- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
nevin neden bildirim yapmadı...Okuyup gitti...
nevin iyimisin kuzum..![]()
Bilemedim ben de onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nevin neden bildirim yapmadı...Okuyup gitti...
nevin iyimisin kuzum..![]()
Harikasın ilknurcuğum..
asuuu artık çok havalı..Listeci başı, halay başı gibi...![]()
sagol yenam canim arkadasim benimmm
bugün cok kötüyü ama ben karin agrisi bel agrisi öldürcek beni :18::18::18:
canım neden öyle bir kanıya vardın..:26:
Bence yoktur öyle bişey...Banuu senin yerine cevapladım :))
merhaba hoşgeldin...arkadaşlar slm bugün nette gezinirken size rastladım ve kilo ile ilgili konuları okudum sabah 8den beri okumaya da devam ettim, ve bende aranıza katılmaya karar verdim şu anda 94 kiloyum ve bu durumdan bugüne kadar o kadar rahatsızdım ki anlatamam am bu günden itibaren bana inanılmaz bir şevk verdiniz okuduğum alıntılar ve yazılardan şunu çıkardığım bir sonuç var diyet yada rejim yapmıyorum sadece zayıflama ve kilo vermek istiyorum yorumlarınız beni daha da cesaretlendirecek inanan ve biraz önce iş molasında gidip saçıma fön çektirdim kaşlarımı düzelttirdim kendimi daha iyi hissediyorum ve besmeleyle başlıyorum iyişallah....
hahahha esracım kız bizi birkaç gündür takip ediyormus umarım bizim için sorunlu ve geçimsiz hissetmezhoşgeldin aramıza, umarım azmin daim olur. birkaç gün yazılanları okursan burda nasıl işliyor işler algılarsın. bugün kilo bildirimi günü, ama 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye girersin sanırım. sağlıklı beslenme ve sporla zayıflamanı tavsiye ederim ben. tekrar hoşgeldin aramıza :)
tekrar geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. ben de bir haftadır boğaz ve kulak ağrısı çekiyorum. sanırım geçer diye bekleyip doktora gitmemekle de hata ettim. istersen bi doktora görün sen.
bu arada hayırlı olsun araban![]()
![]()
kullanmayacaksın anladığım kadarıyla ama hadi yine iyisin![]()
Kızlar,
hani altta niki sarı olan elemanlar oluyordu ve siz, özellikle xay çok merak ediyordu yaa..
Hıh işte aklıma gelmişken aydınlatayım sizi engin bilgilerimle.
Siteye yeni üye olan fakat üyeliği aktifleşmeyen kişiler oluyor sarı nikliler :)))
Kuzum çok geçmiş olsun yat dinlen sıcak bişeyler iç inşallah biran önce toparlarsın kendiniAsuman ablacımmm kolay gelsin canım artık yeni bir döneme giriyoruz bize ugur getirirsin umarım
ben bugün daha hasta uyandım kızlar..ay boğazım feciii yutkunamıorum.ne yapsam ne etsem geçer kızlarr?
bu arada ablacım bildirimimi de yapayım.gecen hafta yüz.bir bu hafta yüz.üç ay harflerle pek feci oldu
en iisi birde rakamla deneyeyim.(100.1-100.3)
sanırım 200gr.artıdayım neden ve nasıl anlamadm ama![]()
Canım hoşgeldin azmin daim olsun inşallaharkadaşlar slm bugün nette gezinirken size rastladım ve kilo ile ilgili konuları okudum sabah 8den beri okumaya da devam ettim, ve bende aranıza katılmaya karar verdim şu anda 94 kiloyum ve bu durumdan bugüne kadar o kadar rahatsızdım ki anlatamam am bu günden itibaren bana inanılmaz bir şevk verdiniz okuduğum alıntılar ve yazılardan şunu çıkardığım bir sonuç var diyet yada rejim yapmıyorum sadece zayıflama ve kilo vermek istiyorum yorumlarınız beni daha da cesaretlendirecek inanan ve biraz önce iş molasında gidip saçıma fön çektirdim kaşlarımı düzelttirdim kendimi daha iyi hissediyorum ve besmeleyle başlıyorum iyişallah....
Esram canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla tam geçiş zamanı hastalıklar çoğalır yine dikkat etmek lazımcanım bugün belgeleri toplayıp teslim edecek, pazartesi başlayacaktı. Özkadan sorumlu devlet bakanı olarak haber vereyim dedim
özlücez valla, ama o serviste falan girer bence. özletmez kendini
benim de önce markete gidip sonra yemek, bulaşık ve çamaşırla ilgilenmem lazım. sabahtan beri iyice ağırlaştı hastalık anca kendime gelebildim duş yapıp.
ben yeşil fasulye ve bulgur pilavı yapacağımyanına da ayran alırım marketten.
Canimmm hayirli olsun cooook sevindim Rabbim kucaginada almayi nasip etsin cnmmmKızlar Merhaba :)
Önce geçmişi okudum, birkaç gün buradan uzak olunca merak etmiştim, herkeslerin buralarda olduğunu görünce keyiflendim. Ben Pazartesi gününden beri başka bir alemde yaşadığım için gelip gidemedim.
Buraya da yazmıştım Pazartesi günü doktora gideceğim diye. O gün çok bitkindim ama gene de kalktım gittim. Doktorumla 7 yıldır tanışıyoruz, eski bir dostla karşılaşmış gibi hoş beş ettik, alternatif doğum kontrol yöntemlerini konuştuk, rutin muayene etti beni, rahim ağzında polip varmış ama önemsiz bir şey dedi, açıkladı. Sonra da "yeni bir doğum kontrol yöntemi seçmemize gerek yok, en azından bu yakınlarda gerek yok çünkü hamilesin" dedi bana"Şaka yapıyorsunuz değil mi" diye sordum, 1 Nisan'dı o gün çünkü. "Yooo çok ciddiyim" dedi, 6 hafta+1 günlük dedi. Hiç aklıma gelmemiş değildi ama "yok canııııım olmaz öyle şey" diye uzaklaştırmıştım aklımdan. Öyle bir şok oldu ki anlatamam. Beni ilk gördüğünde de "ay seni nasıl özlemişim, hadi 3. bir tane doğur da daha sık görüşelim" demişti. Ben de "bu yaştan ve 2 çocuktan sonra hiç niyetim yok" demiştim. Benim yaşadığım şoku ve başta söylediğim sözler üzerine, "eşinle konuş ne yapacağınıza karar ver, tekrar haberleşelim" dedi.
Aklımda binlerce soru ve şok, neyi düşüneceğimi şaşırdım; "tam çocuklar üyüdü, biraz nefes aldım, hayatıma farklı bir yön çiziyordum"
"bebek büyütmek ne kadar zor ve ben 7 senedir aralıksız çocuk bakıyorum, oğlum 4-kızım 7 oluyor, rahata eriyordum"
"3'ü de ufak 3 çocuğa birden nasıl bakacağım"
"eğitimlerini ve ihtiyaçlarını nasıl karşılacağız"
"bu eve sığmayız, nasıl ne zaman yeni bir düzen kuracağız"
işte böyle bir sürü soru... Bir bebek öyle güzel bir şey ki, onun hayali her şeyi unutturuyor. Ama ben o heyecanı iki defa yaşadığım için bunu bile aklıma getiremedim doğrusu. Allah isteyen ve bakabilecek herkese doğru zamanda versin inşallah. Nankörlük etmek istemiyorum ama hiç beklemiyordum işte. Bir de Mayıs ayında 38 yaşıma gieceğim, yaşımdan kaynaklanan endişelerim de var((
Tüm bunların üzerine aşırı bitkinlik, bulantı ve halsizlik eklenince leyla gibi oldum. Günde 20 saat uyuyorum neredeyse. O kadar kötüyüm ve devamlı hasta gibi hissediyorum ki kendimi bilgisayarın yakınındna bile geçmedim. 3 gündür ne duş aldım ne dışarı çıktım, sadece yatıp uyuyorum. Son 1-2 saattir biraz başımı kaldırabildim hemen sizlere yazdım.
Eşim bu haberi düşündüğümden çok fazla tezahüratla karşıladı. Bırak aldırmak gibi bir şey düşünmeyi davul zurna çalıp herkese duyuacaktı nerdeyse. "Henüz embriyoyu bir görmedi doktor, kimseye bir şey söylemeyelim" dedim ama dinleyen kim? Hemen herkese söylediSadece çocuklara söylemedik, henüz çok erken diye. Ayın 10'unda tekrar kontrolüm var, ondan sonra söyleriz belki duruma göre?
Asumancığım bu durumda ister beni listeden çıkar, ben arada gelip kilomu durumumu bildireyim (bir ara Özlem'in yaptığı gibi) ister fasulyeden bile olsam listede kalayım :) Bana da biraz moral olur belki. Bu sabah itibariyle kilom 81.5, spor hiç yok ne yazık ki
İşte böyleyken böyle arkadaşlarım. Herşeyin hayırlısını diliyoum artık, hala da kendimi alıştırabilmiş değilim, şu 1-2 haftayı atlatıp bulantı ve hasta hissetme durumunu atlatırsam daha kolay alışacağım sanırım :)))
Özlemciğim hayırlı uğurlu olsun işin. Her şey gönlüne göre olur umarım :)))
Ayyy kıyamam seni de öpeyim geçsin...Regl hallerimi.??
benim yine yeniden gecikti periodum..![]()
Arkadaşlar merhaba diyeyim Yenacığım annelikle birlikte 35 kilo birden farkettim üstüste iki sezaryen iki çocuk veee tombul bir anne gerisi malumunuz çabalama çabalama
hahahha esracım kız bizi birkaç gündür takip ediyormus umarım bizim için sorunlu ve geçimsiz hissetmez
kim demiş kullanmayacagım diye.
önceden otomatik viteste tangut tungur gidiyordum bu manuel bakalım nasıl olacak
ne senaryocu bişeyim yah ben ahahahahha
Merhaba,
ne güzel kilolarının bir sebebi varolsun istedikten sonra aldıklarımızı bir güzel veririz..
Zaten önemli olan ehil kişilerin de söylediği vermekten ziyade verilen kiloyu korumak zor bir süreçmiş...
Benim de iki çocuğum var...
Aslında iki çocuk bahane annem kaç tane doğurdu incecikti belli bir yaşa kadar demekki ben doğum bahane hamilelik şahane can boğazdan gelir ye süt verince gider ye aman pazartesi başlarsın ye derken doğumdan sonra 80 kiloyken şuanda evlere şenlik
Arkadaşlar ben kilomu haftaya cuma söyleyeyim yeni başladığım için azimle tartıya çıkmıyorum yılmamak için ama kilo verenleri tebrik ediyorumbravo bravo
İlknur,
yazıktır günahtır avatarında ki hatun mahfoldu ayağını karnına çekip indimrekten :))
Hareketten alt taraf zayıflıyo ama kafa büyüyo :)))
Aslında iki çocuk bahane annem kaç tane doğurdu incecikti belli bir yaşa kadar demekki ben doğum bahane hamilelik şahane can boğazdan gelir ye süt verince gider ye aman pazartesi başlarsın ye derken doğumdan sonra 80 kiloyken şuanda evlere şenlik
Arkadaşlar ben kilomu haftaya cuma söyleyeyim yeni başladığım için azimle tartıya çıkmıyorum yılmamak için ama kilo verenleri tebrik ediyorumbravo bravo
İlknur,
yazıktır günahtır avatarında ki hatun mahfoldu ayağını karnına çekip indimrekten :))
Hareketten alt taraf zayıflıyo ama kafa büyüyo :)))