Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hanımlar....

Umarım herkes iyidir ve yarına hazırdır...

Dünden beri dua ediyorum inşallah cumaya iyi haberler olur diye...Hepimiz için tabii..

ve aleyküm selam.

geçmiş olsun canım...

endişelenme, bence tahlilin iyi gelicek, hani sen evham etmişssin kanaatimce.
iyi düşün, düşünme sonrada, koccaman öptüm canım.

yok yok nuhancım:))
:16::16::16:

tamam tatlım:)
tv izlerken eşiminde huyu ille bişey yiyecek, makine gibi durmadan bişeyler ister durur benden....
bende tam aksiyim.
iyi işte tv karşısına geçmeden hem tv izliyosun, hem işini yapıyosun, hemde bişeyler yememiş oluyorsun:)) diiimi:34:
bi taşta 3kuş gibi:):16:

evet elim klavyede, gözüm iste kulaklarım dizi de :1::1::1::1: bende biraz yemek yaptim. çalismaya ara verdim.. biraz sonra aksam yemeği yiyip 19,30dasproa gideceğim..

Canım benimde bugün Spor salonunda tartı günüm :1: hatta şimdi hazırlanıp çıkacağım :122: tabi sizden kopabilirsem :1:
Açıkcası bende tırsıyorum tartı sonuçundan malum bu ay öncekine nazaran baya bir aksattım :1: mecburide olsa :34:
Neyse olcakla ölüceğin önüne geçilmez derler artık bir sonraki tartı gününe kadar telafi ederim inşallah :34:

Bu arada isim benzetmelerine bende koptum :1:
Benim nick eşimin lakabı :60: ve tahminin bir harfle şaşmış :60:
Aslında eşimin şirket mailleri alınırken herkesin ilk iki baş harfiyle soyadlarının ilk iki harfiyle oluşturmuşlar :1: Kaç sene oldu ve o günden beri şirkettede herkes eşime ceco der :1: bende aklımdan çıkmayacak birşey olsun diye onu seçmiştim :34:
Hatta bende eşime genelde Ceco diye seslenirim :1:
Aslında bizim topiğe tanıdık birileri girse kesin acabamı der ama çokta lülü :60:

umarım tartıda düşük çıkarsın cecoşum bu hafta olmasada haftaya tam gaz devam ederiz.

cecoş abla oldu ceco enişte vay anasınııııııııı :52::52::52::52:

İyi akşamlar hanımlar....

Umarım herkes iyidir ve yarına hazırdır...

Dünden beri dua ediyorum inşallah cumaya iyi haberler olur diye...Hepimiz için tabii..

hazır değilim hiç değilimm yemek yiyesim varr hemde çoooooooookk:56::56:

ben kadar yoksundur be kuzuuuuuuuum, benim basenler kimsede yok masallahlari var :1:
of bi eriseler yaaaa

Sorun degil canim cok tesekkür ederimmm amin insallah :16:

Evet canim sevindirici ama keske 1 kücügünü alsaymisim dedim kendi kendime :1: insan verdigi paraya üzülüyor
aman bosver eriyelimde bütün kiyafetler olmasin varsin,
nasilsa dolap yenilenir zaten alisverisi pek severim :16:

evet hayatim kücülmedide büyüdü :1:
türkiyedeki terziler onu cok cok uyguna yaparlar canim ama burda dünya para isterler,
gercekten burdaki terziler türkiyedeki gibi ucuz hayatta degil,
parkaya verdigim paranin aynisini tekrar isterler neredeyse :)))
bakalim napacam

bu arada meyracim internete resim koyarken yüzünü kapatabilirsin, bence daha bile uygun olur,
yani ben öyle yapiyorum artik ne olur ne olmaz

hürremcigim bol gelenleri sakla. hamile kalinca giyersin... bi iki yila kalmaz bak allah söyelttiyor..

kızlar merhaba umarım herkes iyidir;

YARDIMA İHTİYACIM VAR Dynamic 240M-Gold Masaj Fonksiyonlu 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + Dynamic R80 Kondisyon Bisikleti + Terleme Eşofmanı + Twister Hediyeli - Spor / Fitness - Hepsiburada.com mağazaya baktım koşu bandı çok uçuk fiyat söylüyorlar bu linkteki nasıl acil karar vermem lazım bana fikir lütfennnnn zayıflama olayını hızlandırmam lazımm :18:

koşu bandında genişliğe dikkat etmek gerekiyor. kilo fazla olunca dar bantlarda rahat etmek zor. bence mağazada bu modeli görüp netten öyle al alacaksan canım.

umarım tartıda düşük çıkarsın cecoşum bu hafta olmasada haftaya tam gaz devam ederiz.

cecoş abla oldu ceco enişte vay anasınııııııııı :52::52::52::52:

hazır değilim hiç değilimm yemek yiyesim varr hemde çoooooooookk:56::56:

offf offff perşembeleri böyle olmasak bari...

Yersen de fazla kaçırma olurmu canım..Sabah tartı surat asmasın bize....

koşu bandında genişliğe dikkat etmek gerekiyor. kilo fazla olunca dar bantlarda rahat etmek zor. bence mağazada bu modeli görüp netten öyle al alacaksan canım.

saol canım ya mağazada muadili var aynısı yok ama daha pahalı tabikii:44: hepsi burada'da sanırım sevgililer günü muhabbetinden böyle fiyatı :38:

Kizlar, madem mehtap beni deşifre etti artık kimliğimi açıklıyorum..
Ben, nurullah... $1497197-pos-biyik.webp
Hayvancilikla uğrasiyorum. Koyun alır koyun satarım... pek pis biyik burarim..

az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
$72988_475997492447985_2006834705_n.webp
ben büyünce zengin bir is kadini olursam :1::1::1::1::1:bunlari giyebilir miyim?:16::16::16:

Son düzenleme:
iyi akşamlar
gittim yedim içtim geldim:)dönerken yarım saat yürüdüm sadece
kızlar kaldılar ben çok yorgunum ve de uykusuz yerimden kalkmayı bile düşünmüyorum
esracım kabak gerçekten bağırsakları çalıştırıyor yedim ben de ama paket servis almadım
resimlere güzel yorumlarınız için teşekkürler soframızı çekmedik semoşun sonradan aklına geldi :)
semiranım da annesi de çok tatlı çok iyi insanlar topik sayesinde hem zayıflayıp hem çok güzel dostlar kazanıyoruz bu süper bişey bence
inşallah hepinizle görüşme fırsatımız olur:16:

herkeslere selam:)

ben bildirimlerimi şimdiden yapayım.

YENAcım
bu hafta: 99.5kg

ASUMANZEYNEPcim
bu hafta malesef spor yok.

kızlar en son tartıldığımda 99.8idim 100ün altına inmiştim yaaa:))
işte az önce tartıldım şimdi birde veee -300gr daha gitmiş ogünden bu yana:52::52:
99.5oldum şimdikte:21::21::21::nazar::nazar::nazar:
çok sevindim bu duruma:)))
hemen sizinle paylaşıyım istedim bunu.
tartımı bu aralar pek sever oldum dermişim:))):27::27::27:

benim şimdi hemen çıkmam lazım, işler beni bekliyo, yine görüşürüz öptüüüüm.:16::16::16::16:

offf offff perşembeleri böyle olmasak bari...

Yersen de fazla kaçırma olurmu canım..Sabah tartı surat asmasın bize....

sebzemi yedim kalktım sofradan daha bişey yemicem umarım inşallah :1:

Kizlar, madem mehtap beni deşifre etti artık kimliğimi açıklıyorum..
Ben, nurullah...Eki Görüntüle 626962
Hayvancilikla uğrasiyorum. Koyun alır koyun satarım... pek pis biyik burarim..

indim derelere bilmem nerelerine
kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine

canim kurban olsun candan sevenlere şappii şapiii :32::32:

Ibrahim Tatlises - Kirmizi Kurdele - Kaytan Biyiklarimi Surem Nerelerine - YouTube

az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
Eki Görüntüle 626974
ben büyünce zengin bir is kadini olursam :1::1::1::1::1:bunlari giyebilir miyim?:16::16::16:

anammmm çok güzelmiş yaaa gene giy sen bunu

sebzemi yedim kalktım sofradan daha bişey yemicem umarım inşallah :1:

kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine

canim kurban olsun candan sevenlere şappii şapiii :32::32:

Ibrahim Tatlises - Kirmizi Kurdele - Kaytan Biyiklarimi Surem Nerelerine - YouTube

anammmm çok güzelmiş yaaa gene giy sen bunu

:1::1::1::1::1::1::1:
simdi kot pantolon spor ayakkabi ile gidiyom müsteriye.. bunlara gidersem fiyatlari 4 katina çikartmam lazim...:1::1::1::1: 4 katina müsteri bulmak için çevre lazim...

allahim yazdigimi okuyan ziyaretçi, benim tuhaf bir iş yapitiğimi sanacak:1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
simdi kot pantolon spor ayakkabi ile gidiyom müsteriye.. bunlara gidersem fiyatlari 4 katina çikartmam lazim...:1::1::1::1: 4 katina müsteri bulmak için çevre lazim...

allahim yazdigimi okuyan ziyaretçi, benim tuhaf bir iş yapitiğimi sanacak:1::1::1::1::1::1:

zafere giden her yol mübahtır diyim ziyaretçi felan kalmasın ortada :60::60:

yorucu bir gündü gene....bütün ambulanslar benim saatimde geldi.... çok yoruldum...
iş çıkışı kocişle azcık gezdik... eve gelincede o balığımızı ızgarada pişiriirken ben de salataları yaptım. ingilizce kursum vardı. tembellik edip gitmedim... biraz koltuğa uzandım....:47::47::47::47: şeytan dürttü... sizi merak ettim...
nurullahı görünce keyfim yerine geldi...

daficiğim, kocişinin doğum günü kutlu olsun...

hürremcigim bol gelenleri sakla. hamile kalinca giyersin... bi iki yila kalmaz bak allah söyelttiyor..

zayıflayana kadar ben de çok bir şey almayı planlamıyordum. ama 2 beden değil ki zayıflayınca oluşmasını istediğim fark. mecburen almam gerekiyor. o yüzden ben de hamilelikte lohusalıkta diye saklayacağım beğenip aldıklarımı :) çok mantıklı bu fikir bence :)

iyi akşamlar
gittim yedim içtim geldim:)dönerken yarım saat yürüdüm sadece
kızlar kaldılar ben çok yorgunum ve de uykusuz yerimden kalkmayı bile düşünmüyorum
esracım kabak gerçekten bağırsakları çalıştırıyor yedim ben de ama paket servis almadım
resimlere güzel yorumlarınız için teşekkürler soframızı çekmedik semoşun sonradan aklına geldi :)
semiranım da annesi de çok tatlı çok iyi insanlar topik sayesinde hem zayıflayıp hem çok güzel dostlar kazanıyoruz bu süper bişey bence
inşallah hepinizle görüşme fırsatımız olur:16:

afiyet olsun canım. benim regl bitti ama benim canım kreması pişmiş muhallebiden yaş pasta istiyor. Allahtan dışardaki pastalarda bir tiramisuda pişmiş krema kullanılıyor, onu da ben sevmiyorum. şöyle bir gün olsa da börek, poğaça, pasta yesem. çok feci bozdum niyeti :47:

fotoğrafları da şimdi gördüm. yanındaki forumdan arkadaş galiba, tanıyamadım :26: eskilerdense tez dönsün aramıza. ikiniz de çok güzelsiniz bu arada :nazar:

herkeslere selam:)

ben bildirimlerimi şimdiden yapayım.

YENAcım
bu hafta: 99.5kg

ASUMANZEYNEPcim
bu hafta malesef spor yok.

kızlar en son tartıldığımda 99.8idim 100ün altına inmiştim yaaa:))
işte az önce tartıldım şimdi birde veee -300gr daha gitmiş ogünden bu yana:52::52:
99.5oldum şimdikte:21::21::21::nazar::nazar::nazar:
çok sevindim bu duruma:)))
hemen sizinle paylaşıyım istedim bunu.
tartımı bu aralar pek sever oldum dermişim:))):27::27::27:

benim şimdi hemen çıkmam lazım, işler beni bekliyo, yine görüşürüz öptüüüüm.:16::16::16::16:

tebrikler canım, darısı 89lara inşallah :)

tuvallet okuyordum forumu. bu mesajını görünce kahkaha attım, eşim geldi ne oluyo diye. alemsin canım ya :9:

zafere giden her yol mübahtır diyim ziyaretçi felan kalmasın ortada :60::60:
çok güldüm Allah da sizi güldürsün:60:
zayıflayana kadar ben de çok bir şey almayı planlamıyordum. ama 2 beden değil ki zayıflayınca oluşmasını istediğim fark. mecburen almam gerekiyor. o yüzden ben de hamilelikte lohusalıkta diye saklayacağım beğenip aldıklarımı :) çok mantıklı bu fikir bence :)

afiyet olsun canım. benim regl bitti ama benim canım kreması pişmiş muhallebiden yaş pasta istiyor. Allahtan dışardaki pastalarda bir tiramisuda pişmiş krema kullanılıyor, onu da ben sevmiyorum. şöyle bir gün olsa da börek, poğaça, pasta yesem. çok feci bozdum niyeti :47:

fotoğrafları da şimdi gördüm. yanındaki forumdan arkadaş galiba, tanıyamadım :26: eskilerdense tez dönsün aramıza. ikiniz de çok güzelsiniz bu arada :nazar:

tebrikler canım, darısı 89lara inşallah :)

tuvallet okuyordum forumu. bu mesajını görünce kahkaha attım, eşim geldi ne oluyo diye. alemsin canım ya :9:

sen bana gelsene bir ara esracım canın ne isterse yapayım sana 1 günlük kaçamak hakkın olmuş olur
semiran da eskilerden sevdiğimiz bir arkadaşımız geri dönmeye ikna oldu sanırım sen de tanırsın gelince

Back
X