Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Merhaba :)

Önce geçmişi okudum, birkaç gün buradan uzak olunca merak etmiştim, herkeslerin buralarda olduğunu görünce keyiflendim. Ben Pazartesi gününden beri başka bir alemde yaşadığım için gelip gidemedim.

Buraya da yazmıştım Pazartesi günü doktora gideceğim diye. O gün çok bitkindim ama gene de kalktım gittim. Doktorumla 7 yıldır tanışıyoruz, eski bir dostla karşılaşmış gibi hoş beş ettik, alternatif doğum kontrol yöntemlerini konuştuk, rutin muayene etti beni, rahim ağzında polip varmış ama önemsiz bir şey dedi, açıkladı. Sonra da "yeni bir doğum kontrol yöntemi seçmemize gerek yok, en azından bu yakınlarda gerek yok çünkü hamilesin" dedi bana :53::53::53::53::53::53::53::53: "Şaka yapıyorsunuz değil mi" diye sordum, 1 Nisan'dı o gün çünkü. "Yooo çok ciddiyim" dedi, 6 hafta+1 günlük dedi. Hiç aklıma gelmemiş değildi ama "yok canııııım olmaz öyle şey" diye uzaklaştırmıştım aklımdan. Öyle bir şok oldu ki anlatamam. Beni ilk gördüğünde de "ay seni nasıl özlemişim, hadi 3. bir tane doğur da daha sık görüşelim" demişti. Ben de "bu yaştan ve 2 çocuktan sonra hiç niyetim yok" demiştim. Benim yaşadığım şoku ve başta söylediğim sözler üzerine, "eşinle konuş ne yapacağınıza karar ver, tekrar haberleşelim" dedi.

Aklımda binlerce soru ve şok, neyi düşüneceğimi şaşırdım; "tam çocuklar üyüdü, biraz nefes aldım, hayatıma farklı bir yön çiziyordum"
"bebek büyütmek ne kadar zor ve ben 7 senedir aralıksız çocuk bakıyorum, oğlum 4-kızım 7 oluyor, rahata eriyordum"
"3'ü de ufak 3 çocuğa birden nasıl bakacağım"
"eğitimlerini ve ihtiyaçlarını nasıl karşılacağız"
"bu eve sığmayız, nasıl ne zaman yeni bir düzen kuracağız"
işte böyle bir sürü soru... Bir bebek öyle güzel bir şey ki, onun hayali her şeyi unutturuyor. Ama ben o heyecanı iki defa yaşadığım için bunu bile aklıma getiremedim doğrusu. Allah isteyen ve bakabilecek herkese doğru zamanda versin inşallah. Nankörlük etmek istemiyorum ama hiç beklemiyordum işte. Bir de Mayıs ayında 38 yaşıma gieceğim, yaşımdan kaynaklanan endişelerim de var :(((

Tüm bunların üzerine aşırı bitkinlik, bulantı ve halsizlik eklenince leyla gibi oldum. Günde 20 saat uyuyorum neredeyse. O kadar kötüyüm ve devamlı hasta gibi hissediyorum ki kendimi bilgisayarın yakınındna bile geçmedim. 3 gündür ne duş aldım ne dışarı çıktım, sadece yatıp uyuyorum. Son 1-2 saattir biraz başımı kaldırabildim hemen sizlere yazdım.

Eşim bu haberi düşündüğümden çok fazla tezahüratla karşıladı. Bırak aldırmak gibi bir şey düşünmeyi davul zurna çalıp herkese duyuacaktı nerdeyse. "Henüz embriyoyu bir görmedi doktor, kimseye bir şey söylemeyelim" dedim ama dinleyen kim? Hemen herkese söyledi :( Sadece çocuklara söylemedik, henüz çok erken diye. Ayın 10'unda tekrar kontrolüm var, ondan sonra söyleriz belki duruma göre?

Asumancığım bu durumda ister beni listeden çıkar, ben arada gelip kilomu durumumu bildireyim (bir ara Özlem'in yaptığı gibi) ister fasulyeden bile olsam listede kalayım :) Bana da biraz moral olur belki. Bu sabah itibariyle kilom 81.5, spor hiç yok ne yazık ki :(

İşte böyleyken böyle arkadaşlarım. Herşeyin hayırlısını diliyoum artık, hala da kendimi alıştırabilmiş değilim, şu 1-2 haftayı atlatıp bulantı ve hasta hissetme durumunu atlatırsam daha kolay alışacağım sanırım :)))

Özlemciğim hayırlı uğurlu olsun işin. Her şey gönlüne göre olur umarım :)))

ayyy bende çok sevindimm hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdinsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...bütün saydığın o şeyleri düşünüpte hiç üzme kendini Rabbim nasip ettiyse vardır bir hikmeti...:16::16:

:8::8::21::21::21::32::32:piştt az bekleyin 60 lı rakamları göreyim bende yapcam bi tane daha....:9::9::9:hatta banu beraber yapaılım kızzzz....:34:

Umut belki bana kızacaksın ama yüzümde kocaman bir gülümseme, valla çok mutlu oldum :16:

bebek böyle işte bazen en sıkıntılı zamanında öğrenir insan...ve yanlış bir zaman diye düşünse bile genede engel olamaz yüzünün gülmesine.....:34:

hayırlı akşamlar kızlar

bu akşam yediklerim:1 domates 1 salatalık 3 zeytin yarım kibrit kutusu kadar peynir, bir dilim ekmek.

Dafi abla kolay gelsin..genç çifte de mutluluklar dilerim...

Umut çok şaşırdım ve çoooookk sevindim.

bakıcak ilgilenecek olan sensin ama lütfen aldırmayı düşünme:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55::55:

annem beni 38 yaşında doğurmuş çok şükür bi eksiğim yok.bide şöyle düşün sağlıklı bir bebek bi yerden düşer beyin travması geçirir,

araba çarpar felç olur,bu gün sağlıklıyız fakat yarınımızın hiçbir garantisi yok... yine de sen bilirsin

YENA geçmiş olsun şerbetliye

dafi güzel telaşlar başladı.. allah mutluluklarını daim etsin. sorunlar evlerinden uzak olsun..

özlem çok sevindim işine. ama ben istanbula gelecektim. görüşecektik hepimiz.. sen çalışacaksın.. seni göremicekmiyim ben şimdiii...

bugunku menum
sabah 1 bardak cay ve kasarli salamli tost
oglen 10 kasik patates yemegi ve salata
ogle yemeginden sonra accik yuruyum die ciktim 1 bucuk saat yurudum ama ne yuruyus
aksam 3 kasik lor 7 zeytin 2 dilim ekmek salatalik ve domates yedim
gecmisi okuyup bitirip doncem

Gülma hiç deneme derim ben bir hafta gibi denedim hiçbi etkisini görmedim...birde bantın altına su geçmeyeceğini düşünerek

gusul abdestime mani olmasın amaçlı devam etmedim...

Egedenizin de dediği gibi iş beyinde bitiyo. buraya daha sık uğrasan daha fazla paylaşımda bulunsan kilosu sana yakın olan arkadaşlarla

ufaktan yarışa girsen daha iyi olur mu acaba...?

Hayirli aksamlar arkadaslar

bu gün ki menülerim

sabah;arkadasim kahvaltiya cagirdi ama cok sükür hic abartmadan dikkat edebildim,
1 dilim esmer ekmek,1 yumurta,bir parca peynir ve yesil salata yedim

öglen yemek yemeye firsatim olmadi büyük bir fincan sütlü kahve ictim

aksam 1 porsiyon kiymali makarna

40 dakika yürüyüs yaptim

bakalim sabah tarti neyi göstercek

kızlarrr ben geldim gecmişi okudum ve gidiyorum sanırım:)))

dün aksam yutkunamama boğazımın agrıması şikayetlerim basladı sanırım grip olucam.
sonra da gece uyuyamadım ateşim de vardı.

sabah 7de yollara düştük tüm gün bağcılardaydık Otocenter İstoç gezdik durduk.
arabamızı degiştirmeye karar vermiştik dün ani bir kararla eşim kaportacısıyla konusmus sabaha sözleşmişler.

2saatlik uyku,şiş bademcikler,ne yese cıkaran bir migde ve kapanan gözlerimle fevkaladenin fevkindeyim:27::27::27:

geçmişe göz attım hemen Özlemcim hayırlı olsun işin.senin için sevindim:16:

ve Umutcum tebrik ediyorum veee hayırlı sağlıklı bir melek diliyorum...
kul kurar kader gülermiş...biz ne düşünsekte olacak olan oluyor sanırım.

hahah çok kaderci gördüm kendimi..

öpüyorum herkesi kızlar şimdi dinleneyim iyi geceler:54::54::54:

Yenacığım zayıflamak bir disiplin işi, insan tam olarak hazır değilse bu yola baş koymamalı bence, ben ne zaman bunu yapamıyacağımı hissetsem kendimi zorlamıyorum, zorlarsam ve yapamazsam daha çok kilo alıyorum çünkğ. Umarım tekrar başlama gücünü kendimizde buluruz

canim ne kadar dogru soylemissin :)bende karar vermeyi bekledim bu sefer cunku oteki turlu hergun diyete basliyordum hic sevmedigim seyleri bile canim cekiyodu sirali tatlilardan nefret eden ben diyeti baklava ile bozdugumu bilirim
ne cektik biz bu kilolardan be ozka :))

merhaba kızlarr nasılsınızz

sıze bır sey soracagımm akapunktur la ılgılı
akapunktur yaptırdınız mı deneyenınız oldumu veye bır yakınından bılgısı olan var mı cevaplarınızı beklıyorumm :31::31:

faydasnı goren oluyormu bilgilendirirsenız cok mutlu olucammm

merhaba ben yaptirmadim ama cevremde iki kisi yaptirdi bir cok iyi kilo verdi biri az ama ikiside geri aldi 1 yil icinde :(gerci baya zaman oluyo
bana gore ozka82 nin dedigi gibi kafanda bitirip beslenmeni yola koymak daha mantikli en azindan ona vercem parayi zayiflayinca kiyafetlere veririm :1:
tabi bu benim gorusum canim. eminim cok iyi sonuc alanlarda vardir

dün aksam yutkunamama boğazımın agrıması şikayetlerim basladı sanırım grip olucam.

arabamızı degiştirmeye karar vermiştik dün ani bir kararla eşim kaportacısıyla konusmus sabaha sözleşmişler.

2saatlik uyku,şiş bademcikler,ne yese cıkaran bir migde ve kapanan gözlerimle fevkaladenin fevkindeyim:27::27::27:

geçmiş olsun canımm...yat dinlen iyicene....Rabbim şifalar versin..:16:

özlem çok sevindim işine. ama ben istanbula gelecektim. görüşecektik hepimiz.. sen çalışacaksın.. seni göremicekmiyim ben şimdiii...

Anaaaa az kaldı dimi senin gelmenede :122: :122: :122:
Eeee o zaman ufak ufak organizasyonu yapalım bari :1: Kimler gelecek kimler gelemiyecek üsküdar vapur iskelesinde buluşup yakamıza ne renk karanfil takacağız :1:

Canım çok çok geçmiş olsun :71:
İnşallah bir an önce toparlanırsın :34:
Araba kararınızda hayırlı olsun :34: bazı erkekler eski arabalarından kopamazlar :1: işinizi görüyorsa bir müddet daha idare edin sonra nasılsa Rabbim inşallah sıfır almayayıda nasip eder size :34:

Canım Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda kuzu müjdesi vermeyi nasip eder....aminnnnnnnnnnnn
İnan her gün dua ediyorum Rabbime isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin diye :34: tabi seni başta sayıyorum :34:

Hayirli aksamlar arkadaslar

bu gün ki menülerim

sabah;arkadasim kahvaltiya cagirdi ama cok sükür hic abartmadan dikkat edebildim,
1 dilim esmer ekmek,1 yumurta,bir parca peynir ve yesil salata yedim

öglen yemek yemeye firsatim olmadi büyük bir fincan sütlü kahve ictim

aksam 1 porsiyon kiymali makarna

40 dakika yürüyüs yaptim

bakalim sabah tarti neyi göstercek
canım bana sanki biraz az geldi
merii geçmiş olsun kendine iyi bak biraz zencefil falan iç belki iyi gelir
hayırlı akşamlar kızlar

bu akşam yediklerim:1 domates 1 salatalık 3 zeytin yarım kibrit kutusu kadar peynir, bir dilim ekmek.

Dafi abla kolay gelsin..genç çifte de mutluluklar dilerim...

Umut çok şaşırdım ve çoooookk sevindim.

bakıcak ilgilenecek olan sensin ama lütfen aldırmayı düşünme:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55::55:

annem beni 38 yaşında doğurmuş çok şükür bi eksiğim yok.bide şöyle düşün sağlıklı bir bebek bi yerden düşer beyin travması geçirir,

araba çarpar felç olur,bu gün sağlıklıyız fakat yarınımızın hiçbir garantisi yok... yine de sen bilirsin

YENA geçmiş olsun şerbetliye

dafi güzel telaşlar başladı.. allah mutluluklarını daim etsin. sorunlar evlerinden uzak olsun..

amiinn teşekkür edrim kızlar

gulma di sanirim akupunkturu soran;

yillar önce akupunktur yaptirmistim 2 hafta icinde 10 kilo´ya yakin kilo verdim
hic ama hic birsey yiyemedim,halsiz düstüm,ellerim ayaklarim yüzüm karincalanmaya baslamisti
sürekli ayagima kramp giriyordu,resmen dilimde tat duygusu gitmisti
hic birseyden tad alamiyordum berbaht bir duyguydu ve verdigim kilolardan dolayi karnimda cok sarkma olmustu

sonra biraktim iyilesmem cok zaman aldi,ama verdigim kilolari hemen hemen haftasina geri aldim

pek ic acici olmadi yazim ama ne yapayim :1:

hoşgeldin....dee o yeni nesil lpg ne yaa..:44:

yeniyomu dermişim...:9:karnım acıktıda gidip yemeğimi yiyeyim....:34:

Yeni nesil Lpg yeni ve digital cihazlarla zayıflama incelme yöntemi. Birçok uygulaması var hem zayıflatıyor hem küçültüyor selülit giderici uygulaması bile birçok güzellik merkezinde bulabilirsin. İnternetten araştır mutlaka karşına çıkacak. Sakın yeme. Yediğine değer mi değmez mi onu düşün :)

selam çıtırlaar:16: okuldan yeni geldim ama çok açım çünkü bu gün kahvaltıdan sonra bir şey yemedim çok meşguldüm dersten geç çıktık birde arkadaşlarla ayaküstü sohbet muhabbet derken bu saat oldu.hafifte olsa bişiler atıştırsam mı:26::26:

selam çıtırlaar:16: okuldan yeni geldim ama çok açım çünkü bu gün kahvaltıdan sonra bir şey yemedim çok meşguldüm dersten geç çıktık birde arkadaşlarla ayaküstü sohbet muhabbet derken bu saat oldu.hafifte olsa bişiler atıştırsam mı:26::26:

Çok uzun süre aç kalmışsın yemezsen açlıktan uyuyamazsın zaten
Varsa bir çorba içebilrisin ya da yoğurt da yiyebilirsin salata da olur azcık açlığını bastır yeter

Back
X