Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni tavamda tavuk yaptıydım geçen de..Çok beğendik ailecek..
Belirtmek istedim...

Ben gidiyorum, yemek yapacağım..:3:

Akşam toplaşalım..:16:

ben de tam "hep yemek vaktinde geliyorsunuz" diye kızacaktım :9:

gidip ben de yemeğimi yapayım. eşim çok yorgunmuş, gelince hemen uyuyacakmış. akşam sizinleyim cücüşlerim :16:

Belirtmek istedim...

gidip ben de yemeğimi yapayım. eşim çok yorgunmuş, gelince hemen uyuyacakmış. akşam sizinleyim cücüşlerim :16:

Kolay gelsin kizlaaarrrrr :5::5::5:
Gitmeden menüde ne var onuda bari söleyinde acikin kopya cekelim :9::9::9:
Ben bugün hafif gecistirmeyi düsünüyorum bakalim sabaha nolacak
:26::26::26:

canım neden öyle bir kanıya vardın..:26:

Bence yoktur öyle bişey...Banuu senin yerine cevapladım :))
Ne bileyim tatlım bikaç msjıma cvp yazmadı birden öle düşündüm belki görmemiş gözünden kaçmıştır oda ayrı bi durum tabi :34::34:
Senin cevaplaman içimi rahatlattı doğrusu yena teşekkür ederim :16::16::16:
Eki Görüntüle 676442
Konu hakkinda yorum yapmiyorum her yigidin yogurt yiyisi ayri olurmus sadece sizi coooooooook sevdigimi söylemek istedim bidaha yaramazlik yapmayinnn
cicekler hepinizeeeeeeeeeeeeee :16::16::16::54::54::54:
Çiçekler süper kendi adıma teşekkür ederim canım :16::16::16::16:
selam kızlar ben geldiimmm :16::16::16:

Asucumm kırmızı yazılarım senin için gelsinnn ;)

nasılsınız ? keyifler nasıl ? okul çıkışı azcık yürüyeyim dedim , bi yağmur bastırdıki sormayın , otobüse zor attım kendimii , şu havalar mahvetti beni yaaa :((

birde dolunayın etkisi var tabi , insan ilişkilerinde çok etkili , bu aralar yaşanan ruhsal gelgitlerimizide çok iyi özetliyor sanırımm ...

neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artıkk ;)))

tebrik ederim canım, harikasın , azmin daim olsun inşAllah, bi an önce sağlıcakla hedefine kavuşman dileklerimle ;))
Anam Aynurum süper dönüş yapmış çok sevindim canım :3::3::3::3:
Hayır bikerem aynı ben :27::27::27:
Belirtmek istedim...

Afiyet bal şeker olsun yaramasın tatlım ayrıca kolay gelsin bide ayrıca akşam ben gelemiyorum ama bana yazık değilmi ben çok kıskanıyorum sizi:14::14::14::14:

şimdide benim eşim geldi , akşama arkadaşlara gitcez yemeğe , herüfümün halı saha maçı varr , buralarda yokum beenn :((

sana kolay gelsin kuşumm ;)

Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
Hadi gözün aydin cnmmm :16::16::16:
Hayirlisi olsun simdidennn :34::34::34:

Ne bileyim tatlım bikaç msjıma cvp yazmadı birden öle düşündüm belki görmemiş gözünden kaçmıştır oda ayrı bi durum tabi :34::34:
Senin cevaplaman içimi rahatlattı doğrusu yena teşekkür ederim :16::16::16:

Çiçekler süper kendi adıma teşekkür ederim canım :16::16::16::16:

Anam Aynurum süper dönüş yapmış çok sevindim canım :3::3::3::3:

Hayır bikerem aynı ben :27::27::27:

Afiyet bal şeker olsun yaramasın tatlım ayrıca kolay gelsin bide ayrıca akşam ben gelemiyorum ama bana yazık değilmi ben çok kıskanıyorum sizi:14::14::14::14:
Ni dimek cnm ni dimek görevimizzz :16::16::16::9::9::9:

yeminle demin nursenayı geçirdim aklımdan nerede diye...

Allahım ne temiz kalpliyim yaaa...
Gurur duyuyorum kendimlen..:1: kendi kendini seven smile :)))
İyiymiş sevdim ben bu kendi kendini seven smile ı :9::9::9::9:

Evet sonunda beklenen haber geldi Özlem kuzum senin adına çok sevindim inşallah istediğin yer olmuştur hayırlısı rabbim utandırmasın canım:34::34::34::34:

Hehe şerbetli ama baksana hala hastalanıyor...

Sen nasılsın,düğün az kaldı değilmi.?
Allah sağlık versin yarın öbürgün bir bakmışsın seni beni beğenmiyor :1:

ya sorma düğün geldi canım. hayırlısıyla bir atlatsak :23:
yarın lokum yapılacak iki fırın yapsak yeter inşaAllah. gecede yemekleri yapmaya başlarız artık iki gün uyku yok bize
köy düğünü olunca biraz yorucu oluyor.hemde çok kalabalık olur. pazar gün rahat oluruz biraz. pazar günü ikram salona ait.

yarın lokum yapılacak iki fırın yapsak yeter inşaAllah. gecede yemekleri yapmaya başlarız artık iki gün uyku yok bize
köy düğünü olunca biraz yorucu oluyor.hemde çok kalabalık olur. pazar gün rahat oluruz biraz. pazar günü ikram salona ait.

of off offfff cok kolay gelsin cnm her güzelligin bir zorlugu var iste :34::34::34:
ama ne güzel olur köy dügünleri keske bende gelsem cok severim köy dügünlerini benim dügünümde öyle olmustu :34::34::34:
simdiden hayirli olsunnn cnmmm :16::16::16:

Özlem çok güzel bir haber buuu...Maltepedekimi yoksam??? ay sevindirik oldum benyaa...hayırlısı olsun...

Yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun...arada unutmuştum ...:17:

Aynurum yağmura tutulmuşsun günlerdir şemsiye taşımaktan yorgun düşüm daha kullanmışlığım yok...

ben şimdik çıkıyorum yürücem biraz kendimi yollara vurayım.Akşam namazından sonra bir arkadaşın babası için camide mevlüt okutulacak ben orda olucam inşallah... sohbete gelmek isterdim..

herkesi öptüm...görüşmek üzre...

Son düzenleme:
özlemcim tebrik ederim. hayırlı olsun.herşey gönlünce olur inşaAllah

of off offfff cok kolay gelsin cnm her güzelligin bir zorlugu var iste :34::34::34:
ama ne güzel olur köy dügünleri keske bende gelsem cok severim köy dügünlerini benim dügünümde öyle olmustu :34::34::34:
simdiden hayirli olsunnn cnmmm :16::16::16:
buyrun gelin canım herkes davetli :23: davetiyeyi faceye koydum :1:

işlenmiş gıdalara dikkat cücüşlerr , ben kaçtım , öpüyorum herkesii ;))
yemeyin yerseniz saçınızı çekerimm :D

$iþlenmiþ.webp

bende cikiyorum kizlarrr önce beni affete bakicam sonrada mars mars mutfak beni bekler öpüldünüzzzzz :16::16::16::54::54::54:

özlemcim tebrik ederim. hayırlı olsun.herşey gönlünce olur inşaAllah

buyrun gelin canım herkes davetli :23: davetiyeyi faceye koydum :1:

Özlem çok güzel bir haber buuu...Maltepedekimi yoksam??? ay sevindirik oldum benyaa...hayırlısı olsun...

Yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun...arada unutmuştum ...:17:

Aynurum yağmura tutulmuşsun günlerdir şemsiye taşımaktan yorgun düşüm daha kullanmışlığım yok...

ben şimdik çıkıyorum yürücem biraz kendimi yollara vurayım.Akşam namazından sonra bir arkadaşın babası için camide mevlüt okutulacak ben orda olucam inşallah... sohbete gelmek isterdim..

herkesi öptüm...görüşmek üzre...

Özlemimm süper ötesi bir haber buu , tenrik ederim canım benimm , herşey gönlünce olsunnn :16::16::16:

Hadi gözün aydin cnmmm :16::16::16:
Hayirlisi olsun simdidennn :34::34::34:

Ni dimek cnm ni dimek görevimizzz :16::16::16::9::9::9:

İyiymiş sevdim ben bu kendi kendini seven smile ı :9::9::9::9:

Evet sonunda beklenen haber geldi Özlem kuzum senin adına çok sevindim inşallah istediğin yer olmuştur hayırlısı rabbim utandırmasın canım:34::34::34::34:

Çok teşekkür ederim hanımlarr

Maslak itü'de çalışma yeri. İlk gün kendim gidicem 6.5 gibi çıkıp, ondan sonra servisi öğrenicem. Evim uzak malum. İş yoğun ve stresli ama başlangıç olarak iyi oldu, daha rahat mesaisiz bir iş bulma açısından bir basamak olacak

eneemmm bu ne çeneniz düşmüş gene hepi topu bi yemek yaptım geldim be yawwww....:4::4:

ilknurcum senin şu avatarada bayılıyom yaniii....:9::9::9:ben konserve taze fasulye açtım akşam için yazdan biraz konserve birazda buzluğa atıyomda....:34:

ayyyyyy çok sevindimm....hadi gözün aydınn..:46::46::46::46::emir_bebek::emir_bebek:

yesss :9:

Bu saate kadar neredeydin.??

kim bu vasfiye teyse yaaa...ben pek tv seyretmediğim içinnn...:50:yaramaz yenaaaa çok güldünmü arkamdan bide cevap veriyo bu kız diyeeee....anlamadım şaka takıldığını ne edemm....hııhhhh:33:

Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin sen üstesinden gelirsin evelallah ben buna eminim ablacım:16::16::16:

Back
X