Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yenacim gidiyordum biraktim. cunku karbon kopya gibi baktim herkese ayni diyeti veriyor. ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum.

doğru söylüyorsun.. fotokopi listelerle eve dönüyoruz...
İşin mantığını aldıktan sonra iradeli olduktan sonra çok güzel başarılı olunabiliniyor..

yaşını söylemişmiydin..KAç yaşındasın.?

doğru söylüyorsun.. fotokopi listelerle eve dönüyoruz...
İşin mantığını aldıktan sonra iradeli olduktan sonra çok güzel başarılı olunabiliniyor..

yaşını söylemişmiydin..KAç yaşındasın.?

28 yasindayim :)yani benim zaten tansiyonum dusuk sadece kiloma bakarak diyo tansiyon yuksektir tuz yeme. dedim ki daha oncede boyle bir diyet verdiler bana tuzu kestirdiler 3 gun sonra bayildim 45 dakika baygin kalmisim. o eskidenmis tuzu kes dedi bende adami biraktim :D
hatta bu sefer bekledim hevesim gelsin ilk defa zorla baslamiyim die 3 hafta sonunda basladim

Asuman abla ben bu sabah baya bi artidaydim. Yarın ilk kez bildirim yapıyor gibi yazsam olur mu acaba? Ondan önce hep aynı 80 dim zaten haftalardır. Olmaz dersen boynum kıldan ince ablacığım :)

evet evet iyi fikirr....asucumm bende ondan istiyommm....esra demeseydide diyecektim zaten....geçen haftaki kilomu bilmiyorum önceki hafta 89,9 du bu sabah 91 i gördüm...oyüzden bende yeni başlangıç yapmak istiyorumm...bakalım sabah kaç görücem...:26:

28 yasindayim :)yani benim zaten tansiyonum dusuk sadece kiloma bakarak diyo tansiyon yuksektir tuz yeme. dedim ki daha oncede boyle bir diyet verdiler bana tuzu kestirdiler 3 gun sonra bayildim 45 dakika baygin kalmisim. o eskidenmis tuzu kes dedi bende adami biraktim :D
hatta bu sefer bekledim hevesim gelsin ilk defa zorla baslamiyim die 3 hafta sonunda basladim

İyi yapmışsın :)
benim de tansiyonum hep düşüktür..

Hamileyken doktor kaliteli şişman derdi bana :))
Çok şükür sağlık sorunum yok oburluk dışında...

evet evet iyi fikirr....asucumm bende ondan istiyommm....esra demeseydide diyecektim zaten....geçen haftaki kilomu bilmiyorum önceki hafta 89,9 du bu sabah 91 i gördüm...oyüzden bende yeni başlangıç yapmak istiyorumm...bakalım sabah kaç görücem...:26:

Anam çorap söküğü seni ama senin de pilinyoktu dimi
Yena duymasın siz beni sevin bu haftalık ne derseniz he diyecem :)

bende 87 kiloyum benide aranıza alırmısınız?ya ben diyetim güzel gidiyo ama bazaen kaçamak falan oluyo yarın hava güzel olursa kızımıda alıp yürüşe çıkıcam bakalım:)

İyi yapmışsın :)
benim de tansiyonum hep düşüktür..

Hamileyken doktor kaliteli şişman derdi bana :))
Çok şükür sağlık sorunum yok oburluk dışında...

benimde oyle cok sukur saglik sorunum yok ama cikmasin diye diyete basladim:)
ben de oburumki ne obur :)cogu kisi der ya biseyde yemiyorum ama kilo aliyorum ben hep derim valla cok yiyorum ondan boyleyim :1:
normal sinirlarda yemeyi ogrensem yeter

Fener de yeniyor valla keyfim gıcır
Tezahürat da çok isteyin anacım hadi bakalım ama eksi yazmam kimseyi o kadar da değil

benimde oyle cok sukur saglik sorunum yok ama cikmasin diye diyete basladim:)
ben de oburumki ne obur :)cogu kisi der ya biseyde yemiyorum ama kilo aliyorum ben hep derim valla cok yiyorum ondan boyleyim :1:
normal sinirlarda yemeyi ogrensem yeter

Bari karnımız tokken yiyemesek ne güzel olur
Sağlık sorunu içerlerde yok şükür ama dizler bel yük taşımaktan mahvoluyor atalım gitsin fazlalıkları

kızlar bana müsade...yamyamları uyuttum...inş bu gece uyanmazlarsa dinlenicemmm....sabahta yürüyüş var...hayde öptüm hepinizi....Allah rahatlık versinnn...:16::16:

asucumm seni çokkk seviyorummm.....:54::54::54::16::16::16::16:

Back
X