Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım...Kardeşin olunca iyice vakit darlığı yaşıyorsundur..

Canım emekliliğine varmı daha.? sormuşmuydum daha önce sana hatırlamıyorum...

Aynı yaştayız seninle benim 45 yaş emekliliğim..2017 yılında emekli oluyorum.:) 5300 günle..
evet kardeşim bugün ygs vardı sınav için geldi sınava gittik bekledim bende çocuk bekler gibi :1:annemgilde daha haftaya geliyor umreden
ne güzel süper senin emekliliğe kalmış canım :40:
benim staj zamanında erken sigorta başlangıcı var fakat daha sonrası havalimanın da ilk başta başladığım firma ile özel sigortalı anlaşmıştım o ara gençlik işte yani kısaca benimde sgk dolmasına 4,5-5 yıl var.
sen 4 şubat doğum tarihi değilmi?benim temmuz sen benden büyüksün:1:

evet kardeşim bugün ygs vardı sınav için geldi sınava gittik bekledim bende çocuk bekler gibi :1:annemgilde daha haftaya geliyor umreden
ne güzel süper senin emekliliğe kalmış canım :40:
benim staj zamanında erken sigorta başlangıcı var fakat daha sonrası havalimanın da ilk başta başladığım firma ile özel sigortalı anlaşmıştım o ara gençlik işte yani kısaca benimde sgk dolmasına 4,5-5 yıl var.
sen 4 şubat doğum tarihi değilmi?benim temmuz sen benden büyüksün:1:

haklısın az buz değil tam 5 ay büyüğüm senden.:1:

bebekilkte ve yaşlılıkta ay farkı çok önemli.:27:

selamlar kk mın güzelll hanımcıkları nasılsınız?? yoğun tartışmalar sonucu inşallah sıkıntılı olayları bağladık gibi .. eşimcim ek göreve gitti e bende temizliği dün yaptım bugunde biraz sağ solu silp oturdum ne var ne yok sabah fırında patates kızartma yedim biraz sizce yanlış mı ??? yağ yok pek içinde ama napim yumurtam bitmişti :( neyse ayy bu ender saraç harekerleri çok zor yaaaaaaaa acaba ben yuvarlak olduğumdan mı öyle geliyor :1: :6:

Kuzlar nasilsiniz ben iyiyim malum haftasonu olunca is guc birde telden yazmasi zor oluyo o yuzden pek yazamiyprum ama okuyorum.benden simdilik bu kafar opuyom hepinizi

Merhaba herkese keyiflu mutlu pazarlar..

Tesekkur ederim kizlar eger firsat bulursam yeni pantolonumla foto cekineyimde kalca gorun:34:

Sabah kv kahvaltiya cagirdi eltimlerde burda benim icin sikici bir pazar gunu umarim hep bolr gecmez optum sizi...:16:

Esracım çok sevindim eksi çıkmana.:nazar:
En sevdiğim yemeklerden biri de patlıcan musakka..
Ben patlıcanları musakkalık şekle soktuktan sonra az zeytinyağında harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde közlüyorum sonra harcını hazırlıyorum..
İki işlem de bittikten sonra onları birşetirip tekrar fırına..İnan çok hafif bir lezzet oluyor...
Kızartma yedikten sonra bünyeye çöken ağırlık yaşanmıyor...bir de cacık yaparısn..:56::56:
Afiyet olsun...:16:

sağol canım benim, ben de çok sevindim :))

ben de senin dediğin gibi yapayım o zaman. kızartmayla arasında dağlar kadar fark olur böyle. çok sağol tarif için canım :) cacığı da yaparım kesin, oh mis.

ya sen de Yasemin de benden büyüksünüz. benim kuzenim var sizle yaşıt. ablam gibidir, o kızamıkken bile beni yanından ayırmamışlar onla uyurmuşum. ona abla diyorum, size de abla diyeyim o zaman. Asuman ablaya çok geç abla demeye başladım, size de abla desem ayıp mu olur acaba bunca zamandan sonra :30:

inşallah hayırlısıyla emekli olursunuz ikiniz de :16:

Merhaba herkese keyiflu mutlu pazarlar..

Tesekkur ederim kizlar eger firsat bulursam yeni pantolonumla foto cekineyimde kalca gorun:34:

Sabah kv kahvaltiya cagirdi eltimlerde burda benim icin sikici bir pazar gunu umarim hep bolr gecmez optum sizi...:16:

sana sabırlar dilerken en kıza zamanda foto istediğimizi belirtirim topik sözcüsü olarak :9:

dün akşam bizim de fotolarımızı çektiler. kuzenimin eşi 170 boyunda, 62-63 kg. koltukta yanyana otururken çok fark yokmuş gibi geldi ikimizin arasında. bana öyle geliyor tabi ama çok mutlu olup gaza geldim ben de :52:

yavaş yavaş foto çekmek lazım zaten farkı görüp gaza gelmek için :16:

hayırlı , mutlu , huzurlu Pazarlar fıstıklarıımmm :16::16::16:

elimde kefirim , mutfaktan kordinatlarımı bildiriyorumm ;)))

Çok yakışmıştır eminim canım
Evet 79 u görmeden pantolon neyim yok bana zaten hedefim senin olduğun kilo bana versene onuuu:54:

lafımı olur Asucumm , senin canın sağolsun canımmm :16::16::16:

Sanırım buraya en son 4 ay önce yazmıştım ozamanlar çok ümitsizmişim. yeni yılla birlikte hayatımda çok değişiklik oldu çok yoğunum ve ocak sonu başladığım yediklerime dikkat etmemle 10 kilo verdim bile :) umarım istediğim kiloyu görürüm.

tebrikler tatlımmm , harika bir haber bu , devamını bekliyoruzz ;))

üff üfff sabah sabah gidip börek almış eşim,dünde hayatında mantı yemeyen adam mantı yedi.
biliyo huyumu ben bişeyi görmessem istemiyorum,çocuklarda erken kalktı bu sabah mecburen hep birlikte kahvaltı ettik.
her şey iyi güzeldide ben sofralar kurulunca yiyorum:14:
üstüste geldi hepsi,tek tesellim cumaya baya vakit olması ama bu haftayı çok dikkatli geçirmeliyim yoksa acayip fazla çıkıcam tartıda:50:
3 ü birden yeter daha zayıflamanı istemiyoruz diyorlar,sanırım bana komplo bu mantılar,börekler:26:
canım acayip dondurmayla pasta istiyo,sebebide dün yemek ve kahve için kahve diyarındaydık,orda canım çekti ama mantının üstüne çok gelir diye yemedim,kahve içmiştim sadece.
şimdide aklımda kaldı onuda saat geç olmadan halletmeliyim bugün ,sonrada bu hafta tek bir kaçamak dahi yapmamalıyım:17:
yemeğin üzerinden biraz zaman geçsinde leslie falan yapıyım yoksa düşünmekten sıyırıcammmmm:52:

tatliş kaynanaa Ayşecimm aman sen düşme bu tuzaklara , bırak lüpletsinler , sen önüne bakk , harika gidyorsun zatenn :nazar::nazar:

http://img703.imageshack.us/img703/7130/p1040418q.jpg

bi beceremedim resim yüklemeyi :2:

olmus sanırsamm :1:

ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden :16:

nasl mutlu oldum anlatamammm :1: 38 e o kadar az kaldı ki :1: bu 87 kiloluk pıtırcıkk :16:

pıtırcıııııımmm süper süper süpersiinn , tütütütütü MAŞALLAAHHH :nazar::nazar::nazar::nazar:

yaza çıtırında ötesi bir pıtır olacaksınnn :32::32::32::32:

ben şimdi kaçıyorum fıstıklarımm ,azcık dışarda yürüyelim diyoruzz , Allaha emanet olunn , öpüyorumm :54::54::54:

herkese iyi pazarlar güzellerim :)az sonra gunluk yuruyusume cikcam hazir firsat bulmusken okuyayim birikmeden gecmisi dedim
benim neden hala smile im yok anlamadim :(

nevinn ve yena sizinde cicisleriniz hayirli olsun guzel gunlerde giyin. hatta hemen ustunuze bol gelmeye baslasin kisa surede yenilerini giyin :)

Kızlar yarın sınavım ve ben hala burdan çıkıp başlayamıyorum:))men bildirimimi yapıp çıkayım en iyisi:
Kahvaltı:
2 az pişmiş yumurta
1 yeşşil biber
1kk peynir
1 fincan yeşil çay
yarım lt su
hepinize diyetlerinizi bozmadan geçirebileceğiniz mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum gece girersem yazıcam yine hepinizi öptüm canlarr:16::16:

ya sen de Yasemin de benden büyüksünüz. benim kuzenim var sizle yaşıt. ablam gibidir, o kızamıkken bile beni yanından ayırmamışlar onla uyurmuşum. ona abla diyorum, size de abla diyeyim o zaman. Asuman ablaya çok geç abla demeye başladım, size de abla desemayıp mu olur acaba bunca zamandan sonra :30:
inşallah hayırlısıyla emekli olursunuz ikiniz de :16:

Esracım daha öncede söyledim sanırım senin yaşında çok sevdiğim kardeşim var benim tabiki abla diyebilirsin:70:

Allahım emeklilik nasip edecekmi ?bazen çok umutsuz bakıyorum sgk dolsa bile yaş var onu bekliyeceğiz ve ben çalışmadan duramam:126:

Haklısın canım...Kardeşin olunca iyice vakit darlığı yaşıyorsundur..

Canım emekliliğine varmı daha.? sormuşmuydum daha önce sana hatırlamıyorum...

Aynı yaştayız seninle benim 45 yaş emekliliğim..2017 yılında emekli oluyorum.:) 5300 günle..

yenacığım biz 58den önce emekli olamıycaz:(( sen çalışmadığın zamanlarda emeklilik primini yatırdın sanırım değil mi

selam hatunlar,

hepinize mutlu bir pazar günü diliyorum. ben nasıl geç kalktım, bıraksalar hala uyurdum. şimdi kahvaltımı yaptım size bakayım dedim.

Nevincim sen de güle güle kullan pantolonunu. eminim çok yakışmıştır, 38-40 bedenlerini de alırız inşallah.

Ayşe abla o aklında kalanları yemesen daha iyi aslında. hiç ihtiyacın yok ablacım onlara. emin ol yeyince tatları hayal ettiğin gibi gelmeyecek.

Yenam sen de güle güle kullan hediyelerini, çok yakışacaktır eminim.

Mavikedi çok sağol :) kabakla ay çekirdeği karışıktı. dediğin gibi tohumlu yemişler sağlığımız için çok faydalı. zaten bir çorba kaşığı 1 porsiyon yağa denk geliyor. benim de şu an günlük 2-3 porsiyon yap hakkım var. bu sabah da 80.7 çıktım, iyice rahatladı içim :16:

Zeynepcim rahat bir gece geçirmişsin, çok sevindim. umarım bugün de dinlenirsin.

Kızlar eşim patlıcan musakka istiyor. ben de kızartma olduğu için yapmak istemiyorum. var mı kızartmadan bu yemeği yapmanın yolu? tecrübelerinize güveniyorum :)
Eksi çıkmana sevindim tatlım

Back
X