak istiyorsa en ihtişamlısını tak bence... çünkü asıl olan sensin.....düğün senin düğünün.... sen nasıl istiyorsan öyle olmalı...

Allah hep mesut etsin sizi inşaallah.....

geçmişi bitirmekle savaşıyorum bi yandanda:1:
ama henüz bitiremedim hala:1::1:
uyku bastırdı çok feci, artık geçmişe sonra devam ederim.....
ben yatıyım, sonra kalkmak nedir hiç bilemiyom sabah....
bu aradaaa eminem selam:) hoşgeldin, koccaman öptüm.
herkesleride öperim, iyi geceler, görüşürüüüüz:3:

meyracgim daaa hazirana kadar çok gelinlik bakarız...
tarçinda seni yiyormus...:1::1::1:

ayyyy ayyyy beni yiyen onu ben öperim öperim burnuşundan:)))
:16::16::16::16::16::16::16:

geçmişi bitirmekle savaşıyorum bi yandanda:1:
ama henüz bitiremedim hala:1::1:
uyku bastırdı çok feci, artık geçmişe sonra devam ederim.....
ben yatıyım, sonra kalkmak nedir hiç bilemiyom sabah....
bu aradaaa eminem selam:) hoşgeldin, koccaman öptüm.
herkesleride öperim, iyi geceler, görüşürüüüüz:3:

aleykum selam :1: iyi geceler kuzummmmm :16::16:

Hadi sana iyi gezmeler :3:
Sakın istiklal caddesindeki beyoğlu çikolatacısının önünde durma :1: dayanamaz insan :1:
Ben ne zaman gitsem ( ki çok oldu gitmeyeli :1: ) eşime hep diyorum böyle bir manzaraya insan vitrini bile yalar diye :60: :60: :60:
Çok güzel vakit geçirirsin inşallah :34: Bu arada nasıl gidiceksin merak ediyorum malum baya bir inşaat alanına döndü o taraflar :26:

harika vakit geçiriyordum aslında ama sonu hüsran bitti. biz sakin skin oturup biraz müzik dinleyip eve gideriz diye düşünmüştük orda arkadaşlarla karşılaştık biraz fazla dagıttı arkadaşlarımız sağolsunlar. yanımızdaki arkadaşlar berbattı. keşke gitmeseydim ya. insanlar ne kadar art niyetli nekadar pislik inanamıyorum ya. birdaha asla çıkmam sanırım. bu kadar berbat olamazdı ya. hüngür hüngür aglıyorum sinirimden. kıs arkadaşımın sevgilisi var. bildikleri halde öteki gerizekalı arkadas( arkadas bile demek istemiyorum) bildigin yanastı kıza ya. bide evli ya. kız neye ugradıgını sasırdı. nasıl bi niyet nasıl bi pisliktir bu insanlardaki düşünce çıldırıcam. diğer arkadaşta iyiydi severdim içincemi sapıttı anlamadım resmen eve gel dedi ya. ne yüzle diyor ne hakla. sonra arayıp özür diledi biz kendi evimize geldigimizde. bir insan içse bile zil zurna sarhoş olsun isterse bu kadarda olurmu ya. sapıttıklarını anladıgımız an otobüse atlayıp eve geldik. Allaha çok şükür eve geldik yani. birdaha asla asla asla çıkmam akşamları.

canım senin boy kaçtı?
1,65 canım

OLOR]

Aşkolsun canımmm.Ödül senin köpeğin olsun...Başarın için bu senin:
[/I][/B]

sağol ablacım canımsın

geçmişe öyle göz gezdirdim. sinirden duramıyorum sinirim geçsin diye girdim burayada. yatıp uyumak en iyisi. evim gibisi yok ya güvenli en azından dışarıdan.

günaydın...
zor geçen bir nöbetin sabahındayım... 1 saat 10 dakika sonra işim bitecek inşallah..
son dakka golü yemeden evime gitmek ve sıcak bir duşun ardından deliksiz güzel bir uyku çekmek istiyorum...
bu akşam kocişimin doğum günü için bi şeyler hazırlamalıyım...
hepinize iyi sabahlar, mutlu günler...

günaydın...
zor geçen bir nöbetin sabahındayım... 1 saat 10 dakika sonra işim bitecek inşallah..
son dakka golü yemeden evime gitmek ve sıcak bir duşun ardından deliksiz güzel bir uyku çekmek istiyorum...

eşine nice sağlıklı yıllar dilerim sevdikleriyle birlikte

sabah 8 de kahvaltımı yaptım düzenli yasaksız birazdan fitnese gidicem artık bugün yokum akşama doğru uğrar menümü paylaşırım .ikizler evde tatil diye pc serbest ben kaçtım baaaaaaaaaay:10::8::38:

KIZLAR GÜNAYDIN
Dün herkeşlerin canı sıklımış ya valla kimse üzmesin o tatlı canını inşallah buğün herşey yola girer :34::34::34:hepinize mutlu huzurlu bi gün diliyorum sizleri seviyorum kızlar:32::32::32::32:
canlarım ben geldiimmm:16::16::16::16::16: bugün sabah tercih sayfaları açıldı ve eşimin bulunduğu ilçede boş yer açılmamış:53:şok oldum ve o kadar içim yandı ki yatağa attım kendimi bağıra bağıra ağladım :14::14::14::14::14::14: sadece 41. tercihi yapabilecektim ve beni yozgatın herhangi bir yerine atayacaklardı yani belkide aynı ilde eşimle ayrı hayatlar yaşamak zorunda kalacaktım sonra düşündüm bütüüüünn günnn düşündümm kafayı yiyecektim...
sonra dedim ki benim için yozgatın tek artısı aksaraya yani memleketime yakın olması. fakat eşimden yine uzakta olacağım orası daha soğuk ve ilçeleri çok gelişmemiş
sonra Şanlıurfa sivereğin şartlarını düşündüm daha ılıman daha gelişmiş bir ilçe ve eşimle düzenli bir evim olacak sıfırdan ev yapacağım çünkü daha bir çöpüm bile yok:14::14::14::14:
sonra karar verdim tercih yapmayacağım ve ağustosu bekleyip eşimi yanıma alacağım böylelikle evim olacak ve düzenim.....
şunu anladım ki Mevla neyler neylerse güzel eyler.... benden bukadar :17::17::17::17: mutluyum ama sakın üzgünüm sanmayın:34:
canım çok tebrik ederim seni üzülmüyorum demişsin evet bencede üzülme canını sıkma rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur elbet hakkında hayırlısı olsun bitanem :3::3::3::3:
Selam kızlarrrrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :34:
Şu internet beni deli ediyor bu aralar :26: Sık sık kesilip duruyor ve her defasında müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım :27:
Neyse bir daha kesilirse okkalı bir fırça atacağım heriflere :1: sonuçta her ay çatır çatır parasını almayı biliyorlar adam akıllı hizmet versinler :34:
Cuma bildirimimden sonra şu ana kadar 235 dakika spor yapmış bulunuyorum :32::32::32::32:
İnşallah önümüzdeki bildirime kadar bir 120 dakika daha eklerim :1:
Hocayla geçen derste baya bir sohbet ettik ve 1.5 saatten fazla sporun kaslara zarar verdiğini öğrendim :26:
Kas yapmak için spor yapıyoruz ama fazla olunca kaslar yorulunca erime yapabilirmiş o yüzden yüzmeye tam gidiyorsan fitnesi yarım saat yap dedi tabi fitness bana daha faydalı olduğundan ben yüzmeyi yarım saatte düşürmeye karar verdim :34:
Arada birde sırf fitness yada sırf yüzme yapacağım :34: artık o günki ruh halime bağlı :34:

:46::46::46::46: Efferim 1 kiloya yakın vermişsin :34: ama biz cumadan cumaya bildirim yapıyoruz :34:
Yine sen bilirsin ama biz kimseye git demeyiz ve eğer az da olsa geçmişi okuduysan arkadaşlarımızın çoğunun 90ın altında olduğunu fark etmiş olman gerekirdi :34:
He ben oldum diyorsan eminim 80likler de sana hoş geldin der :1:
Biz kimseye güle güle demiyoruz çünkü gelen herkesi ailemiz gibi görüyoruz ve kimse ailesinden bir bireyi kaybetmek istemez tabi düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız zaten gitmeyi düşünmezler bile :34:
Herşey gönlünce olsun ne diyelim :3:

Beyzuşum çok geçmiş olsun yaaa :71: Benimde birkaç gündür kulağım tıkalı ama benim herhalde havuzda su kaçtı :1:
Eşimde dünden beri kullaklar iptal dolanıyor :1: bizi bir görmen lazım körler sağırlar bir birini ağırlar vaziyetteyiz :60: :60: :60:
Benim bir derecede eşimin ikiside iptal olunca birşey söylediğimde neeee diyor bende anannesiyle konuşur gibi bağıra bağıra konuşuyorum :60: sonrada ne bağırıyorsun be diyor :1: geçinip gidiyoruz işte :1: :1: :1:
Umarım bir an önce senin kulağında bizim kullaklarda geçer :34: gerçekten sinir bozucu :34:

Canım ben dayak yemedim desem yalan olur :1: hatta çoğu kes ağaç tepesine tırmanırdım dayaktan kaçmak için :1: terlik sıpıtırdı yine yakalardı beni :1: Annem ufakken çok döverdi daha doğrusu kız kardeşim dayağın altına yatıp vur anneciğim vur hak ettim ben dediği için ona bir tane vurur sonra beni kovalardı :1: Pisişik hatun :1: ben kaçıyorum diye daha çok kızardı bana :1:
Babamdan hayatım boyunca sadece iki tokat yedim oda en ufak kardeşi bana babalanınca evden çıkamazsın falan diye bende sen benim babam değilsin karar veremezsin dedim diye tokat atmıştı bana 3 kere arka arkaya ( sıkıyorsa bir daha söyle dedikce bende inat tekrarladım ve her defasında tokatı yedim :1: ) babamda vay senmisin amcana saygısızlık yapan diye vurmuştu bana ama hala onun vicdan azabını yaşar ben amcanın aklına uyup gazına gelip nasıl kıydım sana diye :25: ama inan hiç babama küsmedim ama o günden sonra o amcamla 2 sene tek kelime konuşmadım sonradanda hep mecbur kalırsam konuşmuştum.
Anam ne anlatacaktım ne anlattım :60:
Bugün büyük kızla uzun bir konuşma yaptım hatta daha devamıda varda bugünlük bukadarla yeter dedim :1:
Anannesi ona çok istiyor diye forma parası vermişti ya :34: Spordan sonra eşimle yolda konuştuk ve ona telefon açıp hazırlan biz geliyoruz gidip formayı alacağız dedik. TAbi bizimki havalara uçtu ve aldıktan sonra teşekkür etti onu bugün forma almaya götürdüğümüz için. Bende hazır fırsat bulmuşken ona evde huzursuzluk mutsuzluk istemediğimi ve şu bir kaç aydır onun tavırlarını beğenmediğimi söyledim. Tamam bizimde mutlaka hatalarımız vardır ama ne olursa olsun bizler senin anne ve babanız ve sen bize saygısızlık yapamazsın eğer yaparsanda bundan sonra cezalara razı gelmesi gerektiğini söyledim :34:
Yarın birlikte bir Plan çıkartacağız ona; yapması gerekenler, yapmamaması gerekenler diye. Bu kurallar bütün ev için geçerli olucak ve eğer kurallara rivayet etmezse istediği hiç birşeyin olmayacağını anlattım ona. Bundan sonra odasına kapanıp saatlerce televizyon izlemesi yasak, tatilde de olsa erken yatmak zorunda olduğunu ve bununla ilgili pazarlik dahi yapamıyacağını izah ettim.
Babanda bende o kurallara uyacağız ama kesinlikle taviz yok dedim :34:
Hazır Plan oluşturacağım ya hemen her gün zorunlu yarım saat sporunuda ekleyeceğimi söyledim onada tamam dedi.
İnan kendimi çok daha iyi hissediyorum şu anda :34: İnşallah sizlerinde dediği gibi sabır işe yarayacak :34:
Bu arada aynı kurallar kücük cadı içinde geçerli olucak diyince pek sevindi hatun :1:

Canım sen istanbuldamıydın tam hatırlamıyorum ama eğer öyleyse Decatlona bir bakın birde bazen realde falanda indirimde oluyor koşu bandı tarzı şeyler :34:

Canım herşeyin hayırlısı :34: bence şu 4 -5 aylık dönem aslında senin için fırsat olabilir :34:
Tamam eşinle ayrısınız ama madem yaza tekrar tercih şansınız olucak o zaman yaza kadar sadece çok güzel kilo vermeye odaklanki yeni evede fıstık gibi bir gelin olarak gidersin :1:
Eşin seni zayıflamış görünce anam hatun taze gelin gibi olmuş desin :1:
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve herşeyin en güzeline kavuşursunuz :34:
Ablacım kızınla aranızın düzelmesine herşeyin bi sonuca varmasına çok sevindim valla inşallah kurallara uyulur ve bundan sonra bi sorun yaşamazsınız :1::1::1:
Moralim çok bozuk kızlar. Kaypederim içmiş içmiş geldi rezillik çıkartı. Eşimle birbirlerine girdiler. Şimdi herkes yattı. Gözüme uyku girmiyor.
canım ne olur sıkma o tatlı canını malesef insan ne kendi ailesini nede eşinin ailesini seçip alamıyo yani kendimi senin yerine koyuyorum kafayı yerdim heralde akşam akşam kötü olmuş hayırlısı:50::50::50:
duu gitmeden azicik güldüreyim sizii...Eki Görüntüle 625553
çok süpermiş valla:1::1::1:
harika vakit geçiriyordum aslında ama sonu hüsran bitti. biz sakin skin oturup biraz müzik dinleyip eve gideriz diye düşünmüştük orda arkadaşlarla karşılaştık biraz fazla dagıttı arkadaşlarımız sağolsunlar. yanımızdaki arkadaşlar berbattı. keşke gitmeseydim ya. insanlar ne kadar art niyetli nekadar pislik inanamıyorum ya. birdaha asla çıkmam sanırım. bu kadar berbat olamazdı ya. hüngür hüngür aglıyorum sinirimden. kıs arkadaşımın sevgilisi var. bildikleri halde öteki gerizekalı arkadas( arkadas bile demek istemiyorum) bildigin yanastı kıza ya. bide evli ya. kız neye ugradıgını sasırdı. nasıl bi niyet nasıl bi pisliktir bu insanlardaki düşünce çıldırıcam. diğer arkadaşta iyiydi severdim içincemi sapıttı anlamadım resmen eve gel dedi ya. ne yüzle diyor ne hakla. sonra arayıp özür diledi biz kendi evimize geldigimizde. bir insan içse bile zil zurna sarhoş olsun isterse bu kadarda olurmu ya. sapıttıklarını anladıgımız an otobüse atlayıp eve geldik. Allaha çok şükür eve geldik yani. birdaha asla asla asla çıkmam akşamları.

1,65 canım

sağol ablacım canımsın

geçmişe öyle göz gezdirdim. sinirden duramıyorum sinirim geçsin diye girdim burayada. yatıp uyumak en iyisi. evim gibisi yok ya güvenli en azından dışarıdan.
canım sıkma canını oluyo işte böle şeyler:41::41::41:
günaydın...

bende bende benimde buğün bişeyler hazırlamam lazım eşimin doğum günü için :34::34:seninde eşinle sağlıklı huzurlu nice senelere:34::34::34:

günaydın kızlar eimde şarj aletimin kablosu kopmuş evde hiç giremedim o yüzden staja gelincede ilk size günaydın diyim dedim :16::1:

MERHABA
Bugün gruba bende katıldım, diyetisyen destekli (diyetkolik takipli bir de) diyet yapmaya çalışacağım. 5 yıl önce 6 ayda 18 kilo almakla başlayan kilo alma sürecim 24 kilo fazlam ile halihazırda devam ediyor :( Şu an 92 kiloym. Boyum 1.67. 5 yıl öncesine kadar hamilelik hariç 40-44 beden arası yaşayan bir kadındım. 5 yıldır fazla fazla kilolu ve 48- 50 beden de yaşıyorum. Çok çok mutsuzum,,, ama kilo verme konusunda deneyimsiz ve beceriksizim... Umarım başarırım....umarım....

canım hoşgeldin çok doğru bir yerdesin:16: burada hepimiz seninle aynı sorunları paylaşıyoruz ve birbirimize destekle inşallah başaracağız:13:
burada istediğin soruları sorabilirsin hepimiz bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz tatlım,yeterki buraya hergün düzenli gel:16:

Tünaydın kızlarrrrrrrrrr :3:

Bak sen söyleyince aklıma geldi bu kız bir kaç aydır bu değişimi abartmış durumda. Acaba dediğin gibi ben zayıfladıkca kendini daha kilolu görüp içten içe kıskançlıkmı yaşıyor. Kardeşide çok zayıf onada yoksa o yüzdenmi sataşıp duruyor :44:
Ne bileyim işin içinden çıkamadım. Demin kardeşi balkondayken oyun yaparcasına kapıyı üzerine kapattı öbür cadıda o an cama doğru gidince bende istem dışı çığlık attım kız kapıyı kapatma Allah korusun ya cama doğru gittiğinde birden kendini yukarı çekerse diye :26: bana hatun bir bağırdı abartıyorsun da sanki atladı da hem atlamaya kalkışsa ben hemen kapıyı açıp onu yakalarım diye :26: Kızım bu tip kazalar saniyelik niye böyle yapıyorsun bak sende sonra üzülüyorsun dedim ama altan alacağına bana yine sesini yükselterek abartıyorsun işte yaaa dedi.
Sonunda baktım uzayacak bende tamam kızım haklısın ben biraz panik yaptım herhalde dedim ve sustum.
Neyse bakalım ben şu psikolog desteği verilen yeri arayayımda en kısa zamanda inşallah bir çare buluruz :34:

banucum güzel kararlar almışsın canım eşinle birlikte uygulayacağına eminim tatlım.çocukları kırmayalım diyoruz ama onların geleceklerini i kırmış oluyoruz bu tür kararlar ve yerinde cezalar onların geleceği için çok önemli tebrik ediyorum tatlım:16:
kıskançlık konusuna gelince evet o konununda üzerinde durmalısın ona da spor yaptıracakmışsın çok yerinde bir karar yediklerine de dikkat ederseniz bir aya kalmaz eğer senin değişimine bir kıskançlığı olmuşsa eğer ortadan kalkar.rabbim hakkınızda en iyisini en hayırlısını versin canım:54:

Kan ilacı iştah açıyo di mi :50:
Yani direkt kilo aldırmıyor da iştah açıyor diye biliyorum. Inşallah diyetime sekte vurmaz ..
..
canım bendede aşırı kansızlık vardı demir depolarım da boştu hap kullandım aynı zamanda da rejime başlamıştım kilo almadım iştah açtığı doğru ama ona da gün içinde dere otu ve tarçın la engel olabilirisn.yemeklerine salatalarına kahvaltında,tabağından dere otunu eksik etme.süt içeceksen mesela tarçın kullanabilirsin.çay larına da bardağına çubuk tarçın koyarsan iştahını dengeler:16:

canlarım ben geldiimmm:16::16::16::16::16: bugün sabah tercih sayfaları açıldı ve eşimin bulunduğu ilçede boş yer açılmamış:53:şok oldum ve o kadar içim yandı ki yatağa attım kendimi bağıra bağıra ağladım :14::14::14::14::14::14: sadece 41. tercihi yapabilecektim ve beni yozgatın herhangi bir yerine atayacaklardı yani belkide aynı ilde eşimle ayrı hayatlar yaşamak zorunda kalacaktım sonra düşündüm bütüüüünn günnn düşündümm kafayı yiyecektim...
sonra dedim ki benim için yozgatın tek artısı aksaraya yani memleketime yakın olması. fakat eşimden yine uzakta olacağım orası daha soğuk ve ilçeleri çok gelişmemiş
sonra Şanlıurfa sivereğin şartlarını düşündüm daha ılıman daha gelişmiş bir ilçe ve eşimle düzenli bir evim olacak sıfırdan ev yapacağım çünkü daha bir çöpüm bile yok:14::14::14::14:
sonra karar verdim tercih yapmayacağım ve ağustosu bekleyip eşimi yanıma alacağım böylelikle evim olacak ve düzenim.....
şunu anladım ki Mevla neyler neylerse güzel eyler.... benden bukadar :17::17::17::17: mutluyum ama sakın üzgünüm sanmayın:34:

canım Allah hakkınızda en hayırlısını versin.en kısa zamanda eşinle seni kavuştursun inşallah:16:

dafi ablacim cok tesekkür ederim gecicek insallah. dayanabildigim kadar hareket etmeye basladim fakat ayakta nefes alirken sanki bicaklaniyormusum gibi oluyor.biliyorum gecicek sabir etmek lazim.ama bende tüm gün yatmama karari aldim, cidden yatmaktan yara olucak sirtim, daha cok agriyor dedigin gibi. yarin sabahtan doktordayim, bakalim ne olucak.

ah canım ya rabbim en kısa zamanda şifa versin:16:

Meyracim eşim bugün mesaiye kaldı. Eve geldiğinde 9u geçiyordu. Onları almaya gitmedi yorgunum diye. Babası da çok alınmış geldi evde bağırıp çağırdı. Eşim de içip içip hesap mı soruyorsun diye ona bağirdi. Konu komşu duymuştur. Öyle üzgünüm ki.

Dafi abla benim babam içmez, eşim içmez. Şok oldum ben bu akşam. Elim ayağım hala titriyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Çok sagolun hepiniz.

çok geçmiş olsun canım,arada istemesekte bizim dışımızda da gelişse bu tür şeyler olabiliyor malesef.Rabbim bir daha göstermesin yuvandan huzuru eksik etmesin.onları da ıslah etsin.:16:

günaydın kızlar eimde şarj aletimin kablosu kopmuş evde hiç giremedim o yüzden staja gelincede ilk size günaydın diyim dedim :16::1:

gunaydın kızlar (: hepınıze guzel dyetlı guzel morallı gunler dılıorum

sizlere de günaydın kızlar:16:

HERKESE GÜNAYDINNNNN ;AKŞAM SOHBET HIZLIYMIŞ

ceco34; Canım ben Antalyada'yım burada bir mağazada varkoşu bandı , hemde spor bisikleti hediyeli ama ne kadar güvenilir işte bugün iş çıkışı bakıcam motor gücü önemliymiş onu öğrendim 90 kg üstü zorlama olabiliyormuş v.s bizi taşıması lazım yani başlarda :1:

Back
X