Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlaaarrrr
bugün çok işim vardı. yarın günüm var.
içli köfte yaptım dolaba koydum yarın kızartırım. kuru dolmayıda yaptım. pişirmesi kaldı.kabak ve ayva tatlısınıda yaptım dolaba koydum. yarında bükme yapıcam. kudretullahıda akşam yaptım dolapta. bugün herşeyimi hazırlarım yarında hemen kızartırım diye düşünüyordum. sabah küçük eltim aradı. evdeysen size gelecektik dedi. evdeyim ama yarın günüm var bugün hazırlık yapmak istiyorum dedim. olsun ben senin yanında otururum dedi.bende sen bilirsin dedim. yarım saat sonra geldi.gelininide çağırmış, çoluk çocuk ne yapacağımı bilemedim. birde ben erkeklerede söyledim akşam buraya gelecekler dedi :36::36: işimi bırakıp yemek yapmak zorunda kaldım. işlerim yarına sarktı.

bu arada haber geldi umreye giden eltimler gidememişler. vizeleri gelmemiş. istanbuldan geri geldiler çok üzüldüm.kızmıştım ama böyle olunca üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. herkesle vedalaşıp çıktılar. istanbuldan geri döndüler.

egedeniz , (yanlış hatırlamıyorsam )efeeeemmm eşlerinizin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
kızlaarr bugünde benim eşimin doğum günü ve ben hediye almadım. umutun kudretullah pastasından yaptım pasta yerine geçermi acaba :1: bunun adıda biraz düşündürücü Allah'ın kudreti demek :44: bu ismin bir tatlıya verilmesi doğrumu acabaa:44: söylüyorum ama aynı zamandada düşünüyorum.

Ablacığım Allah yardımcın olsun :71:
Gerçektende işin baya zor maşallah herkes kendi keyfinde :1: birde misafir geleceğine bir gün kala bu kadar uğraştın ama öbür dünyada eminim bunların hepsinin kat kat karşılığını görürsün :34: zaten canı gönülden yaptığını biliyoruz :34:
Bu arada Eşinin doğum günü kutlu olsun :71:
RAbbim sağlıklı ve mutlu nice doğum günleri nasip eder inşallahhhhhhhhh..... Aminnnnnnnnn

merhabalar. Tam düşünüyordum. Bugünlerde yazamıyorum, sizin de hakkınıza girmesem de geçici veda etsem de daha rahat bir zaman damı gelsem diye. Tam yazacaktım. Şu son bir kaç sayfayı okudum. Ceco gulmekten kırıldım. Şu tatlı muhabbeti bırakmıyım dedim. Gerçekten buraya bir erkekdemi katılmış. şok oldum. ben de erkeklerin bizim çenemize dayanamıcagını düşünürdüm. Bazen eşim gelip bakıyor. Fazla dayanamıyor. Biz kadın milleti herşeyi ayrıntılı paylaşmayı severiz, erkeklerin bence de o kadar sabrı yok. Ceco çok tatlısın. Demek arkanda kimbilir kaç kişiyi bıraktın. Ama kadınları topiğe çekiyorun bak. Mesela beni. Senin (ve herkezin) mesajlarını okumayı seviyorum.
Şimdi geleyim kendi durumuma,artık işten yazmaya pek vakit yok. evde de bebiş bana sarıyor. kucağımdan inmiyor. ablası da kıskançlık krizlerinde . o da evin içinde kucakta gezmek istiyor. evde de vakit pek yok. bazen imdaaaaat diyorum.
clutch seni çok iyi anliyorum. bizde de yatılı misafir vardı. 1 hafta. Bazen ben de geriliyordum. İnsanın kendi evinde rahat edmemesi çok kötü. Miyop fesatlık yapma diyordum, bazen de kendime hak veriyordum. çelişkili duygular arasında kaldım, bu bile beni yordu. Çocuklar biri laptopu biri ipadi aldı. Hiç ellerinden bırakmadılar. Sonuçta bilgisayar özel bir eşya değilmi. neyse. geçti gitti ama bizim de periyodik olarak gelecekler çünkü hastane kontrolleri için geliyorlar. Aklıma dafi geldi. Dafinin evsahipliğini takdir ediyorum,ama çalışırken ve çocuklar hasta ben hasta.zor oldu. yani oyle yemekle felan ugrasmadım Allah için ama empati eksikliği, laf sokmalar falan beni gerdi.
Yine yazarım inş. Geçmişe yetişemiyorum artık vazgeçtim. herkezi öpücükledim, yalnız bayanlarıııı

Canım inan bende burayı ve sizleri çok seviyorum :38:
Sizlerin samimiyetinize inandığım için bu kadar rahatım zaten :34: Kız bazen işimi bile eskik yapıyorum ille size bakacağım diye :1:
Hep diyorum iyiki burayı bulmuşum, iyiki sizleri tanımışım yoksa kilo verme işi çok daha zor olurdu hadi verdim diyelim sizler gibi yüreği güzel insanları tanıyamazdım :34:
iyiki varsınız :54::54::54:
Canım inşallah sık sık fırsat bulursunda yine bizlerle sohbeteye gelirsin :34:
İnan bende bazen imdat diye bağırmak istiyorum hatta diyorum ay şimdi imdat diye bağıracağım diye sağ olsun Cadılar koro halinde benden önce imdatttttttt diye bağırıyorlar :1:

Sagol canim aminnnnnnnnn insallah...
Cicekler kizkardesim ve benden,
pembe buket benim tabiiiiiiikiii :1::1:

meyracim gelinligini merak ettim hayatim yokmu bi resim giiiiiz???

Meyra bende gelinilgini merak ettim... Hürremcigim yeni alinan parkanın bol gelmesi üzücü gibi görünsede sevinelim :21::21::21::21::21::21::21: süper bise... önce üsten gidiyor sanirim. pantolonda haftaya düser..:1::1:

canlarım eşime nette foto paylaşırken soruyorum ille, öyle istedi eşimde, ona danışıyımda ben yine yazarım size....
oldumu?:16::16::16:

bu arada eminecim senin parkamı küçüldü? onu türkiyede terziler 10dk 1-2beden hemen küçültüveriyolar genelde, sende bi
gözat istersen terzilere orada.....

Selam vermeden direk daldım topiğe :1: kusura bakmayın kızlar :34:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Sabahtan beri koşturuyorum. Eşim evdeyken herşeyin planlı gitmesi olmuyormuş :1: bugün bir sürü işim var yarısını yaptım sayılır inşallah iki saate kadar bitmiş olucaktır :34:
Sonra rahat rahat sohbet ederiz inşallahhhhhhhhh :3:

Kocaman öpüyorum herkesi :54::54::54::54::54:

Kolay gelsi. ellerine sağlık ne güzel şeyler hazırlamışsın...
ve teşekkür ederim...
Ben de kram karemelli pastayı çok yapıyorum... başka bi isim bulmak gerek:1::1:

teşekkür ederimm

tiramisunun kahveli sosuna portakal kabuğu ve portakal suyu koydum.. yaklaşık 1 bardak. geri kalanını su ile tamamladım...
kremasına da sadece portakal kabuğu koydum.. güzel oldu:56::56::56:

valla börekleri yiyince ikimizde sabah tartıdan hüsranla indik:18::18:

olsun yarin telefi edersiniz... nede olsa özel bir gündü...

selamün aleyküm şekerlerim:3:

geçmişi okudum alıntı yapamadım genelden cevaplıcam artıkın:34:

hastalara rabbimden şifa diliyorum:16:

tüm doğum günü olan ;eşlere,annelere,herkeze sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum nice nice yeni yaşlara inşallah:54:

cecom her zamanki gibi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah:16:

daficim rabbim sana güç kuvvet versin canım:16:yani eltinin yaptığıda ayıp ötesi, ne kadar düşüncesiz ve geniş olabiliyor bazı insanlar aklım almıyor:41: ne demişler iyilik yap denize at kul bilmezse mevla bilir:54:

canlarım bir kaç gündür keyifsizim hafiften çarpıntım da vardı sanırım geçen haftaların telaşı yeni yeni çıkıyor.spora çok yüklenmiştim belki ondan dı bilemiyorum. doktora gittim sabah bir kaç tahlil istedi ve vitaminlerime de bakıcak d3 b12 gibi öğlenden sonra alıcam sonuçları inşallah bir şeyim yoktur,kafaya takıyorum bu sefer daha kötü oluyorum.eltim aradı diğer eltim geliyormuş benide çağırdı yakınız zaten doktor sonrası ona gidicem,artık ne yer içerim orda bilmiyorum kendimi de çok frenlemeyi düşünmüyorum:1:
dualarınızı bekliyorum canlarım:16: Allah' a emanet olun:16::54:

canm ben kendim hazirliyorum cayimi.. 1,5 litre su kaynatiyorum su kaynayinca altini kapatip icine bi elma,yarim limon dilimleyip atiyorum.10 tane karanfil ve birde cubuk tarcin atip tencerenin kapagini kapatiyorum 15 dk demlendirip icindekileri cikartip iciyorum tadi cok guzel oluyor birde yag yakiminda cok yardimi,faydaliymis :16:

iyimis bende deniyim....

meyra çokmu sert çiktim...:16::16::16::16: kıyamam ben sana... :9::9::9::9::9:ee hadi bulusun bakalim...

nuhancım sen seksenlere bakıyomusun?

evek bakiyorum... sonra, muhtesem yüzyili izliyorum. 20dak izliyorum. ihtikami izliyorum..:1::1::1::1::1: haaaa iste ben çalisiken bir yerden tv açik...öyle karsina oturarak nadir izliyorum. dün aksam ama tv karsinda oturdum...ama tv karsina oturmanın bende sakincalari var.. ivir zivir bise yemek istiyorum.. elim, ağizin kasiniyor iste...

selamün aleyküm şekerlerim:3:

geçmişi okudum alıntı yapamadım genelden cevaplıcam artıkın:34:

hastalara rabbimden şifa diliyorum:16:

tüm doğum günü olan ;eşlere,annelere,herkeze sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum nice nice yeni yaşlara inşallah:54:

cecom her zamanki gibi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah:16:

daficim rabbim sana güç kuvvet versin canım:16:yani eltinin yaptığıda ayıp ötesi, ne kadar düşüncesiz ve geniş olabiliyor bazı insanlar aklım almıyor:41: ne demişler iyilik yap denize at kul bilmezse mevla bilir:54:

canlarım bir kaç gündür keyifsizim hafiften çarpıntım da vardı sanırım geçen haftaların telaşı yeni yeni çıkıyor.spora çok yüklenmiştim belki ondan dı bilemiyorum. doktora gittim sabah bir kaç tahlil istedi ve vitaminlerime de bakıcak d3 b12 gibi öğlenden sonra alıcam sonuçları inşallah bir şeyim yoktur,kafaya takıyorum bu sefer daha kötü oluyorum.eltim aradı diğer eltim geliyormuş benide çağırdı yakınız zaten doktor sonrası ona gidicem,artık ne yer içerim orda bilmiyorum kendimi de çok frenlemeyi düşünmüyorum:1:
dualarınızı bekliyorum canlarım:16: Allah' a emanet olun:16::54:

ve aleyküm selam.

geçmiş olsun canım...

endişelenme, bence tahlilin iyi gelicek, hani sen evham etmişssin kanaatimce.
iyi düşün, düşünme sonrada, koccaman öptüm canım.

iyimis bende deniyim....

meyra çokmu sert çiktim...:16::16::16::16: kıyamam ben sana... :9::9::9::9::9:ee hadi bulusun bakalim...

evek bakiyorum... sonra, muhtesem yüzyili izliyorum. 20dak izliyorum. ihtikami izliyorum..:1::1::1::1::1: haaaa iste ben çalisiken bir yerden tv açik...öyle karsina oturarak nadir izliyorum. dün aksam ama tv karsinda oturdum...ama tv karsina oturmanın bende sakincalari var.. ivir zivir bise yemek istiyorum.. elim, ağizin kasiniyor iste...

yok yok nuhancım:))
:16::16::16:

tamam tatlım:)
tv izlerken eşiminde huyu ille bişey yiyecek, makine gibi durmadan bişeyler ister durur benden....
bende tam aksiyim.
iyi işte tv karşısına geçmeden hem tv izliyosun, hem işini yapıyosun, hemde bişeyler yememiş oluyorsun:)) diiimi:34:
bi taşta 3kuş gibi:):16:

GÜNAYDIN KIZLARRR

bende varım HurremSultan2012 merak etme :2::2:

ben kadar yoksundur be kuzuuuuuuuum, benim basenler kimsede yok masallahlari var :1:
of bi eriseler yaaaa

KIZLAR GÜNAYDIN
emine ya kusura bakma her defasında unutuyorum seninde annenin doğum günü kutlu olsun nice uzun senelere inşallah sizlerle birlikte :3::3::3::3:

Sorun degil canim cok tesekkür ederimmm amin insallah :16:

Hürremcigim yeni alinan parkanın bol gelmesi üzücü gibi görünsede sevinelim :21::21::21::21::21::21::21: süper bise... önce üsten gidiyor sanirim. pantolonda haftaya düser..:1::1:

Evet canim sevindirici ama keske 1 kücügünü alsaymisim dedim kendi kendime :1: insan verdigi paraya üzülüyor
aman bosver eriyelimde bütün kiyafetler olmasin varsin,
nasilsa dolap yenilenir zaten alisverisi pek severim :16:

canlarım eşime nette foto paylaşırken soruyorum ille, öyle istedi eşimde, ona danışıyımda ben yine yazarım size....
oldumu?:16::16::16:

bu arada eminecim senin parkamı küçüldü? onu türkiyede terziler 10dk 1-2beden hemen küçültüveriyolar genelde, sende bi
gözat istersen terzilere orada.....

evet hayatim kücülmedide büyüdü :1:
türkiyedeki terziler onu cok cok uyguna yaparlar canim ama burda dünya para isterler,
gercekten burdaki terziler türkiyedeki gibi ucuz hayatta degil,
parkaya verdigim paranin aynisini tekrar isterler neredeyse :)))
bakalim napacam

bu arada meyracim internete resim koyarken yüzünü kapatabilirsin, bence daha bile uygun olur,
yani ben öyle yapiyorum artik ne olur ne olmaz

evet hayatim kücülmedide büyüdü :1:
türkiyedeki terziler onu cok cok uyguna yaparlar canim ama burda dünya para isterler,
gercekten burdaki terziler türkiyedeki gibi ucuz hayatta degil,
parkaya verdigim paranin aynisini tekrar isterler neredeyse :)))
bakalim napacam

bu arada meyracim internete resim koyarken yüzünü kapatabilirsin, bence daha bile uygun olur,
yani ben öyle yapiyorum artik ne olur ne olmaz

yaşlılık işte emineciiim:):1:
bollaştımı dicektim:):1:

aman almanyada çok pahalı heralde tatlım yaaa?:47:

foto tavsiyesi içinde çok teşekkürler canım.... kulağıma küpe oldu.:16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Canım gecenin hüsranla bitmesine üzüldüm bende :34: Geçmiş olsun :71:
İnan ben gece çıkmayı çok seviyorum ama henüz 14 senelik evliliğimizde gece taksime yada beyoğluna çıkmadık :34: Eşime çoğu kez eğlenmeye gidelim dediğimde ya hayatım eğlenmeye herkesle gidilmez hadi gittiğin insan düzgünse bile gittiğin ortamda mutlaka birileri sapıtabilir ne diye ağzımın tadı bozulsun der hep :34:
Aslında haklıda sayılır sonuçta herkes ağzıyla içmeyebiliyor :27:
Arkadaş müsveddesi ( kız arkadaşına asılan ) bence alkolü bahane ediyor çünkü ben insanın kafam kıyaktı hatırlamıyorum demesine inanmıyorum :34: Demekki bilinç altında devamlı birşeyler vardı ki alkolün verdiği cesaretle böyle bir şey söyleyebiliyor :34:
Hatta eşimde aynısını düşünür ve o yüzden zaten çoğu arkadaşını tanırım ama tanımadığım bir kaç arkadaşı var. Sadece isimlerini bilirim hatta ilk zamanlar ya niye ailece görüşmüyoruz dediğimde ya bazı insanlarla ailece görüşemem diyordu.
Baştan anlam veremiyordum ama şu anda gerçekten ne demek istediğini çok iyi anladım :34:

Bence sende bir dahaya arkadaşlarınla bir yere gideceksen ya baştan erkek götürmeyin yada gerçekten sizleri kardeş gibi gören birilerle gidin :34: Taksim yada beyoğlu yerine bence istanbulda çok güzel manzaralarda olan çay bahçeleri yada cafelerde var :34: en azından alkol tüketileceksede 2 kadehten fazla tüketemiyeceğiniz bir yere gidin ki sonradan aman alkolden dolayı gibi bahaneler kullanmak zorunda kalmasın birileri :1:
İnşallah bir dahaki gezmeniz çok daha güzel geçer :34:

efendi efendi gittik kahvemizi içtik sonra evimize gelip hürremi izledik :1: hayat böyle güzel o neydi öyle ya garip garip şeyler. taksime sadece çikolata yemeye gitcen yada şerbet içmeye. başka bişey için gitmek gerekmiyor onu anladım. (krem peynir- pide ekmek- çikolata- köfte--->> akşamın 9unda hemde ) dün çok fena azıttım. sabaha kadarda lavabodan çıkamadım :1:
:1: :1: Yalanmı şekerim :1: biz burada 2 senedir bir aradayız hani beni zaten dışarda da görenler oldu :1: sapıma kadar hatunum :60: :60: :60: sende öyle benden daha uzun süredir buradasın :34: birçok arkadaşımız gibi fakat geçmişe baktığımızda buraya gelipte bir iki hafta takılıp kaybolan bir sürü arkadaş vardı :1: şimdi düşünüyorumda acaba aralarında erkek vardıda benim çenemden mi kaçtılar :60:

ya neyi alıntılayacagımı şaşırdım sonra 15 dkdır gülüyorum duraksız :1:ayy ne güzel muhabbet dönmüş ya. o kottan fermuardan dogru cıkan benzetmeye koptum burda resmen. cecoşum Allah seni hep güldürsün.

kod erkek ismi bulcam bende kendime: annem hep erkek olmamı istemiş ama ben kız dogmusum şansına adım mesut olcakmış
cecoş: cemil
clutch: cuma
meyra: metin
nuhan: nurullah
şahgizem:giray
yena: yener
asumanzeynep: asım
xay: atalay
hurremsultan: sülüman
dafi: dalyan
aklıma geleni yazdım :9::9:

sakin cibiliyetsizin özürlerine inanmayin, bizzat bir cok kere cok sarhos olmus biri olarak söylüorum, valla herkes yaptigini hatirliyor :))))
evet çok güzel hatırlanıyor katılıyorum. dakikası dakikasına anlatabilirim bende. o bahane işte hatırlamamak. çıkardık hayatımızdan yok daha öyle birileri bizim için. gelmişim kaç yasına cahil gibi davranmaya niyetim yok daha:34:

selam kızlar

dün yoktum malum hurrem günü, yemek yeme günü felan abarttım baya. yarın tartı uçuşa geççek :10: çok tırsıyorum:18:
bu arada bodrum mugla tarafını bilenleriniz var mı ? sezon açılıcak işler olur diyor bi arkadaşım. gidip çalışsam sizce nasıl fikir?

Son düzenleme:
yaşlılık işte emineciiim:):1:
bollaştımı dicektim:):1:

aman almanyada çok pahalı heralde tatlım yaaa?:47:

foto tavsiyesi içinde çok teşekkürler canım.... kulağıma küpe oldu.:16:

Pahali be kuzum, valla git gide herseye zam geliyor, elektrige zam uctu gitti,
benzin diesel desen öyle..
Süt ürünlerine ekmege ete, neyse devam etmiyim :1: kisacasi hersey uctu burda
terzilikte türkiyedeki gibi ucuz degil,
türkiyede valla gidiyosun 2-3 liraya isini görüyor
burda öyle degil malesef

efendi efendi gittik kahvemizi içtik sonra evimize gelip hürremi izledik :1: hayat böyle güzel o neydi öyle ya garip garip şeyler. taksime sadece çikolata yemeye gitcen yada şerbet içmeye. başka bişey için gitmek gerekmiyor onu anladım. (krem peynir- pide ekmek- çikolata- köfte--->> akşamın 9unda hemde ) dün çok fena azıttım. sabaha kadarda lavabodan çıkamadım :1:

ya neyi alıntılayacagımı şaşırdım sonra 15 dkdır gülüyorum duraksız :1:ayy ne güzel muhabbet dönmüş ya. o kottan fermuardan dogru cıkan benzetmeye koptum burda resmen. cecoşum Allah seni hep güldürsün.

kod erkek ismi bulcam bende kendime: annem hep erkek olmamı istemiş ama ben kız dogmusum şansına adım mesut olcakmış

evet çok güzel hatırlanıyor katılıyorum. dakikası dakikasına anlatabilirim bende. o bahane işte hatırlamamak. çıkardık hayatımızdan yok daha öyle birileri bizim için. gelmişim kaç yasına cahil gibi davranmaya niyetim yok daha:34:

selam kızlar

dün yoktum malum hurrem günü, yemek yeme günü felan abarttım baya. yarın tartı uçuşa geççek :10: çok tırsıyorum:18:
bu arada bodrum mugla tarafını bilenleriniz var mı ? sezon açılıcak işler olur diyor bi arkadaşım. gidip çalışsam sizce nasıl fikir?

ay deli kiz ben sülüman oldummmmmmmm :9:

Mehtapcim suan bilemiyorum turizm isi herhalde orda, ne olarak calismayi düsünüyorsun orda ???
Yani belki cokta kötü bir fikir degildir ama güvenilir olmasi lazim tabi

Son düzenleme:
ben geldiiimmm :3::3:
kızlar mesajlarınızı okudum. hepinize canugönülden teşekkürler ederim. ayrı ayrı yazmak isterdim ama zamanım yok. siz yazdı kabul edin olurmu :34:
ayşecim geçmiş olsun canım tahlillerin iyi çıkacak inşallah
şimdi kaçıyorum Allah'a emanet olun
:54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

ay deli kiz ben sülüman oldummmmmmmm :9:

Mehtapcim suan bilemiyorum turizm isi herhalde orda, ne olarak calismayi düsünüyorsun orda ???
Yani belki cokta kötü bir fikir degildir ama güvenilir olmasi lazim tabi

bilmiyorumki ilk kez düşündüm aslında. hiçbir fikrim yok biraz araştırıcam. meslegimde bulurum belki. otel çok var sonucta.

Самый тол�тый человек в мире - Мо� Ужа�на� И�тори� - YouTube

Birkac gündür su insanlari izliyorum,
öyle olcam diye cok korkuyorum o yüzden istah mistah kalmadi bende :18:
rusca anlamiyorum ama olsun görüntüsü bile yetiyor inanin,
heryerleri yara olmus kimildiyamadilari icin
Of Allahim sen koru bizleri yaaa...
Allah yardimcilari olsun :5:

:18::18: ayy bakamadım bile neymiş öyle o yaa Allah şifa versin.şu halimize sonsuz şükürler olsun

en çok cuma günlerini severim bennnnn :9: erkek ismi olarak süper bağlantı kurmuşsun yani :)

bi guzel yurudum geldim kizlar kimsecikler yok buralarda :3:
Самая толстая в мире женщина - Моя Ужасная История - YouTube

:18: izledimde kimse kendini bu kadar kaybetmese keske :18:

Hele şükür gelebildim :3:

İşler bitti sayılır ama bende bittim :1:
Birde biraz evvel kuzen aradı yengeciğim çok özledim yarın akşam müsaaitseniz amcaoğlu ve eşi falan size gelmek istiyoruz çaya diye :122: tabi diğer kuzenlerde gelecekmiş :34: dedim Annenlere de söyle onlarda gelsin :1:
Yine hazırlık göründü bana :1: ama yinede çok sevindim gelecek olmalarına :34:
Allahtan evi iyice derledim bugün :34: yarında bir süpürür silerim birde toz aldımmı tamamdır :34:
Çayın yanına şöyle hafif ve malzemeden ekonomik birşeyler yapayım diye düşünüyorum :34:
Önerilerinizi bekliyorum kızlar :1:

selam kızlar

Canım benimde bugün Spor salonunda tartı günüm :1: hatta şimdi hazırlanıp çıkacağım :122: tabi sizden kopabilirsem :1:
Açıkcası bende tırsıyorum tartı sonuçundan malum bu ay öncekine nazaran baya bir aksattım :1: mecburide olsa :34:
Neyse olcakla ölüceğin önüne geçilmez derler artık bir sonraki tartı gününe kadar telafi ederim inşallah :34:

Bu arada isim benzetmelerine bende koptum :1:
Benim nick eşimin lakabı :60: ve tahminin bir harfle şaşmış :60:
Aslında eşimin şirket mailleri alınırken herkesin ilk iki baş harfiyle soyadlarının ilk iki harfiyle oluşturmuşlar :1: Kaç sene oldu ve o günden beri şirkettede herkes eşime ceco der :1: bende aklımdan çıkmayacak birşey olsun diye onu seçmiştim :34:
Hatta bende eşime genelde Ceco diye seslenirim :1:
Aslında bizim topiğe tanıdık birileri girse kesin acabamı der ama çokta lülü :60:

Сама� тол�та� в мире женщина - Мо� Ужа�на� И�тори� - YouTube

Anammmmmmmmm güzelim o neydi öyle :27:
Bende belgesel kanallarından birinde öyle bir program var orbit obezlerin ameliyat sürecini ve öncesi sonrasını gösteren onu izliyorum arada sırf bana kamçı olsun diye ama çok sık izleme sen güzelim onları :27:
İnsanın psikolojisi bozulur yaa :26:

Neyse ben geç kalıcağım hemen hazırlanıp spora gidiyorum akşam inşallah güzel güzel sohbet ederiz kızlarrrrrrrr :3:
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler diyorum ve kaçıyorum :1:

:54::54::54::54::54:

Sormayin kizlar inanin istah mistah kalmadi,
onlar yedikce benim yemeyesim geliyor :18:
ama bak iyi oluyor arada izlemek kac gündür kacamak bile yapmiyom neredeyse yani
hakkatten kizlar
umut nerelerdeeee??:17:

Back
X