Merhabalar,
Herkes iyidir umarım..
Ben özüme döndüm ayu gibi yemeye devam ediyorumAldığım kilolar iyice oturdu...
Normal de evden çıkarken yanıma yiyecek almıyordum...Alırsam meyve alıyordum sadece..
Ama şimdi çayın yanına her gün bişiler yedim bisküvi halley vb.
Tabii şekerli gıdalar çok daha fazla acıktırıyor beni, meyve dahil..
Bu haftanın bitmesini bekliyorum bakalım...
bir de doğum günü zımbırtısı nedeniyle iki gün üst üste pasta
Durum vahim değil ama aldıklarıma üzülüyorum..
Esracığım,çok üzüldüm yaşadıklarınıza eşinle..Umarım tekrarlamaz ve bir an önce hayırlısıyla evlerine dönsünler..
Çok fazla üzülmemeye çalışsın..
Komşu olayınıda takma her ev de tartışma olur..Önemli olan sizin huzurunuz..
BEYZUŞ canım,kulağın hala ses üretmeye devam ediyor demek...Geçmiş olsun canım..İnşallah yeni antibiyotik hemen etkisini gösterir...
Nuhancığım resimlerine alelacele baktım daha sonra geniş zaman da bakıp yorum yapacağım :)
Bence kısa saçlı da uzun saçlıda güzelsin ben ikisini de yakıştırdım.:)
Banucuğum,psikolog bence şart.. bizim cevaplandıramadığımız sorularımıza cevap alacağımız kişi..
Ben kızımı 5 yaşındayken götürmüştüm yatağın da yatmama odasından korkma vardı..2 resim çizdirdi kızıma iki konuştu kaynağı bulundu belki bahsetmişimdir..Odasında ki oyuncak ayıdan korkuyormuş gece uyuyunca onu yiyeceğini düşünürmüş...
Şimdi de kaygıları var hemen hemen son bir yıldır..18 şubata randevu aldım ben...9 eylül üni. çocuk psikoloğuna gideceğiz ama binbir oyunla ikna ettim..
Sen de çok fazla üzülme fakat eşinle de konuş kararlı olun her konuda...
Ben mesela çok disiplinliyim..Ben den daha fazla çekinir hem kızım hem oğlum hatta eşim de dermişim..
Onları deli gibi sevdiğimden çok eminler ama çok ta kızabileceğimden eminler...
KEndini çok üzme hallolmayacak mesele değil...
sevgiler prensese..![]()
sağol canım desteğin için. bitmesini umuyorum ben de bir an önce olanların.
arada böyle molalar iyi geliyor canım, kendine kızma. birden 2 ayda 10 kg verip geri almaktansa yayarak vermek daha iyi. sen de toparlanırsın eminim cumadan sonra. özel günler, tatil derken insan kendini kaybediyor. çocuklar evdeyken Asuman, Nursena da zorlandılar hem. ikinci yarıyılda yeniden başlarsınız hepiniz